Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
330 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 330 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 43]

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ranou έγραψε:Βρε κοριτσια να σας ρωτησω μηπως το εχετε και εσεις??Εμεις εχουμε ακομα γυρω απο το αυτακι μας τριχουλες οχι χνουδι, εκει στο πτερυγιο, ειναι φυσιολογικο? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΠΑΑΑ… ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ…
Rolling Eyes Rolling Eyes

evvi

evvi
steef έγραψε:
Ranou έγραψε:Βρε κοριτσια να σας ρωτησω μηπως το εχετε και εσεις??Εμεις εχουμε ακομα γυρω απο το αυτακι μας τριχουλες οχι χνουδι, εκει στο πτερυγιο, ειναι φυσιολογικο? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

χαχαχαχαχ!!! και μενα ετσι ειναι και στο πωπουδακι του το ιδιο!μελαχροινακι και το δικο σου???

χαχαχαχ και εμενα εχει το μαϊμουδακι μου και στην πλατουλα λιγες!! Very Happy Very Happy

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες! Τι κανετε? Εμεις καλα ειμαστε, μαμ κακα και νανι! Χτες και προχτες ειχαμε αλμα αναπτυξης και ετρωγε καθε 2 ωρες!!!! Νομιζω οτι σημερα επανηλθαμε στο προγραμμα μας! Και κατι κορυφαιο: χτες βραδυ κοιμηθηκε 8ωρο!!! Ναι ναι, δεν το πιστευα!!!
Κι εμεις εχουμε τριχουλιτσες στα αυτακια μας και στο μετωπακι μας!! Κι εγω ελπιζω να φυγουν αλλιως θα ειμαστε μαιμουδες!! Αυριο παμε για το πρωτο μας εμβολιακι!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια, εχω το καροτσι της Chicco με το καθισματακι του αυτοκινητου που κουμπωνει πανω στον σκελετο του καριτσιου αλλα δεν μπορω να το βάλω... κατι κανω λαθος ... το εχει καμια να με βοηθησει?? Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:

χαχαχαχαχ!!! και μενα ετσι ειναι και στο πωπουδακι του το ιδιο!μελαχροινακι και το δικο σου???

Φυσιολογικό είναι κοπέλα μου!!
Και εμείς είχαμε! Στα μπουτάκια, στους ώμους και στα αυτάκια εκεί που λες αλλά όσο περνάει ο καιρός πέφτουν! Ήδη είναι λιγότερες...!! Μην ανησυχείς! Σε λίγο καιρό δεν θα έχει τίποτα! Αφού γελούσαμε με τον άντρα μου και της λέγαμε καλέ εσένα πως θα σε παντρέψουμε!? Χιχιχιχι!!!
Χτες πολύ γκρίνια κορίτσια! Κοιμήθηκε κατά τις 12 το βράδυ αλλά ευτυχώς ξύπνησε στις 10 το πρωί! Μας ξύπνησε ένα τηλέφωνο κιόλας!
Πήγα από την δουλειά σήμερα και πήρα τα χαρτιά για την 6μηνη άδεια του ΟΑΕΔ που μου συμπλήρωσαν! Από λεφτά τίποτα! Δεν έχουν λέει! Και μου χρωστά σίγουρα 1500 ευρώ μπορεί και παραπάνω! Δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα μου φαίνεται!
Κάναμε και την βόλτα μας! Πήραμε κάτι δωράκια, πήραμε και χριστουγιεννιάτικες σαλιάρες για την μπεμπούλα από τα mothercare! Έφεραν πολύ ωραία χριστουγεννιάτικα ρουχάκια και prenatal και mothercare!
Ήπιαμε και το καφεδάκι μας στην Πλατεία Αριστοτέλους και τώρα ήρθαμε σπιτάκι! Η μπεμπούλα κοιμάται ακόμα αλλά όπου να'ναι θα ξυπνήσει για μαμ!
Ευχαριστώ για τις ευχές κουκλίτσες!!!!!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
steef έγραψε:

Φυσιολογικό είναι κοπέλα μου!!
Και εμείς είχαμε! Στα μπουτάκια, στους ώμους και στα αυτάκια εκεί που λες αλλά όσο περνάει ο καιρός πέφτουν! Ήδη είναι λιγότερες...!! Μην ανησυχείς! Σε λίγο καιρό δεν θα έχει τίποτα! Αφού γελούσαμε με τον άντρα μου και της λέγαμε καλέ εσένα πως θα σε παντρέψουμε!? Χιχιχιχι!!!
Χτες πολύ γκρίνια κορίτσια! Κοιμήθηκε κατά τις 12 το βράδυ αλλά ευτυχώς ξύπνησε στις 10 το πρωί! Μας ξύπνησε ένα τηλέφωνο κιόλας!
Πήγα από την δουλειά σήμερα και πήρα τα χαρτιά για την 6μηνη άδεια του ΟΑΕΔ που μου συμπλήρωσαν! Από λεφτά τίποτα! Δεν έχουν λέει! Και μου χρωστά σίγουρα 1500 ευρώ μπορεί και παραπάνω! Δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα μου φαίνεται!
Κάναμε και την βόλτα μας! Πήραμε κάτι δωράκια, πήραμε και χριστουγιεννιάτικες σαλιάρες για την μπεμπούλα από τα mothercare! Έφεραν πολύ ωραία χριστουγεννιάτικα ρουχάκια και prenatal και mothercare!
Ήπιαμε και το καφεδάκι μας στην Πλατεία Αριστοτέλους και τώρα ήρθαμε σπιτάκι! Η μπεμπούλα κοιμάται ακόμα αλλά όπου να'ναι θα ξυπνήσει για μαμ!
Ευχαριστώ για τις ευχές κουκλίτσες!!!!!!
αστα να πανε...και μενα μου παν να παω για μιτινγκ απο βδομαδα στη δουλεια και μου μυριζει μειωση μισθου....θα δειξει...!απο τωρα σκεφτομαι οτι δεν θελω να γυρισω πισω....εγω ειμαι εποχιακη οποτε δεν με πιανει το 6 μηνο απριλη -μαη θα πρεπει να παω στη δουλεια....ΣΚΑΤΑ!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα σας μανουλες... θελω να ρωτησω τις μαμαδες που τα μπεμπακια τους ηταν αυτες τις μερες με μυξουλες αν ειχαν κανει τα πρωτα εμβολια... γιατι αν τα ειχαν κανει, μηπως τελικα δεν ειναι και τοσο αθωα τα εμβολια?

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
antzelinino έγραψε:Καλησπερα σας μανουλες... θελω να ρωτησω τις μαμαδες που τα μπεμπακια τους ηταν αυτες τις μερες με μυξουλες αν ειχαν κανει τα πρωτα εμβολια... γιατι αν τα ειχαν κανει, μηπως τελικα δεν ειναι και τοσο αθωα τα εμβολια?

Κι εμενα εχει μυξουλες αλλα αυριο θα κανουμε το 1ο μας εμβολιο... Εγω ειμαι με τον ορο και τον αναρροφητηρα ανα χειρας!!! Μιλαμε για πολυ πράμα!!!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασε βρε Ελενη... μια απο τα ιδια... βεβαια δεν μπορω να πω... σημερα ειμαστε λιγο καλυτερα, αλλα χθες... αυτος μπουκωνε, εγω δεν ανασαινα...

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
antzelinino έγραψε:Καλησπερα σας μανουλες... θελω να ρωτησω τις μαμαδες που τα μπεμπακια τους ηταν αυτες τις μερες με μυξουλες αν ειχαν κανει τα πρωτα εμβολια... γιατι αν τα ειχαν κανει, μηπως τελικα δεν ειναι και τοσο αθωα τα εμβολια?

εμενα δεν εχει κανει ακομα παντως

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΞΕΣ.ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΦΡΕΖΙΝΤΕΡΜ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΞΕΣ.ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΦΡΕΖΙΝΤΕΡΜ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ?

δεν ξερω αλλα δεν νομιζω ακομα οτι κανει να βαζεις θαλασσινο ορο ειναι πολυ μικρο! αλλα αν στο ειπε παιθδιατρος αλλαζει το θεμα εμενα δεν μ αφηνει!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν μου εχουν πει κατι τετοιο! ο γιατρος φυσιολογικο ορο μας ειπε και αναρροφητηρα! Rolling Eyes

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ ΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.
Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΛΕΠΤΟ,ΕΧΩ ΡΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!! ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Η'ΚΟΙΜΑΜΑΙ Η' ΔΙΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ....
ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΩ, ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΜΑ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 27 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 27 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 27 315810

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα μανουλες... επιτελους μμπηκαμε στον ρυθμο μας... ευτυχως ο μικρος συνηλθε απο τις μυξουλες και απο χθες το βραδυ τρωει κανονικα... εγινε ομως λιγο αγκαλιτσας... αυτα προς το παρον... τα λεμε αργοτερα... φιλακια...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα ομορφούλες! Πως είστε σήμερα! Εμείς μια χαρούλα! Φάγαμε και τώρα κάνουμε νάνι! Έχει 2 μερούλες τώρα όμως που αργά το απογευματάκι την πιάνει γκρίνια! Μάλλον έχει πονάκια το καλό μου! Από ύπνο όμως οκ! Κοιμηθήκαμε στις 12 και ξυπνήσαμε λίγο μετά τις 10! Από μυξούλες έχουμε και εμείς αλλά μην φανταστείτε ότι τρέχουν! Νορμάλ ποσότητα! Αρχές του μήνα θα πάμε και εμείς για το πρώτο εμβόλιο! Ελπίζω να μην κάνουμε πυρετούλη!
Σήμερα το απογευματάκι θα έρθει η μανούλα μου μετά την δουλειά για να με βοηθήσει με το σπίτι, να πιούμε κανένα καφεδάκι και να χαρεί φυσικά και την μπέμπα!
Την άλλη Κυριακή στις 4.12 λέμε να στολίσουμε και το δεντράκι μας! Τι καλά...!!!??? Θα βλέπει η μπεμπούλα μας τα φωτάκια και θα χαίρεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 27 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 27 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 27 215994 ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!!!
ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ο ΠΑΤΕΡ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΧΙ.ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ GOLDEN HALL ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ, ΕΣΤΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 27 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 27 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 27 215994 ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!!!
ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ο ΠΑΤΕΡ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΧΙ.ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ GOLDEN HALL ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ, ΕΣΤΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ

Γεια σου Tzef... εγω απο οτι ξερω, τα κοριτσακια δεν τα βαζουν μεσα στην Αγια Τραπεζα... μονο τα αγορακια... τωρα αν εβαλε την Βασιλικουλα σου, μαλλον θα του διεφυγε... αντε και καλη βολτουλα το βραδυ... τυχερη...

tzef

tzef
thanks angela απλα ειναι διπλα σπιτι μου για αυτο θα παμε εκει.

stav2007

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ,ΕΜΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ mall(ΕΧΩ ΝΑ ΒΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ) ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ Η' ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ?

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ,ΕΜΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ mall(ΕΧΩ ΝΑ ΒΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ) ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ Η' ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ?

εγω προσωπικα τον εβγαλα... τον πηγα στην μαμα μου και πηγα για καφε με τον αντρα μου... χαχαχα... πανε βρε κοριτσι να ευχαριστηθεις το καφεδακι σου με τον αντρουλη σου και ασε για λιγο το μικρο... καλο θα σου κανει...

stav2007

antzelinino έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ,ΕΜΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

εγω προσωπικα τον εβγαλα... τον πηγα στην μαμα μου και πηγα για καφε με τον αντρα μου... χαχαχα... πανε βρε κοριτσι να ευχαριστηθεις το καφεδακι σου με τον αντρουλη σου και ασε για λιγο το μικρο... καλο θα σου κανει...

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ.ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ ΑΕΡΟΛΙΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΠΩΣ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Yπομονή Fennnia μου! Όλα θα φτιάξουν κοπέλα μου! Περαστικά να είναι!
Γεωργία μου τα κοριτσάκια δεν τα βάζουν μέσα! Μόνο τα αγοράκια! Λες να το πέρασε για αγοράκι το πρώτο σου? Γιατί περίεργο μου φαίνεται! Εγώ την δικιά μου την είχα ντυμένη στα ροζ και πάλι ο παπάς με ρώτησε κοριτσάκι είναι?
Σταυρούλα μου εμείς έχουμε πάει για καφέδακια μόνοι μας σε συνδιασμό βέβαια με έξοδο για κάποιες δουλειές που είχαμε αλλά ποτέ με την μπέμπα! Το σκέφτομαι μωρέ να την βγάλω με το κρύο! Μόνο σε σπίτια την έχουμε πάει (μαμά & πεθερά)! Την βγάλαμε και στην παιδίατρο αλλά αμέσως ξεκίνησαν οι μυξούλες... όχι πολλές βέβαια! Που να πάρουμε και τους δρόμους τι έχει να γίνει! Αν είχαμε γεννήσει άνοιξη θα ήταν αλλιώς...!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα!!Fennia περαστικουλια στο αγγελουδι σου!!φιλακια πολλα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 27 417472 Δεσποινακι ειστε καλα?Εμεις γκρινιτσα εχουμε ακομα και στο στηθος...λιγη υπομονη..ολα θα περασουν... Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις