Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
276 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 276 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 43]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κοριτσάκια μου είμαι να σκάσω σήμερα!! Εχει μερες η μικρουλα μου που μειώνει τις ώρες θηλασμου και χθες το βράδυ ήταν το αποκορυφωμα!! 4 λεπτά και μετα πνιγόταν (πότε εβγαζε γουλιτσες πότε οχι)και την ανεβαζα να ρευτεί..επειδή δυσανασχετει να την ανεβάζω ψηλα (η παιδιατρος μου είπε να την κραταω τουλαχιστον 20 λεπτα για τις γουλίτσες) Δεν κοιμόταν ούτε ήθελε στηθος! Αν την έπαιρνε ο υπνος στο 20λεπτο το πολυ ξαναξυπνουσε γιατι πεινουσε και άντε πάλι πνιγόταν με το στηθος.. Η γιατρος λέει ότι είναι παλινδρόμηση και να της δώσω ενα σιρόπι! Αλλά το βρίσκω πολύ νωρίς να της δώσω φαρμακο, χωρις καν να κανουμε ρουκετες! Βεβαια χθες εβγαλε μια γουλια σε μεγεθος της παλαμης μου! Είμαι να σκάσω! Μου λέει ότι θα χάνει βάρος και τέτοια χωρίς όμως να την εχουμε ζυγισει! Μάλλον θα πάρω ακομη μια άλλη παιδιατρο να τη δει!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου είμαι να σκάσω σήμερα!! Εχει μερες η μικρουλα μου που μειώνει τις ώρες θηλασμου και χθες το βράδυ ήταν το αποκορυφωμα!! 4 λεπτά και μετα πνιγόταν (πότε εβγαζε γουλιτσες πότε οχι)και την ανεβαζα να ρευτεί..επειδή δυσανασχετει να την ανεβάζω ψηλα (η παιδιατρος μου είπε να την κραταω τουλαχιστον 20 λεπτα για τις γουλίτσες) Δεν κοιμόταν ούτε ήθελε στηθος! Αν την έπαιρνε ο υπνος στο 20λεπτο το πολυ ξαναξυπνουσε γιατι πεινουσε και άντε πάλι πνιγόταν με το στηθος.. Η γιατρος λέει ότι είναι παλινδρόμηση και να της δώσω ενα σιρόπι! Αλλά το βρίσκω πολύ νωρίς να της δώσω φαρμακο, χωρις καν να κανουμε ρουκετες! Βεβαια χθες εβγαλε μια γουλια σε μεγεθος της παλαμης μου! Είμαι να σκάσω! Μου λέει ότι θα χάνει βάρος και τέτοια χωρίς όμως να την εχουμε ζυγισει! Μάλλον θα πάρω ακομη μια άλλη παιδιατρο να τη δει!

ηλιάνα μου ειμαι στην ιδια φαση! Τρωει και τα βγαζει! Κι εγω την κρατω 30 λεπτα αγκαλια μετα απο καθε γευμα αλλιως πνιγεται! Εμεις καναμε και υπερηχο και ειδαμε οτι οντως εχει παλινδρομηση. Για το βαρος ψιλοεχει δικιο... εμεις δεν χασαμε αλλα πήραμε μονο 100 γρ. αυτην την εβδομαδα ενω όλες τις υπολοιπες πέρναμε απο 220-380 γρ! Κι εγω στενοχωρεθηκα αλλα το παλευω... Σιροπακι η γιατρος ειπε οχι ακομα, να το παλεψουμε λιγο καιρο και με βρισκει συμφωνη... Προσοχη θελει. Αλλαγη πανας πριν το γευμα για να μην τα βγαλει μετα, πολυ αγκαλια για να κατσει το γαλα και πολυ προσοχη στην μετακινηση ειδικα οταν την εχεις στα χερια! Με το παραμικρο βγαζει ανα δεν εχει κατσει καλα το γαλα...

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου σημερα ειμαι λιγο καλυτερα ψυχολογικα... Smile Την ξυπνησα πριν παω για δουλεια (μιση ωριτσα πριν ττην κανονικη της ωρα) και την ταισα. Ειχα βγαλει και 250 ml γαλα για να δω αν θα της εφτανε... Σημερα ηταν μια χαρα μου ειπε η πεθερα μου! Αφου την ταισα κι εφυγα , εφαγε μετα στο 4ωρο 170 ml. και τωρα κοιμαται! Εβγαλα με το θηλαστρο το ένα γεματο στηθος κι ειδα οτι εχω 180 ml γαλατακι! cheers Αρα εχω γαλα... Απλα το παιδι μου ειναι πολυ φαγανο! Εγω ολην την εβδομαδα της εβγαζα 100 για να της δωσει η πεθερα μου γιατι η γιατρος ειπε οτι τρωνε 70-80 σε αυτην την ηλικια αλλα δεν της εφτανε για αυτο πειναγε το παιδι και για αυτο δεν πήρε καλο βαρος προφανως..!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 679259 Χτες ξεκινησα αποθηκη γαλακτος στην καταψυξη για να μην αχγωνομαι! Πιστευω θα τα καταφερω και δεν θα δωσω ξενο... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 604962
Αγαπη, ναι ειμαι πολυ χαρουμενη που γυρισα στην δουλεια αλλα εχω και τυψουλες που λειπω απο το παιδι εστω για 4 ωρες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 667478 Θα συνηθίσω ομως... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 417472

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:
evvi έγραψε:εντομεταξυ ο μικρος εχει λιγες μερες που ανακαλυψε και τρωει τα χερακια του. πριν το βρηκα στο παρκο με το δαχτυλο στο στομα σε μια τετοια ποζα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΑΧ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ... ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙΣ… ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ??? ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ… ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 379767

Αστα! Εγω την εχω πετυχει να βάζει στο στομα τον κόμπο του δείκτη!!! Η ξαδερφη μου το εκανε αυτο και δυστυχώς... το κανει ακομα οταν κοιμαται... και ειναι ετων 34!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 606100

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΜΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΠΩΣ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:
HLIANA έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου είμαι να σκάσω σήμερα!! Εχει μερες η μικρουλα μου που μειώνει τις ώρες θηλασμου και χθες το βράδυ ήταν το αποκορυφωμα!! 4 λεπτά και μετα πνιγόταν (πότε εβγαζε γουλιτσες πότε οχι)και την ανεβαζα να ρευτεί..επειδή δυσανασχετει να την ανεβάζω ψηλα (η παιδιατρος μου είπε να την κραταω τουλαχιστον 20 λεπτα για τις γουλίτσες) Δεν κοιμόταν ούτε ήθελε στηθος! Αν την έπαιρνε ο υπνος στο 20λεπτο το πολυ ξαναξυπνουσε γιατι πεινουσε και άντε πάλι πνιγόταν με το στηθος.. Η γιατρος λέει ότι είναι παλινδρόμηση και να της δώσω ενα σιρόπι! Αλλά το βρίσκω πολύ νωρίς να της δώσω φαρμακο, χωρις καν να κανουμε ρουκετες! Βεβαια χθες εβγαλε μια γουλια σε μεγεθος της παλαμης μου! Είμαι να σκάσω! Μου λέει ότι θα χάνει βάρος και τέτοια χωρίς όμως να την εχουμε ζυγισει! Μάλλον θα πάρω ακομη μια άλλη παιδιατρο να τη δει!

ηλιάνα μου ειμαι στην ιδια φαση! Τρωει και τα βγαζει! Κι εγω την κρατω 30 λεπτα αγκαλια μετα απο καθε γευμα αλλιως πνιγεται! Εμεις καναμε και υπερηχο και ειδαμε οτι οντως εχει παλινδρομηση. Για το βαρος ψιλοεχει δικιο... εμεις δεν χασαμε αλλα πήραμε μονο 100 γρ. αυτην την εβδομαδα ενω όλες τις υπολοιπες πέρναμε απο 220-380 γρ! Κι εγω στενοχωρεθηκα αλλα το παλευω... Σιροπακι η γιατρος ειπε οχι ακομα, να το παλεψουμε λιγο καιρο και με βρισκει συμφωνη... Προσοχη θελει. Αλλαγη πανας πριν το γευμα για να μην τα βγαλει μετα, πολυ αγκαλια για να κατσει το γαλα και πολυ προσοχη στην μετακινηση ειδικα οταν την εχεις στα χερια! Με το παραμικρο βγαζει ανα δεν εχει κατσει καλα το γαλα...

Αστα Ελένη μου! Εγώ δεν μπορώ να την κρατησω παραπανω από 10λεπτο όρθια! Δυσανασχετει και κλαίει! Το θέμα είναι ότι δεν ξερω καν αν αυτό που έχει είναι παλινδρόμηση! Η αδερφη μου πήρε τον δικο της παιδιατρο και της είπε ότι μπορεί να είναι από πονακια κολικων και δεν μπορεί να το διαχειριστεί και σε καμια περιπτωση να μην της δωσω σιρόπι ακόμα! Η δικια μου η γιατρός επιμένει και μάλιστα λέει ότι ο υπέρηχος δε θα της δείξει τπτ και ότι είναι άχρηστο να τον κάνω! Τα χω χαμενα! Γενικά κοιμαται παρα πολυ σημερα, προφανως γιατι χθες δεν κοιμηθηκε καθολου, αλλά πεινάει και δεν μπορεί να φάει! Με το που τη βάζω στο στήθος κλαίει πια! Τι να κανω δεν ξερω! Από κιλάκια θα δω τη Δευτερα που θα έχουμε κλεισει βδομαδα, γιατί αλλιώς δεν θα έχω σαφη εικόνα... Είναι πολύ μανικι ο θηλασμος τελικά!!! Το χω χάσει σημερα τελείως...

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ???
ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΚΟΥΡΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ cyclops ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!! No

tzef

tzef
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ, ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΕΚΑΙΓΕ ΜΙΛΑΜΕ,Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΗΛΙΑΝΑΉ ΚΟΛΙΚΟΙ Ή ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν δυσανασχετω, απλα ανησυχω μηπως δεν κανω κατι σωστα... Τι να πω...
ΕΡΩΤΗΣΗ: ο αποστειρωτης σας αφηνει πολλου υδρατμους στα σκευη? Ή οταν τον ανοιγεται ειναι στεγνα (ή στεγνωνουν αμεσα με το ανοιγμα?)

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο αποστειρωτής ναι αφήνει υδρατμούς στο πωμα του αποστειρωτή.

Όσο για τον θυλασμό εγώ τα παιξα. Έχω άλλα τρία μωρα να κοιτάξω και ένα σύζυγο άστα να πάνε. Την Παρασκευή άνοιξα τα ερμάρια για να κατεβάσω τα ρούχα των αγοριών τα χειμωνιάτικα τελικά με χίλια ζόρια τέλείωσα πριν μια ώρα. Δουλειά που άλλες φορες την τελείωνα σε 4-5 ωρες. Και απο πάνω έπρεπε να κάνω και μια κρεμουλα για αύριο που θα έχω ξένους και ξύπνησε η μικρή και ήθελε φαγητο και έκανα κρέμα και τάιζα και την μικρή. Πόνεσα το χέρι μου να την κρατώ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenikal έγραψε:Δεν δυσανασχετω, απλα ανησυχω μηπως δεν κανω κατι σωστα... Τι να πω...
ΕΡΩΤΗΣΗ: ο αποστειρωτης σας αφηνει πολλου υδρατμους στα σκευη? Ή οταν τον ανοιγεται ειναι στεγνα (ή στεγνωνουν αμεσα με το ανοιγμα?)

Εμένα αφήνει υδρατμούς στα σκεύη αλλά δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα! Έτσι με τους υδρατμούς τα χρησιμοποιώ! Κανονικά...!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για το ξενο γαλα δεν υπαρχει προβλημα γιατι ετσι κι αλλιως μπαινει νερακι μεσα για να ετοιμαστει το γαλα...Σκεφτομαι μηπως αραιώνουν το μητρικο γαλατακι οι υδρατμοι και για αυτο δεν χορταινει η μπουμπου μου... Ξερετε κατι σχετικα???

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
elenikal έγραψε:Δεν δυσανασχετω, απλα ανησυχω μηπως δεν κανω κατι σωστα... Τι να πω...

Εμένα αφήνει υδρατμούς στα σκεύη αλλά δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα! Έτσι με τους υδρατμούς τα χρησιμοποιώ! Κανονικά...!!!

Ποιόν εχεις Δεσποινακι?

stav2007

ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΦΗΝΕΙ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΤΣΙ...
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ,ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΠΙΣΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenikal έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Ποιόν εχεις Δεσποινακι?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Της NUK!
Mου τον έφερε δώρο η μικρή αδερφή του μπαμπά μου!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα είπα να χρησιμοποιήσω στην μπεμπούλα τις πάνες libero που μας έστειλαν δωράκι! Δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα! Πολύ σκληρές μου φάνηκαν βρε κορίτσια! Εμείς pampers χρησιμοποιούμε! Και οι babylino καλές μου είχαν φανεί που χρησιμοποιήσαμε πάλι στην αρχή από αυτές που μας είχαν στείλει! Εσείς?

stav2007

ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΟΙ pampers ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΝΑ ΡΩΤΗΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΠΑΙΡΝΑΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΟ

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Σήμερα είπα να χρησιμοποιήσω στην μπεμπούλα τις πάνες libero που μας έστειλαν δωράκι! Δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα! Πολύ σκληρές μου φάνηκαν βρε κορίτσια! Εμείς pampers χρησιμοποιούμε! Και οι babylino καλές μου είχαν φανεί που χρησιμοποιήσαμε πάλι στην αρχή από αυτές που μας είχαν στείλει! Εσείς?

Οι libero καλες ηταν αλλα σε μας ειχαν προβλημα εφαρμογης! Επρεπε να την βαζω με ιδιαιτερη προσοχη και τροπο αλλιως ειχαμε διαρροες! με τις babylino μας παρουσιαστηκε παρατριμμα (πληγουλα στον ποπο!) ή μπορει να ηταν απλη συμπτωση τι να πω... με τις pampers εγινε καλα και τωρα λεω να ξαναβαλω babylino (εχω αποθεμα 4 πακετα κριμα ειναι!) για να δω αν οντως εφταιγαν αυτες! Αυτο που δεν μου αρεσε στις babylino ομως ηταν που οταν εκανε κακακια η πανα κολουσε πανω στο δερματακι της... με τις αλλες 2 δεν ειδα κατι τετοιο!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΟΙ pampers ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΝΑ ΡΩΤΗΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΠΑΙΡΝΑΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΟ

οχι δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΟΙ pampers ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΝΑ ΡΩΤΗΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΠΑΙΡΝΑΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΟ

Αν θες κακά και ρούχα την έβαψες!
Εσύ είχες πει πως κάνει 8-9 φορές την ημέρα? Έχεις και τόσες πολλές αλλαξιές? Χιχιχιχι!
Εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί κάνουμε μια φορά στις 3 ημέρες περίπου και είμαστε χεσμένες μέχρι τον λαιμό οπότε θέλουμε σίγουρα όχι μόνο άλλαγμα αλλά και μπάνιο!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 215994

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έχει καμια αποστειρωτη Chicco????

stav2007

Despoinaki έγραψε:

Αν θες κακά και ρούχα την έβαψες!
Εσύ είχες πει πως κάνει 8-9 φορές την ημέρα? Έχεις και τόσες πολλές αλλαξιές? Χιχιχιχι!
Εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί κάνουμε μια φορά στις 3 ημέρες περίπου και είμαστε χεσμένες μέχρι τον λαιμό οπότε θέλουμε σίγουρα όχι μόνο άλλαγμα αλλά και μπάνιο!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 8 215994

ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ,ΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΛΕΝΕ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ,ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΛΕΝΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ CHICCO.

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LIMPERO ΠΑΝΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΧΤΕΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΛΕΝΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ CHICCO.

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LIMPERO ΠΑΝΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΧΤΕΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

Σου αφηνει υδρατμους μεσα στα μπουκάλια ή στα βγαζει στεγνα???

stav2007

elenikal έγραψε:Έχει καμια αποστειρωτη Chicco????

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την stav2007 στις Σαβ Νοε 05, 2011 9:51 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις