726 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! Παρ Νοε 25, 2011 2:46 am
steef
Πανταχού παρούσα!
χρονια πολλα στις κατερινες μας.2 δεν εχουμε?η ξεχναω καποια???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
antzelinino έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυτο μας εφεραν... δεν ειναι τελειο? λιγο γκουμουτσα βεβαια... αλλα κουνιεται μονο του αυτο εχει σημασια...
antzelinino έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυτο μας εφεραν... δεν ειναι τελειο? λιγο γκουμουτσα βεβαια... αλλα κουνιεται μονο του αυτο εχει σημασια...
Maraki Riaki έγραψε:Κοριτσια να κανω μια ερωτηση;
Το αποτυπωμα απο την πατουσιτσα και απο το χερακι πως να το κανω σε βιβλιο που μας εφεραν δωρακι που γραφεις τα παντα μεσα;
αχ τι ωραίο είναι αυτό!!!!!!!!!! πόσο κάνει? στα jumbo το έχει λέτε?stav2007 έγραψε:antzelinino έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ,ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
candy έγραψε:αχ τι ωραίο είναι αυτό!!!!!!!!!! πόσο κάνει? στα jumbo το έχει λέτε?stav2007 έγραψε:antzelinino έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ,ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
Γεωργία, εγώ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τα έβαφα με κορρέ και έβγαινε πολύ ωραίο το χρώμα. Σκούρα καστανά είναι τα δικά μου...δεν ξέρω ποιο χρώμα ακριβώς ήταν. Το αγόραζε ο κομμωτής μου από το φαρμακείο και μου το περνούσεtzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!
ΣΗΜΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΑΓΕ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ , ΕΤΡΩΓΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΓΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ 3 ΩΡΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ALOUETTE ΣΤΟ FACE ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=182644778492670&set=pu.101646109925871&type=1&theater
ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ SUPER ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΤΟ ΜΑΛΙ ΧΑΛΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ EXETE NA ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4 ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ.
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!
ΣΗΜΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΑΓΕ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ , ΕΤΡΩΓΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΓΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ 3 ΩΡΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ALOUETTE ΣΤΟ FACE ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=182644778492670&set=pu.101646109925871&type=1&theater
ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ SUPER ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΤΟ ΜΑΛΙ ΧΑΛΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ EXETE NA ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4 ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ.
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!
elenikal έγραψε:Καλημερα κοριτσάκια!!! Μπορω να πω πλεον με περηφάνια οτι η μικρη μου κοιμαται 7ωρο-8ωρο τις νυχτες!! Κατα τις 23:30 αρχιζει ενας θηλασμος που κρατα καμια ωριτσα ειτε εχει φαει ειτε οχι μετα κοιμαται και ξυπναει 7:30-8:30 το πρωι! Ετσι ειμαι και γω ξεκουραστη!
Πρεπει κι εγω να βαψω το μαλλι .... και το δικο μου ειναι καταμαυρο , δεν ξερω αν οι φυτικες θα μπορεσουν να με καλύψουν... θα δοκιμασω όμως , απο το τίποτα...
Αχ, να περασει γρηγορα αυτο το πρωινο να τελιωνω τα μαθηματα και γυρισω σπιτακι μου με το μπεμπακι μου... μου λειπει οταν ειμαι στην δουλεια...ξεχνιεμαι βεβαια με τις μαθητριούλες μου αλλα έχω εννοια και την μπουμπου μου...Βρε κοριτσια, ειναι φοβερο! Σαν να θελει να μου μιλησει κανει! Οταν γυρναω σπιτι την βαζω στο κρεββατι μας, ξαπλωνω διπλα της και συζηταμε! λεμε και αγκου!! Εχω πάθει πλάκα μεγάλη!
Αντε, σας ζάλισα! Καλημερες και πολλα φιλια σε ολες!! Κι αν εχουμε και καμια Στελίτσα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
HLIANA έγραψε:Καλημεραααα!! Εμεις σημερα κοιμηθηκαμε 2 σπαστα 4ωρα και είμαστε ξεκουραστοι!
Ελένη τέλεια σας βρίσκω! Με την παλινδρόμηση πώς πάτε?? Εμείς μια χαρούλα σιγα σιγα το αντιμετωπιζουμε!!
Γεωργία η κορούλα σου το πάει ρολόι! Είναι το αλμα αναπτυξης της 6ης εβδομαδας! Τέλεια τα πάτε! Αντε λένε οι δυσκολες μερες του θηλασμού πέρασαν τώρα που περναμε την 6η εβδομαδα! Εδραιώθηκε! Για να δούμε!
Ωραίες οι αιώρες σας, αλλά θέλουν χώρο πολύ μου φαίνεται!
Έλενα αυτό είναι κάτο σαν τραμπολίνο με τα ποδαράκια της??
Σήμεραα θα πάμε στην πεθερα μου που γιορτάζει! Και του χρόνου με το καλό θα γιορτάζει η μπουμπού μας!! Ακόμη δεν ξέρω πώς να τη φωνάζουμε.. Στέλλα..Εστέλλα (αυτό μ' αρεσει, αλλά όχι μάλλον για μωρακι)..Στελλίνα..Στελιάνα (αυτό δεν αρεσει όμως στον μπαμπα)..θα δούμε!!
Φιλάκια πολλά πολλά!!
Elena84 έγραψε:HLIANA έγραψε:Καλημεραααα!! Εμεις σημερα κοιμηθηκαμε 2 σπαστα 4ωρα και είμαστε ξεκουραστοι!
Ελένη τέλεια σας βρίσκω! Με την παλινδρόμηση πώς πάτε?? Εμείς μια χαρούλα σιγα σιγα το αντιμετωπιζουμε!!
Γεωργία η κορούλα σου το πάει ρολόι! Είναι το αλμα αναπτυξης της 6ης εβδομαδας! Τέλεια τα πάτε! Αντε λένε οι δυσκολες μερες του θηλασμού πέρασαν τώρα που περναμε την 6η εβδομαδα! Εδραιώθηκε! Για να δούμε!
Ωραίες οι αιώρες σας, αλλά θέλουν χώρο πολύ μου φαίνεται!
Έλενα αυτό είναι κάτο σαν τραμπολίνο με τα ποδαράκια της??
Σήμεραα θα πάμε στην πεθερα μου που γιορτάζει! Και του χρόνου με το καλό θα γιορτάζει η μπουμπού μας!! Ακόμη δεν ξέρω πώς να τη φωνάζουμε.. Στέλλα..Εστέλλα (αυτό μ' αρεσει, αλλά όχι μάλλον για μωρακι)..Στελλίνα..Στελιάνα (αυτό δεν αρεσει όμως στον μπαμπα)..θα δούμε!!
Φιλάκια πολλά πολλά!!
Καλημέρα,τί κάνετε κορίτσια...Δεν είναι ακριβώς σαν τραμπολίνο...βασικά έχει ιμάντες και πάει πάνω κάτω μπρος πίσω και το ''καρεκλάκι'' περιστρέφετε 360 μοίρες.Είναι όπως το jumperoo της fisher price.Πολύ ωραίο και για 2 λεπτά που την έβαλα μέσα μου φάνηκε ότι ξετρελάθηκε.Θα ρωτήσω την παιδίατρό μου πότε μπορώ να την βάλω μέσα...
evvi έγραψε:γεια σαςςςςςςςς
μια ερωτησουλα μπορει να ναι και χαζη. ποσες πιθανοτητες εχω με μια φορα ελευθερη επαφη οταν σαραντισα και ολες οι αλλες με προφυλαξεις να εχω μεινει εγκυος? εχω διαφορα συμπτωματα και ο αντρας μου με ζαλισε μηπως ειμαι βασικα αυτος μου εβαλε την ιδεα. και να προσθεσω πως θηλαζω.
με αγχωσε ο μπουφος γτ μονο για κι αλλο μωρο δεν ειμαστε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης