Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
358 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 358 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 43]

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evvi έγραψε:εμας μωρε ο μικρος ειναι τιγκα στο σαλιο λερωνουμε πολλα φορμακια και σαλιαρες. πιπιλα δε θελει και πολυ και τα χερια ολο στο στομα μπουνιτσες και τα τρωει. υπαρχει περιπτωση να βγαζει δοντακι απο τωρα?

Αστα, εμεις πιπιλα καθολου! Και τις μπουνιτσες στο στομα τις κανουμε κι εμεις! Ελπιζω να μην μεταλλαχθει σε βυζουνι! Αντε να κοπει μετα! Rolling Eyes

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

EVVI ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΕΓΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΧΩ ΜΕΤΑ, Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΤΖΑΚΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ Mad ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ !!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ Ξ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΘΗΛΑΖΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΘΟΣ.ΠΧ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 - 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΜΙΣΗ .

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!!
Γεωργία σ'ευχαριστώ! Και η δικιά σου είναι μία κούκλα! Ξανθούλα, ε?
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 379767
Τζάκι εμείς ανάψαμε 2-3 φορές!
Όσο για βόλτες, έχουμε πάει ΙΚΕΑ, metro mall, πήγαμε στο Ζάππειο στον ταυτόχρονο θηλασμό και μετά βόλτα, και κατά τα άλλα Βουλιαγμένη γενικά, αλλά χτες και προχτές τον πήρα και στο κέντρο, πήγαμε Αίγλη και χτες στο Bliss στο Σϋνταγμα.
Για το θηλασμό εγώ προσπαθώ να μην το θηλάζω σε λιγότερο από 2μιση ώρες από την αρχή του τελευταίου γεύματος αλλά γενικά είναι μέρες που κάνει σαν να θέλει να φάει συνέχεια!!
Σήμερα θα επιχειρήσουμε να πάμε στον τρματισμό του Μαραθωνίου που τρέχει ο μπαμπάς μας!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

EVVI ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΕΓΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΧΩ ΜΕΤΑ, Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΤΖΑΚΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ Mad ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ !!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ Ξ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΘΗΛΑΖΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΘΟΣ.ΠΧ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 - 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΜΙΣΗ .

Καλημερα!!!Κι εγω ειχα ενδοιασμους για το τζακι αλλα χτες που το αναψαμε ηταν ολα καλα! Ζεσταθηκαμε κιολας!
Οσο για το στηθος κι εμενα μου το κανει κατα καιρους...καθε τρεις και λιγο θελει να τσιμπαει!

tzef

tzef
ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ… ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΙΠΙΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ.
ΑΠΟ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΑ… ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΣ ΣΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ… ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 93981 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 93981 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 93981 ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΑΚΙΑ??scratch scratch
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ… ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΜΥΤΟΥΛΑ… ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΩΣ ΒΑΖΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ?? ΤΟΝ OTRISALIN ΕΧΩ ΕΓΩ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΟΥ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ…
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ…

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 875502

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι Έλενα, μεγάλωσε πολύ ο μικρός! Έβαλα άλλη μία!

Η δικιά σου είναι φοβερη! Πανέμορφο χαμόγελο!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
που είστε κορίτσια!?

evvi

evvi
katerinarv έγραψε:που είστε κορίτσια!?

να μαι και εγω!!! πολυ ωραια η νεα σου φωτο!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια! πως ειστε; εμεις εδω χουχουλιαζουμε οιογενειακως!! ωραια ειναι! να μην ειχε και αυτον τον αερα. με τρομαζουν οι διαφοροι θορυβοι που ακουγονται ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 534787
το μωρουλινι μου χθες εφαγε στις 10:30 και ξανα ξυπνησε στις 5 για φαι!!για να δουμε θα κανει το ιδιο και αποψε ή ηταν τυχαιο γεγονος!!σιγα σιγα εχει αρχισει και κανει γελακια κλπ και πολυ τον χαιρομαι!

evvi

evvi
εμας χτες εγινε θαυμα!!! Shocked ο μικρος κοιμηθηκε απ τις 11.00 μεχρι τις 7.00 απιιιιθανο??? αχ μακαρι το παλικαρι μου να συνεχισει ετσι να στρωσει λιγο και το ματι γτ οι μαυροι κυκλοι εχουν γινει......

Elena84

Elena84
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ… ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΜΑΣ

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
merci evvi!!

αφήστε από ύπνο και εμείς... καμία πρόοδος δεν έχει σημειωθεί....

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου τι κανετε;;; Εμείς σημερα ταξινομησαμε ρουχα-καλοκαιρινα-χειμωνιατικα! Παει κι αυτό!!

Κατερινακι ο γιος σου ειναι κουκλακι ζωγραφιστο! Το mei tai από ιντερνετ το πήρες; Στειλε καμια φωτο! Εγω ενα ρινγκ σλινγκ που ειχα παρει το γυρισα πισω πριν καλα καλα γεννησω γιατι μου φαινοταν καπως αχαρο πανω μου..πολυ υφασμα..δεν μου αρεσε!Αλλα το μετανιωσα, γιατι στανταρ θα βολεψει πολυ!

Στα ματακια βαζαμε κι εμεις ορο, αλλα επειδη ειναι αλατισμενο καπως και εδειχνε να ενοχλειται πηραμε φυσικα δακρυα, σαν ορος ειναι και μια χαρα καθαριζουν τα ματακια της!

Εγω κοριτσια αν μου περάσει πάνω από 3-3,5 ωρες φοβαμαι και την ξυπναω! Ειχα πάθει σοκ που όταν ανεβαινε ο ικτερος και μια ακόμη φορά ήταν σαν να επεφτε σε ληθαργο και ψιλοφοβαμαι!

Σήμερα έχουμε γενεθλιακιααα! Κλεινουμε τον 1ο μας μηνα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 860530 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 783141

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ?ΑΦΗΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΠΟΠΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ,ΥΠΟΦΕΡΩ......

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ.....

stav δεν ξερω αν βαζεις κατι για τις αιμοροοιδες σου, παντως αν θες δοκιμασε η την proctosinalar η κανε ενα γιατροσοφη που μου εμεθε μια γιαγια... βαλε σε ενα βαμβακακι ελαιολαδο και βουτα το σε σκονη ελληνικου καφε και βαλτο καταπλασμα το βραδυ οταν πας για υπνο... εγω το εκανα 3 μερες και σωθηκα... περαστικα σου...

stav2007

ΝΑ'ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ
ΗΛΙΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΙ ΤΑΙ?
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΙΑ ΚΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗ,ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΑΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας μανουλες και μπεμπακια... εμεις απο την παρασκευη, τωρα γυρισαμε σπιτι μας... καναμε τουρνε στις γιαγιαδες... αχ τι καλα να εισαι στην μαμα σου... σαν να μην ειχα μωρο... μονο οταν ηταν να τον θυλασω τον εβλεπα... μετα απο 2 μηνες χουζουρεψα το πρωι... ρε κοριτσια, εσεις που θυλαζετε, σας ηρθε τιποτα περιοδος? εμενα αν και θυλαζω αποκλειστικα, εχθες μου εκανε την εμφανιση της... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 679259 ... τα φωτα σας παρακαλω.... αααα... δεσποινακι τελεια τα παπουτσακια της minnie...

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!εμας μας ποναει λιγο η κοιλιτσα μας και την κραταω αγκαλιτσα...πηγα στον γιατρο μου για την καθιερωμενη εξεταση και βρηκε τις θηλες μου πολυ ταλαιπωρημενες,μου εγραψε κρεμουλες και μου συστησε εναλλαξ μπουκαλι με θηλασμο μπας και συνελθουν λιγο...μου τις εχει μασουλησει κανονικα! Shocked

stav2007

ANTZELININO ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
anthaki ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΗΤΑΝ?ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΗΛΗ ΥΠΟΦΕΡΩ

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ηλιάνα να τα εκατοστήσετε!
Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Το mei tai είναι μάρσιπος, το βρήκα στο internet (asteraki.gr) αλλά πήγα και το πήρα από το σπίτι της κοπέλας γτ με το ήθελα εκείνη τη μέρα και μου έδειξε κ πώς να το βάζω!
Με έχει βολέψει τρελά!

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ.Η ΓΕΝΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΛΟΘΕΜΑΤΑΚΙΑ (ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ)ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ(ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑ!!)ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΧΑΝΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΝΑΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΓΑ.ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ?ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ, ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 315810 ,(ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΝΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ. ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ..

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!
amarylis να σου ζησει ο λαχανουλης. ενα κουκλακι ειναι!

bouba έγραψε:το μωρουλινι μου χθες εφαγε στις 10:30 και ξανα ξυπνησε στις 5 για φαι!!για να δουμε θα κανει το ιδιο και αποψε ή ηταν τυχαιο γεγονος!!!

και ναι ηταν τυχαιο γεγονος. με πεθανε σημερα το βραδυ!

mei tαι θελω και γω να παρω. με εχει βολεψει και το σλινγκ βεβαια!

tzef

tzef
HLIANA ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑ ΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ SLING ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΦΑΣΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinarv έγραψε:Ναι Έλενα, μεγάλωσε πολύ ο μικρός! Έβαλα άλλη μία!

Η δικιά σου είναι φοβερη! Πανέμορφο χαμόγελο!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 17 215994

Kαλέ τι κουκλάκι είναι αυτό!? Φτου φτου!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ?ΑΦΗΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΠΟΠΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ,ΥΠΟΦΕΡΩ......

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ.....

stav δεν ξερω αν βαζεις κατι για τις αιμοροοιδες σου, παντως αν θες δοκιμασε η την proctosinalar η κανε ενα γιατροσοφη που μου εμεθε μια γιαγια... βαλε σε ενα βαμβακακι ελαιολαδο και βουτα το σε σκονη ελληνικου καφε και βαλτο καταπλασμα το βραδυ οταν πας για υπνο... εγω το εκανα 3 μερες και σωθηκα... περαστικα σου...

Μωρέ τι γλυκά ζουζούνια έχει η ομαδούλα μας!!!!!???
Να τα χαίρεσαι κοπέλα μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις