Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
405 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 405 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 43]

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elenikal έγραψε:Έχει καμια αποστειρωτη Chicco????

και εγω εχω

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
elenikal έγραψε:Έχει καμια αποστειρωτη Chicco????

ΕΓΩ

Σου αφηνει υδρατμους μεσα στα μπουκάλια ή στα βγαζει στεγνα???

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραια έχετε πολλες αποστειρωτη chicco! Εοειδη προκειται να αγορασω εχω ερωτησεις.
1. Αφηνει υδρατμους μεσα στα μπουκάλια?
2. Τα μπουκαλια μπαινουν μεσα αναποδα ή κανονικα?
3. Πόση ωρα κανει η αποστειρωση??

Ευχαριστωωω!!!

Elena84

Elena84
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…
ΕΛΕΝΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝUΚ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.
ΚΑΙ ΕΓΩ PAMPERS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΤΑ NEW BABY NO 2. ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΝΟ 2 ΜΕ ΤΑ NEW BABY?? ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ PAMPERS ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ NEW BABY ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ. ΚΑΙ Η ΠΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΚΕΤΗ ΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΜΠΛΕ ΒΟΥΛΕΣ… ΤΑ 74 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ 11,50 ΕΥΡΟ. ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ? ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 5100 γρ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 6 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΕΙΝΑΙ 4 ΜΕ 7 ΚΙΛΑ. ΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ Η ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ? ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ..

stav2007

elenikal έγραψε:Ωραια έχετε πολλες αποστειρωτη chicco! Εοειδη προκειται να αγορασω εχω ερωτησεις.
1. Αφηνει υδρατμους μεσα στα μπουκάλια?
2. Τα μπουκαλια μπαινουν μεσα αναποδα ή κανονικα?
3. Πόση ωρα κανει η αποστειρωση??

Ευχαριστωωω!!!

ΑΦΗΝΕΙ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ,ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 10-15 ΛΕΠΤΑ

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω Σταυρουλα μου!

stav2007

elenikal έγραψε:Ευχαριστω Σταυρουλα μου!

ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΒΑΖΩ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άρα όλοι αφηνουν υδρατμους...Οποτε δεν παιρνω καινουργιο... εχω εναν απο την κουμπαρα μου αλλα νομιζα οτι δεν ηταν καλος για αυτο και η ερευνα! Εξάλλου ενα μπουκαλι χρησιμοποιω για ενα γευμα μονο και τα μερη του θηλάστρου!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΛΕΝΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ CHICCO.

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LIMPERO ΠΑΝΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΧΤΕΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.

Σου αφηνει υδρατμους μεσα στα μπουκάλια ή στα βγαζει στεγνα???

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ?

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ?

panadol μου ειπε εμενα η γυναικολογος μου...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η φαρμακοποιός μου είπε και depon!
Στην κλινική μου έδιναν και panadol extra!

stav2007

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΙΝΑΤΕ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΙΝΑΤΕ?

Εμένα όταν με έπιασε πονόδοντος ήπια και από τα δυο αλλά το depon είναι σίγουρα πιο χαλαρό! Βέβαια δεν ξέρω αν θα σου περάσει ο πόνος! Εμένα δεν μου έκανε τίποτα πάντως γι'αυτό πήρα και panadol!

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ANTE NA ΣΑΡΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛ,Α ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ.

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες! Περαστικά σε όσες είναι άρρωστες! Ο δικός μου εδώ και 2-3 μέρες είναι ήρεμος και θέλω να ελπίζω ότι σιγά-σιγά μας αφήνουν οι κολικοί! Δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο να υποφέρει! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 534787 Χθες το βράδυ, για τα δεδομένα του, κοιμήθηκε πολύ! Από τις 11 ξύπνησε 1:30, 2 παρά κοιμήθηκε πάλι, ξύπνησε 4:30 και από τις 5 πήγε 8:30!!!! Και τώρα αφού έφαγε κοιμάται πάλι! Τρελά πράγματα για την ψυχούλα μου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 215994 Μακάρι όλα τα μωράκια μας να μην πονάνε και να είναι ήσυχα!
Κάποια στιγμή το απόγευμα θα βάλω και εγώ φωτογραφία του πασά μου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 49454 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 788471 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 315810

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ????
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 517142 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 93981
Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΜΟΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑ...
ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ pale

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ Κ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ....ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ .... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ!!!!Respect Respect Respect

ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΤΗΣ CHICO ΕΧΩ Κ ΑΦΗΝΕΙ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ. ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΦΗΝΕ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ scratch ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑ rabbit

ΑΠΟ ΠΑΝΕΣ ΟΙ BABYLINO ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΝΑ ΜΑΖΙ!!!
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 5.500 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΤΟΥ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΝΟ 3 ΠΙΑ!! ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΙΣ LIBERO.
ΜΕ ΤΟ 2ΑΡΙ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! Smile
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΠΟ ΛΙΝΤΛ.
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!!
ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΟΝΟ PAMPERS ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ!!!
ΕΧΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 679259
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Κ ΕΨΗΣΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΙΤΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 536304 ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 262737

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανούλες! Πώς είσαστε σήμερα?? Πώς ήταν το βράδυ σας??
Εμάς τα νέα μας είναι ότι η μικρή χθες κοιμόταν πολύ και έπεσε σε ψιλοληθαργο..προσπαθούσαμε να την ξυπνησουμε και δεν σηκωνοταν για ένα διαστημα και τα έχασα!!! Δεν είχε κάνει και τσίσα της και πηγαιναμε βουρ για αφυδάτωση και νοσοκομειο..Τελικά την ταισα 10 λεπτά και επανηλθε..την ξυπνουσαμε, όπως είπε και η γιατρος, κάθε 1 με 2 ώρες και την τάιζα! Τελικά μάλλον έχουμε κρυφη παλινδρόμηση, δηλαδή όχι ρουκετες μεν, αλλά ανεβαινει το γάλα και της έχει ερεθισει τον οισοφάγο!!! Γι αυτό και έκανε να καθαριζει το λαιμουδακι της στον υπνο και γι αυτό πετούσε το στηθος μου και εδειχνε να πονάει! Είναι επιτακτικό το σιρόπι, που έπρεπε να είχαμε πάρει από χθες... Θα της δώσουμε σήμερα και ίσως κπ στιγμη να φωναξω και 2η γιατρό για 2η γνώμη, αλλά απ'ότι το έψαξα λιγάκι είναι ξεκαθαρα τα συμπτώματα που έχει και είχε δίκιο η γιατρός! Μου είπε ότι πάλι καλά δεν έπαιρνε και ξένο γαλά γιατί το μητρικό είναι πιο ήπιο στον οισοφαγο και θα είχε και μεγαλύτερο πρόβλημα.. Το επόμενο βήμα είναι να αρνείται τελείως να φάει... Ας μην έχει πάθει τπτ κακό Θεε μου!!
Μακάρι από τη μία να είναι αυτό και να ηρεμήσει η ψυχουλα μου! Την βλέπω να υποφέρει και πεθαίνω!! Και δεν κλαίεει η κακομοίρα, μόνο κραυγούλες απελπισιας και πόνου βγάζει! Από ψυχολογια είμαι σκατα!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ANTE NA ΣΑΡΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛ,Α ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ????
ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΝ ΦΥΤΙΚΟ. ΦΙΛΤΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ???
ΚΑΙ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ???
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΧΩΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 9 534787
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ Κ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΕΞΩ...ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΗΛΙΑΝΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΕΡΙΑ Κ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΔΕ ΤΥΡΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΤΥΡΑΝΙΕΤΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΕΡΙΑ Κ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΔΕ ΤΥΡΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

Ευχαριστώ πολύ Δωράκι μου!!Θέλει υπομονή..να δούμε! Μου φαίνεται βουνό τώρα, αλλά θα μου περάσει!

Όσο για τον καφέ η συμβουλος μου είχε πει ότι αν επινες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης 1-2 καφεδάκια την ημερα αντιστοιχα μ' αυτα που έπινες πριν δεν πειράζουν! Αλλά αν δεν έπινες (όπως εγώ η χαζή) πρέπει να περιμένεις το 1ο τρίμηνο! Το ίδιο ισχύει και για τη σοκολάτα..

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΦΕ ΠΙΝΩ ΦΙΛΤΡΟΥ ΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.

ΗΛΙΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ.

ΔΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΕΦΡΟΥ 28/11 ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ, Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;NA ΚΑΝΩ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΠΙΜΠΕΡΟ;

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
HLIANA έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!

Ευχαριστώ πολύ Δωράκι μου!!Θέλει υπομονή..να δούμε! Μου φαίνεται βουνό τώρα, αλλά θα μου περάσει!

Όσο για τον καφέ η συμβουλος μου είχε πει ότι αν επινες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης 1-2 καφεδάκια την ημερα αντιστοιχα μ' αυτα που έπινες πριν δεν πειράζουν! Αλλά αν δεν έπινες (όπως εγώ η χαζή) πρέπει να περιμένεις το 1ο τρίμηνο! Το ίδιο ισχύει και για τη σοκολάτα..

ΕΠΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΠΙΝΑ ΦΥΤΙΚΟ... ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!!!
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??? Κ ΤΡΩΩ Κ ΠΙΝΩ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΝΩ???

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΦΕ ΠΙΝΩ ΦΙΛΤΡΟΥ ΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.

ΗΛΙΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ.

ΔΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΕΦΡΟΥ 28/11 ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ, Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;NA ΚΑΝΩ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΠΙΜΠΕΡΟ;

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΟΝΕΦΡΟΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ...ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
Κ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΕΚΤΑΚΤΑ!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.
Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.
ΚΑΝΑΜΕ Κ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΙΚΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟ...Π.Χ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ.

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΥΧΗ....
ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ.
ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις