Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
281 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 281 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 43]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΚΑΝΙ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ H&M ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ…
ΕVVI ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ INFARIX HEXA KAI TO ROTATEQ, KAI TA ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 92 ΕΥΡΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 82 ΕΥΡΟ. ΤΟ INFARIX HEXA ΕΙΝΑΙ 6 ΑΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ 7 ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΤΟ ROTETEQ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.
ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΣ 50 ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ 40ΙΣΩ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ… ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΘΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΤΙ ΛΕΤΕ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΔΩ. ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝ ΠΑΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ… ΕΕΕ??
ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΜΕΣΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΚΟΡΜΑΚΙ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΟΡΜΑΚΙ Η ΠΙΖΑΜΕΣ ΜΑΚΡΗΜΑΝΙΚΕΣ, ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΛΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΜΑΝΙΚΟ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ. ΠΑΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΤΣΙΚΗ, ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ…ΝΑ ΤΑ 1000ΙΑΣΕΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 50580
ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΕ 3 ΜΗΝΩΝ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 215994
ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ…

Ελενάκι μου έφεραν πολύ όμορφα πράγματα στο h&m με την Hello Kitty!
Mια φορμούλα με ζακετούλα πολύ όμορφη (μπεζ η ζακετούλα με κουκούλα και το παντελονάκι σαν τιγρέ μπεζ-μαύρο) - δεν βρίσκω φώτο, και σεραφάν φορεματάκι σε μελιτζανί και γκρί και αυτό το μπλουζάκι που τσιμπήσαμε!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ήθελα και τα άλλα αλλά λέω κάτσε να δω τι θα πάρω από δωράκια και αν είναι τσιμπάω και αυτά μετά! Πολύ όμορφα όμως!

Εμ, δεν θα πάθει πλάκα με την ανηψία τέτοια κούκλα που είναι? Βλέπω και εγώ τις αδερφές μου..!!! Τρέλα έχουν με την μικρή! Όλο στο σπίτι μου θέλουν να είναι!! Χιχιχιχι!!!

Και εμένα η μπεμπούλα 120 ml συμπλήρωμα πίνει +το γαλατάκι από τα μεμέ της μαμάς! Της κάνω κάθε τόσο και 150 αλλά δεν τα πίνει! Μια φορά ήπιε 130! Και σήμερα της έκανα 150 αλλά ήπιε 100! Δεν ξέρω... αλλά αν της κάνω παραπάνω νομίζω ότι το βλέπει και μπουκώνει η ατιμούλα! Και έτσι όπως το κάνουμε το πετάμε!

Τώρα κοιμάται το καλό μου! Ξύπνησε το πρωί, έφαγε και πήρε έναν υπνάκο!

Πήρα και τις εξετάσεις αίματος!
Σίδηρος (Fe) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85 μg/dL - φυσιολογικές τιμές 50 - 150

Φερριτίνη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14.5 ng/mL -
φυσιολογικές τιμές Προ εμμην/σης : 13 - 150
Σε εμμην/ση : 13 - 230
Αιματοκρίτης 39,2 (μια χαρούλα) - 31 είχα όταν γέννησα
Οι φυσιολογικές τιμές βέβαια είναι 36.0 - 47.0 αλλά για μένα μια χαρά είναι!

Καλημερούδια σε όλες!!!!!!

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ… ΑΧ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ… Crying or Very sad Crying or Very sad Rolling Eyes ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ…ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ H&M ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΩ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 215994 ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ. ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ… ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΠΗΡΑΝΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ZARA ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ. ΟΛΗ Η ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΕ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ?? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ… Rolling Eyes Smile Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ Η ΑΔΕΡΦΙ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ H&M ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 215994 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, ΜΕΧΡΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΥΧΑ ΤΟ ΜΩΡΟ… ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 328109 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Η&Μ….
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΩ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΕΝΩ ΑΝ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ… ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ Rolling Eyes ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 654316

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Μανούλες όμορφες! Ψιλοχάθηκα γιατι η μικρη μου με τρεεεχειειειειει!
Λοιπον, τα νεα μας! Αυριο γινομαστε 2 μηνων! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 654316 Εχτες ηρθε η παιδιατρος, ειμαστε 4850 kgr και 57 ποντοι!! Για την ηλικια της μου ειπε οτι έχει αναπτυξη πάνω απο το μέσο όρο! Αυτο που με εέχει ξετρελάνει βρε κοριτσια ειναι οτι αρχιζει να καταλαβαινει! Οποτε της μιλαω μου γελάει! Ρωτησε την γιατρο εαν ειναι ακομη αντανακλαστικο το γελιο απο τις συσπασεις των μυων του προσωπου και κάναμε το πειραμα! Οταν της μιλουσα γελουσα οταν σοβαρευα σταματουσε το γελιο! Το καναμε γυρω στις 5 φορες και πάντα η αντιδραση ηταν ιδια οποτε ναι: το μπεμπεκι μου αρχιζει να με καταλαβαινει! Δακρυσα απο την συγκινηση!
Εμεις εχουμε το 1ο μας εμβολιο στην επομενη Πεμπτη και θα το κανουμε στο ΙΚΑ, οποτε δεν ξερω το κοστος...
Και το κορυφαιο: κοιμηθηκε απο τις 12 το βραδυ εως τις 9:30 ημερα το πρωι! Το ευχαριστηθηκα επιτελους!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 328109 Και η γιατρος μου ειπε να την βγαλω απο την καλαθουνα και να την παω στο κρεββατι της γιατι αρχισε να γυρναει μονη της στο πλάι και η καλαθουνα ειναι επίφοβη... δεν θελω να την βγαλω απο διπλα μου... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 534787
TZEF, εγω δεν χρησιμοποιω μωρομαντηλα, η γιατρος ειπε οχι ακομα... Την καθαριζω με βαμβακι βουτηγμενο σε ζεστο νερακι και μου φαινεται πολυ πιο καθαρο απο το να μενει αυτη η λοσιον πάνω στο δερματακι της... Τα μωρομαντηλα θα τα χρησιμοποιω όταν θα ειμαστε ε΄ξω και δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος καθαρισματος!!!
FENNIA, εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος ίσως λογω θηλασμού....
ELENA, την μικρη την βαζω στο relax αλλα για λιγο για να μαθαινει κι αλλους χωρους! Οσον αφορα το φαγητο, ακολουθα το μωρο σου, ξερει τι κανει. Μπορει να περναει αλμα αναπτυξης... Εμενα η μικρη 3 μερες με ξεζουμισε, αφου ελεγα οτι δεν εχω αλλο γαλα παει νηστικο θα μεινει... affraid Τωρα εστρωσε κάπως!
ROSE, αστα, κι εγω τα ιδια με την δουλεια. Με το που σαραντισα επεστρεψα και αισθανομαι χαλια.. τυψεις που λειπω ( εστω για 4 ωρες...) τυψεις που τρωεει ενα γευμα στο μπιμπερο (δικο μου γαλα βεβαια αλλα...). Σιγα σιγα θα συνηθισουμε...Μανα ειναι μονο μια , δεν υπαρχει περιπτωση να μπερδευτει το παιδι μην αγχωνεσαι!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 875502
Αυτα κοριτσια μου! Συγνωμη για το μεγααααααλο μηνυμα αλλα ειχα καιρο να σας γραψω νεα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 417472

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΣΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΕΤΣΕΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΚΟΣ ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ?ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.....
1ΟΝ=ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ?
2ΟΝ=ΠΡΩΤΑ ΘΗΛΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΘΟΣ Η'ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?
3ΟΝ=ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΟΕΡΙΟΔΟΣ?

stav2007

ΕΕΕΕΕ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΕΕΕΕΕ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ?

Έλα Σταυρούλα μου!
Εγώ χρησιμοποιώ μωρομάντηλα από την αρχή! Η παιδίατρός μας, συμφωνεί με αυτήν μας την κίνηση!
Πρώτα θηλάζω και μετά δίνω συμπλήρωμα!
Τώρα για την περίοδο...! Μερικές φορές αν θηλάζεις αργεί να έρθει αλλά πάλι δεν είναι στάνταρ! Άλλες θηλάζουν και τους έρχεται κανονικά μετά τις 40 ημέρες!

Η δικιά μου έχει μυξούλες βρε κορίτσια! Με ανοιχτό το στοματάκι κοιμάται το καλό μου!
Της βάζω ορό! Εσάς έχουν?
Και στον θηλασμό σήμερα εκνευρίζονταν! Ίσως δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά αλλά το μπουκάλι μια χαρά το κατέβασε! Περίπου 130 ml!

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ FB.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΟ

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσακια μου γλυκα... γυρισαμε κι εμεις λογω ξαφνικης δουλειας που εχει ο μπαμπακας μας αυριο... δεν πειραζει και τοσο καλα ηταν... λοιπον... κι εμεις απο την αρχη χρησιμοποιουμε μωρομαντηλα... ετσι ειπε η παιδιατρος... δεσποινακι προσοχη στους ορους... φανταζομαι οτι σου εχει διευκρινησει η παιδιατρος να τους της βαζεις στα πλαγια... στο λεω γιατι η πρωην δικια μου δεν μου το ειχε πει με αποτελεσμα ολες οι μυξουλες του μεγαλου μου του γιου, να πηγαινουν μεσα... αυτα... δεν ξερω αν σας το ειπα... ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου γλυκα... γυρισαμε κι εμεις λογω ξαφνικης δουλειας που εχει ο μπαμπακας μας αυριο... δεν πειραζει και τοσο καλα ηταν... λοιπον... κι εμεις απο την αρχη χρησιμοποιουμε μωρομαντηλα... ετσι ειπε η παιδιατρος... δεσποινακι προσοχη στους ορους... φανταζομαι οτι σου εχει διευκρινησει η παιδιατρος να τους της βαζεις στα πλαγια... στο λεω γιατι η πρωην δικια μου δεν μου το ειχε πει με αποτελεσμα ολες οι μυξουλες του μεγαλου μου του γιου, να πηγαινουν μεσα... αυτα... δεν ξερω αν σας το ειπα... ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ...

Kαλώς ήρθατε κουκλίτσα!
Ελπίζω να περάσατε όμορφα!
Ευτυχώς κατάφερα να βγάλω ένα κακαδάκι που της είχε βουλώσει την μυτούλα! Τώρα από ότι είδα κοιμάται με κλειστό το στοματάκι! Πάλι καλά! Με το στήθος μου κάνει σήμερα νερά! Κάτι δείχνει να την ενοχλεί! Το πατάω πάντως και βγάζει γαλατάκι! Τι να πω...!!!??

Καληνύχτα μανουλίτσες!
Δεν ξέρω αν σου το είπαμε αλλά και εμάς μας έλειψες!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ FB.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΟ

Τίποτα Σταυρούλα μου!
Μυξούλες και ο μπουνίτσας μας?

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
περιμενω... περιμενω... περιμενω να ξυπνησει, αλλα αυτος απο οτι φαινεται εχει ναρκωθει απο το αυτοκινητο... παω κι εγω για υπνο λοιπον... τα λεμε το πρωι... καληνυχτα μανουλες και ζουζουνακια ομορφα...

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!

ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 - 6 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΙΚΟΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ Crying or Very sad ΥΠΟΜΟΝΗ.ΕΚΕΛΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΗ!!!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΕΕΕΕΕ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ?

Έλα Σταυρούλα μου!
Εγώ χρησιμοποιώ μωρομάντηλα από την αρχή! Η παιδίατρός μας, συμφωνεί με αυτήν μας την κίνηση!
Πρώτα θηλάζω και μετά δίνω συμπλήρωμα!
Τώρα για την περίοδο...! Μερικές φορές αν θηλάζεις αργεί να έρθει αλλά πάλι δεν είναι στάνταρ! Άλλες θηλάζουν και τους έρχεται κανονικά μετά τις 40 ημέρες!

Η δικιά μου έχει μυξούλες βρε κορίτσια! Με ανοιχτό το στοματάκι κοιμάται το καλό μου!
Της βάζω ορό! Εσάς έχουν?
Και στον θηλασμό σήμερα εκνευρίζονταν! Ίσως δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά αλλά το μπουκάλι μια χαρά το κατέβασε! Περίπου 130 ml!

γειά σου δεσποινακι! Κι εμενα η μπεμπα εχει μυξουλες συνεχεια και βαζω ορο και μετα αναρροφητηρα πρωι και βραδυ!!!!!! Μπουκωνει το καημενο και ρουθουνιζει... Τι μωρομαντηλα χρησιμοποιεις? σας εχει πει η γιατρος κάποια συγκεκριμένα? εμας δεν μας αφηνει... Crying or Very sad

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα μανουλες... ξυπνησαμε, φαγαμε, αλλαξαμε και τωρα μολις τον κοιμησα... αντε να κανουμε καμμια δουλιτσα... 3 πλυντηρια σιδερο... αχ Θεε μου... φιλακια... τα λεμε αργοτερα...

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:
γειά σου δεσποινακι! Κι εμενα η μπεμπα εχει μυξουλες συνεχεια και βαζω ορο και μετα αναρροφητηρα πρωι και βραδυ!!!!!! Μπουκωνει το καημενο και ρουθουνιζει... Τι μωρομαντηλα χρησιμοποιεις? σας εχει πει η γιατρος κάποια συγκεκριμένα? εμας δεν μας αφηνει... Crying or Very sad

ελενη... εμας δεν μας ειπε κατι συγκεκριμενο, αλλα πηρα τα pampers sensitive... ειναι πολυ μαλακα...

tzef

tzef
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΣΕ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΣΑ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΛΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑ.

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κλαιω εδω και 2 ωρες....πηγαμε ξανα στον παιδιατρο σημερα και μας ειπε να του κανουμε εισπνοες αερολιν με μασκακι
3 φορες τη μερα+αμοξιλ....γιατι να ταλαιπωρητε ετσι το μικρο μου ρε γαμωτο....νιωθω τυψεις οτι κατι δεν εκανα καλα.....

tzef

tzef
ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΕ;TO EXEIS ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περαστικα steef... μην στενοχωριεσαι, ειναι πολυ ευαισθητουλια τα μωρακια ...δεν φταις εσυ!
Εμενα δεν με αφηνει η παιδιατρος...το πλυσιμο λεει ειναι το καλυτερο... μωρομαντηλα εχω και εγω τα sensitive αλλα μονο για εξω... στο σπίτι βρεχω βαμβακι με ζεστο νερακι και καθαριζω τα τσισακια ενω στα κακακια την πλενω στον νιπτήρα!
angelinino 3 πλυντηρια ε? εγω ευτυχως εχω την πεθερα μου τα απογευματα να προσεχει την μικρή και μου σιδερωνει !! Πάλι καλα΄!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΜΗΝΩΝ!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 20 604962

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
steff περαστικα σας... δεν φταις εσυ... μην στεναχωριεσαι αδικα... εμενα ο μεγαλος μου 2 μηνων μου ειχε κανει βροχιολιτιδα και ειμαστα με aerolin flixodite και ceclor αντιβιωση... κι εγω ετσι ειχα αντιδρασει... ειναι το κλιμα τετοιο που δεν μπορεις να αποφυγεις τετοιου ειδους αναπνευστικα... θα περασει...
elenikal εισαι πολυ τυχερη που εχεις καποιον κοντα και σε βοηθαει... εμενα ειναι λιγο μακρια... αλλο ενα πλυντηριο εμεινε... αντε καλο μου κουραγιο...

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
steef ΜΗΝ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ,ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΣΤΟΝ ΝΥΠΤΗΡΑ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΣΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ

ΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ fb,ΓΙΑ ΝΑ ΞΡΩ ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΗ

tzef

tzef
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FB Η ANGEL MEL ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ REQUEST ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΦΙΛΗ.

stav2007

tzef έγραψε:ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FB Η ANGEL MEL ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ REQUEST ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΦΙΛΗ.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΚΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
tzef έγραψε:ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FB Η ANGEL MEL ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ REQUEST ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΦΙΛΗ.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΚΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.

εγω ειμαι κοριτσια... μην ψαχνετε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις