Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
393 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 393 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 43]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ που τους ρώτησα στο ΙΚΑ αν δικαιούμαι κάποιο επίδομα για την καισαρική μου είπαν όχι!
Παίζει κάτι με την κλινική που γέννησα?

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ?ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ.ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?

Από το Γένεσις θα το πάρουμε?
Τους πήρες τηλ και σου είπαν να πας να σου δώσουν?
Να πάρω τηλ και εγώ λες?

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ.ΑΠΛΑ ΠΗΓΕΝΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ… ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ… ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΪΣΩ 3 ΜΕΡΕΣ… ΟΛΟ ΣΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΕΚΑΝΕ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΗΜΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΑΟΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ… ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ…

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια...κοντευω να σκασω απο το πρωι. Στενοχωρεθηκα που πηρε η μικρη μονο 100 γρ. αυτην την εβδομαδα....Και τωρα το απογευμα που ημουν στην δουλεια ειχα αφησει σε μπιμπερο 160 ml. Το ηπιε ολο και η πεθερα μου μου ειπε οτι καλλον πεινουσε κι αλλο... Τωρα καθομαι και βγαζω 200 για αυριο να δω τι θα κανει...Λετε να μην ειναι καλο το γαλα μου πλεον??? Επαιρνε πολυ καλο βαρος ως τωρα, το λιγοτερο 220 γρ. την εβδομαδα... Δεν θελω να δωσω ξενο ... No

Elena84

Elena84
elenikal έγραψε:Γεια σας κοριτσια...κοντευω να σκασω απο το πρωι. Στενοχωρεθηκα που πηρε η μικρη μονο 100 γρ. αυτην την εβδομαδα....Και τωρα το απογευμα που ημουν στην δουλεια ειχα αφησει σε μπιμπερο 160 ml. Το ηπιε ολο και η πεθερα μου μου ειπε οτι καλλον πεινουσε κι αλλο... Τωρα καθομαι και βγαζω 200 για αυριο να δω τι θα κανει...Λετε να μην ειναι καλο το γαλα μου πλεον??? Επαιρνε πολυ καλο βαρος ως τωρα, το λιγοτερο 220 γρ. την εβδομαδα... Δεν θελω να δωσω ξενο ... No

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ… ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ… ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ… ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΧΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ? ΑΝ ΚΑΙ 160 ml ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΣ?

Elena84

Elena84
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΑΕΙ?? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:
elenikal έγραψε:Γεια σας κοριτσια...κοντευω να σκασω απο το πρωι. Στενοχωρεθηκα που πηρε η μικρη μονο 100 γρ. αυτην την εβδομαδα....Και τωρα το απογευμα που ημουν στην δουλεια ειχα αφησει σε μπιμπερο 160 ml. Το ηπιε ολο και η πεθερα μου μου ειπε οτι καλλον πεινουσε κι αλλο... Τωρα καθομαι και βγαζω 200 για αυριο να δω τι θα κανει...Λετε να μην ειναι καλο το γαλα μου πλεον??? Επαιρνε πολυ καλο βαρος ως τωρα, το λιγοτερο 220 γρ. την εβδομαδα... Δεν θελω να δωσω ξενο ... No

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ… ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ… ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ… ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΧΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ? ΑΝ ΚΑΙ 160 ml ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΣ?

Το βγαζω απο το ενα στηθος και μεχρι να αδειασει οποτε λογικα εχει βγει και το παχυ γαλα... ετσι θελω να πιστευω.. η παιδιατρος ειπε να δουμε κι αυτην την εβδομαδα και μετα θα δουμε για συμπληρωμα... δεν θελω να δωσω ξενο...δεν θελω... καθομαι τωρα και αντλω συνεχεια για αυξησω την παραγωγη κι εχω σκοπο να το κανω μετα απο καθε θηλασμο αν και δεν νομιζω οτι δεν εχω γαλα σφου θηλαζω και στο καπακι γεμιζω 160 στο μπιμπερο...Αισθανομαι τρομερες τυψεις οτι το παιδι μου πειναει. Τωρα το βραδυ την ζορισα να φαει πολυ και μου εβγαλε αρκετο κατα το ρεψιμο... τι να πω... Sad

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΑΕΙ?? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ.

Για αυριο θα αφησω 200. Για να δουμε...

Elena84

Elena84
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Ε ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Τ
Ο ΠΑΧΗ ΤΟ ΓΑΛΑ… ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΞΕΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ. ΙΣΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ…
Crying or Very sad

tzef

tzef
ΕΛΕΝΗ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ.

ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΓΙΑ ΡΕΨΙΜΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ.ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΕΦΤΥΣΑ,ΤΩΡΑ ΝΥΖΤΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΤΑ ΠΑΙΞΑ ΜΙΛΑΜΕ

ABGD

ABGD
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα γλυκες μανουλιτσες!!!!!!τι κανετε???πως ειναι τα λουλουδακια μας???
εμεις ευτυχως χθες μια χαρα κ τη μερα αλλα κ το βραδυ!!!μαλλον ηταν ματι (λεω εγω τωρα Rolling Eyes Rolling Eyes ).
ξυπνησαμε σημερα το πρωι στις 8+ .
ελενικαλ μου δε νομιζω να μην ειναι καλο το γαλα σου,σημασια εχει πως δεν εχει χασει οπως ειπε κ η ελενα.ευχομαι να τα καταφγερεις στσι ωστε να μην χρειαστει να δωσεις ξενο.
αχ κοριτσια μου πραγματικα θαυμαζω τις μανουλες που θηλαζουν υπομονετικα!!
εγω στην κορη μου δεν τα καταφερα καθολου γιατι δεν μπορουσε να πιασει με τιποτα ηταν πολυ δυσκοιλια (μεχρι κ κλυσματης ειχαμε κανει). στον αγγελο θηλασα αλλα εδινα κ συμπληρωμα γιατι δεν χορταινε κ γιατι ηθελε να ειναι πανω απο 6 ωρες στο στηθος κ ειχα κ αλλο ενα παιδι.
τωρα στον μπεμπη δεν ειχα γαλα. στην αρχη ειχα μετα λιγοστεψε αρκετα.κ ετσι αναγκαστηκα κ του εδινα συμπληρωμα κ τωρα πλεον μονο ξενο! Sad

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και απο μενα!
Ελένη μην αγχωνεσαι για τα κιλά. μπορει την επομενη να παρει περιισοτερο. Το παρατηρησα και γω με τον μικρό που δεν θηλαζω.
Και γω θαυμαζω οσες θηλάζουν. Στην κορη μου και γω δεν θηλασα γιατι δεν το παλεψα αρκετα. Τωρα στον μικρό ενω όλα ειχαν ξεκινησει τελεια, επαθα ενα αλλεργικο σοκ, νοσηλευτηκα στο νοσοκομειο και με ολες τις κορτιζονες που μου εδωσαν το σταματησα. Θα μπορουσα να το βγαζω και να το πεταω για καποιο διαστημα. Ξεκινησα να το κανω, αλλα πραγματικά δεν αντεχα Sad

evvi

evvi
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 7 534787 κοριτσια εγω παραμενω χαλια ο λαιμος μου εκλεισε τελειος δε μπορω να μιλησω καθολου. να ρωτησω κατι αν γνωριζετε τα panadol cold and flu? μπορω να παρω? περνω τη παιδιατρο και δεν την βρισκω.

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα, όσο καλημέρα μπορεί να είναι έχω ένα σπιτι γεμάτο με άρρωστους ανθρώπους. Ο πατέρας είναι κρυολογιμένος, ο πρώτος γιος με πονοκέφαλο (ακολουθει κρυολογημα), ο δεύτερος με φαρυγγητιδα (χαλια) ο τρίτος με πολλή ιδιοτροπία απο το πρωι και η μικρή με λίγες μυξούλες. Μέχρι και η κοπέλα που έχω σπίτι και με βοηθά είναι άρρωστη με ιγμορίτιδα. Τι θα κάνω; Νιώθω ότι είμαι σε νοσοκομείο

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ?ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ.ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?

Να πάρω τηλ και εγώ λες?

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ.ΑΠΛΑ ΠΗΓΕΝΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.

Και εμένα κάτι τέτοιο έγινε μάλλον από ότι κατάλαβα!
Έτσι πρέπει να γίνεται με το Γένεσις!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλε εδω ειμαστε...μας εχασα!καλημερα!!!

evvi

evvi
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Να πάρω τηλ και εγώ λες?

δε καταλαβα τι εγινε με το βιβλιαριο?
αλλο ειναι εκεινο και αλλο απ το ικα?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evvi cold and flu απαγορευετε μου ειχε πει εμενα στο θηλασμο...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 7 534787 κοριτσια εγω παραμενω χαλια ο λαιμος μου εκλεισε τελειος δε μπορω να μιλησω καθολου. να ρωτησω κατι αν γνωριζετε τα panadol cold and flu? μπορω να παρω? περνω τη παιδιατρο και δεν την βρισκω.

Έλα κοπέλα μου! Περαστικούλια! Είχα κοιτάξει και εγώ να το πάρω αλλά διάβασα μέσα πως δεν κάνει με τον θηλασμό! Στην κλινική βέβαια έπαιρνα panadol extra και όταν τους ρώτησα αν κάνει επειδή θηλάζω μου είπαν ότι δεν δίνουν φάρμακα που δεν κάνει να πάρεις αν θηλάζεις! Επειδή με είχε πιάσει όμως ένας πονόδοντος σε κάποια φάση και πήρα την φαρμακοποιό μου είπε να πάρω ένα depon! Ξαναπροσπάθησε πάντως να βρεις και την γιατρό!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Να πάρω τηλ και εγώ λες?

δε καταλαβα τι εγινε με το βιβλιαριο?
αλλο ειναι εκεινο και αλλο απ το ικα?

Από ότι έχω καταλάβει άλλο είναι!
Μέσα σε αυτό από το Γένεσις πχ θα γράφει ποια εμβόλια πρέπει να κάνει, τις καμπύλες ανάπτυξης...!!! Πρέπει να πάω να το πάρω!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιrene μου περαστικά κοπέλα μου! Περαστικά σε όλους!

evvi

evvi
εντομεταξυ ο μικρος εχει λιγες μερες που ανακαλυψε και τρωει τα χερακια του. πριν το βρηκα στο παρκο με το δαχτυλο στο στομα σε μια τετοια ποζα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΥΛΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ.. Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΛΑΙΜΑ ΜΟΥ… ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ … ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ?? ΤΙΠΟΤΑ ΕΕΕ???
ΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ… ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣ ΕΙΠΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΤΛ… Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΝΕ…. Twisted Evil Twisted Evil ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ…ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
ΦΙΛΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 7 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 7 40746

Elena84

Elena84
evvi έγραψε:εντομεταξυ ο μικρος εχει λιγες μερες που ανακαλυψε και τρωει τα χερακια του. πριν το βρηκα στο παρκο με το δαχτυλο στο στομα σε μια τετοια ποζα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΑΧ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ... ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙΣ… ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ??? ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ… ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 7 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 7 379767

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ cyclops cyclops Κ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ!!! pale

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ Κ ΕΤΡΩΓΕ ΑΝΑ 2ΩΡΟ, ΤΣΟΥΠ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΛΕΣ Κ ΔΕ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ Κ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΑΛΙ.
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΝΥΣΤΑΖΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ.
ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ affraid ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ, ΒΑΖΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ..ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ...
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΧΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ. ΜΕ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΚΙ ΕΓΩ.

ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ Ε??? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΠΟΥΧΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!
ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΚΕΠ ΠΡΙΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ Κ ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ. ΛΕΣ Κ ΠΟΥ ΠΗΓΑ.
ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΕΞΟΔΟ ΘΑ ΕΧΩ Laughing
ΓΙΑ ΣΕΞ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ No

ΕΛΕΝΑ84 Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!!! Κ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ...ΑΝ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΥΠΤΥΞΗΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις