Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
385 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 385 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 43]

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμεις πηραμε τηλ στην παιδιατρο την πεμπτη παμε για εμβολιο. μου ειπε να παω να παρω το pentavac.
εχετε ιδεα ποσο περιπου εχει?

evvi

evvi
ο μικρος δε λεει να κοιμηθει σημερα τον καναμε μπανιο στις 10 και απο εκεινη την ωρα γκρινιαζει τον ταϊσα αλλα τιποτα. συνεχως γκρινια και βγαζει γουλιτσες Sad τι επαθε το τζουτζουκι μου.........

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΞΥΠΝΑΓΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΤΡΩΓΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΟΤΑΝ,ΝΥΣΤΑΖΩ ΤΡΕΛΑ.

ΕVVI ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΜΠΟΡΙΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΕΥΕΙ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ) ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 966307 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ.ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 1 ΜΗΝΩΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 215994

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!
εμεις ολα καλά με την σχετική μας γκρινιτσα.
Ευη μου το πρωτο εμβολιο ειναι ακριβο. Και μεις εχουμε την Δευτερα. Δεν πηγα να το παρω ακομα, αλλά πρεπει να ειναι πανω απο 50 ευρω.
Γεωργια με το σλινγκ δεν σε βολευει να θηλάζεις; μου φαινεται οτι ειναι αρκετα διακριτικο και δεν καταλαβαινει καποιος οτι θηλαζεις!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α, και κατι ακομα. εγω δεν βαζω φωτογραφιες των παιδιων ουτε εδω αλλά ουτε και στο fb. οποια θελει ας μου στειλει σε πμ το μαιλ της να της στειλω εκει να δει τα παιδακια μου! Wink

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evvi έγραψε:εμεις πηραμε τηλ στην παιδιατρο την πεμπτη παμε για εμβολιο. μου ειπε να παω να παρω το pentavac.
εχετε ιδεα ποσο περιπου εχει?

Καλημέρα! Εμείς κάναμε το pentavac την προηγούμενη βδομάδα και το πήραμε 28 και κάτι ευρώ!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!STAV απο την αρχη η μπεμπα μου επιανε αγαρμπα τις θηλες με αποτελεσμα να μου τις τραυματισει,εβαζα ψευδοθηλη αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα ο πονος αφορητος!ηπιε και αιμα και της εκαναν εξετασεις στο μαιευτηριο,εβαζα purelan και frezyderm αλλα δεν εκαναν και τιποτα..αφηνω απλα το γαλα πανω που λενε οτι ειναι αντισηπτικο με τσουζουν ολη μερα ομως... Shocked

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια μου... ετοιμαζομαστε για τριημερο στην γιαγιααααααα.... τι καλα.... βαζουμε τα ρουχα μας στον σακο και ειμαστε ετοιμοι... τα λεμε παρασκευη μαλλον... εκτος και αν βρω τιποτα internet εκει και κλεψω λιγο... φιλακια...

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειμαι να σκασω....χτες ολο το βραδυ το μωρο μου δεν κοιμοταν με αποκορυφωμα το πρωι που αρχισε να βηχει....τα ειδα ολα...τον πηγα στον παιδιατρο και ευτυχως δεν ειχε ακροαστικα απλα μου ειπε οτι εχει μυξες και απο κει ηταν και ο βηχας επειδη ηταν ξαπλα....και γι αυτο δεν ετρωγε και με ορεξη γιατι οι μυξες δεν τον αφηναν να αναπνευσει και παρετουσε το στηθος η το μπιμπερο για να ανασανει το παιδι μου....μας ειπε να του βαζουμε ορο στη μυτουλα και να τον κοιμιζουμε σε σταση "ριλαξ" λιγο ανασηκωμενο δηλαδη και να μαστε σε συνεχη επικοινωνια με τον παιδιατρο γιατι αν το γυρισει σε βρογχιολιτιδα την βαψαμε....και να πεις οτι δεν προσεχω ρε γαμωτο... Sad Sad Sad

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:καλημερα κοριτσια μου... ετοιμαζομαστε για τριημερο στην γιαγιααααααα.... τι καλα.... βαζουμε τα ρουχα μας στον σακο και ειμαστε ετοιμοι... τα λεμε παρασκευη μαλλον... εκτος και αν βρω τιποτα internet εκει και κλεψω λιγο... φιλακια...

Kαλά να περάσετε κουκλίτσα!!
Άντε θα ξεκουραστείς και λίγο!!
Θα αναλάβει η μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλες μανουλίτσες!
Εγώ σήμερα βγήκα μια βολτούλα με τον αντρούλη μου και κράτησε η πεθερά μου την μικρή στο σπίτι μας! Όλο το μυαλό μου σε αυτήν ήταν! Πήγαμε να δώσω αίμα για να πάω στην γυναικολόγο μου την Πέμπτη το πρωί τις εξετάσεις που μου έδωσε! Της είπα ότι ακόμα δεν έχει σταματήσει εντελώς το αίμα αλλά μου είπε να πάω! Να δούμε αν θα πάρουμε το οκ και για ζουζουνιές με τον αντρούλη μου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 403793
Περάσαμε και από h&m! Θέλαμε να πάρουμε κάτι δωράκια και κλασικά τσιμπήσαμε διάφορα και για την μπεμπούλα! Της πήραμε και φορμάκι με σκουφάκι χριστουγεννιάτικο! Τέλειο! Είχε και φορεματάκι αλλά είπαμε να πάρουμε φορμάκι για να είναι πιο βολικό και ζεστό!
Η μπεμπούλα χτες έφαγε και κοιμήθηκε στις 1 και μισή και την ξύπνησα για να την ταίσω 10 και 20 το πρωί γιατί θέλαμε να φύγουμε! Τρομερό?
Περαστικά στα γλυκουλίνια της ομάδας! Και εγώ άκουγα να έχει μυξούλες και χτες έβαλα 2 φορές ορό στην μυτούλα! Φτερνίστηκε το καλό μου και βγήκε μυξούλα! Πάλι καλά!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήραμε αυτό σήμερα!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Από το h&m!

stav2007

Despoinaki έγραψε:Πήραμε αυτό σήμερα!!!!!!

Από το h&m!

ΚΑΛΕ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΑΑΑΑΑΑ!!!!ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ.ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΙΖΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ

stav2007

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ....ΕΜΕΙΣ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 1 ΜΗΝΑ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΣΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ 5200 ΚΑΙ 55 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΜΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ?
ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

stav2007

fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΣΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ 5200 ΚΑΙ 55 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΜΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ?

ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΗΡΘΑΝ?ΘΗΛΑΖΕΙΣ?ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ!ΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΤΑΙΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΥΤΕ ΚΛΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΣΙΡΙΔΑ ΑΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΑ ΠΩΣ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΝΤΥΜΕΝΑ?ΟΙ ΦΛΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΕΣ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ ΕΣΕΙΣ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ πού χαθήκατε; Shocked Shocked Shocked

Elena84

Elena84
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΚΑΝΙ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ H&M ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ…
ΕVVI ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ INFARIX HEXA KAI TO ROTATEQ, KAI TA ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 92 ΕΥΡΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 82 ΕΥΡΟ. ΤΟ INFARIX HEXA ΕΙΝΑΙ 6 ΑΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ 7 ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΤΟ ROTETEQ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.
ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΣ 50 ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ 40ΙΣΩ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ… ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΘΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΤΙ ΛΕΤΕ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΔΩ. ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝ ΠΑΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ… ΕΕΕ??
ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΜΕΣΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΚΟΡΜΑΚΙ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΟΡΜΑΚΙ Η ΠΙΖΑΜΕΣ ΜΑΚΡΗΜΑΝΙΚΕΣ, ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΛΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΜΑΝΙΚΟ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ. ΠΑΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΤΣΙΚΗ, ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ…ΝΑ ΤΑ 1000ΙΑΣΕΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 50580 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 50580
ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΕ 3 ΜΗΝΩΝ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 215994
ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ…

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΣΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ 5200 ΚΑΙ 55 ΠΟΝΤΟΥΣ.

Και στην πρώτη και στην δεύτερη περίοδο θα έχουμε πολύ αίμα μου είπε ο γυναικολόγος μου οπότε μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικό! Και εγώ μία από τα ίδια ήμουν! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 19 606100
Προσπαθώ να τον βάλω στο relax αλλά με το που φεύγει από την αγκαλιά μου αρχίζει τις τσιρίδες! Καμία πρόταση πώς να τον ξεκολλήσω από πάνω μου; Rolling Eyes

Elena84

Elena84
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ…
ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΤΗΣ ΚΑΝΩ 150 ΜΛ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ 20 ΜΛ, ΠΟΛΥΥΥ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΟΛΟ, ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΥΞΗΣΩ, ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ 180 ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΤΑ 50, ΤΕΣΠΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ… ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΑΝΤΕ ΕΤΥΧΕ, ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗΣ 3ΚΑΙ ΚΑΤΙ… ΞΑΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ) ΣΤΗΣ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑ ΟΡΟ ΤΟΤΕ. ΤΕΣΠΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΑ ΣΤΗΣ 6 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΑΑ ΣΤΗΣ 3 ΚΑΙ ΣΤΗΣ 6 ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ 150 ΜΛ
ΣΤΗΣ 9 ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ… ΤΗΝ ΤΑΪΖΩ ΠΑΛΙ. ΤΗΣ ΚΑΝΩ 180 ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ. ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΜΛ ΠΑΛΙ… ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ?? ΟΛH ΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ… ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΑΪΖΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΝΕΙ.
ΑΑΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΗΣ 3 ΚΑΙ ΤΗΣ 6 ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΣΑΙ ΗΠΙΕ 50 ΜΛ ΤΣΑΙ.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 - ΤΗΣ ΜΙΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΟΚ.

ΕΛΕΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ Η&Μ

tzef

tzef
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Πήραμε αυτό σήμερα!!!!!!

Από το h&m!

ΚΑΛΕ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΑΑΑΑΑΑ!!!!ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ.ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΙΖΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ

Nα το πάρεις Σταυρούλα μου! Κούκλος θα είναι! Και εμείς με αυτό θα πάμε τις γιορτές επισκέψεις!
Μου έγραψε να κάνω γενική αίματος, σίδηρο και φεριτίνη!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Γεωργία μου εγώ χρησιμοποιώ από την αρχή! Είχα ρωτήσει την παιδίατρο όταν ήρθε σπίτι μας στην αρχή αν κάνει και μου είπε ναι, μπορώ να χρησιμοποιώ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις