Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
379 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 379 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 43]

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαστε και εμεις καταφεραμε και βαλαμε και φωτο μας γιατι τοσο καιρο δεν μου την ανεβαζε!Τι μου κανετε?εχω καιρο να μπω γιατι απλα δεν προλαβαινω κοιμοστε ολη μερα ανα δυο ωρες μιση ωρα μονο αντε στην καλυτερη 40 λεπτα οπου τρεχω να βαλω πλυντηριο και να κανω δουλιτσες αφου ειμαι μονη μου με τον αντρα μου εδω στα ξενα!καναμε και το πρωτο μας εμβολιο πριν μια εβδομαδα χωρις ωστοσο να κανουμε πυρετο(δοξα το Θεο)αλλα ειχαμε κατι περιεργα ξεσπασματα τιναζοταν ξαφνικα και εκλαιγε και τσιριζε και τι να σας πω κοριτσια δεν το ειχα ξαναδει αυτο με επιασε η καρδια μου...του εκανε και γρομπαλακι η κακουργα 3 ενεσεις μαζι καναμε!τωρα ειμαστε καλυτερα για να δουμε...το βραδυνο προγραμμα εχει ως εξης-8 με δυο το πρωι οπου ξυπναει θηλαζει 10 λεπτα να ρευτουμε αλλα 20 λεπτακια 3 η ωρα ξαναπεφτει 5 ξυπναει παλι θηλαζει και μετα μεχρι της 8 το πρωι σφιγγεται μουγκριζει ξανασφιγγεται και γενικως δεν κοιμαται καλα...ειμαστε 2 μηνων και μιας εβδομαδας! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…
RANOU ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ…
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ….
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ’’ΓΕΝΕΘΛΙΑ’’, ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΜΗΝΩΝ… ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 860530 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 860530 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 860530
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΒΟΛΤΑ, ΝΑ ΠΑΜΕ JUMBO… ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 228222 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 228222 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 228222
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…

tzef

tzef
NA SOY ZHSEI EΛΕΝΑ!!!ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!

ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΡΑΝΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κούκλες με τα κουκλιά μωρακια!!

Κατερινα και Γεωργία τέλειες οι νέες φωτος! Πώς μεγαλώνουν τόσο γρηγορα τα γλυκούλια μας!
Ranou γλύκα το μωρούλι σου!!!

Γεωργία όταν κάναμε τη β επιπεδου μας είχαν πει ότι το ένα νεφρο είναι οριακά στις φυσιολογικες τιμές και ότι την 3η μερά της γεννησης θα κάναμε κάτι εξετάσεις, για να δουν αν είναι επιρρεπης σε ουρολοιμωξη! ΑΠό το Ιασώ δεν μας είπαν τπτ όταν φευγαμε και η παιδιατρος μου είπε ότι είναι συνηθισμενο και δεν χρειάζεται να κανουμε κάτι! Εσείς είχατε παραπάνω από τις φυσιολογικες τιμές?

Εμείς εμβόλιο θα κάνουμε το 5απλο. Πώς λέγεται δε θυμαμαι (Ιnfarix..καπως ετσι) Εμάς στο δημόσιο είναι δωρεαν, αλλά επειδη ακόμη η γιατρός δεν μπορεί να μπει στο συστημα για συνταγογραφηση μου είπε να μας το γράψει και παθολογος αν εχουμε! Ετσι το γλιτώνουμε να το πληρώσουμε!

Κατερινάκι πού θα πάτε εκδρομούλα?? Ζηλεύωωωω! Θέλω κι εγω! Είμαστε πολύ των ταξιδιών, αλλά τώρα με τη μικρούλα λέμε να αρχισουμε τις μικροεξορμησεις μετά τις γιορτες ή να πάμε στο πατρικό μου στη Λάρισα Χριστούγεννα! Θα δούμε!!

Έλενα χρόνια σας πολλά και καλές αγορές!! Να τινάξετε το τζάμπο στον αερα σήμερα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 654316

tzef

tzef
HLIANA ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ.

ΑΛΛΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΟΤΙ Ο ΟΥΡΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΟΥΡΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΑ ΚΑΛΑ.

ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω κοριτσακια μου ομορφα να χαιρεστε τα μωρακια σας,πραγματι η ομαδουλα μας εχει πανεμορφα μωρακια γερα να ειναι πανω απο ολα!!Περασε ο καιρος πραγματι και μπηκαμε στον δευτερο μηνα και καποιες-Ελενα να σου ζησει-στον τριτο μηνα,ακομη να το πιστεψω!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 328109 cheers cheers cheers cheers cheers cheers ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 536304

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Μια από τα ίδια Γεωργία μου!
Και εγώ από όρεξη καλά πάω!
Αλλά πιο πολύ γλυκά θέλω!
Τώρα να φανταστείς έχω μπροστά μου το κουτί με τα σοκολατάκια!
Αυτό φοβάμαι και εγώ στον ΟΑΕΔ! Να μην με τρέχουν!
Πρέπει να πάμε στον ΟΑΕΔ κοντά στην δουλειά μας ή στο σπίτι?[/quote]

αχ και εγω Δεσποινακη απο ορεγη για γλυκο αλλο τιποτα καταβροχθιζω σοκολατες με το κιλο και μονιμως μασουλαω κατι και φυσικα νιωθω παντα τυψεις γιατι η ζυγαρια εχει κολησει και εχω 8 κιλα φορτωθει και δεν ξερω πως θα φυγουν.Κοριτσια να σας πω οτι η περιοδος μου ηρθε 2 φορες σε ενα μηνα πρωτα στις 52 ημερες και επειτα στις 67....τι ειναι παλι τουτο?αφου παρατηρησα και ελαφρα μειωση στην παραγωγη μου εχει συμβει σε καμια?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

stav2007

amarylis έγραψε:tzef περαστικα να ειναι,δεν μπαινω πλεον τοσο συχνα και δεν ηξερα.

stav2007 το ρουχο στην φωτο σου ειναι τρελα.. εμεις μονο φορμακια φοραμε ακομα.αχ ζηλεψα τωρα!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 804467 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 804467 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 804467

Α ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ΡΟΥΧΑ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?εμεισ την παλευουμε! αρωστενει το ενα γινετε καλα τωρα κολλησα εγω και τα εχω ολα σε αποσταση μην τα ξανακολλησω! η μικρη μου εκανε κατι νουμερα και συνεχιζει δλδ να τα κανει......εκει που πινει γαλα ξαφνικα αρχιζει και ουρλιαζει!!! πηρα την παιδιατρο μου ειπε η για οισοφαγιτιδα η για ουρολημοξη! αυτη εχει τισ μερες της η θα τρωει συνεχεια η δεν θα τρωει με τιποτα!(το με τιποτα ειναι σχετικο με αν την πιεσω λιγακι θα το φαει)αλλα μου κανει εντυπωσει γιατι ποιο μικρη δεν ηθελε καθολου πιεση τωτα εχει αρχισει τα κολπα της!πιπιλα με τιποτα εχουμε πιασει το χερι και δεν το αφηνουμε με τιποτα........!!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!! ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΘΗΛΑΖΕΤΕ, ΘΗΛΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΩ? ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΠΛΑΚΑ!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΦΑΩ!! ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΛΑΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΑΛΙ!! ΑΝΟΙΞΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ!
ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΟ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ!! ΙΣΧΥΕΙ Ή ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ?
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 315810

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα κουκλίτσες!
Τι κάνετε?
Σήμερα γίναμε και εμείς 2 μηνών!
Μεγαλώνει το κοριτσάκι μας!
Έβαλα και νέες φώτος! Κάλε τι όμορφα που είναι όλα τα μωράκια μας! Ένα και ένα!!! Φτου φτου! Τέλειες οι φώτος που ανεβάσατε!
Εγώ σήμερα πήγα οδοντίατρο! Έκανα έναν καθαρισμό σήμερα και έχω να κάνω την Δευτέρα και μια απονεύρωση - σφράγισμα +ένα ακό σφράγισμα ακόμα! 300 ευρώ το μαλλί παρακαλώ! Ευτυχώς την απονεύρωση θα την κάνει με λέιζερ που καίει στην ουσία το νεύρο και θα ξεμπερδέψω με μια φορά αλλιώς στην απονεύρωση χρειάζεται να πας περισσότερες φορές με το παλιό σύστημα! Τώρα βέβαια αν θα χρειαστεί και πορσελάνινο καπάκι...!! ... Ας μην το σκέφτομαι καλύτερα γιατί θα ανέβει το ποσό! Θα δείξει την Δευτέρα! Ελπίζω να μείνουμε στο 300αρι!
Μου είπε την Δευτέρα που θα μου βάλει ένεση να μην θηλάσω και να βγάλω το γάλα! Θήλαστρο δεν έχω οπότε θα χρειαστεί να πάρω και από αυτό...!! Άλλα λεφτά...!!! Θα πάρω κανένα χειροκίνητο λογικά...!!! Τώρα για μια φορά...!!! Ξέρετε πόσο περίπου κοστίζουν!
Τώρα όσο για τα παιδάκια της Γεωργίας Αναστασία μου και εμένα μου μοιάζουν πολύ!
Τι καλά! Πήγατε και βολτίτσα! Εμείς λέμε μπας και πάμε Κυριακή πρωί! Θα κάνουν διάφορα χριστουγεννιάτικα μέσα στην έκθεση της Θεσσαλονίκης και λέμε να την πάμε από εκεί! Θα δείξει! Ανάλογα τα κέφια!
Κορίτσια ερώτηση! Εγώ θα πάρω το 6μηνο! Δώρο Χριστουγέννων θα πάρουμε από την δουλειά μας για τους μήνες του χρόνου που δουλέψαμε? Πχ εγώ μέχρι 14 Αυγούστου!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Kαλησπέρα κουκλίτσες!
Τι κάνετε?
Έβαλα και νέες φώτος! Κάλε τι όμορφα που είναι όλα τα μωράκια μας! Ένα και ένα!!! Φτου φτου! Τέλειες οι φώτος που ανεβάσατε!
Εγώ σήμερα πήγα οδοντίατρο! Έκανα έναν καθαρισμό σήμερα και έχω να κάνω την Δευτέρα και μια απονεύρωση - σφράγισμα +ένα ακό σφράγισμα ακόμα! 300 ευρώ το μαλλί παρακαλώ! Ευτυχώς την απονεύρωση θα την κάνει με λέιζερ που καίει στην ουσία το νεύρο και θα ξεμπερδέψω με μια φορά αλλιώς στην απονεύρωση χρειάζεται να πας περισσότερες φορές με το παλιό σύστημα! Τώρα βέβαια αν θα χρειαστεί και πορσελάνινο καπάκι...!! ... Ας μην το σκέφτομαι καλύτερα γιατί θα ανέβει το ποσό! Θα δείξει την Δευτέρα! Ελπίζω να μείνουμε στο 300αρι!
Μου είπε την Δευτέρα που θα μου βάλει ένεση να μην θηλάσω και να βγάλω το γάλα! Θήλαστρο δεν έχω οπότε θα χρειαστεί να πάρω και από αυτό...!! Άλλα λεφτά...!!! Θα πάρω κανένα χειροκίνητο λογικά...!!! Τώρα για μια φορά...!!! Ξέρετε πόσο περίπου κοστίζουν!
Τώρα όσο για τα παιδάκια της Γεωργίας Αναστασία μου και εμένα μου μοιάζουν πολύ!
Τι καλά! Πήγατε και βολτίτσα! Εμείς λέμε μπας και πάμε Κυριακή πρωί! Θα κάνουν διάφορα χριστουγεννιάτικα μέσα στην έκθεση της Θεσσαλονίκης και λέμε να την πάμε από εκεί! Θα δείξει! Ανάλογα τα κέφια!
Κορίτσια ερώτηση! Εγώ θα πάρω το 6μηνο! Δώρο Χριστουγέννων θα πάρουμε από την δουλειά μας για τους μήνες του χρόνου που δουλέψαμε? Πχ εγώ μέχρι 14 Αυγούστου!
όχι μόνο θαπάρεις, αλλά μάλιστα παίρνουμε και όλο το ποσό

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:
Τι κάνετε?
όχι μόνο θαπάρεις, αλλά μάλιστα παίρνουμε και όλο το ποσό

Α μια χαρά τότε!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνετε?

μονο εγω δεν σας εχω δειξει το μπεμπακι μου!!!!

300 ευρω ε?αυτα τα εξοδα δεν τελειωνουν ποτε δεσποινα!!!εμεις σημερα θα παμε παλι στο γιατρο να δουμε αν μας περασε τελειως το κρυωμα....χτες πηγαμε στη μαμα μου και εκανε τρελλη χαρα το μωρο μου!!!με το κρυωμα δεν εχει παει πουθενα το πουλακι μου....!!!!δωρο απο οσο ξερω παιρνεις κανονικοτατα!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας και από μένα....
δεν είμαι και στα καλύτερμου από χθες το απόγευμα. Σκοτώθηκε ένα φίλος και συνεργάτης μου. 47 χρόνων, πατέρας 2 μικρών παιδιών και η γυναίκα του έχει καρκίνο...μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε φορτηγό. Λένε ότι πιθανόν έπαθε έμφραγμα και έχασε τον έλεγχο...πολύ με στεναχώρησε αυτό. Μιλάμε για πολύ καλό παιδί...

Ας μη σας κατεβάζω όμως και εσάς με τα ψυχοπλακωτικά μου.
Με τον μπέμπη μου έχουμε λίγο θέμα. Έγβαζε τλευταία όλο και περισσότερες γουλίτσες. Με το που τον έβαζα να ξαπλώσει, μετά από 30 λεπτά ρέψιμο, πάλι έβγαζε. Και γενικά όλη την ώρα του ανέβαινε το γάλα. Μου είχε πει ο παιδίατρος αν χειροτέρευε να του δώσω το αντιαναγωγικό. έτσι λοιπόν από προχθες το μεσημέρι του το δίνω. Δεν έχει βγάλει ούτε μια γουλιά, αλλά τα κακά του από χθες το βράδυ είναι σκληρά και πράσινα Crying or Very sad
Πήρα το γιατρό και μου είπε να βάζω μισό κανονικό και μισό αντιαναγωγικό γάλα. Αυτό κάνω από το πρωί, αλλά συνεχίζουν να βγαίνουν σκληρά. Κάνει όμως μετά από κάθε γεύμα, ενώ με το κανονικό έκανε ανά 2 μέρες...Επίσης παρατήρησα ότι κοιμάτε πάρα πολύ...εκτός αν με το άλλο γάλα είχε συνέχεια ενοχλήσεις και γιαυτό ήταν πιο πολύ ξύπνιος

Με έχει ανησυχήσει λίγο, αλλά θα δω και σήμερα ΄πως θα είναι με τα κακά και αν δεν μαλακώσουν ως αύριο θα ξαναπάρω το γιατρό μας...

σας κούρασα, sorry

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια εχετε αποφασισει ποτε θα κανετε την βαφτιση?

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:Γειά σας και από μένα....
δεν είμαι και στα καλύτερμου από χθες το απόγευμα. Σκοτώθηκε ένα φίλος και συνεργάτης μου. 47 χρόνων, πατέρας 2 μικρών παιδιών και η γυναίκα του έχει καρκίνο...μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε φορτηγό. Λένε ότι πιθανόν έπαθε έμφραγμα και έχασε τον έλεγχο...πολύ με στεναχώρησε αυτό. Μιλάμε για πολύ καλό παιδί...

Ας μη σας κατεβάζω όμως και εσάς με τα ψυχοπλακωτικά μου.
Με τον μπέμπη μου έχουμε λίγο θέμα. Έγβαζε τλευταία όλο και περισσότερες γουλίτσες. Με το που τον έβαζα να ξαπλώσει, μετά από 30 λεπτά ρέψιμο, πάλι έβγαζε. Και γενικά όλη την ώρα του ανέβαινε το γάλα. Μου είχε πει ο παιδίατρος αν χειροτέρευε να του δώσω το αντιαναγωγικό. έτσι λοιπόν από προχθες το μεσημέρι του το δίνω. Δεν έχει βγάλει ούτε μια γουλιά, αλλά τα κακά του από χθες το βράδυ είναι σκληρά και πράσινα Crying or Very sad
Πήρα το γιατρό και μου είπε να βάζω μισό κανονικό και μισό αντιαναγωγικό γάλα. Αυτό κάνω από το πρωί, αλλά συνεχίζουν να βγαίνουν σκληρά. Κάνει όμως μετά από κάθε γεύμα, ενώ με το κανονικό έκανε ανά 2 μέρες...Επίσης παρατήρησα ότι κοιμάτε πάρα πολύ...εκτός αν με το άλλο γάλα είχε συνέχεια ενοχλήσεις και γιαυτό ήταν πιο πολύ ξύπνιος

Με έχει ανησυχήσει λίγο, αλλά θα δω και σήμερα ΄πως θα είναι με τα κακά και αν δεν μαλακώσουν ως αύριο θα ξαναπάρω το γιατρό μας...

σας κούρασα, sorry

το οτι κοιμαται πολυ πιθανων ν ααναπληρωνει τον υπνο που εχασε απο τις ενοχλησεις.για τα κακα εγω θα επαιρνα και αμεσως το γιατρο ενα τηλ. ισα ισα να σε καθυσηχασει!!!dont worry ολα καλα θα ειναι!!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stav μου σημερα καναμε τα εμβολια και τα 2!της γαστρεντεριτιδας ειχε 80+ ευρω αλλα το πηραμε τσαμπε απο το βιβλιαριο Wink η μικρουλα μου κρατησε την ανασα για πολυ ωρα και δεν την συνεφερναμε με τιποτα!πολυ κλαμα! πολυ παραπονο! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 534787
Steef κατα τον Ιουνιο υπολογιζω την βαπτιση πρωτα ο Θεος!.. Smile

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας και απο εμενα... τι κανετε μανουλες? Candy μου συλλυπητηρια... τι να πω? Steff μου εμεις αποφασισαμε για βαφτηση... 24/6... ειναι πολυ σημαντικη ημερομηνια για μενα και πεφτει και Κυριακη, οποτε βολευει...

Elena84

Elena84
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ JUMBO, ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΠΙΠΙΛΕΣ, ΣΑΛΙΑΡΕΣ, ΚΑΤΙ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ… ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ Η ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ… ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ;;; ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ Η ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ… ΚΑΙ ΠΙΖΑΜΟΥΛΕΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ…
ΔΕΣΟΙΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ Κ Η ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ… ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ…
ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟ.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ JUMBO, ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΠΙΠΙΛΕΣ, ΣΑΛΙΑΡΕΣ, ΚΑΤΙ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ… ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ Η ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ… ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ;;; ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ Η ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ… ΚΑΙ ΠΙΖΑΜΟΥΛΕΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ…
ΔΕΣΟΙΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ Κ Η ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ… ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ…
ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟ.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 36 215994

Και οι δικιές σας φώτο πολύ όμορφες!
Πολύ πλάκα έχει η κουκλίτσα σου!
Και εγώ κοίταξα jumbo για κανένα ακόμα χριστουγεννιάτικο φορμάκι αλλά όλα ήταν μεγάλα! Τα πήραν πολύ γρήγορα μάλλον!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για βάπτιση λέμε τέλη Απριλίου με Μάιο μάλλον! Θα δείξει!
Θα είναι και ο νονός μας φαντάρος αλλά λογικά θα μπορέσει να πάρει άδεια! Αλλιώς θα είναι μοναχούλα η νονά της (γυναίκα του)!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω ρε γαμωτο δουλευω σεζον και λεω μηπως να το αφησω για νοεμβρη να εχω σταματησει να ειμαι πιο ησυχη αλλα απο την αλλη το καλοκαιρι ειναι πιο ωραια...δεν ξερω....
εγω πηρα κατι σαλιαρες χριστουγεννιατικες και ζιπουνακια απο jumbo στολη αη βασιλη μου χει δωσει η αδερφη μου και ισα που θα του κανει τα χριστουγεννα!!!!

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ JUMBO ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

SWSW ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΛΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΕΥΩ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣ Ο ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ Π,Χ ΕΡΧΤΕΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. Shocked

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ

ΒΑΠΤΗΣΗ ΛΕΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΝΟΝΟ ΑΚΟΜΑ.

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΕΣ ΒΑΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ AVENUE ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΑ H&M ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ,ΣΚΟΥΦΑΚΙ,ΚΑΠΕΛΟ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΘΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΜΕ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΟ MALL ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
anthaki ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΣΑΜΠΑ?
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις