Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
315 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 315 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 43]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
amarylis έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ.Η ΓΕΝΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΛΟΘΕΜΑΤΑΚΙΑ (ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ)ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ(ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑ!!)ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΧΑΝΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΝΑΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΓΑ.ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ?ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ, ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 315810 ,(ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΝΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ. ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ..

Άχουυυυυ!!!!!!!!
Και άλλο γλυκό πανέμορφο ζουζούνι!!!!!
Να τον χαίρεσαι κοπέλα μου!!!!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
amarylis έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ.Η ΓΕΝΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΛΟΘΕΜΑΤΑΚΙΑ (ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ)ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ(ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑ!!)ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΧΑΝΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΝΑΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΓΑ.ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ?ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ, ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 315810 ,(ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΝΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ. ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ..

Άχουυυυυ!!!!!!!!
Και άλλο γλυκό πανέμορφο ζουζούνι!!!!!
Να τον χαίρεσαι κοπέλα μου!!!!!!
\

να τον χαιρεσαι Αμαρυλλις! κουκλακι ειναι!
θελω να σας δειξω κι εγω το δικο μου μπεμπεκι αλλα δεν ξερω πως ανεβαζουμε φωτο....πως????????

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟ,ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΡΕ 1 ΚΙΛΟ(ΠΗΓΕ 3720 ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 28 ΗΜΕΡΩΝ,ΠΑΧΥΝΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ) Ε ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΩ

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Έχω πολλές μέρες να μπω γιατί ο πρίγκηπάς μου είναι όλη την ημέρα ξύπνιος και φυσικά κάθεται μόνο στην αγκαλιά μου! Ρε κορίτσια, εσάς σας κοιμούνται την ημέρα? Εμένα αν κοιμηθεί 8-9 ώρες το 24ωρο ζήτημα είναι! Η παιδίατρος μας είπε ότι είναι φυσιολογικό αλλά προβληματίζομαι! Μήπως να πάρω και δεύτερη γνώμη? Για παράδειγμα χθες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ ζήτημα αν συνολικά κοιμήθηκε μισή ώρα! Και φυσικά γκρίνιαζε απίστευτα και δεν μπορούσα να τον κάνω καλά! Rolling Eyes Το βράδυ ακόμα δεν έχει στρώσει και μας ξυπνάει 2-3 φορές! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 585182 Γενικότερα είναι πολύ νευρικός αλλά στην παιδίατρο αρέσει γιατί είναι λέει διεκδικητικός! Τα χέρια μου βεβαίως δεν τα αισθάνομαι από το βάρος (ο κύριος είναι 5.660) και το βράδυ για να αλλάξω πλευρό με σηκώνει ο άντρας μου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 688264 Οι κολικοί συνεχίζονται κανονικά! Να δω πότε θα ηρεμήσει η ψυχούλα μου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 534787
Τεράστιο post αλλά είχα πολλά νέα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 654316
Ααααα, κάναμε και το πρώτο μας εμβόλιο! Αυτά! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 417472

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αμαρυλλίς συγχαρητήρια, κούκλος!

Δεσποινάκι η δικιά σου έχει μεγαλώσει πολύ! Κοριτσάκι όμορφο είναι! Έχετε και τα φοβερά σας outfit!

Για τα καλύματα θηλασμού δεν ξέρω..ίσως να είναι βολικά αλλά ίσως και λίγο να πνίγουν και τη μαμά και το μωρό! Εγώ ως τώρα σκεπάζω το μωρό με μία κουβέρτα και έχω και τη μπλούζα μου μέχρι ένα σημείο και αρκετ οκ... δεν ξέρω, και γω σκέφτομαι μήπως βολεύει. Πάντως για πιο μεγάλο μωρό δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι.. ίσως μόνο για τώρα που δεν είναι τόσο εύκολα στο χειρισμό ακόμα....

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
katerinarv έγραψε:Αμαρυλλίς συγχαρητήρια, κούκλος!

Δεσποινάκι η δικιά σου έχει μεγαλώσει πολύ! Κοριτσάκι όμορφο είναι! Έχετε και τα φοβερά σας outfit!

Για τα καλύματα θηλασμού δεν ξέρω..ίσως να είναι βολικά αλλά ίσως και λίγο να πνίγουν και τη μαμά και το μωρό! Εγώ ως τώρα σκεπάζω το μωρό με μία κουβέρτα και έχω και τη μπλούζα μου μέχρι ένα σημείο και αρκετ οκ... δεν ξέρω, και γω σκέφτομαι μήπως βολεύει. Πάντως για πιο μεγάλο μωρό δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι.. ίσως μόνο για τώρα που δεν είναι τόσο εύκολα στο χειρισμό ακόμα....

ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ..ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.Κ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΛΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟ,ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΡΕ 1 ΚΙΛΟ(ΠΗΓΕ 3720 ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 28 ΗΜΕΡΩΝ,ΠΑΧΥΝΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ) Ε ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΩ

Δεν θελω να βαλω στο facebook... εδω ειναι πιο λιγοσυχναστος χωρος! Ειμαστε μεταξυ μας οι μανουλες ενω στο facebook έχω και τις αναποφευκτες κοινωνικες επαφες...

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟ,ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΡΕ 1 ΚΙΛΟ(ΠΗΓΕ 3720 ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 28 ΗΜΕΡΩΝ,ΠΑΧΥΝΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ) Ε ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΩ

Δεν θελω να βαλω στο facebook... εδω ειναι πιο λιγοσυχναστος χωρος! Ειμαστε μεταξυ μας οι μανουλες ενω στο facebook έχω και τις αναποφευκτες κοινωνικες επαφες...
συμφωνώ μαζί σου. έχω τις επιφυλάξεις μου για το fb

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
candy έγραψε:
elenikal έγραψε:

συμφωνώ μαζί σου. έχω τις επιφυλάξεις μου για το fb

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 417472

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:

ax και εγω τ χω αυτο το κολλημα....

tzef

tzef
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ;

ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 4600.

ΜΠΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΕΛΑΧΙΣΤΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΜΩΡΟ.ΤΑ ΧΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΜΕΡΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ FB ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ SECURITY, ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ

stav2007

ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΠ fb ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
steef έγραψε:
elenikal έγραψε:

ax και εγω τ χω αυτο το κολλημα....

αποφυγετε το οσο μπορειτε να βαλετε φωτο στο facebook... ειχα μια φιλη που μια αγνωστη της εκλεψε τις φωτο και συστηνοταν με αλλο ονομα αλλα με της φιλης μου την φατσα... ευτυχως το ανακαλυψαμε νωρις μεσω γνωστου... εγω πλεον στο facebook εχω μονο φωτογραφια του ποντικομικρουλη.... αααααα.... δεσποινακι ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια... και η δικια σου η κουκλα δεν παει πισω... για να μην πω για αυτην την τελεια φωτο με το φιλι στα πατουσακια.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 587529

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον κοριτσακια μου.... καλε καλησπερα ειπα? οχι ε? καλησπερα λοιπον... σημερα πηγαμε στο γιατρο... γιναμε 2 μηνων και καναμε τα πρωτα μας εμβολια... ουτε κιχ δεν εκανε το πουλακι μου... τελικα ειμαστε 5300 και 57 ποντους... τρωει καλα ο μπομπος, αφου εχω ξεσκιστει στα γλυκα... anyway... μας ειπε πως δεν παιζει ρολο η περιοδος τελικα, οποτε συνεχιζουμε ακαθεκτοι... για το βραδυνο μου ειπε πως ειναι μιρκος για να το κοψει αφου τρεφεται αποκλειστικα απο εμενα... καλα δεν τρελαινομαι κιολας, αφου τρωει καθε 4 ωρες... 12-4-8 και παει λεγοντας... οποτε... υπομονη... θα μεγαλωσει και αυτος οπως και ο αλλος.. φιλακια προς το παρον...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την antzelinino στις Παρ Δεκ 02, 2011 4:43 am, 1 φορά

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα μανουλίτσες και μπεμπουλίνια! Τι κάνετε? Εμείς μόλις κάναμε το μπανάκι μας! Πάλι καλά που το κοριτσάκι μου χέστηκα πατόκορφα ενώ ήταν ο μπαμπακούλης της εδώ! Κορίτσια ένα θα πω... δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσότητα!!!!!! Μια σταλιά σκατούλα ένα κιλό σκατό! Χιχιχιχι!! Τώρα κοιμάται αλλά σε καμιά ώρα λογικά θα ξυπνήσει για μαμ! Ίσως και νωρίτερα! Οπότε ας πιω λίγο ακόμα από το καφεδάκι μου!
Σαραντίσαμε την Τετάρτη αλλά ακόμα στην γυναικολόγο δεν πήγα! Εσείς? Έχει σταματήσει το αίμα? Εγώ ακόμα έχω! Πιο κόκκινο...! Πριν ήταν καφέ...!! Αλλά δεν μοιάζει ρε γαμώτο με περίοδο! Εγώ στην περίοδο δεν προλάβαινα να αλλάζω σερβιέτες από την ποσότητα αίματος..!!! Αν δεν έχει σταματήσει το αίμα πάμε στην γυναικολόγο ή πρέπει να σταματήσει?
Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας για την μπουμπούκα μου!
Έχω και άλλη ερώτηση! Η μπεμπούλα στο κωλαράκι της από τότε που γεννήθηκε έχει σαν μια μεγάλη μελανιά! Η γιατρός είπε είναι φυσιολογικό! Έχει κανένα από τα μπεμπάκια σας? Και πίσω στο σβερκάκι της έχει μια κοκκινίλα πάλι από την γέννηση που πάλι μου είπαν πως είναι φυσιολογικό!
Και κάτι ακόμα! Τώρα που θα αρχίσει να έρχεται κόσμος στο σπίτι θα φέρνουν και τα παιδιά τους μαζί? Γιατί λογικά θα έρθουν τα ανήψια του άντρα μου που είναι μικρά και φοβάμαι μην φέρουν κανένα μικροβιάκι!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Kαλησπέρα μανουλίτσες και μπεμπουλίνια! Τι κάνετε? Εμείς μόλις κάναμε το μπανάκι μας! Πάλι καλά που το κοριτσάκι μου χέστηκα πατόκορφα ενώ ήταν ο μπαμπακούλης της εδώ! Κορίτσια ένα θα πω... δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσότητα!!!!!! Μια σταλιά σκατούλα ένα κιλό σκατό! Χιχιχιχι!! Τώρα κοιμάται αλλά σε καμιά ώρα λογικά θα ξυπνήσει για μαμ! Ίσως και νωρίτερα! Οπότε ας πιω λίγο ακόμα από το καφεδάκι μου!
Σαραντίσαμε την Τετάρτη αλλά ακόμα στην γυναικολόγο δεν πήγα! Εσείς? Έχει σταματήσει το αίμα? Εγώ ακόμα έχω! Πιο κόκκινο...! Πριν ήταν καφέ...!! Αλλά δεν μοιάζει ρε γαμώτο με περίοδο! Εγώ στην περίοδο δεν προλάβαινα να αλλάζω σερβιέτες από την ποσότητα αίματος..!!! Αν δεν έχει σταματήσει το αίμα πάμε στην γυναικολόγο ή πρέπει να σταματήσει?
Έχω και άλλη ερώτηση! Η μπεμπούλα στο κωλαράκι της από τότε που γεννήθηκε έχει σαν μια μεγάλη μελανιά! Η γιατρός είπε είναι φυσιολογικό! Έχει κανένα από τα μπεμπάκια σας? Και πίσω στο σβερκάκι της έχει μια κοκκινίλα πάλι από την γέννηση που πάλι μου είπαν πως είναι φυσιολογικό!
Και κάτι ακόμα! Τώρα που θα αρχίσει να έρχεται κόσμος στο σπίτι θα φέρνουν και τα παιδιά τους μαζί? Γιατί λογικά θα έρθουν τα ανήψια του άντρα μου που είναι μικρά και φοβάμαι μην φέρουν κανένα μικροβιάκι!

βρε Δεσποινακι ολες τις ερωτησεις μαζι τις εκανες... λοιπον, παμε με την σειρα... κι εγω δεν πηγα στην γυναικολογο ακομη, γιατι οταν σαραντησα ειχα ακομα αιμα και μου ειπε να περιμενω να καθαρισω και μολις καθαρισα μου ηρθε περιοδος, οποτε θα παω απο βδομαδα... τωρα παμε στα του μωρου... εμενα ο μικρος μου γεννηθηκε με ενα αιματωμα εσωτερικο στο κεφαλακι, αλλα μου ειπαν οτι ηταν φυσιολογικο γιατι ειχε σφηνωσει στον τραχηλο, επομενως τον τραβηξαν και καναμε ενα αιματωμα μικρουτσικο... παμε και στο τελευταιο που σε απασχολει... για τα παιδακια, μπορεις να πεις οτι ο παιδιατρος σου ειπε οσο μπορεις μακρια απο παιδακια γιατι το μπεμπακι ειναι πολυ ευαισθητο... αν θελουν θα καταλαβουν οτι θα ειναι καλυτερα να μην φερνουν τα μικρα τους σε στενη επαφη με την μικρουλα σου... αυτα τα ολιγα...

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Kαλησπέρα μανουλίτσες και μπεμπουλίνια! Τι κάνετε? Εμείς μόλις κάναμε το μπανάκι μας! Πάλι καλά που το κοριτσάκι μου χέστηκα πατόκορφα ενώ ήταν ο μπαμπακούλης της εδώ! Κορίτσια ένα θα πω... δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσότητα!!!!!! Μια σταλιά σκατούλα ένα κιλό σκατό! Χιχιχιχι!! Τώρα κοιμάται αλλά σε καμιά ώρα λογικά θα ξυπνήσει για μαμ! Ίσως και νωρίτερα! Οπότε ας πιω λίγο ακόμα από το καφεδάκι μου!

κι εμεις εχουμε μελανιτσα στον ποπο!! Μογγολοειδες μελάνωμα! θα φυγει με τον καιρο!! Φιλια!

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΩΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μίνα σ ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ γλυκιά!

Γεωργία, ναι, έχω θηλάσει έξω κάποιες φορές! Σε προβληματίζει? Καλά είναι, δεν πάω να κάτσω και σε κανα κεντρικό τραπέζι αλλά οκ..!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 868444 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 868444

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenikal έγραψε:

κι εμεις εχουμε μελανιτσα στον ποπο!! Μογγολοειδες μελάνωμα! θα φυγει με τον καιρο!! Φιλια!

Κάτι βρήκα!!!

• «Μπλε-μοβ» σημάδι στον ποπό: Πρόκειται για τη λεγόμενη «μογγολοειδή» κηλίδα που θυμίζει τη γνωστή μας μελανιά και μπορεί να εμφανιστεί στην περιοχή των γλουτών και της πλάτης. Οφείλεται στα μελανοκύτταρα που έχουν εισχωρήσει στο δέρμα και δεν χρειάζεται θεραπεία αφού συνήθως εξαφανίζεται μόνη της καθώς το παιδί μεγαλώνει.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φοβάμαι μην φανώ κακιά ρε γαμώτο με τα παιδάκια στις επισκέψεις! Αφού δεν το καταλαβαίνουνε μόνοι τους!? Υπάρχουν φίλοι που είπαν από μόνοι τους ότι δεν θα φέρουν τα παιδιά τους! Αλλά όταν ρώτησα την πεθερά μου αν θα φέρουν και τα παιδιά μου είπε ότι το περιμένουν πως και πως! Μου είπε ότι τουλάχιστον δεν θα τα αφήσουμε κοντά! Ο Θεός βοηθός λοιπόν!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασε Δεσποινακι... κι εμενα τρεμει το φυλλοκαρδι μου οταν ειναι να ερθουν ατομα επισκεψη με παιδακια... εδω τον μεγαλο μου δεν τον στελνω προνυπια για να μην μου φερει καμμια ιωση και θα την βρουμε απο αλλου? τι να κανουμε ομως? παντος οσες φορες ηρθαν φιλοι με τα παιδακια τους, ειχα προσπαθησει να εχω κοιμησει το μωρο για να μην το πολυζαλισουν... και φυσικα τρελλο αερισμα μετα το σπιτι...

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα μανουλες.....ποσο θελω να μπαινω πιο συχνα αλλα δεν προλαβαινω...
Δεσποινακι μου εμας ειπε η γιατρος οχι επαφες με μικρα παιδια κ πολυ κοσμο γιατι δεν θελει να αρρωστησουν πριν τους 3 μηνες...εαν γινει κατι τετοιο μας στελνει νοσοκομειο...
Ζυγισα τα μικρα σημερα....ο μεγαλος πηγς 5600kg κ ο μικρος 5250kg.....
Θηριακια ειναι πια κ η πλατη μου υποφερει!!!

Οσο για τον υπνο πανω που πηγαν να στρωσουν με το εμβολιο ηρθαν τα πανω-κατω,το μικρο παει να φτιαξει παλι το προγραμμα του!!!

Παλι καλα γιατι εαν ξυπνανε κ οι 2 το βραδυ ενα 3ωρο δεν με φτανει!!!

Εσας ποσο πινουν τα μικρα σας,οσες δεν θηλαζετε...ο μεγαλος πινει 240ml κ ο μικρος 210ml....

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
που ειστε βρε κοριτσια σημερα? πολυ ησυχια εχουμε....

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσια! Πολυ τρεξιμο! Η μικρουλα μου μαλλον κανει αλμα αναπτυξης γιατι ειναι κολλημενη στο στηθος ολη μερα! Για να παω δουλεια αντλησα 250 ml (για ενα γευμα) και τωρα που γυρισα ειδα οτι ρουφηξε 230!!!! Τωρα ετοιμαζομαι για αφαιμαξη παλι! Αυτες τις μερες λογω της λαιμαργια της εχει εμφανιστει πάλι η ΓΟΠ σε έντονη μορφη...προσπαθω οσο μπορω να την ανακουφιζω...
Δεσποινακι απο σκατο ειμαστε κι εμεις... καθε φορα που τα κανει πατοκορφα σε φερνω στο μυαλο μου!!!
Αυτα απο μενα προς το παρον! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 18 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις