Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
392 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 392 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 43]

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with ImageShack.us

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

και του χρονου Σταυρουλα μου, ευχαριστω... υγεια και χαρα σε ολους μας...

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
antzelinino έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

και του χρονου Σταυρουλα μου, ευχαριστω... υγεια και χαρα σε ολους μας...

τελεια αγγελικη!!!!αντε να στολισω και εγω να μυρισουν χριστουγεννα στο σπιτι μας!μαλλον κυριακη να με βοηθησει κ ο καλος μου!

το μωρουλακι μου ηταν οοοοολη μερα γκρινιαρης....πφφφφφφ!τωρα κοιμηθηκε ελπιζω να μην ξυπνησει σε καμμια ωρα...για να δουμε!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω steef.... τωρα σειρα εχουν τα μελομακαρονα και οι κουραμπιεδες... μμμμμμ.... τρομαρα μου... μετα θελω να χασω και κιλα...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aγγελική μου και του χρόνου κοπέλα μου!
Πολύ όμορφα όλα! Ο Άγιος Βασίλης δεν το συζητώ...!! Σούπερ! Πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος, έτσι?
Κουραμπιέδες και μελομακάρονα σκέφτομαι να κάνω και εγώ φέτος! Πάλι καλά που θα έρθουν επισκέψεις τις γιορτές αλλιώς θα τα τσάκιζα όλα μόνη μου!
Το κοριτσάκι μου έκανε μπάνιο, έφαγε και τώρα κοιμάται! Έμαθε η κυρία στις αγκαλιές από τις γιαγιάδες της και όταν είναι ξύπνια χαλάει τον κόσμο αν δεν την πάρεις αγκαλιά! Πάλι καλά που κοιμάται αρκετές ώρες... αλλιώς...!!!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Aγγελική μου και του χρόνου κοπέλα μου!
Πολύ όμορφα όλα! Ο Άγιος Βασίλης δεν το συζητώ...!! Σούπερ! Πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος, έτσι?
Κουραμπιέδες και μελομακάρονα σκέφτομαι να κάνω και εγώ φέτος! Πάλι καλά που θα έρθουν επισκέψεις τις γιορτές αλλιώς θα τα τσάκιζα όλα μόνη μου!
Το κοριτσάκι μου έκανε μπάνιο, έφαγε και τώρα κοιμάται! Έμαθε η κυρία στις αγκαλιές από τις γιαγιάδες της και όταν είναι ξύπνια χαλάει τον κόσμο αν δεν την πάρεις αγκαλιά! Πάλι καλά που κοιμάται αρκετές ώρες... αλλιώς...!!!

Ευχαριστω βρε Δεσποινακι... ναι ειναι αρκετα μεγαλος... περιπου δυο μετρα... πριν 3 χρονια ειχε η μαμα μου παιδοτοπο και ειχαμε αρκετα πραγματα εκει σαν αυτον, οποτε με το κλεισιμο μας τα μοιρασε... κι εγω τον περιμενω να ξυπνησει για να φαει και να παμε για νανι... οσο για τις αγκαλιες μια απο τα ιδια... αφου με το που τον αφηνω και αρχιζει να κλαιει, ερχεται ο Παντελης και λεει... "αντε παλι τα ιδιααααααα"... χαχαχα...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Aγγελική μου και του χρόνου κοπέλα μου!

Ευχαριστω βρε Δεσποινακι... ναι ειναι αρκετα μεγαλος... περιπου δυο μετρα... πριν 3 χρονια ειχε η μαμα μου παιδοτοπο και ειχαμε αρκετα πραγματα εκει σαν αυτον, οποτε με το κλεισιμο μας τα μοιρασε... κι εγω τον περιμενω να ξυπνησει για να φαει και να παμε για νανι... οσο για τις αγκαλιες μια απο τα ιδια... αφου με το που τον αφηνω και αρχιζει να κλαιει, ερχεται ο Παντελης και λεει... "αντε παλι τα ιδιααααααα"... χαχαχα...

Τον πήρε πρέφα ο Παντελής έτσι?
Τι πλάκα που έχουν?
Μπράβο την μαμά!
Εμένα μπορεί να μην ξυπνήσει και άλλη φορά πριν κοιμηθούμε! Τελειώσαμε με το φαγητό στις 11 και μισή! Θα δείξει!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχχχχ.... τι καλα... μου ελειψε λιγακι ο υπνος... αυτο το 5.... με σκοτωνει... αυριο εχουμε παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει για το βραδυνο... ποτε περιπου θα το κοψουμε... θελω να κοιμηθω ενα βραδυ σερι... πολλα ζηταω???????? Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμ δεν ζητάς πολλά η μάνα..!!!
Και εγώ πρέπει να πάρω τηλ την παιδίατρο να την ρωτήσω ποιο εμβόλιο να πάρω από το φαρμακείο για να πάμε από εβδομάδα στην γιατρό να μας το κάνει, να μας δει κιόλας! Να δούμε τι θα πει και για τα κιλάκια μας!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Shocked Shocked Shocked Shocked Ελένη μου τι λες τώρα!!! Περαστικά σας! Να ξερες πόσο συμπασχω, γιατί περναμε τα ίδια! Πώπω κοκκαλωσα τώρα! Ξερεις πόσο το φοβαμαι! Πολλές φορες πίνει γαλατακι και πνιγεται από την κωλοπαλινδρομηση και φοβάμαι απίστευτα!! Τι σου είπανε? Πώς γινεται να μην επαναληφθει? Παίρνετε σιροπάκι? Εμείς εχουμε δει βελτίωση, αλλά και πάλι Κυριακή ήταν μια δυσκολη μερα!! Υπομονη κοπέλα μου σε σένα και στο μπεμπάκι σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 39 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 39 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 39 334590 [/quote]

Ευχαριστούμε... Δεν περνουμε σιροπακι γιατι δεν εχει οισοφαγιτιδα...τρωει και παιρνει βαρος κανονικα... Δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να μην επαναληφθει...Να φανταστεις το έπαθε 4 ωρες μετα το γευμα της, οταν ξυπνησε και πήγαμε για αλλαγη πάνας πριν να φαει πάλι... Αντι για 30' πρεπει να την κατω 45', το στρωματακι 40 μοιρες και να την εχω διπλα μου συνεχεια (και τα βραδυα) για αλλους 2 μηνες τουλαχιστον... Αυτο που με απασχολει ειναι τωρα ειναι οτι απο χτες που γυρισαμε σπιτι ειναι πολυ ανησυχη και τρομαγμενη...δεν κοιμαται ευκολα, ξυπνα και θελει αγκαλιες, δεν με αφηνει να της βαλω θερμομετρο και θελει συνεχεια βυζι χωρις να τρωει πάντα... Η γιατρος μου ειπε οτι εχει σοκαριστει λιγο απο την αλλαγη περιβαλλοντος και απο τον κοσμο και την φασαρια του νοσοκομειου... ταλαιπωρηθηκε πολυ η ψυχη μου...

tzef

tzef
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΕΛΕΝΑ , ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΘΕΣ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΛΘΕΙ;

HLIANA ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ;

ANTZELA ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΚ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ.

ΣΗΜΕΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ

ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΟΕΙΔΗ ΣΤΙΣ 5 ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!!!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΧΕΤΕ;

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΕΛΕΝΑ , ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΘΕΣ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΛΘΕΙ;

HLIANA ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ;

ANTZELA ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΚ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ.

ΣΗΜΕΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ

ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΟΕΙΔΗ ΣΤΙΣ 5 ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!!!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΧΕΤΕ;

Kαλημέρα Γεωργία μου! Δεν μένει κοντά η αδερφούλα σου? Πως και δεν έχει δει ακόμα την μπεμπούλα!?
Άντε καλό στόλισμα λοιπόν το σκ!

Ελενάκι μου κάνε πολλές πολλές αγκαλιές την ζουζουνίτσα σου για να ηρεμήσει!
Δεν ηταν και λίγο αυτό που πέρασε το γλυκουλάκι σου! Τρόμαξε με τόσο κόσμο και εξετάσεις!
Που θα πάει? Θα περάσει ο καιρός και θα στρώσουν όλα τα μωράκια!

Καλημέρα σε όλες τσούπρες!
Καλημέρα μπεμπουλίνια!!!!!!!!

tzef

tzef
ΜΕΝΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:

Shocked Shocked Shocked Shocked Ελένη μου τι λες τώρα!!! Περαστικά σας! Να ξερες πόσο συμπασχω, γιατί περναμε τα ίδια! Πώπω κοκκαλωσα τώρα! Ξερεις πόσο το φοβαμαι! Πολλές φορες πίνει γαλατακι και πνιγεται από την κωλοπαλινδρομηση και φοβάμαι απίστευτα!! Τι σου είπανε? Πώς γινεται να μην επαναληφθει? Παίρνετε σιροπάκι? Εμείς εχουμε δει βελτίωση, αλλά και πάλι Κυριακή ήταν μια δυσκολη μερα!! Υπομονη κοπέλα μου σε σένα και στο μπεμπάκι σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 39 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 39 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 39 334590

Ευχαριστούμε... Δεν περνουμε σιροπακι γιατι δεν εχει οισοφαγιτιδα...τρωει και παιρνει βαρος κανονικα... Δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να μην επαναληφθει...Να φανταστεις το έπαθε 4 ωρες μετα το γευμα της, οταν ξυπνησε και πήγαμε για αλλαγη πάνας πριν να φαει πάλι... Αντι για 30' πρεπει να την κατω 45', το στρωματακι 40 μοιρες και να την εχω διπλα μου συνεχεια (και τα βραδυα) για αλλους 2 μηνες τουλαχιστον... Αυτο που με απασχολει ειναι τωρα ειναι οτι απο χτες που γυρισαμε σπιτι ειναι πολυ ανησυχη και τρομαγμενη...δεν κοιμαται ευκολα, ξυπνα και θελει αγκαλιες, δεν με αφηνει να της βαλω θερμομετρο και θελει συνεχεια βυζι χωρις να τρωει πάντα... Η γιατρος μου ειπε οτι εχει σοκαριστει λιγο απο την αλλαγη περιβαλλοντος και απο τον κοσμο και την φασαρια του νοσοκομειου... ταλαιπωρηθηκε πολυ η ψυχη μου...[/quote]

Πώπω!Ποτε ποτε να μην επαναληφθει και γρηγορα να περάσει!! Μόνη σου ήσουνα?? Πώς την πήγες νοσοκομειο?? Σε ρωτάω γιατι μενω ώρες μόνη μου στο σπίτι και είναι το μεγαλο μου αγχος! Χθες το βραδυ η μικρουλα μας ήταν πολύ ανησυχη! Δεν μπορούσε με τπτ να κοιμηθει στο κρεβατακι της παρ'όλη την κλίση και τη νυστα της, πονούσε γιατι της ανεβαινε το γαλατακι και την εβγαλε η κακομοιρα να κοιμαται στο ρηλαξ της! Σημερα της εκανα μασαζακι να ξεπιαστει! Πολλή ταλαιπωρια να πάρει για τα μικρουλια μας! Αντε να περασουν οι μηνες να ωριμασει το πεπτικο τους!!

Θερμόμετρο εμας μας εχει βολεψει πολύ ένα, της braun νομιζω, που το ακουμπας στο αυτακι για δευτερολεπτα και ούτε που το παίρνει χαμπάρι!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγγελική μου τέλειο το δεντρακι σας και τα χριστουγεννιατικά!!! Και του χρόνου με υγεία!!!

Γεωργία μου να πνίγεται είναι φυσιολογικό! Κανενα παιδακι δεν εχει πνιγει από θηλασμο! Απλά σε εμας ανεβαινει το γαλατακι και είναι πιο επιφοβο γενικα! Είναι με τις μερες βεβαια! Δεν είναι καθε μερα σε εξαρση!

Χθες δε στολισαμε λόγω της ανησυχίας της μικρουλας μας! Ελπίζουμε σημερα με το καλό!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 39 654316

tzef

tzef
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΗΛΙΑΝΑ ;NA ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ;

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:
elenikal έγραψε:

Shocked Shocked Shocked Shocked Ελένη μου τι λες τώρα!!! Περαστικά σας! Να ξερες πόσο συμπασχω, γιατί περναμε τα ίδια! Πώπω κοκκαλωσα τώρα! Ξερεις πόσο το φοβαμαι! Πολλές φορες πίνει γαλατακι και πνιγεται από την κωλοπαλινδρομηση και φοβάμαι απίστευτα!! Τι σου είπανε? Πώς γινεται να μην επαναληφθει? Παίρνετε σιροπάκι? Εμείς εχουμε δει βελτίωση, αλλά και πάλι Κυριακή ήταν μια δυσκολη μερα!! Υπομονη κοπέλα μου σε σένα και στο μπεμπάκι σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 39 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 39 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 39 334590

Ευχαριστούμε... Δεν περνουμε σιροπακι γιατι δεν εχει οισοφαγιτιδα...τρωει και παιρνει βαρος κανονικα... Δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να μην επαναληφθει...Να φανταστεις το έπαθε 4 ωρες μετα το γευμα της, οταν ξυπνησε και πήγαμε για αλλαγη πάνας πριν να φαει πάλι... Αντι για 30' πρεπει να την κατω 45', το στρωματακι 40 μοιρες και να την εχω διπλα μου συνεχεια (και τα βραδυα) για αλλους 2 μηνες τουλαχιστον... Αυτο που με απασχολει ειναι τωρα ειναι οτι απο χτες που γυρισαμε σπιτι ειναι πολυ ανησυχη και τρομαγμενη...δεν κοιμαται ευκολα, ξυπνα και θελει αγκαλιες, δεν με αφηνει να της βαλω θερμομετρο και θελει συνεχεια βυζι χωρις να τρωει πάντα... Η γιατρος μου ειπε οτι εχει σοκαριστει λιγο απο την αλλαγη περιβαλλοντος και απο τον κοσμο και την φασαρια του νοσοκομειου... ταλαιπωρηθηκε πολυ η ψυχη μου...

Πώπω!Ποτε ποτε να μην επαναληφθει και γρηγορα να περάσει!! Μόνη σου ήσουνα?? Πώς την πήγες νοσοκομειο?? Σε ρωτάω γιατι μενω ώρες μόνη μου στο σπίτι και είναι το μεγαλο μου αγχος! Χθες το βραδυ η μικρουλα μας ήταν πολύ ανησυχη! Δεν μπορούσε με τπτ να κοιμηθει στο κρεβατακι της παρ'όλη την κλίση και τη νυστα της, πονούσε γιατι της ανεβαινε το γαλατακι και την εβγαλε η κακομοιρα να κοιμαται στο ρηλαξ της! Σημερα της εκανα μασαζακι να ξεπιαστει! Πολλή ταλαιπωρια να πάρει για τα μικρουλια μας! Αντε να περασουν οι μηνες να ωριμασει το πεπτικο τους!!

Θερμόμετρο εμας μας εχει βολεψει πολύ ένα, της braun νομιζω, που το ακουμπας στο αυτακι για δευτερολεπτα και ούτε που το παίρνει χαμπάρι![/quote]

Καλημερα! Συνηλθε οταν την πήρα αγκαλια και την εβαλα στον ώμο, αλλα εγω ημουν σε κατασταση πανικου κι εκλαιγα. Πήρα τηλ την παιδιατρο μας και μου ειπε να το τρξω στο Παιδων. Ημουν μονη στο περισταστικο, ο αντρας μου καθαριζε την σχολη, τον πήρα τηλεφωνο κι ηρθε αμεσως (ευτυχως ειναι 4 τετραγωνα μακρια απο το σπιτι μας). Η μικρη ηταν μια χαρα μετα απο αυτο, μου γελουσε συνεχεια και πεινουσε. Αλλα δεν μπορουσα να το αφησω να περασει στο ντουκου... Εμενα χτες εμεινε ξυπνια απο το πρωι μεχρι το τελευταιο βραδυνο της γευμα (στις 12) , ξυπνησε στις 7 το πρωι σημερα για φαγητο και τωρα κοιμαται παλι του καλου καιρου. Ειναι πολυ κουρασμενο το πουλακι μου... Ευχομαι να τελειωσει γρηγορα αυτο το μαρτυριο, τα λυπαμαι...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΜΕΝΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.

Άντε σήμερα θα την χαρεί και θα την ζουλήξει!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά να περάσετε κοπέλα μου!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς φάγαμε και τώρα κοιμόμαστε! Μου έβγαλε αρκετό γαλατάκι στον θηλασμό! Παρατήρησα ότι το πρωί έχω πιο πολύ γαλά μάλλον και από την λαιμαργία της...!!! Και εμένα άλλες μέρες βγάζει πιο πολύ γαλατάκι άλλες λιγότερο! Όλα τα μωράκια βγάζουν από ότι βλέπω πάνω κάτω!
Ηλιάνα μου με το καλό να στολίσετε σήμερα πουλάκι μου!
Γεωργία μου εσύ δεν πήρες την Σόφι από το ελληνικό site! Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει? Εγώ έκανα την παραγγελία χτες το απόγευμα! Λογικά από εβδομάδα θα μου έρθει γιατί είμαι και Θεσσαλονίκη!
Καμιά φορά χτυπάω το κεφάλι μου που δεν οδηγάω... γιατί χτύπα ξύλο παθαίνει κάτι το μωρό... το βουτάς και τρέχεις αν δεν είναι ο μπαμπάς στο σπίτι! Αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια! Δεν το'χω...!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και μένα έβγαζε γουλίτσες και ενώ τον κράταγα μισή ώρα, μόλις τον ξάπλωνα, πάλι έβγαζε...μόλις έβγαλε την πρώτη ρουκέτα άλλαξα γάλα. Από τη Δευτέρα δεν ξανάβγαλε. Και τα κακά μαλακώσανε πάλι...και εγώ Δεσποινάκι δεν οδηγώ, ενώ έχω δίπλωμα,,,δεν το΄χω 'οπως λες και εσύ

evvi

evvi
εγω παλι το αντιθετο απο ημερων τον εβαζα ειτε στο πορτ μπεμπε ειτε στο καρεκλακι και βουυυρ βολτιτσες!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:εγω παλι το αντιθετο απο ημερων τον εβαζα ειτε στο πορτ μπεμπε ειτε στο καρεκλακι και βουυυρ βολτιτσες!!!!!!

Kαλά έκανες και κάνεις Ευούλα μου!
Εμείς πήγαμε εκκλησία για τον σαραντισμό, στην παιδίατρο, στην μαμά μου, στην μαμά του άντρα μου και στους παππούδες! Μέσα σε σπίτια δηλαδή! Έξω δεν βγήκαμε! Μπορεί να πάμε πουθενά βολτίτσα το Σάββατο ή την Κυριακή! Ίσως Cosmos για κάτι δωράκια που θέλουμε! Σκεφτόμασταν και στην έκθεση που θά στήσουν διάφορα Χριστουγεννιάτικα! Θα την ντύσουμε σαν το κρεμμύδι και θα πάμε...!! ... Που λέει ο λόγος...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήγα από το Γένεσις και πήρα το βιβλιάριο της ασθενείας της! Όταν βγήκαμε από την κλινική δεν είχαν! Τώρα που πήγαμε για να δούμε μια φίλη που γέννησε ρώτησα αν είχαν και μου έδωσαν! Μας θυμόντουσαν πάντως! Εσείς λέει δεν γεννήσατε εδώ?

evvi

evvi
Despoinaki έγραψε:Πήγα από το Γένεσις και πήρα το βιβλιάριο της ασθενείας της! Όταν βγήκαμε από την κλινική δεν είχαν! Τώρα που πήγαμε για να δούμε μια φίλη που γέννησε ρώτησα αν είχαν και μου έδωσαν! Μας θυμόντουσαν πάντως! Εσείς λέει δεν γεννήσατε εδώ?

χαχαχαχα τους κανατε εντυπωση. πρεπει και εμεις να παμε δλδ.ε? δεν το εχουμε παρει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις