Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
266 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 266 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 43]

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
περαστικα σας fennia μου... θα περασει... stav2007 θα συμφωνησω με το Δεσποινακι... ειναι λιγο περιεργος ο καιρος για να τον παρεις μαζι σου... δεν θα παθει τιποτα αν τον αφησεις για λιγο... ευχαριστησου το καφεδακι σου τωρα που στον κρατανε... μετα αν κανεις κανενα ακομη... δυσκολα τα πραγματα...

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κορίτσια! τι κανετε?
Σταυρούλα εμείς τον βγάλαμε πολύ νωρίς και τώρα τον παίρνω μαζί και κάνουμε βόλτες κλπ! Δεν μπορώ άλλωστε να τον αφήσω γιατί πώς θα φάει?? χαχα! Αν προσπαθήσω να κάνω κάτι ανάμεσα στα γεύματα απλά καταλήγω να τρέχω οπότε τη βρήκα τη λύση!

Α, και να επαναλάβουμε τη συνάντηση, όπως κάναμε πριν γεννήσουμε!! Τι λέτε???

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 228222 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 868444 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 804467 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 2963

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια! Καναμε το πρωτο μας εμβολιο! Τα 2πρωτα για την ακρίβεια! Προς το παρον δεν εχει κανει πυρετουλη αλλα θελει να ειμαστε συνεχεια κοντα της αλλιως κλαψουριζει...πρωτη φορα κανει αυτο το κλαμματακι, σαν να παραπονιεται, να να φοβαται... στενοχωριεμαι αλλα σκεφτομαι οτι ειναι για λιγο και λογω του εμβολιου!
Εγω την εβγαλα εξω 41 ημερων στο Παιδων για εξετασεις κι απο τοτε παμε και καμια βολτιτσα! Στο ιερο δεν μας εβαλε αλλα μου ειπαν οτι υπαρχει μια εκκλησια στον Αλιμο που ο παππας βαζει και τα κοριτσακι στο ιερο...δεν ξερω αν ισχυει!
Αν γινει η συναντηση θα ηθελα να εθω κι εγω να σας γνωρισω!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ....ΣΕΒΗ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕ?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εμείς κάναμε χθες το 6απλό. Μου έκανε κάτι δεκατάκια μέχρι στιγμήςκαι από χθες δεν έχει φάει όσο θα έπρεπε.

Γεωργία μου και εγώ θα συμφωνήσω με το Δεσποινάκι. Ο παπάς μάλλον μπερδεύτηκε. Δεν τα βάζουν τα κοριτσάκια μέσα.

Όσο για το έξω. Επειδή έζησα στη Γερμανία με πολύ πιο χαμηλές θερμοκρασίες από εδώ, είναι μεγάλο λάθος αυτό που κάνουμε εμείς οι Ελληνίδες. Το παιδί αν είναι καλά ντυμένο, δεν παθαίνει τίποτα. Ίσα ίσα που πρέπει να βγαίνει και να παίρνει οξυγόνο. Το συνέχεια μέσα στο σπίτι και στη ζέστη τα κάνει πιο ευαίσθητα και αρρωσταίνουν πιο εύκολα.
Σταυρούλα να το βγάζεις το παιδί, όχι όμως να το τρέχεις μέσα στα καταστήματα. Αυτό είναι επικίνδυνο, καταρχήν όλος ο κόσμος είναι άρρωστος με ιώσεις και κατά δεύτερον μπες στη ζέστη και μετά βεγες στο κρύο και πάλι από την αρχή δεν είναι και ότι καλύτερο, γιατί το παιδί θα το έχεις σίγουρα καλά ντυμένο για το κρύο και όταν μπαίνεις στα καταστήματα θα βράζει...άστο καλύτερα. Πήγαινε στο πάρκο, ή κοίτα μόνο βιτρίνες
(γνώμη μου...) Razz

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ....ΣΕΒΗ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕ?

Τι κρίμα που είμαστε μακριά!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 463819 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 463819 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 463819

stav2007

Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ....ΣΕΒΗ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕ?

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 463819 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 463819 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 463819

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΑΣ/ΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΑΣ/ΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ.

Me too κούκλα!

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΣ;

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΘΕΣ ΗΡΘΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΛΕΩ GOLDEN ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ , ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΟΚ

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια... αχ ποσο ζηλευω κι εγω που θα βρεθειτε... καλα μονο εγω και το Δεσποινακι ειμαστε απο θεσσαλονικη?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:καλημερα κοριτσακια... αχ ποσο ζηλευω κι εγω που θα βρεθειτε... καλα μονο εγω και το Δεσποινακι ειμαστε απο θεσσαλονικη?

Και η Αγάπη (Δώρα) σίγουρα και η Fennia πρέπει να είναι σχετικά κοντά νομίζω... Χαλκιδική...!!! Άλλα όλο και κάποια ακόμα θα είναι...!!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ε τοτε θα συναντηθουμε κι εμεις την ημερα που θα συναντηθουν τα κοριτσια στην αθηνα και θα κανουμε συνδεση μεσω skype... χαχαχα....

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
antzelinino έγραψε:καλημερα κοριτσακια... αχ ποσο ζηλευω κι εγω που θα βρεθειτε... καλα μονο εγω και το Δεσποινακι ειμαστε απο θεσσαλονικη?

Και η Αγάπη (Δώρα) σίγουρα και η Fennia πρέπει να είναι σχετικά κοντά νομίζω... Χαλκιδική...!!! Άλλα όλο και κάποια ακόμα θα είναι...!!

κλαψ κλαψ....!εγω ειμαι ηρακλειο...!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Yπομονή Fennnia μου! Όλα θα φτιάξουν κοπέλα μου! Περαστικά να είναι!
Γεωργία μου τα κοριτσάκια δεν τα βάζουν μέσα! Μόνο τα αγοράκια! Λες να το πέρασε για αγοράκι το πρώτο σου? Γιατί περίεργο μου φαίνεται! Εγώ την δικιά μου την είχα ντυμένη στα ροζ και πάλι ο παπάς με ρώτησε κοριτσάκι είναι?
Σταυρούλα μου εμείς έχουμε πάει για καφέδακια μόνοι μας σε συνδιασμό βέβαια με έξοδο για κάποιες δουλειές που είχαμε αλλά ποτέ με την μπέμπα! Το σκέφτομαι μωρέ να την βγάλω με το κρύο! Μόνο σε σπίτια την έχουμε πάει (μαμά & πεθερά)! Την βγάλαμε και στην παιδίατρο αλλά αμέσως ξεκίνησαν οι μυξούλες... όχι πολλές βέβαια! Που να πάρουμε και τους δρόμους τι έχει να γίνει! Αν είχαμε γεννήσει άνοιξη θα ήταν αλλιώς...!!

εμενα παντως δεν τον εβαλε μεσα....!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αααα κοριτσια μου θα βρεθειτε??Ωραια!!πιειτε ενα καφεδακι και για μας!!! Very Happy

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ;;;; ΤΙ ΩΡΑΙΑ… ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΚΡΙΑ;;;; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…
ΑΑΑΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΗΣ 20 ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑ ΚΑΦΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΤΟΤΕ, ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ, ΚΑΛΟ ΝΤΥΣΙΜΟ… ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΥΟ, ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ…

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ;;;; ΤΙ ΩΡΑΙΑ… ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΚΡΙΑ;;;; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…
ΑΑΑΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΗΣ 20 ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑ ΚΑΦΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΤΟΤΕ, ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ, ΚΑΛΟ ΝΤΥΣΙΜΟ… ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΥΟ, ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ…

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 215994

Το σκεφτόμουν και εγώ να την πάω καμιά βολτίτσα αλλά που βρε κορίτσια? Να γυρνάμε με το καρότσι μέσα στους δρόμους απλά βόλτες!? Μπορούμε λέτε να κάτσουμε και για ένα καφεδάκι? Πρέπει βασικά να μην καπνίζουν...!!! Αλλά κάνουν τα μωράκια σε καφέ με πολύ κόσμο ή πρέπει να βρούμε καφέ που δεν συχνάζει και λαός...!!!
Και αν τα βγάλουμε τώρα τι τα φοράμε? Τα ρουχάκια τους κανονικά και από πάνω πχ την φόρμα εξόδου +κουβερτούλα? Εγώ της βάζω και σκουφάκι! Και το πόρτ μπεμπέ μας που κουμπώνει πάνω στο καρότσι έχει και ποδόσακο! Είναι πολλά λέτε όλα αυτά? Γαντάκια τα φοράτε?
Και αν μπούμε σε καφέ να υποθέσω ότι του βγάζουμε όλα αυτά ε?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια.....
Οταν προλαβαινω σας διαβαζω αλλα αργα το βραδυ κ κλεινουν τα ματια μου για να γραψω....
Εμεις τα ιδια κολικοι.....απο βαρος ειναι πια ο μεγαλος 6 κιλα κ ο μικρος 5.5...
Εννοειται για συναντηση ειμαι μεσα κ εγω αλλα φανταζομαι χωρις μωρα....που να ερθω μονη κ με τους 2;;;;;
Φιλακια σε ολες!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλες! Εννοειται να πάμε για καφεδάκι! Βεβαια με τον θηλασμο θα ειναι ενα θεμα, αλλά έστω και μια ωριτσα θα την ξεκλεψουμε! Εμείς έχουμε βγει με τον αντρουλη και μας το κράτησε η μαμα μου, για δουλιτσες, για ψωνια της μικρουλας, για να πάμε στον γυναικολογο, αλλά όλο με αγχος μην μας κλάψει και θελει βυζακι μαμας Laughing Laughing

Τη βγαλαμε για την ευχουλα και για παιδιατρο και με τη φορμα εξοδου εκλαιγε σαν υστερικο το καημενουλακι μου, γιατι δεν μπορουσε να κουνηθει οπως ηθελε..αφου δεν την είχαμε ξανακουσει να κλαει αλλη φορα..τη θηλαζα λιγακι και το εριχνε στον υπνο! Πάντως μεσα στο αυτοκινητο είναι η καλυτερη της! Νανουριζεται αμεσως!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις σκεφτομαστε να τη βγαζουμε τιποτα μεσημερια που εχει λιγο ηλιο σε ανοιχτη αγορα ή και στο εκπτωτικο χωριο, αλλα για λιγο, όσο να αλλαζουμε τον αερα μας γιατι όντως το πολυ μεσα καλο δεν κανει, αλλά και αν μας κρυωσουν θα είναι τεραστια η ταλαιπωρια για τα ιδια!

tzef

tzef
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΡΤΑΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ!!!!ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΘΑ ΚΛΑΨΨΕΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑ.

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Τί κάνετε μανούλες και μπεμπάκια? Εμείς πάμε απο το καλό στο καλύτερο! Ο ύπνος του έχει αρχίσει και στρώνει, ξυπνάει μόνο μία φορά τη νύκτα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 328109 και γενικότερα έχει τρομερή αντίληψη! Σε ακολουθεί με το βλέμμα του, σου κάνει χαρές, βλέπεις ότι μεγαλώνει σιγά-σιγά! Είμαι παράφορα ερωτευμένη! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 883208 Όταν μου χαμογελάει τρελαίνομαι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 669659
Εύχομαι όλες οι μανούλες να έχετε ευτυχισμένα μωράκια! Και να κανονίσουμε να συναντηθούμε! Θέλω πολύ να σας γνωρίσω! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 28 417472

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεωργία μου κι εγω αν δεν ειχα αυτη τη βδομαδα τη μαμα μου μαζι θα την επαιρνα στον γιατρο! Αλλά ευτυχως δεν πήγα στο ιατρείο του, μου εκανε την εξυπηρετηση και τον ειδα στο Ιασώ που είναι 5 λεπτά από το σπίτι, οπότε την ταισα καλά, την εβαλα για υπνο και μεχρι να γυρισω δεν ειχε ξυπνησει!

Αχ Mpogos (Βασια δεν ειναι το ονομα σου?? Καλα θυμαμαι?) τα ιδια λέγαμε σημερα! Αρχιζουμε να βλεπουμε μεγαλη διαφορά στις αντιδράσεις της! Παίζει με τα ματακια της..σαν να μιλαμε μετα ματια ενα πραγμα!! Και τον υπνο τον εχει ρυθμισει τόσο καλά η γλυκουλα μου λόγω της παλινδρομησης χωρις να επεμβω εγω! Επειδή θελει μικρα και τακτα γευματα τρώει κάθε 1-1,5 ώρα την ημερα, κοιμαται μετα, και το βράδυ κοιμάται ενα 4ωρο, τρώει και μετα πάλι ενα 3ωρο! Είναι πολύ βολικο το παιδακι μας και τωρα η παλινδρομηση κάπως έχει ερθει στα ισα της!
Όλα καλά να είναι τα παιδακια μας!!!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειχε κανενα μπεμπακι δυσκοιλιοτητα? εχει να κανει κακακια του απο προχτες το βραδυ... να ανησυχω? δεν θελω μωρε να παρω παλι την παιδιατρο... μια με τις μυξουλες, μια με τα εμβολια, την εχω πρηξει... ας με διαφωτησει καποια...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:ειχε κανενα μπεμπακι δυσκοιλιοτητα? εχει να κανει κακακια του απο προχτες το βραδυ... να ανησυχω? δεν θελω μωρε να παρω παλι την παιδιατρο... μια με τις μυξουλες, μια με τα εμβολια, την εχω πρηξει... ας με διαφωτησει καποια...

Eμείς κάναμε την Δευτέρα και ακόμα τίποτα!
Μέχρι τρεις μέρες είναι φυσιολογικό! Από την 4η και μετά όμως νομίζω θα χρειαστούμε κλισματάκι! Και μένα αν δεν τα κάνει μέχρι σήμερα το βράδυ θα πρέπει να πάρω τηλ την γιατρό! Αχ μωρέ τα γλυκούλια μας!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις