476 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! Τετ Νοε 16, 2011 12:18 am
Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΚΑΝΙ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ H&M ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ…
ΕVVI ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ INFARIX HEXA KAI TO ROTATEQ, KAI TA ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 92 ΕΥΡΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 82 ΕΥΡΟ. ΤΟ INFARIX HEXA ΕΙΝΑΙ 6 ΑΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ 7 ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΤΟ ROTETEQ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.
ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΣ 50 ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ 40ΙΣΩ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ… ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΘΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΤΙ ΛΕΤΕ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΔΩ. ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝ ΠΑΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ… ΕΕΕ??
ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΜΕΣΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΚΟΡΜΑΚΙ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΟΡΜΑΚΙ Η ΠΙΖΑΜΕΣ ΜΑΚΡΗΜΑΝΙΚΕΣ, ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΛΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΜΑΝΙΚΟ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ. ΠΑΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΤΣΙΚΗ, ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ…ΝΑ ΤΑ 1000ΙΑΣΕΙ
ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΕ 3 ΜΗΝΩΝ.
ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ…
Ελενάκι μου έφεραν πολύ όμορφα πράγματα στο h&m με την Hello Kitty!
Mια φορμούλα με ζακετούλα πολύ όμορφη (μπεζ η ζακετούλα με κουκούλα και το παντελονάκι σαν τιγρέ μπεζ-μαύρο) - δεν βρίσκω φώτο, και σεραφάν φορεματάκι σε μελιτζανί και γκρί και αυτό το μπλουζάκι που τσιμπήσαμε!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ήθελα και τα άλλα αλλά λέω κάτσε να δω τι θα πάρω από δωράκια και αν είναι τσιμπάω και αυτά μετά! Πολύ όμορφα όμως!
Εμ, δεν θα πάθει πλάκα με την ανηψία τέτοια κούκλα που είναι? Βλέπω και εγώ τις αδερφές μου..!!! Τρέλα έχουν με την μικρή! Όλο στο σπίτι μου θέλουν να είναι!! Χιχιχιχι!!!
Και εμένα η μπεμπούλα 120 ml συμπλήρωμα πίνει +το γαλατάκι από τα μεμέ της μαμάς! Της κάνω κάθε τόσο και 150 αλλά δεν τα πίνει! Μια φορά ήπιε 130! Και σήμερα της έκανα 150 αλλά ήπιε 100! Δεν ξέρω... αλλά αν της κάνω παραπάνω νομίζω ότι το βλέπει και μπουκώνει η ατιμούλα! Και έτσι όπως το κάνουμε το πετάμε!
Τώρα κοιμάται το καλό μου! Ξύπνησε το πρωί, έφαγε και πήρε έναν υπνάκο!
Πήρα και τις εξετάσεις αίματος!
Σίδηρος (Fe) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85 μg/dL - φυσιολογικές τιμές 50 - 150
Φερριτίνη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14.5 ng/mL -
φυσιολογικές τιμές Προ εμμην/σης : 13 - 150
Σε εμμην/ση : 13 - 230
Αιματοκρίτης 39,2 (μια χαρούλα) - 31 είχα όταν γέννησα
Οι φυσιολογικές τιμές βέβαια είναι 36.0 - 47.0 αλλά για μένα μια χαρά είναι!
Καλημερούδια σε όλες!!!!!!