526 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! Πεμ Νοε 17, 2011 1:19 pm
Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
steef έγραψε:Despoinaki έγραψε:elenikal έγραψε:Despoinaki έγραψε:stav2007 έγραψε:ΕΕΕΕΕ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ?
Έλα Σταυρούλα μου!
Εγώ χρησιμοποιώ μωρομάντηλα από την αρχή! Η παιδίατρός μας, συμφωνεί με αυτήν μας την κίνηση!
Πρώτα θηλάζω και μετά δίνω συμπλήρωμα!
Τώρα για την περίοδο...! Μερικές φορές αν θηλάζεις αργεί να έρθει αλλά πάλι δεν είναι στάνταρ! Άλλες θηλάζουν και τους έρχεται κανονικά μετά τις 40 ημέρες!
Η δικιά μου έχει μυξούλες βρε κορίτσια! Με ανοιχτό το στοματάκι κοιμάται το καλό μου!
Της βάζω ορό! Εσάς έχουν?
Και στον θηλασμό σήμερα εκνευρίζονταν! Ίσως δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά αλλά το μπουκάλι μια χαρά το κατέβασε! Περίπου 130 ml!
γειά σου δεσποινακι! Κι εμενα η μπεμπα εχει μυξουλες συνεχεια και βαζω ορο και μετα αναρροφητηρα πρωι και βραδυ!!!!!! Μπουκωνει το καημενο και ρουθουνιζει... Τι μωρομαντηλα χρησιμοποιεις? σας εχει πει η γιατρος κάποια συγκεκριμένα? εμας δεν μας αφηνει...
Τα pampers χρησιμοποιούμε! Κανέναν ερεθισμό δεν εμφανίσαμε! Αναρροφητήρα εμείς δεν έχουμε ακόμα! Κάνει δουλειά? Πονάει το μπεμπάκι?
χτες πηραμε και μεις αναρροφητηρα και αν ειχα μπροστα μου αυτον που τον δημιουργησε θα τον φιλουσα!!!!δεσποινα εμενα με τον ορο σπαραζει με αυτο οχι.εγω τα χρησιμοποιω μαζι παντως βαζω ορο να μαλακωσουν οι μυξουλες και μετα τον αναρροφητηρα.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ. ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΗΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ..