Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
397 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 397 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 43]

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:Γεωργία μου κι εγω αν δεν ειχα αυτη τη βδομαδα τη μαμα μου μαζι θα την επαιρνα στον γιατρο! Αλλά ευτυχως δεν πήγα στο ιατρείο του, μου εκανε την εξυπηρετηση και τον ειδα στο Ιασώ που είναι 5 λεπτά από το σπίτι, οπότε την ταισα καλά, την εβαλα για υπνο και μεχρι να γυρισω δεν ειχε ξυπνησει!

Αχ Mpogos (Βασια δεν ειναι το ονομα σου?? Καλα θυμαμαι?) τα ιδια λέγαμε σημερα! Αρχιζουμε να βλεπουμε μεγαλη διαφορά στις αντιδράσεις της! Παίζει με τα ματακια της..σαν να μιλαμε μετα ματια ενα πραγμα!! Και τον υπνο τον εχει ρυθμισει τόσο καλά η γλυκουλα μου λόγω της παλινδρομησης χωρις να επεμβω εγω! Επειδή θελει μικρα και τακτα γευματα τρώει κάθε 1-1,5 ώρα την ημερα, κοιμαται μετα, και το βράδυ κοιμάται ενα 4ωρο, τρώει και μετα πάλι ενα 3ωρο! Είναι πολύ βολικο το παιδακι μας και τωρα η παλινδρομηση κάπως έχει ερθει στα ισα της!
Όλα καλά να είναι τα παιδακια μας!!!

Καλά θυμάσαι! Βάσια με λένε! Όλα καλά να είναι! Να μεγαλώνουν και να μας τρελαίνουν με τα νάζια τους! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 186253
Χθες έφερα άλλο παιδίατρο να πάρω μία δεύτερη γνώμη και συνειδητοποίησα πόσο καλά έκανα! Η παλιά μας έλεγε ότι το παιδί έχει κολικούς όλη μέρα και δώστου depon ενώ αυτός ο χρυσός άνθρωπος με το που το είδε είπε ότι έχει παλινδρόμηση! Δεν χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη αλλά απο τον τρόπο αντιμετώπισης αυτό κατάλαβα! Και 2 μέρες τώρα η ψυχούλα μου είναι ήσυχη! Θα μου πείτε τόσο καιρό δεν το είχες καταλάβει; Όχι γιατί δεν είχε συμπτώματα και απο τη στιγμή που τον έβλεπε παιδίατρος ήμουν ήσυχη! Μέγα λάθος! No Τελικά το ένστικτο είναι μεγάλο πράγμα! Respect

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
antzelinino έγραψε:ειχε κανενα μπεμπακι δυσκοιλιοτητα? εχει να κανει κακακια του απο προχτες το βραδυ... να ανησυχω? δεν θελω μωρε να παρω παλι την παιδιατρο... μια με τις μυξουλες, μια με τα εμβολια, την εχω πρηξει... ας με διαφωτησει καποια...

Eμείς κάναμε την Δευτέρα και ακόμα τίποτα!
Μέχρι τρεις μέρες είναι φυσιολογικό! Από την 4η και μετά όμως νομίζω θα χρειαστούμε κλισματάκι! Και μένα αν δεν τα κάνει μέχρι σήμερα το βράδυ θα πρέπει να πάρω τηλ την γιατρό! Αχ μωρέ τα γλυκούλια μας!!

Θα συμφωνήσω με την Δέσποινα! Μέχρι 3 μέρες είναι φυσιολογικό! Απο εκεί και πέρα μιλάς με το γιατρό σου! Wink

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mpogos έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
antzelinino έγραψε:ειχε κανενα μπεμπακι δυσκοιλιοτητα? εχει να κανει κακακια του απο προχτες το βραδυ... να ανησυχω? δεν θελω μωρε να παρω παλι την παιδιατρο... μια με τις μυξουλες, μια με τα εμβολια, την εχω πρηξει... ας με διαφωτησει καποια...

Μέχρι τρεις μέρες είναι φυσιολογικό! Από την 4η και μετά όμως νομίζω θα χρειαστούμε κλισματάκι! Και μένα αν δεν τα κάνει μέχρι σήμερα το βράδυ θα πρέπει να πάρω τηλ την γιατρό! Αχ μωρέ τα γλυκούλια μας!!

Θα συμφωνήσω με την Δέσποινα! Μέχρι 3 μέρες είναι φυσιολογικό! Απο εκεί και πέρα μιλάς με το γιατρό σου! Wink

ευχαριστω πολυ κοριτσια... να'στε καλα...

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια χαλια ειμαι ο πυρετος μου ανεβηκε το βραδυ ειχα 39.7 και ολη μερα δεν επεσε κατω απο 38 μονο οταν εκανα μπανιο επεσε λιγο 37.5 περνω μονο αναβραζον ντεπον
το θεμα ειναι πως με το θηλασμο εχω μπερδευτει η παιδιατρος μου λεει οσο πυρετο και να κανω να θηλαζω ο παιδιατρος λεει απο 38 και πανω δεν κανει να το πεταω. Crying or Very sad δε θελω τωρα για μια χαζο γριπη να ξεκινησουμε ξενο. εχω στην καταψυξη γαλα ειναι για να πιει 3-4 φορες. δε ξερω ποιον να ακουσω

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:κοριτσια χαλια ειμαι ο πυρετος μου ανεβηκε το βραδυ ειχα 39.7 και ολη μερα δεν επεσε κατω απο 38 μονο οταν εκανα μπανιο επεσε λιγο 37.5 περνω μονο αναβραζον ντεπον
το θεμα ειναι πως με το θηλασμο εχω μπερδευτει η παιδιατρος μου λεει οσο πυρετο και να κανω να θηλαζω ο παιδιατρος λεει απο 38 και πανω δεν κανει να το πεταω. Crying or Very sad δε θελω τωρα για μια χαζο γριπη να ξεκινησουμε ξενο. εχω στην καταψυξη γαλα ειναι για να πιει 3-4 φορες. δε ξερω ποιον να ακουσω

Περαστικά σου Ευούλα μου!
Έχω την αίσθηση ότι και άρρωστες να είμαστε θηλάζουμε κανονικά! Γιατί δεν ανοίγεις ένα θεματάκι να σε βοηθήσουν και κορίτσια που θηλάζουν περισσότερο καιρό από εμάς και όλο και κάτι περισσότερο θα ξέρουν!

evvi

evvi
ψαχνω μπας και υπαρχει παρομοιο θεμα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:
Mpogos έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Εμείς τα κάναμε τα κακάκια μας τελικά!
Η πεθερά μου και η μάνα μου μας έλεγε πως αν η μπέμπα δεν κάνει κακάκια για μέρες να της βάλουμε λίγο λαδάκι με μπατονέτα στην τρυπούλα στο ποπουδάκι της! Όχι μέσα! Από έξω! Εμείς τις κοροιδέψαμε κλασικά! Σήμερα είπαμε να το κάνουμε χωρίς να τις πούμε και το κάναμε! Μέσα σε 2 λεπτά τα έκανε! Τώρα βέβαια μπορεί να ήταν και η ώρα της να τα κάνει! Ξέρω και εγώ...??? Δεν θα τους το πούμε βέβαια...!!! Θα το κάνουμε και μερικές φορές ακόμα και μετά! Να δούμε αν ήταν τυχαίο γεγονός!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:ψαχνω μπας και υπαρχει παρομοιο θεμα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα

Βρε μην παιδεύεσαι άρρωστη γυναίκα!
Άνοιξε εκεί ένα θεματάκι να πάρεις τις απαντήσεις σου!!!!!!!!!!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
antzelinino έγραψε:

Η πεθερά μου και η μάνα μου μας έλεγε πως αν η μπέμπα δεν κάνει κακάκια για μέρες να της βάλουμε λίγο λαδάκι με μπατονέτα στην τρυπούλα στο ποπουδάκι της! Όχι μέσα! Από έξω! Εμείς τις κοροιδέψαμε κλασικά! Σήμερα είπαμε να το κάνουμε χωρίς να τις πούμε και το κάναμε! Μέσα σε 2 λεπτά τα έκανε! Τώρα βέβαια μπορεί να ήταν και η ώρα της να τα κάνει! Ξέρω και εγώ...??? Δεν θα τους το πούμε βέβαια...!!! Θα το κάνουμε και μερικές φορές ακόμα και μετά! Να δούμε αν ήταν τυχαίο γεγονός!

Κι εμεις τα καναμε τελικα με υποθετακι... απο το πρωι τον δοκιμασα ολα τα γιατροσοφια... τι λαδακι του εβαλα, τι μολοχα τιποτα αυτος... το ηθελε το υποθετακι του... πηγα και πηρα τωρα βανιλιες (δαμασκηνα) μπας και ετσι τον βοηθησω μεσω του γαλατος... τωρα ειναι στο κουνακι του και τον πηρε ο υπνος... σωθηκα με αυτο το κουνακι της fisher price... να ειναι καλα η φιλη μου η Εφη που μου το εφερε σημερα....

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αυτο μας εφεραν... δεν ειναι τελειο? λιγο γκουμουτσα βεβαια... αλλα κουνιεται μονο του αυτο εχει σημασια...

Maraki Riaki

Maraki Riaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
antzelinino έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αυτο μας εφεραν... δεν ειναι τελειο? λιγο γκουμουτσα βεβαια... αλλα κουνιεται μονο του αυτο εχει σημασια...
Πολυ ωραιο ειναι ! Με για σας !! Οντως ειναι αρκετα μεγαλο πιανει χωρο !!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όντως φαίνεται γκουμούτσα αλλά παράλληλα πολύ ωραίο! Τον έβαλες και την δοκίμασες ε? Δεν είναι πολύ καθιστός? Γιατί και εμείς έχουμε μια κούνια της fisher price αλλά δεν αφήνω την μπέμπα να κάτσει πολλή ώρα γιατί φαίνεται να καταπονείται η μεσούλα της! Θα ήθελα την κούνια μας λίγο πιο ξαπλωτή!
Μπράβο την φίλη σου πάντως! Ωραίο δωράκι!!

Maraki Riaki

Maraki Riaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια να κανω μια ερωτηση;
Το αποτυπωμα απο την πατουσιτσα και απο το χερακι πως να το κανω σε βιβλιο που μας εφεραν δωρακι που γραφεις τα παντα μεσα;

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
antzelinino έγραψε:
Mpogos έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

δεσποινα κ η μαμα μου το λεει αυτο και η αδερφη μου το εχει εφαρμοσει με απολυτη επιτυχια και στα 2 παιδια της!εμας δεν μας εχει χρειαστει ακομα χεζει το συμπαν χωρις βοηθεια....!!!!!!!!!!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evvi έγραψε:κοριτσια χαλια ειμαι ο πυρετος μου ανεβηκε το βραδυ ειχα 39.7 και ολη μερα δεν επεσε κατω απο 38 μονο οταν εκανα μπανιο επεσε λιγο 37.5 περνω μονο αναβραζον ντεπον

και ο δικος μου παιδιατρος μου χει πει πανω απο 38 το πεταμε...μακαρι ν αμην σου ξανανεβει !!!!περαστικουλια!!!

Elena84

Elena84
[quote="Maraki Riaki"]Κοριτσια να κανω μια ερωτηση;
Το αποτυπωμα απο την πατουσιτσα και απο το χερακι πως να το κανω σε βιβλιο που μας εφεραν δωρακι που γραφεις τα παντα μεσα; [/quote

ΓΕΙΑ ΣΟΥ…
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ….
ΝΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ…

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 215994

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Όντως φαίνεται γκουμούτσα αλλά παράλληλα πολύ ωραίο! Τον έβαλες και την δοκίμασες ε? Δεν είναι πολύ καθιστός? Γιατί και εμείς έχουμε μια κούνια της fisher price αλλά δεν αφήνω την μπέμπα να κάτσει πολλή ώρα γιατί φαίνεται να καταπονείται η μεσούλα της! Θα ήθελα την κούνια μας λίγο πιο ξαπλωτή!
Μπράβο την φίλη σου πάντως! Ωραίο δωράκι!!

καλημερα κοριτσακια μου... τι κανετε? Δεσποινακι κι εμενα ετσι μου φανηκε στην αρχη, αλλα τελικα δεν ειναι τοσο σηκωμενη η πλατη οσο το δειχνει... ειναι πιο ξαπλα το μωρο γιατι εχει μεγαλο βαθουλωμα στο κολαρακι... οποτε μια χαρα μας βολεψε...

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maraki Riaki έγραψε:Κοριτσια να κανω μια ερωτηση;
Το αποτυπωμα απο την πατουσιτσα και απο το χερακι πως να το κανω σε βιβλιο που μας εφεραν δωρακι που γραφεις τα παντα μεσα;

κι εγω μα δαχτυλομπογιες ξερω... οπως ειπε και η Elena84...

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟ GOLDEN ΗΑLL ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ EVENT ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΝΗ.ΔΕΝ ΒΓΗΛΑ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ.ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ SLING ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΜΕΣ ΑΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 1 ΜΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 2 ΜΕ 2,5 ΩΡΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 - 4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 - 7.

EVVI ΑΝ ΕΧΕΙΣ FACEBOOK ΡΩΤΑ ΕΔΩ
https://www.facebook.com/groups/278766877115/
ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.

Ή ΕΔΩ ΣΣΥΜΒΩΟΥΛΟΙ ΘΥΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82/%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-llli-%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AE/

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΚΡΟΚΛΙΣΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΙΔΚΑ ΓΛΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ.

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ κορίτσια λέω να βρεθούμε μαζί και με τα μωρά μας!!!

Θα χει πιο πολύ πλάκα και θα είμαστε πιο άνετα, γιατί μέχρι να προγραμματίσουμε όλες μαζί θηλασμό πριν βγούμε νομίζω δεν θα συμπέσουμε!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 215994

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Εμείς έχουμε αυτό το relax της chicco αλλά μάλλον θα πάει τσάμπα γιατί ο γιόκας μου δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά της μαμάς του! Laughing Shocked Θα κάτσει κανά 5λεπτο μόνο αν δεν έχει γκρίνια και είμαι εκεί από πάνω του και του μιλάω! Rolling Eyes Και είναι τόσο ωραίο ρε κορίτσια! Έχει και δόνηση! Μακάρι να κυκλοφορούσε και στο μέγεθος μου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 966307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 4872
Evvi ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!
Φιλάκια στα πατουσάκια από τα μπεμπάκια σας! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 417472

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerinarv έγραψε:Εγώ κορίτσια λέω να βρεθούμε μαζί και με τα μωρά μας!!!

Θα χει πιο πολύ πλάκα και θα είμαστε πιο άνετα, γιατί μέχρι να προγραμματίσουμε όλες μαζί θηλασμό πριν βγούμε νομίζω δεν θα συμπέσουμε!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 215994

Χρόνια σου πολλά Κατερίνα και ότι επιθυμείς! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι το μωράκι σου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 186253

tzef

tzef
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρονια πολλα Κατερινακι... οτι επιθυμεις με υγεια και ευτυχια...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 334590

Elena84

Elena84
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..... ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ... ΦΙΛΑΚΙΑ....
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 90233 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 29 315810

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις