701 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! Πεμ Νοε 24, 2011 5:55 am
Mpogos
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:Γεωργία μου κι εγω αν δεν ειχα αυτη τη βδομαδα τη μαμα μου μαζι θα την επαιρνα στον γιατρο! Αλλά ευτυχως δεν πήγα στο ιατρείο του, μου εκανε την εξυπηρετηση και τον ειδα στο Ιασώ που είναι 5 λεπτά από το σπίτι, οπότε την ταισα καλά, την εβαλα για υπνο και μεχρι να γυρισω δεν ειχε ξυπνησει!
Αχ Mpogos (Βασια δεν ειναι το ονομα σου?? Καλα θυμαμαι?) τα ιδια λέγαμε σημερα! Αρχιζουμε να βλεπουμε μεγαλη διαφορά στις αντιδράσεις της! Παίζει με τα ματακια της..σαν να μιλαμε μετα ματια ενα πραγμα!! Και τον υπνο τον εχει ρυθμισει τόσο καλά η γλυκουλα μου λόγω της παλινδρομησης χωρις να επεμβω εγω! Επειδή θελει μικρα και τακτα γευματα τρώει κάθε 1-1,5 ώρα την ημερα, κοιμαται μετα, και το βράδυ κοιμάται ενα 4ωρο, τρώει και μετα πάλι ενα 3ωρο! Είναι πολύ βολικο το παιδακι μας και τωρα η παλινδρομηση κάπως έχει ερθει στα ισα της!
Όλα καλά να είναι τα παιδακια μας!!!
Καλά θυμάσαι! Βάσια με λένε! Όλα καλά να είναι! Να μεγαλώνουν και να μας τρελαίνουν με τα νάζια τους!
Χθες έφερα άλλο παιδίατρο να πάρω μία δεύτερη γνώμη και συνειδητοποίησα πόσο καλά έκανα! Η παλιά μας έλεγε ότι το παιδί έχει κολικούς όλη μέρα και δώστου depon ενώ αυτός ο χρυσός άνθρωπος με το που το είδε είπε ότι έχει παλινδρόμηση! Δεν χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη αλλά απο τον τρόπο αντιμετώπισης αυτό κατάλαβα! Και 2 μέρες τώρα η ψυχούλα μου είναι ήσυχη! Θα μου πείτε τόσο καιρό δεν το είχες καταλάβει; Όχι γιατί δεν είχε συμπτώματα και απο τη στιγμή που τον έβλεπε παιδίατρος ήμουν ήσυχη! Μέγα λάθος! Τελικά το ένστικτο είναι μεγάλο πράγμα!