201 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! Σαβ Νοε 05, 2011 9:47 am
evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elenikal έγραψε:Έχει καμια αποστειρωτη Chicco????
και εγω εχω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenikal έγραψε:Έχει καμια αποστειρωτη Chicco????
stav2007 έγραψε:elenikal έγραψε:Έχει καμια αποστειρωτη Chicco????
ΕΓΩ
elenikal έγραψε:Ωραια έχετε πολλες αποστειρωτη chicco! Εοειδη προκειται να αγορασω εχω ερωτησεις.
1. Αφηνει υδρατμους μεσα στα μπουκάλια?
2. Τα μπουκαλια μπαινουν μεσα αναποδα ή κανονικα?
3. Πόση ωρα κανει η αποστειρωση??
Ευχαριστωωω!!!
elenikal έγραψε:Ευχαριστω Σταυρουλα μου!
elenikal έγραψε:fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΛΕΝΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ CHICCO.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LIMPERO ΠΑΝΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΧΤΕΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.
Σου αφηνει υδρατμους μεσα στα μπουκάλια ή στα βγαζει στεγνα???
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ?
stav2007 έγραψε:ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΙΝΑΤΕ?
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ANTE NA ΣΑΡΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛ,Α ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ.
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΕΡΙΑ Κ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΔΕ ΤΥΡΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΤΥΡΑΝΙΕΤΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ!!!
HLIANA έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΕΡΙΑ Κ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΔΕ ΤΥΡΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΤΥΡΑΝΙΕΤΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ!!!
Ευχαριστώ πολύ Δωράκι μου!!Θέλει υπομονή..να δούμε! Μου φαίνεται βουνό τώρα, αλλά θα μου περάσει!
Όσο για τον καφέ η συμβουλος μου είχε πει ότι αν επινες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης 1-2 καφεδάκια την ημερα αντιστοιχα μ' αυτα που έπινες πριν δεν πειράζουν! Αλλά αν δεν έπινες (όπως εγώ η χαζή) πρέπει να περιμένεις το 1ο τρίμηνο! Το ίδιο ισχύει και για τη σοκολάτα..
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΦΕ ΠΙΝΩ ΦΙΛΤΡΟΥ ΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.
ΗΛΙΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ.
ΔΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΕΦΡΟΥ 28/11 ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ, Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;NA ΚΑΝΩ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΠΙΜΠΕΡΟ;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης