1001 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! Παρ Δεκ 02, 2011 11:26 pm
elenikal
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΡΑΓΑΔΕΣ, Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΥΣ 6ΜΗΝΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ΣSOPHIE EINAI TO KALYTERO MASHTIKO STHN PERIODO POY ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ Ή ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΓΩΝΟΜΑΙ.
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.
ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΑΠΙΑ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΔΝΤΡΟ.
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΤΟΣ(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΕΝΩΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΑΡΧΙΖΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ (ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ) ΜΗΠΩΣ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 65.
Καλημερουδια! Η μπουμπου κοιμηθηκε 8ωρο σερι! Τέλειο!!!
Κι εγω εκανα επαναληπτικη στον θυρεοειδη μου και μου μειωσε το χαπι... θα ξανακανω σε 1 μηνα. Καναμε και στην μικρη επειδη ειχε ικτερο αλλα ειναι μια χαρα , ευτυχως!
Tzef, κι εγω τα ιδια με το γαλα.. οταν αγχωνομαι η βγαινω απο το προγραμμα μου νομιζω οτι μειωνεται η παραγωγη και αγχωνομαι ακομα πιο πολυ! Πρεπει να ημαστε ηρεμες! Οσο για τα κιλα, το συζηταγα και χτες με τον αντρα μου: οταν δεν τρωω καλα δεν εχω αρκετο γαλα οποτε τρωω οσο καλυτερα μπορω... δεν εχω ζυγιστει αλλα νομιζω οτι εχω πάρει! Δεν με νοιαζει ομως, προτιμω να εχει το παιδι μου να φαει παρα να εχω κορμαρα! Μολις ξεκινησει στερεα τροφη θα κανω διατροφη κι εγω! Εχω περιθωριο ακομα μεχρι να γινω βουβαλα!