Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
386 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 386 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 43]

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγώ όταν θα φύγω απο το σπίτι την ταίζω, είτε είναι η ώρα της είτε όχι, κανονικά και έτσι ξέρω ότι έχω κανένα δύωρο στο νερό να κάνω ότι θέλω. Δεν ξέρω αλλά έχω κόλλημα με την μηχανή που βγάζεις γάλα. Δεν μπορώ να βγάλω το γάλα με την μηχανή δεν αντέχω να το νιώθω στο στηθος μου.

Την παρασκεύη που πήγα στο mall είχε ειδικό χώρο θυλασμου και με ενθουσίασε.
Κατα τα άλλα αν χρειαστεί θα βάλω το σεντονάκι της και θα την ταίσω. Ευτυχώς δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ!!
ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΛΟΓΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ.. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ! ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ!! ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΡΑΚΟΣ!! ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ, ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ! ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ, ΚΛΑΙΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΥΠΑΝ ΒΕΛΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!
ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!! ΣΚΑΤΑ, ΚΛΑΜΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ..
ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 654316

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΚΑ, ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!

ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ,ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ Η ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ.

ΓΙΑ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.

ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΜΙΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ , ΜΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΩΣ.

ΔΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια! τι κανετε; εμεις εχουμε την γκρινια μας αλλα γενικοτερα ειμαστε πολυ καλυτερα. εχει ηρεμησει λιγο το μαναρι μου!!
χθες το βραδυ εφτιαξα τις ντουλαπες, και σκεφτομουν πως περναω το σαββατοβραδο Rolling Eyes δεν μου λειπει η διασκεδαση, αλλά ωρες ωρες η πολυ κλεισουρα σου την βαραει.
λοιπον για τους κολικους βρηκα αυτο το αρθρο http://www.paidiatriki.gr/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=66&category_id=2&Itemid=158 ακουγα αυτον τον γιατρο σημερα στη Σκορδα και μπηκα απο περιεργεια στο σαιτ του. εχει και αλλα ενδιαφερον αρθρα.
Γεωργια μπορεις να μου στειλεις σε πμ που εκλεισες για τον υπερηχο. εμενα μου ειπε στο τριμηνο να κανω επαναληπτικη.
παρεπιπτοντω τελεια η φουστα tutu της κορης σου. εφτιαξα και γω μια στην κορη μου την προηγουμενη εβδομαδα και γυρναει ολη μερα στο σπιτι με αυτη και περιμενει τον βασιλια Very Happy θελω να παω να παρω και αλλο τουλι να της φτιαξω μια με εντονα χρωματα τωρα

tzef

tzef
BOUBA ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ.

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΥΣΙ.ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα!!και εμεις εχουμε μια γενικη γκρινιτσα παροτι ειμαστε καλα κοριτσια,αερια και ξερη κοιλιτσα=κολικοι Crying or Very sad αχχχ θα περασουν που θα πανε την λυπαμαι ομως..
Σημερα μας ηρθαν επισκεψη πρωινη οι θειοι μου και της εφεραν ενα χρυσο βραχιολακι με charms τελειο ανυπομονω να της το φορεσω!!και προχθες της εφεραν ενα μενταγιον χρυσο κι αυτο, με ματακι και πετρουλες...πολυ μαρεσουν ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994 παντως περιμενω πολλες επισκεψεις αυτον τον καιρο!

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΚΑ, ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!

ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ,ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ Η ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ.

ΓΙΑ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.

ΔΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΝΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕ ΣΤΙΚΑΚΙ Κ ΜΠΑΙΝΩ ΤΟ ΧΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΔΕ ΚΑΝΕΙ?

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anthaki έγραψε:Καλησπερα!!και εμεις εχουμε μια γενικη γκρινιτσα παροτι ειμαστε καλα κοριτσια,αερια και ξερη κοιλιτσα=κολικοι Crying or Very sad αχχχ θα περασουν που θα πανε την λυπαμαι ομως..
Σημερα μας ηρθαν επισκεψη πρωινη οι θειοι μου και της εφεραν ενα χρυσο βραχιολακι με charms τελειο ανυπομονω να της το φορεσω!!και προχθες της εφεραν ενα μενταγιον χρυσο κι αυτο, με ματακι και πετρουλες...πολυ μαρεσουν ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994 παντως περιμενω πολλες επισκεψεις αυτον τον καιρο!

ξερη κοιλιτσα?δεν το εχω ξανακουσει αυτο!και μας παντως ξεκινησαν οι γρινιτσες...υπομονη!!!!

tzef

tzef
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΚΑ, ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΝΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕ ΣΤΙΚΑΚΙ Κ ΜΠΑΙΝΩ ΤΟ ΧΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΔΕ ΚΑΝΕΙ?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΛΟΓΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΙΚΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΣΤΙΚΑΚΙ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα μανουλες......χαθηκα το ξερω,αλλα με 2 ειναι λιγο δυσκολο!!!
Κολικους εντονους εχει ο μικρος ακομα...η κοιλια πετρωνει,μαζευει η τεντωνει τα ποδαρακια του,κοκκινιζει στο προσωπο εως μελανιαζει!!!
Το χειροτερο το παθαμε Παρασκευη βραδυ που μελανιασε τοσο απο το κλαμα κ σταματησε να αναπνεει για καποια δευτερα....εκει σκεφτηκα παει πεθαινει το παιδι!!! μετα ηρεμησε κ κοιμηθηκε...
Με το μεγαλο ειμαστε μια χαρα,5 γευματα απο 210-240ml κ 8ωρο νανι το βραδυ.....οχι οτι δεν κοιμουντε ολη μερα!

Διαβασα λιγο στα πεταχτα κ να ευχηθω περαστικα σε ολες σας...το περασα κ εγω αλλα αφου δεν θηλαζω πηρα αντιβιωση,σιροποι κ ησυχασα....εκανα το εμβολιο της γριπης κ για 6 μηνες θα ησυχασω καπως....το κανω εδω κ 5 χρονια!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιναμε 2 μηνων σημερα κ αυριο εχουμε το 1ο μας εμβολιο το απογευμα.....

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έβαλα και εγώ το μπεμπάκι μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 379767

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 1 ΜΗΝΟΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

MPOGOS ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ.

SEVI ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2-3 ΦΟΡΕΣ
ΓΡΑΤΖΟΥΝΗΘΗΚΕ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fennnia έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 1 ΜΗΝΟΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Kαλε τα ειδα ολα με αυτο που επαθε...τοσο πολυ!!! εσυ δεν φοβηθηκες;;;

Mpogos να σου ζησει το αντρακι σου!!! κουκλι!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sevi έγραψε:
fennnia έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 1 ΜΗΝΟΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ.Η ΜΠΕΜΠΑ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΜΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙΑ.

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ευχαριστώ πολύ, να χαίρεσαι και εσύ την κοράκλα σου!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sevi έγραψε:

Ευχαριστώ πολυ! Να χαίρεσαι τους άντρες της ζωής σου!

Elena84

Elena84
Mpogos έγραψε:Έβαλα και εγώ το μπεμπάκι μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 379767

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΟΣ... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elena84 έγραψε:
Mpogos έγραψε:Έβαλα και εγώ το μπεμπάκι μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 379767

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΟΣ... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994

Ευχαριστώ πολύ! Και η δικιά σου κουκλίτσα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 654316
Έχουμε ίδια ημερομηνία γάμου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994

Elena84

Elena84
Mpogos έγραψε:
Elena84 έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ! Και η δικιά σου κουκλίτσα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 654316
Έχουμε ίδια ημερομηνία γάμου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 654316

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ. Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΒΗΧΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ… Crying or Very sad
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ… ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ, ΕΒΗΞΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 534787 ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΑΚΙ…
ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ….
Rolling Eyes Sad

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΕΦ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΣΑ!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ. Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΒΗΧΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ… Crying or Very sad
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ… ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ, ΕΒΗΞΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 534787 ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΑΚΙ…
ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ….
Rolling Eyes Sad

με το να κατηγορεις τον εαυτο σου δεν βγαινει κατι... ισα ισα χαλιεσαι και αυτο το βγαζεις και στο μωρακι σου... τωρα το αν μπορει να δωσει κατι ο γιατρος στο μωρο, δεν νομιζω να γινεται γιατι ειναι πολυ μικρουλα ακομη... παντος αν σου δωσει τιποτα, ενημερωσε μας...

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ. Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΒΗΧΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ… Crying or Very sad
Rolling Eyes Sad
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 10 35468
Mην στεναχωριέσαι και συμβαίνουν αυτά! Δεν το ήθελες! Εύχομαι να γίνετε σύντομα και οι δύο καλύτερα! Περαστικά σας!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Very Happy
ΕΛΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΟΧΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Smile
ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΦΥΣ.ΟΡΟ ΣΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ Κ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ Κ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ I love you
ΒΑΣΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΤΣΑ!!! ΑΧ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΔΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟΥΛΗ!!!
ΜΙΝΑ+ΜΠΕΜΠΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ Very Happy
ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ, Ο ΠΑΣΑΚΑΣ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις