Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
271 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 271 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 43]

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:
kaatrin έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΞΕΝΟ?ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ?

Περίπου ένα τέταρτο στο κάθε στήθος κάθε φορά που θέλω να την ταίσω! Μερικές φορές και 20λεπτο! Κάθε φορά δίνω και συμπλήρωμα! Άλλωτε πίνει 120 άλλωτε 100 άλλωτε 130 άλλωτε 80... δεν έχει στάνταρτ! Το πρωί πχ που φαίνεται ότι το στήθος μου έχει πιο πολύ γάλα (αφού το βράδυ κοιμάται και δεν ξυπνάει για μαμ) τρώει λιγότερο συμπλήρωμα! Την άλλη εβδομάδα θα πάμε και παιδίατρο οπότε θα δούμε πως πάμε και με τα κιλάκια!
βρε το θηριο!!!μιλαμε για πολλη μασα!!!!15-20λεπτα στο καθε στηθος και μετα κ συμπληρωμα;οποτε χορταινει πολυ σε καθε γευμα.το δικο μου το "νευροπαιδο" δεν στεκεται πανω απο 10λεπτο και ειναι τοσο λαιμαργος που πινει αερα και ποναει.οποτε θελει ρεψιμο,αλλα αυτη ειναι πονεμενη ιστορια γιατι ρευεται πολυυυυυυυυυ δυσκολα και κλαιει κτλ κτλ ετσι περναει ολη η μερα μας ...και η νυχτα μας!

Θα στρώσει! Που θα παει? Οι τρεις πρώτοι μήνες δεν λένε ότι είναι οι δύσκολοι?

πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δυσκολοι αλλα εχει κ αυτο τη γλυκα του

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:Κοριτσάκια εσείς που έχετε πάρει την Σόφι την καμηλοπάρδαλη... ποιο μέγεθος πήρατε? Το μεγάλο ή το μικρό?
τι ειναι αυτο;δε την εχω υποψιν...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaatrin έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Κοριτσάκια εσείς που έχετε πάρει την Σόφι την καμηλοπάρδαλη... ποιο μέγεθος πήρατε? Το μεγάλο ή το μικρό?
τι ειναι αυτο;δε την εχω υποψιν...

http://www.sophiegiraffe.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ.

KAATRIN ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΕΛΙΣΤΙΚΟ ΘΥΛΑΣΜΟ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΠΑΡΛΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ , ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ (ΤΟ JOKER XAXA)EMENA H ΠΡΩΤΗ MOY ΚΟΡΗ ME ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΔΙΝΑ , ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 4, - 5 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ KAATRIN ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΠΛΥΝΕ , ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕ ΚΟΚ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
tzef έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΕΣ ΣΤΟ MALL ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟ Α ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΑΞΙΕΡΑ;

ΕΜΕΝΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΚΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ SLING ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΕΞΩ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΑΣ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΕΓΩ ΕΩ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

Moυ έρχεται πιο παιδικό έτσι και μου αρέσει!
Σε ότι ταξίδι πήγαινα στο εξωτερικό χριστούγεννα όλο και τσιμπούσα στολιδάκια από τις χριστουγεννιάτικες αγορές οπότε πολλά στολίδια μας κάτι μας θυμίζουν!
Πλάκα έχει! Του χρόνου να δούμε τι θα κάνουμε που θα έχουν αρχίσει να περπατάνε τα μπεμπάκια μας! Εγώ όταν ήμουν μικρούλα πάντως και στολίσαμε το πρώτο δέντρο της ζωής μου στο σπιτάκι μας το τράβηξα και το έριξα κάτω! Ένα θα πώ! Όλα τα στολίδια ήταν γυάλινα!

καλά Δεσποινα κι εμεις ακριβώς έτσι κάνουμε με το δεντρο μας! Είχαμε ξεκινησει με χρυσο και κοκκινο, αλλά από διαφορα ταξιδια πέρναμε μπαλιτσες και πολλά παιχνιδάκια να μας θυμίζουν τους προορισμούς μας κι εχει γίνει πολύχρωμο! Ίσως στολισουμε και σημερα! Θα ανεβάσω κι εγω φωτος!!
Καλά όντως από του χρόνου σκούρα τα πράγματα με το δέντρο!

Με το καλό να στολίσετε! Θα περιμένουμε φώτος!
Α υπάρχουν και άλλοι με την ίδια τρέλα με εμάς με τα ταξίδια και τα στολίδια! Δεν είμαστε οι μόνοι! Χιχιχιχι!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συμφωνα με τη Γεωργία! Ο ύπνος είναι σχετικός για το κάθε παιδάκι! Το ξένο γάλα είναι ένας παραγοντας, αλλά υπάρχουν χιλιοι άλλοι!
Κάπου διάβασα ότι όσα δεν κοιμούνται εξασκούν νωρίτερα ερεθισματα του εγκεφάλου και το βρισκουν με τον υπνο αργότερα..οπότε όσες υποφερουν απο αυπνια σας το λέω να καμαρώνετε για τα ζουζουνια σας! Αφήστε που ο πολύς υπνος καμιά φορα συνδεεται και με αδιαθεσια! Άλλα ειναι απλά υπναρουδικα! Οπότε μην αγχωνεστε!
Εμάς πάντως η δική μας από μονη της το βράδυ κοιμάται 2 4ωρα ξεγυρισμενα το βράδυ και ας θηλαζει αποκλειστικα!

Δεσποινάκι μου ναι σημερα ελπίζω να στολισουμε! Φετος θα βάλουμε και μια μπαλιτσα που θα μας θυμιζει την 1η χρονια με τη μικρουλα μας! Ακόμη δεν πήραμε, αλλά θα βρούμε!!

Κατερινάκι σας βρίσκω πολύ μάχιμους!! Φτάσατε στα μέρη μου (είμαι από Λαρισα) και πάτε και για Γιάννενα! Μπράβο! Κι εγώ το σκέφτομαι να πάω Χριστουγεννα στο πατρικό μου μήπως παρα-ταλαιπωρηθει!! Respect Respect Respect

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

το κανονικο δεσποινα.το πιο μικρο δηλαδη για να βολευει και τ αμικρακια μας!!!.ηταν απο τα πρωτα παιχνιδια που πηραμε οταν ηταν ακομα στην κοιλιτσα μου ο χαρης!!!ακομα δεν την πιανει αλλα του αρεσει το "σκουιζ σκουιζ"που κανει οταν τη ζουλαω!!!!

Elena84

Elena84
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΛΙΓΟ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 328109
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ PREVENAR, KAI ΜΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΤΟ INFARIX HEXA KAI TO ROTATEQ. ΕΚΕΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 92 € ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ 82€ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ..Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΟ… No Sad Sad
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΒ-ΦΟΥΞ, ΜΕ ΑΣΗΜΙ…
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ … ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 215994
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΣ 22/12 ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ… ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 893968
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ…
ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΣΠΙΤΑΚΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 893968

ΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ….
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΛΙΓΟ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 328109
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ PREVENAR, KAI ΜΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΤΟ INFARIX HEXA KAI TO ROTATEQ. ΕΚΕΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 92 € ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ 82€ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ..Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΟ… No Sad Sad
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΒ-ΦΟΥΞ, ΜΕ ΑΣΗΜΙ…
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ … ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 215994
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΣ 22/12 ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ… ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 893968
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ…
ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΣΠΙΤΑΚΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 893968

ΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ….

Αχ τι όμορφη μπαλίτσα! Και εμείς θέλουμε να πάρουμε μια που να μας θυμίζει τα πρώτα χριστούγεννα της μπουμπούκας μας!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ηλιάνα να πάτε!
Και γω σκεφτόμουν την ταλαιπωρία αλλά δεν κατάλαβε τπτ αυτός!
Κάναμε μία στάση, έφαγε κ φάγαμε κ μεις και μετά συνεχίσαμε και ξαναακοιμήθηκε!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinarv έγραψε:Ηλιάνα να πάτε!
Και γω σκεφτόμουν την ταλαιπωρία αλλά δεν κατάλαβε τπτ αυτός!
Κάναμε μία στάση, έφαγε κ φάγαμε κ μεις και μετά συνεχίσαμε και ξαναακοιμήθηκε!!!

Mένετε σε σπίτι ή σε ξενοδοχείο? Γιατί το σκεφτόμουν και εγώ και έλεγα αν κλαίει το βράδυ (... που δεν το κάνει) θα ενοχλεί πχ τους ανθρώπους στα δίπλα δωμάτια!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Μόλις κάναμε την παραγγελία μας και τα περιμένουμε να έρθουν!

Από αυτό το site!

Elena84

Elena84
Despoinaki έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Από αυτό το site!

ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΣΟΙΝΑΚΙ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:
Despoinaki έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Από αυτό το site!

ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΣΟΙΝΑΚΙ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 215994

Ευχαριστώ Ελενάκι μου!
Θα τα δω και από κοντά όταν τα παραλάβουμε και θα σου πω!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια μου... ελπιζω να ειστε καλα...δεν σας εχω διαβασει... Απο το Σάββατο είχαμε την μικρη στο Παιδων και βγηκαμε χτες... Το Σαββατο το απογευμα την ωρα που την αλλαζα κοκκαλωσε το κορμακι της γουρλωσε τα ματακια της και σταματησε η αναπνουλα της ενω κουνουσε ασυναρτητα τα άκρα της... Πήγαμε στο Παιδων με εισαγωγη και μετα απο άπειρες επιπονες και μη εξετασεις το πορισμα ειναι οτι η μικρουλα μου έπαθε πνιγμικό επεισόδιο λόγω ισχυρού γαστροοισοφαγικου παλινδρομικού κυματος... Και να φανταστειτε λιγες ωρες νωριτερα ειχα απαντησει στην Ηλιάννα που με ρωτησε πως τα πάμε με την παλινδρομηση , ότι πάμε καλύτερα και έτσι ηταν... Τα ειδα ολα κοριτσια... Πολυ κλαμα... δεν εφυγα λεπτο απο κοντα της βεβαια... Είναι υπουλο πραγμα η παλινδρομηση, προσοχη σε όσα μωρακια την έχουν γιατι ειναι πολυ ζορι τελικα....

Elena84

Elena84
elenikal έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου... ελπιζω να ειστε καλα...δεν σας εχω διαβασει... Απο το Σάββατο είχαμε την μικρη στο Παιδων και βγηκαμε χτες... Το Σαββατο το απογευμα την ωρα που την αλλαζα κοκκαλωσε το κορμακι της γουρλωσε τα ματακια της και σταματησε η αναπνουλα της ενω κουνουσε ασυναρτητα τα άκρα της... Πήγαμε στο Παιδων με εισαγωγη και μετα απο άπειρες επιπονες και μη εξετασεις το πορισμα ειναι οτι η μικρουλα μου έπαθε πνιγμικό επεισόδιο λόγω ισχυρού γαστροοισοφαγικου παλινδρομικού κυματος... Και να φανταστειτε λιγες ωρες νωριτερα ειχα απαντησει στην Ηλιάννα που με ρωτησε πως τα πάμε με την παλινδρομηση , ότι πάμε καλύτερα και έτσι ηταν... Τα ειδα ολα κοριτσια... Πολυ κλαμα... δεν εφυγα λεπτο απο κοντα της βεβαια... Είναι υπουλο πραγμα η παλινδρομηση, προσοχη σε όσα μωρακια την έχουν γιατι ειναι πολυ ζορι τελικα....

ΠΩ ΠΩ ΕΛΕΝΗ... ΤΙ ΤΡΑΒΙΞΕΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ... ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΠΑΡΑΣΤΙΚΑ...
ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ...

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου... ελπιζω να ειστε καλα...δεν σας εχω διαβασει... Απο το Σάββατο είχαμε την μικρη στο Παιδων και βγηκαμε χτες... Το Σαββατο το απογευμα την ωρα που την αλλαζα κοκκαλωσε το κορμακι της γουρλωσε τα ματακια της και σταματησε η αναπνουλα της ενω κουνουσε ασυναρτητα τα άκρα της... Πήγαμε στο Παιδων με εισαγωγη και μετα απο άπειρες επιπονες και μη εξετασεις το πορισμα ειναι οτι η μικρουλα μου έπαθε πνιγμικό επεισόδιο λόγω ισχυρού γαστροοισοφαγικου παλινδρομικού κυματος... Και να φανταστειτε λιγες ωρες νωριτερα ειχα απαντησει στην Ηλιάννα που με ρωτησε πως τα πάμε με την παλινδρομηση , ότι πάμε καλύτερα και έτσι ηταν... Τα ειδα ολα κοριτσια... Πολυ κλαμα... δεν εφυγα λεπτο απο κοντα της βεβαια... Είναι υπουλο πραγμα η παλινδρομηση, προσοχη σε όσα μωρακια την έχουν γιατι ειναι πολυ ζορι τελικα....
Παναγία μου, τι λες βρε Ελενάκι μου?
Πως είναι το μωρό? Φαντάζομαι τον τρόμο και την ανησυχία σας. Έχεις δίκιο, θέλει προσοχή....εύχομαι, να το ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα....

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

αχ παναγια μου φανταζομαι την αγωνια σας. ειναι ενταξει τωρα?τι σας ειπαν να κανετε για να μην το ξαναπαθει?περαστικα και δωσε της ενα μεγαλο φιλι...

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Περαστικά Ελένη, τρομάζω μόνο που το διαβάζω!
Όλα καλά τώρα, μην ανησυχείς.... αν και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο....

Δέσποινα σε ξενοδοχείο είμαστε, είναι και καθημερινή και δεν έχει κόσμο, αλλά σπάνια κλαίει επίμονα....

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Αχ βρε Ελενάκι μου τι περάσατε!? Άλλο κακό να μην σας βρει! Επιτέλους σπιτάκι σας! Μοναχούλα ήσουν στο σπίτι ή ήταν και ο αντρούλης σου?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Shocked Shocked Shocked Shocked Ελένη μου τι λες τώρα!!! Περαστικά σας! Να ξερες πόσο συμπασχω, γιατί περναμε τα ίδια! Πώπω κοκκαλωσα τώρα! Ξερεις πόσο το φοβαμαι! Πολλές φορες πίνει γαλατακι και πνιγεται από την κωλοπαλινδρομηση και φοβάμαι απίστευτα!! Τι σου είπανε? Πώς γινεται να μην επαναληφθει? Παίρνετε σιροπάκι? Εμείς εχουμε δει βελτίωση, αλλά και πάλι Κυριακή ήταν μια δυσκολη μερα!! Υπομονη κοπέλα μου σε σένα και στο μπεμπάκι σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 334590

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinarv έγραψε:Περαστικά Ελένη, τρομάζω μόνο που το διαβάζω!
Όλα καλά τώρα, μην ανησυχείς.... αν και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο....

Δέσποινα σε ξενοδοχείο είμαστε, είναι και καθημερινή και δεν έχει κόσμο, αλλά σπάνια κλαίει επίμονα....

Μπράβο κοπέλα μου!
Τι τέλεια που ξεκινήσατε από τώρα τις εκδρομούλες!?
Και για σκι που θα πάτε θα τον πάρετε μαζί σας?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ω Θεε μου!!!περαστικα στο μωρακι σου καλη μου!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 38 417472

stav2007

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΛΕΝΗ?ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΥΧΕ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ?

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λιγες ωρες ελειψα και εγιναν τοσα πολλα... Ελενακι περαστικα σας... να μου φιλισεις την μπουμπου... Κατερινακι εκδρομουλα ετσι... τι τελεια... να περασετε super... εμεις λεμε για Πρωτοχρονια να παμε Χαλκιδικη... για να δουμε... κοριτσακια μου γυρισαμε σπιτι μας επιτελους και μολις τελειωσα με τα στολισματα... Δεσποινακι να μας πεις για τη Σοφι... Γεωργια και εμενα ο Παντελης δεν μου πειραξε ποτε δεντρο... να δουμε του χρονου ο μικρος, γιατι τον βλεπω πολυ "λερα"... απο το βλεμμα, βρε παιδι μου, λες ειναι ενοχος... τωρα κοιμαται το πουλακι μου... το βραδυνο το εχουμε και εμεις... τρωει κατα τις 12 και μετα 5 και μετα 9... αυτα... θα σας βαλω και φωτο απο το δεντρακι μας... προσπαθησα να βγαλω και τον εξω στολισμο, αλλα δεν φαινεται καλα απο τα λαμπακια... φιλια ζουζουνες και ζουζουνακια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις