Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 43]

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerinarv έγραψε:με την ευκαιρία της φωτογράφησης της Έλενας δείτε αυτό!!!!

http://www.studioarthur.co.uk/

!!!!

Τί καταπληκτικές φωτογραφίες! Τελικά τα μωράκια δεν παίζονται!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 186253

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stav2007 έγραψε:ΕΛΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ,ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ....
ΦΙΛΙΑΑΑΑ
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 215994

evvi

evvi
Mpogos έγραψε:
katerinarv έγραψε:με την ευκαιρία της φωτογράφησης της Έλενας δείτε αυτό!!!!

http://www.studioarthur.co.uk/

!!!!

Τί καταπληκτικές φωτογραφίες! Τελικά τα μωράκια δεν παίζονται!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 186253

τελειες οντως!!!!!

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟ!
ΑΝ ΕΧΕΤΕ FACE ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

https://www.facebook.com/MilasDaydreams

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια μου!πριν απο λιγο ξυπνησαμε απο χτες το βραδυ!!!7 ωρες σερι!!!!ελπιζω να επανηλθαμε και να ταν τυχαιο γεγονος το προχτεσινο γερμανικο νουμερο!!!!!!!!!!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα μανουλες... τι κανετε? εμεις φαγαμε πριν λιγο και τωρα ειναι αραχτος στο ριλαξ... αντε επιτελους γυρναμε σπιτι μας σημερα... χθες το βραδυ πηγαμε για ενα ποτακι με τον αντρουλη μου... τι καλα που ηταν... καιρο ειχα να βγω βραδυ... για 2 ωριτσες βεβαια, μονο, γιατι επρεπε να ειμαι εδω στις 12 να θηλασω τον μικρο... οσο να'ναι πηρα τον αερα μου...

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
antzelinino έγραψε:καλημερα μανουλες... τι κανετε? εμεις φαγαμε πριν λιγο και τωρα ειναι αραχτος στο ριλαξ... αντε επιτελους γυρναμε σπιτι μας σημερα... χθες το βραδυ πηγαμε για ενα ποτακι με τον αντρουλη μου... τι καλα που ηταν... καιρο ειχα να βγω βραδυ... για 2 ωριτσες βεβαια, μονο, γιατι επρεπε να ειμαι εδω στις 12 να θηλασω τον μικρο... οσο να'ναι πηρα τον αερα μου...

Καλημέρα! Πες μου ρε Αγγελική τί του κάνεις και κάθεται (και αραχτός μάλιστα! Shocked ) και εμένα κάθε φορά που τον αφήνω στο relax ( και οπουδήποτε δλδ! ) τον πιάνει υστερία;;; affraid affraid affraid

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mpogos έγραψε:
antzelinino έγραψε:καλημερα μανουλες... τι κανετε? εμεις φαγαμε πριν λιγο και τωρα ειναι αραχτος στο ριλαξ... αντε επιτελους γυρναμε σπιτι μας σημερα... χθες το βραδυ πηγαμε για ενα ποτακι με τον αντρουλη μου... τι καλα που ηταν... καιρο ειχα να βγω βραδυ... για 2 ωριτσες βεβαια, μονο, γιατι επρεπε να ειμαι εδω στις 12 να θηλασω τον μικρο... οσο να'ναι πηρα τον αερα μου...

Καλημέρα! Πες μου ρε Αγγελική τί του κάνεις και κάθεται (και αραχτός μάλιστα! Shocked ) και εμένα κάθε φορά που τον αφήνω στο relax ( και οπουδήποτε δλδ! ) τον πιάνει υστερία;;; affraid affraid affraid

να σου πω την αληθεια δεν τον κανω απολυτος τιποτα... και τα δυο μου παιδια ετσι ειναι... και ο μεγαλος, η αληθεια ειναι, ηταν πιο ησυχος απο τον μικρο... ο μικρος ειναι και λιγο τζαναμπετης ωρες ωρες... φτου φτου να μην τα ματιασω, δεκα τετοια παιδια να ειχα, δεν θα ειχα κανενα προβλημα... το μονο που μας εμεινε τωρα ειναι να κοψουμε το βραδυνο ταϊσμα... αν το καταφερουμε και αυτο θα ειμαστε αρχηγοι... χαχαχα... παντος μην αγχωνεσαι... το πρωτο τριμηνο ειναι ζορικο... μετα δεν θα καταλαβαινεις πως μεγαλωνουν... πραγματικα...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 33 379767

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πάρα πολύ ωραία ιδέα κοπέλα μου και η μπουμπού πανέμορφη!
Είχα δει κάπου και μια ανάλογη φωτογράφιση που η μαμά έβγαζε το μπεμπάκι της σύμφωνα με κάποιες ταινίες!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Μας έφεραν δωράκι αυτό το σκυλάκι της fisher price αλλά όταν παίζει τραγουδάκια τα κόβει στην μέση οπότε λέμε να πάμε να το αλλάξουμε!
Γνωρίζετε αν στα jumbo αλλάζουν το Σάββατο? Νομίζω Σάββατο αλλάζουν μόνο τα ελλατωματικά και από Τρίτη-Παρασκευή τα υπόλοιπα! Έχει καμιά σας καμιά απόδειξη από το jumbo να δει? Γιατί πάνω εκεί λέει το ωράριο των αλλαγών!

Despoinaki τωρα ειδα την αποδειξη...
τριτη-παρασκευη μη ελαττωματικα 9-9 και δευτερα και σαββατο 2-6 τα ελαττωματικα...

Ευχαριστώ πολύ!
Σήμερα θα πάμε!
Και μετά στο Γένεσις που γέννησε η φιλεναδίτσα μου κοριτσάκι!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:κοριτσια... δημοσιευτηκε η βαφτηση του Παντελη μου στο σαιτ.... http://www.eimaimama.gr/2011/11/i-vaftisi-tou-panteli.html... με ενα μικρο λαθακι... δεν εγινε περσι, αλλα προπερσι...

Κούκλος ο Παντελής αλλά και εσύ Αγγελική μου δεν πας πίσω!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:ειμαι σε κατασταση απελπισιας.....με 3 ωρες υπνο και το μικρο μου να γκρινιαζει ολη μερα..μου ρχετε να βαλω τα κλαματα.......

Υπομονή κουκλίτσα! Τώρα πως είναι τα πράγματα?

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ 3.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ 6 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΠΛΙ 8.ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 6-7 ΩΡΕΣ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΕΠΑΝΩ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κουκλίτσες!
Τι κάνετε?
Εμείς εδώ χαλαρώνουμε!
Η μπέμπα ξύπνησε κατά τις 11 παρά το πρωί, θήλασε και από το μπιμπερό πήρε λίγο, 55ml και ξανακοιμήθηκε!
Και χτες το βράδυ από το μπιμπερό έφαγε λίγο! Να έχω άραγε εγώ περισσότερο γάλα πια? Αχ τι να πω? Δεν ξέρω...!!! Θα δείξει! Το Σάββατο πάντως που την ζύγισα ήταν 5100. Πόσα γραμμάρια πρέπει να βάζουν την εβδομάδα?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ 3.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ 6 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΠΛΙ 8.ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 6-7 ΩΡΕΣ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΕΠΑΝΩ

Εμένα κοιμήθηκε κατά τις 1 παρά και ξύπνησε 11 παρά το πρωί! Τον αγαπάει τον ύπνο το πουλάκι μου! Υπναρού σαν και εμένα! Χιχιχιχι!! Κάτσε να δω τι γράφεις και για τα καρεκλάκια Σταυρουλίνι μου!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ.ΜΕΤ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΡΘΕ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΑΔΑ(ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΞΩ ΤΟΥ ΦΟΡΑΩ ΡΟΥΧΑ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ 50 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Εμένα που το μάτι μου πέφτει πάντα σε κάτι καρεκλάκια των 150 ευρώ?
Θα δω τι θα πάρω τελικά! Πάντως αν βρεις τίποτα άλλο πιο φτηνό που σου αρέσει τσίμπα εκείνο! Με τα υπόλοιπα 50 ευρώ θα βρεις να πάρεις και τίποτα άλλο που χρειάζεσαι! Τώρα όσο για τα κερεκλάκια που βιδώνουν στο τραπέζι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να πάρω! Για να τρώει πχ στην μαμά και στην πεθερά σου? Βολικό μου ακούγεται! Μέχρι πόσα κιλά πρέπει να είναι το παιδάκι?

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ 3.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ 6 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΠΛΙ 8.ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 6-7 ΩΡΕΣ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΕΠΑΝΩ

να σου πω... εμενα ο Παντελης δεν εκατσε ουτε μια φορα στο καρεκλι του... επειδη τρωγαμε συνηθως αλλες ωρες εγω και αλλες ο μπαμπας μας, προτειμουσε και ο Παντελης να τρωει στο σαλονι μεσα στο μαξιλαρι θηλασμου... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]... οτι πιστευεις πως δεν θα χρησιμοποιησεις, αλλαξε το... μην μαζευεις οτι να'ναι γιατι ετσι θα πανε στο παταρι... αχρησιμοποιητα... εγω ελπιζω να το χρησιμοποιησει ο Νικολας το καρεκλι μας... τι να πω...

Maraki Riaki

Maraki Riaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
steef έγραψε:ειμαι σε κατασταση απελπισιας.....με 3 ωρες υπνο και το μικρο μου να γκρινιαζει ολη μερα..μου ρχετε να βαλω τα κλαματα.......

Steef σε καταλαβαινω και εμενα εχει 10 μερες που μου το κανει αυτο το πραγμα και κοντευω να τρελαθω υπομονη ποσο θα κρατησει!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
antzelinino έγραψε:

να σου πω... εμενα ο Παντελης δεν εκατσε ουτε μια φορα στο καρεκλι του... επειδη τρωγαμε συνηθως αλλες ωρες εγω και αλλες ο μπαμπας μας, προτειμουσε και ο Παντελης να τρωει στο σαλονι μεσα στο μαξιλαρι θηλασμου... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]... οτι πιστευεις πως δεν θα χρησιμοποιησεις, αλλαξε το... μην μαζευεις οτι να'ναι γιατι ετσι θα πανε στο παταρι... αχρησιμοποιητα... εγω ελπιζω να το χρησιμοποιησει ο Νικολας το καρεκλι μας... τι να πω...

ειναι αναλογα τι θα σας βολεψει.τα ανιψια μου π.χ. καθονταν οχι μονο για φαγητο αντι για ρηλαξ π.χ. τουσ αρεσε που ηταν ψηλα !

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maraki Riaki έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Steef σε καταλαβαινω και εμενα εχει 10 μερες που μου το κανει αυτο το πραγμα και κοντευω να τρελαθω υπομονη ποσο θα κρατησει!!

χτες ηταν κυριος το πουλακι μου αργησε να κοιμηθει αλλα το πηρε σερι 7 ωρες οποτε χορτασα και εγω υπνο!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ.ΜΕΤ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΡΘΕ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΑΔΑ(ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΞΩ ΤΟΥ ΦΟΡΑΩ ΡΟΥΧΑ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ 50 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Εμένα που το μάτι μου πέφτει πάντα σε κάτι καρεκλάκια των 150 ευρώ?
Θα δω τι θα πάρω τελικά! Πάντως αν βρεις τίποτα άλλο πιο φτηνό που σου αρέσει τσίμπα εκείνο! Με τα υπόλοιπα 50 ευρώ θα βρεις να πάρεις και τίποτα άλλο που χρειάζεσαι! Τώρα όσο για τα κερεκλάκια που βιδώνουν στο τραπέζι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να πάρω! Για να τρώει πχ στην μαμά και στην πεθερά σου? Βολικό μου ακούγεται! Μέχρι πόσα κιλά πρέπει να είναι το παιδάκι?

και εμενα στα ακριβα επεφτε το ματι μου αλλα μας το πηραν δωρο
οποτε μια χαρα!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

που θα παει θα στρωσουν τα μωρακια μας!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλενάκι πήγατε παιδίατρο?
Τι έγινε με το "σπυράκι" στο στόμα? Ή μήπως είναι δοντάκι? Εγώ πάντως το πρώτο μου δοντάκι το έβγαλα 2-3 μηνών!

Elena84

Elena84
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΟΥΛΟ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ… ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…
Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 61cm ΚΑΙ 5700kg …
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΝΟΝΑ ΜΟΥ, 100€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ MOTHERCARE. ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΟ ΕΙΧΕ 139€ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΙΧΕ 109€.

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Eλενάκι πήγατε παιδίατρο?
Τι έγινε με το "σπυράκι" στο στόμα? Ή μήπως είναι δοντάκι? Εγώ πάντως το πρώτο μου δοντάκι το έβγαλα 2-3 μηνών!

πλακα κανεισ!!!!τοσο νωρις??????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις