Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 43]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΛΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ !!!!ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!!!!ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!!ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΒΑΨΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΛΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΝΩ ΞΑΝΘΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!

ΗΛΙΑΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗ ΘΗΛΑΣΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΗΜΕΡΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΧΩΘΗΚΑ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 379767

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαχαχχαχαχαχαχα καλά τέλεια!!!!!!!!!!

Elena84

Elena84
tzef έγραψε:ΕΛΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ !!!!ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!!!!ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!!ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΒΑΨΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΛΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΝΩ ΞΑΝΘΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!

ΗΛΙΑΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗ ΘΗΛΑΣΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΗΜΕΡΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΧΩΘΗΚΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑ… ΧΑΧΑ
ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΣΤO FB ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΙΔΕΑ…

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elena84 έγραψε:
tzef έγραψε:ΕΛΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ !!!!ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!!!!ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!!ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑ… ΧΑΧΑ
ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΣΤO FB ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΙΔΕΑ…

ναιαιαι!και γω τις ειχα δει!τελεια φωτο οντως!!!!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Μας έφεραν δωράκι αυτό το σκυλάκι της fisher price αλλά όταν παίζει τραγουδάκια τα κόβει στην μέση οπότε λέμε να πάμε να το αλλάξουμε!
Γνωρίζετε αν στα jumbo αλλάζουν το Σάββατο? Νομίζω Σάββατο αλλάζουν μόνο τα ελλατωματικά και από Τρίτη-Παρασκευή τα υπόλοιπα! Έχει καμιά σας καμιά απόδειξη από το jumbo να δει? Γιατί πάνω εκεί λέει το ωράριο των αλλαγών!

Despoinaki τωρα ειδα την αποδειξη...
τριτη-παρασκευη μη ελαττωματικα 9-9 και δευτερα και σαββατο 2-6 τα ελαττωματικα...

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elena84 έγραψε:ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 379767

πωπωπω.... τι american beauty ειναι αυτο... κουκλα η ζουζου...

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:
antzelinino έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αυτο μας εφεραν... δεν ειναι τελειο? λιγο γκουμουτσα βεβαια... αλλα κουνιεται μονο του αυτο εχει σημασια...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ,ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
αχ τι ωραίο είναι αυτό!!!!!!!!!! πόσο κάνει? στα jumbo το έχει λέτε?

Candy μου ειδα στα jumbo... δεν το εχει... εχει μονο κατι παρομοια στα 139 ευρω...

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια... δημοσιευτηκε η βαφτηση του Παντελη μου στο σαιτ.... http://www.eimaimama.gr/2011/11/i-vaftisi-tou-panteli.html... με ενα μικρο λαθακι... δεν εγινε περσι, αλλα προπερσι...

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
antzelinino έγραψε:κοριτσια... δημοσιευτηκε η βαφτηση του Παντελη μου στο σαιτ.... http://www.eimaimama.gr/2011/11/i-vaftisi-tou-panteli.html... με ενα μικρο λαθακι... δεν εγινε περσι, αλλα προπερσι...

πολυ ομορφα ολα!να σου ζησει γερο και τυχερο να ναι και αυτο και ολα τα παιδακια μας!!!!(το link δεν σε βγαζει στην σελιδα πρεπει να μπεις στις βαφτισεις και να το βρεις)

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω πολυ... να εισαι καλα... την υγεια του να εχουν τα παιδακια μας και τιποτα αλλο...

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έλενα φανταστική η φωτογραφία!
Κούκλα η μικρή!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
antzelinino έγραψε:
candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:
antzelinino έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αυτο μας εφεραν... δεν ειναι τελειο? λιγο γκουμουτσα βεβαια... αλλα κουνιεται μονο του αυτο εχει σημασια...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ,ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
αχ τι ωραίο είναι αυτό!!!!!!!!!! πόσο κάνει? στα jumbo το έχει λέτε?

Candy μου ειδα στα jumbo... δεν το εχει... εχει μονο κατι παρομοια στα 139 ευρω...
σε ευχαριστώ πολύ που το κοίταξες

tzef

tzef
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!

ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ… ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΣ 8 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ, ΠΑΛΙΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ 10-11 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΥΠΝΟΣ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ, ΧΟΥΖΟΥΡΕΨΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΞΕΙΣ… ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΕΛΕΙΕΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ 4 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ Η ΒΑΦΤΙΣΗ, ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 215994

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Τί κάνετε μανούλες και μπεμπάκια? Εμείς αφήσαμε για λίγο τον μπεμπάκο στην πεθερά μου και βγήκαμε για ένα καφεδάκι με τον αντρούλη μου! Ούτε ξέρω πόσους μήνες είχαμε να το κάνουμε αυτό!
Ελένη, απίστευτη φωτογραφία αλλά ακόμα πιό απίστευτο το μοντέλο!
Αγγελική κούκλος ο παντελάκος, αλλά είχε να πάρει το παιδί! Κούκλος μπαμπάς και πανέμορφη μαμά! queen
Ο μικρούλης μου όσο πάει είναι και πιο ήρεμος! Πού θα πάει, θα στρώσει! Ένα του χαμόγελο μου αρκεί! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 334590
Να είστε καλά και εσείς και οι ψυχούλες σας! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 38160

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειμαι σε κατασταση απελπισιας.....με 3 ωρες υπνο και το μικρο μου να γκρινιαζει ολη μερα..μου ρχετε να βαλω τα κλαματα.......

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
steef έγραψε:ειμαι σε κατασταση απελπισιας.....με 3 ωρες υπνο και το μικρο μου να γκρινιαζει ολη μερα..μου ρχετε να βαλω τα κλαματα.......

Κουράγιο! Το έχω περάσει και εγώ! Θέλει υπομονή και να είσαι ήρεμη γιατι αν είσαι σε υπερένταση το καταλαβαίνει το μωράκι σου και γίνεται χειρότερα!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mpogos έγραψε:
steef έγραψε:ειμαι σε κατασταση απελπισιας.....με 3 ωρες υπνο και το μικρο μου να γκρινιαζει ολη μερα..μου ρχετε να βαλω τα κλαματα.......

Κουράγιο! Το έχω περάσει και εγώ! Θέλει υπομονή και να είσαι ήρεμη γιατι αν είσαι σε υπερένταση το καταλαβαίνει το μωράκι σου και γίνεται χειρότερα!

εμενα με ειχε καλομαθει να κοιματε σερι ρε γαμωτο και χτες καραουλι 3-7...δεν ξερω τι εχει παθει.....αισθανομαι ασχημα αλλα δεν γινεται να μην φρικαρεις.....πφφφφφφφφφφφ

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια... αντε σε λιγο καιρο να δουμε και τα μπεμπακια μας στις βαφτησεις τους.... φιλια πολλα...

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anzelinino να χαιρεσε το παιδακι σου και την οικογενεια σου!!Steef μου υπομονη... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 32 417472

Εμεις παλι κοιμομαστε οοολη μερα σημερα Shocked δεν εχει ανοιξει ματι!!τρωει-κοιματε!!εχω αρχισει και ανησυχω στην τελικη.. Shocked

tzef

tzef
ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ 2 ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ.

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ.ΜΕΤ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΡΘΕ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΑΔΑ(ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΞΩ ΤΟΥ ΦΟΡΑΩ ΡΟΥΧΑ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ 50 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
με την ευκαιρία της φωτογράφησης της Έλενας δείτε αυτό!!!!

http://www.studioarthur.co.uk/

!!!!

stav2007

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΜΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ-ΑΤΥΧΗ.ΑΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.....ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ..

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 2720 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 4290.ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΕΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 12.30 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ 7.30.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ

stav2007

ΕΛΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ,ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις