Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
378 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 378 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 43]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΗΛΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ.

Εννοειται εχεις γάλα! Μπορεί να έχεις και μέχρι τον 40 - 5ο μήνα κι ας δίνεις ξένο..σιγά σιγα μειώνεται! Ετσι λένε τουλαχιστον!
Αλλά και πάλι δεν ειναι σιγουρο οτι μπορει να συμβαινει σε σενα! Σκέψου οτι εμας το 10 λεπτο είναι το πολύ μας! Και να ζητάει μετά λόγω παλινδρομησης πνιγεται και πρεπει να περασουμε 1 ωρα! Οπότε τα πάντα είναι σχετικά! Απλά λένε ότι αν δινεις και ξενο σταδιακα μειωνεις το δικο σου γιατι είναι προσφορα και ζητηση!

Πλάκα πλάκα δεν σε εχω κάνει add στο fb! Πάω να σου κάνω request, όλο ξεχναω γιατι δεν μπαίνω συχνα!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzeff καλα θα ειναι να παει καποιος να συνεννοηθει με τον παπα για να σε περιμενει... τωρα αν θες να δωσεις κατι... ριξε λεφτα στο φιλοπτωχο... ειναι πιο χρησιμα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την antzelinino στις Δευ Νοε 21, 2011 5:25 am, 1 φορά

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΗΛΙΑΝΑ ΣΑΡΑΤΝΤΗΣΑΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ 14 Ή 13 /10;
ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ;ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ POSO;

Ευχαριστούμε Γεωργία μου! Αντε με το καλό κι εσεις! 13 γεννησα! Ωραίος αριθμος,ε? Εμενα πήγε ο αντρας μου την προηγουμενη μερα και ρωτησε τον ιερεα τι ωρα να πάμε! Μπορείς να πάρεις και ενα τηλ. καλού κακού! Εμείς δώσαμε 20 ευρουλάκια στον παπα, αν και δεν μας ζητησε τπτ..

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
HLIANA έγραψε:
tzef έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ;ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ POSO;

Ευχαριστούμε Γεωργία μου! Αντε με το καλό κι εσεις! 13 γεννησα! Ωραίος αριθμος,ε? Εμενα πήγε ο αντρας μου την προηγουμενη μερα και ρωτησε τον ιερεα τι ωρα να πάμε! Μπορείς να πάρεις και ενα τηλ. καλού κακού! Εμείς δώσαμε 20 ευρουλάκια στον παπα, αν και δεν μας ζητησε τπτ..

ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ , ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αν θελεις... δεν εισαι υποχρεωμενη να δωσεις... απλα ετσι για το καλο...

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:
HLIANA έγραψε:

Δεν δινουν μωρε! Εμενα λύσαξε ο αντρας μου να δώσει! Σιγά.. Καλά λέει η antzelinino αν θες δώστα καλύτερα σε φιλοπτωχο!

stav2007

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΗ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ....

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΧΟΥ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΝΕΙΣ,ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΥΧΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΜΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ...ΚΑΛΟΣ ΠΑΠΑΣ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΗ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ....

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΧΟΥ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΝΕΙΣ,ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΥΧΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΜΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ...ΚΑΛΟΣ ΠΑΠΑΣ

Αχ τι γλύκας που είναι ο μπουνιτσας σας!! Είδα φωτος!! Φτου φτου!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="HLIANA"]
tzef έγραψε:
HLIANA έγραψε:

εμεις ενα 20Ε του δωσαμε.μια χαρα τα πηρε....!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την steef στις Δευ Νοε 21, 2011 6:16 am, 1 φορά

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεσποινα!!!

χρονια πολλα καλο μου!!!!!

Elena84

Elena84
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ…

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 26 215994

stav2007

HLIANA έγραψε:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΛΙΑΝΙΑ ΜΟΥ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ...ΑΑΑΑ!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟΥΤΟΥ,ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ?

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινακι χρόνια πολλά!! Ό,τι επιθυμεις! king

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ηλιάνα εαν θες κανε κι εμενα στο facebook! Eleni Tsakalou-Kalantzi

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
HLIANA έγραψε:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΛΙΑΝΙΑ ΜΟΥ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ...ΑΑΑΑ!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟΥΤΟΥ,ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ?

Ναι μωρε! Ακόμη δεν εχω βάλει φωτογραφιες! Από τότε που εμεινα εγκυος σταματησα να ανεβαζω φωτος! Μ'επιασε μάλλον φόβος..τι να πω?

Το ΤΤδάκι μας είναι τρελα του μπαμπα..δεν το πουλάει με τπτ εννοειται! Ευτυχώς έχουμε το δικό μου για τη μικρούλα μας Laughing

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:Ηλιάνα εαν θες κανε κι εμενα στο facebook! Eleni Tsakalou-Kalantzi

Ελενη μου σου εκανα request!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζούνες μου καλησπέρα!
Τι κάνετε?
Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας μέσα από την ψυχή μου!
Και σε εσάς τα καλύτερα εύχομαι!
Γεωργία μου κανονικά λένε ότι σήμερα γιορτάζουν αυτές που δεν είναι παντρεμένες αλλά δεν θέλω να το αλλάξω μετά από τόσα χρόνια!
Μόλις τώρα έκλεισε τα ματάκια της η μπέμπα μετά από δυο ώρες τρομερής ανησυχίας και κλάματος! ... Αν και κάναμε τα κακάκια μας σήμερα!
Ηλιάνα μου χρόνια σας πολλά κοπέλα μου!! Πάντα γεροί και ευτυχισμένοι να είστε!
... Δεν το πιστεύωωωωωωω!!!!!!!!! Ξύπνησε πάλι!!!!!!!!!! Ελπίζω να μην αρχίσει το κλάμαααααα!!!!!!!!!
ΣΚ δεν μπήκα γιατί πιάστηκα με δουλειές και επισκέψεις!!!
... Και μου φέρανε και παιδάκια με μύξες!!!!!! Τα νεύρα μου!!!!!!!! Αν δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος από μόνος του...!!?? Τι να πω...!!!??

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειμαι να σκασω... πολυ μυξα ο μικρος... πηρα και την παιδιατρο και μου ειπε φυσικα φυσιολογικο ορο και ρουφιγμα, οπως επισης οτι το μωρο πρεπει να κοιμαται σε δροσερο δωματιο και οχι σε ζεστο... πρωτη φορα το ακουσα και αυτο... τι να πω? θα ακολουθησουμε τις συμβουλες και βλεπουμε... σπαραζει η καρδια μου που τον βλεπω ετσι... ουτε να φαει καλα καλα δεν μπορει το καιμενουλη...

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
antzelinino έγραψε:ειμαι να σκασω... πολυ μυξα ο μικρος... πηρα και την παιδιατρο και μου ειπε φυσικα φυσιολογικο ορο και ρουφιγμα, οπως επισης οτι το μωρο πρεπει να κοιμαται σε δροσερο δωματιο και οχι σε ζεστο... πρωτη φορα το ακουσα και αυτο... τι να πω? θα ακολουθησουμε τις συμβουλες και βλεπουμε... σπαραζει η καρδια μου που τον βλεπω ετσι... ουτε να φαει καλα καλα δεν μπορει το καιμενουλη...
περαστικά σας...και εμείς περάσαμε 2 εβδομάδες με μύξες. Καλά σου είπε πάντως ο γιατρός σας. Με τη ζέστη θα γίνει χειρότερα

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Μόλις κοιμήθηκε ο μικρός και βρήκα την ευκαιρία να μπω!
Χρόνια πολλά στη δέσποινα και ηλιάννα να είστε πάντα ευτυχισμένοι!
Περαστικά στα μωράκια που είναι άρρωστα!
Εμείς αύριο περιμένουμε τον παιδίατρο! Είπαμε να πάρουμε και μία δεύτερη γνώμη! Για να δούμε πώς θα μας φανεί!
Από ύπνο ακόμα τίποτα! Μία κοιμάται 3-4 ώρες και μία καθόλου! Προχθές το βράδυ για παράδειγμα κοιμήθηκε 11-1 και μετά παρέμεινε ξύπνιος μέχρι τις 5:30!!! affraid ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 26 606100 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 26 966307
Αύριο θα πάω να καταθέσω και τα χαρτιά για το επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ! Κάτι θα πάρουμε και από εκεί! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 26 536304
Σας αφήνω μήπως προλάβω να κοιμηθώ μέχρι να ξυπνήσει! Sleep ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 26 850933

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο εμενα.Εμεις χθες πηγαμε να κανουμε τα πρωτα μας εμβολια και μας ειπανε οτι πρεπει να κανουμε το αντιφυματικο εμβολιο που στην Ελλαδα ειναι πλεον προαιρετικο(ειμαι κατοικος εξωτερικου και εδω ειναι υποχρεωτικο)με ρωτησαν αν το εχουμε κανει διοτι αυτοι το κανουνε στη γεννα μαζι με την ηπατητιδα β,ετσι λοιπον του κανανε ενα μαντου και θα παμε την Πεμπτη να τα κανουμε μαζεμενα...!!!!ΟΤΑΝ δε του εβαλε τη βελονα πλανταξε το μικρο μου και ραγισε η καρδια μου νευριασα ετσι οπως του εσφιξε το χερι και ειχαμε και το μπαμπα μας να με βγαζει εξω γιατι λεει ειμαι λιγοψυχη!!!Μα μπορεις να βλεπεις το μικρο σου να εχει κοκκινησει ολοκληρο απο το κλαμα και να καθεσαι να κοιτας επειδη ετσι πρεπει???τι θα κανω την Πεμπτη Θεε μου που θα παμε να μας τα κανουνε ολα μαζεμενα???Κατα τα αλλα εχουμε και την παλινδρομηση που μας ταλαιπωρει,αν δεν περναμε και βαρος θα ειχα τρελαθει αλλα δοξα το Θεο παιρνει και απλα το παμε συντηρητικα!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κοριτσια να σας ρωτησω μηπως το εχετε και εσεις??Εμεις εχουμε ακομα γυρω απο το αυτακι μας τριχουλες οχι χνουδι, εκει στο πτερυγιο, ειναι φυσιολογικο? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:
περαστικά σας...και εμείς περάσαμε 2 εβδομάδες με μύξες. Καλά σου είπε πάντως ο γιατρός σας. Με τη ζέστη θα γίνει χειρότερα[/quote]

καλημερα σας... ευχαριστω candy... τελικα δικιο ειχε η γιατρος... σε δροσερο δωματιο κοιμηθηκαμε το βραδυ (18 βαθμους) και το πρωι που σηκωθηκε, εκτος του οτι εφαγε κανονικα, δεν ειχε και τοσες μυξες.... τι να πω? αλλο παλι και τουτο... για να δουμε πως θα παει η μερα μας σημερα...

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ranou έγραψε:Βρε κοριτσια να σας ρωτησω μηπως το εχετε και εσεις??Εμεις εχουμε ακομα γυρω απο το αυτακι μας τριχουλες οχι χνουδι, εκει στο πτερυγιο, ειναι φυσιολογικο? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

χαχαχαχαχ!!! και μενα ετσι ειναι και στο πωπουδακι του το ιδιο!μελαχροινακι και το δικο σου???

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!καλε εμεις δεν εχουμε τριχες ουτε στο κεφαλι,στα αυτια θα ειχαμε?? Shocked ειμαστε ξανθουλες... Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις