Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
389 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 389 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 43]

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouba έγραψε:α, ηθελα και κατι να ρωτησω...ορο στη μυτουλα τους βαζετε; και αν ναι ποσο συχνα;

Καθημερινά πριν απο καθε γευμα και το πρωι πριν φαμε και το βραδυ πριν κοιμηθουμε βαζω κι αναρροφητηρα!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Εμας η μικρούλα μας είναι πολύ ανησυχη από το βράδυ! Ειδικά τώρα ενω δειχνει να πεινάει πιάνει στήθος και μετά το πετάει κλαίγοντας στα 3 λεπτά και φυσικά εκνευρίζεται! Έλενη εσείς που έχετε παλινδρόμηση τα κάνει αυτά?? Σου πεταει το στηθος από πόνο? Κάνει συνέχεια ότι καθαριζει και το λαιμό της και φοβάμαι μην της έχει κάνει η παλινδρόμηση καμια οισοφαγιτιδα...

Οχι δεν το πεταει, τρωει κανονικα...Αλλα κανει οτι καθαριζει το λαιμο της... Η γιατρος μου ειπε οτι αν αρχισει να το πεταει τοτε σημαινει οτι εχει ερεθιστει ο οισοφαγος... προς το παρον την εχουμε γλυτωσει...

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΟΤΑΝ 40ΙΣΕΙ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΕΓΩ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΟΡΟ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΥΧΝΑ.ΠΙΠΙΛΑ ΒΑΖΕΤΕ?ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ.

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εμεις αποψε ξεσαλωσαμε....σφιγγοταν κοκκινιζε και δεν ηθελε ουτε αγκαλια ουτε στηθος ουτε μπουκαλι ουτε τιποτα....απο τη μια εκλαιγε αυτος και απο την αλλη εγω που δεν μπορουσα να κανω κατι να ηρεμησω το μωρο μου.....πφφφφφ.....σημερα παλι ειναι λιγο γκρινιαρουλης αλλα νορμαλ αυτο το χτεσινο να φυγει και να μην ξαναρθει....δεν το αναγνωριζα το παιδι μου...τι ζορι τραβηξε η ψυχουλα μου....και συν τοις αλλοις εξακολουθει να μην τρωει ορεξατα αλλα φανταζομαι οτι ισως να μην εχει ορεξη και λογο πονου.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα ομορφούλες!
Steef μου να περάσει τέτοια ημέρα και να μην ξαναέρθει!
Αχ και εγώ όταν κλαίει και δεν μπορώ να την ηρεμήσω μου έρχεται να τα μπήξω! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Στην αρχή το έκανα κιόλας! Ελπίζω να ηρεμήσει το πουλάκι σου και να κοιμηθεί καλά το βράδυ!
Η δικιά μου κοιμάται τώρα αλλά λογικά όπου να΄ναι θα ξυπνήσει! 2 η ώρα έφαγε και κοιμήθηκε κατά τις 3!
Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές φιλεναδίτσες μανούλες!!!
Την Κυριακή θα πάω για πρώτη φορά την μπέμπα στους παππούδες μου! Δεν την έχουν δει ακόμα και περιμένουν πως και πως! Προβλήματα υγείας λόγω μεγάλης ηλικίας...!!! Την γιαγιά μου ύπνος δεν την πιάνει από την χαρά της!!!
Τώρα που σαραντίσαμε θα αρχίσουν σιγά σιγά να έρχονται και επισκέψεις στο σπίτι! Μέχρι στιγμής μόνο οι γονείς μας έρχονταν, οι αδερφές μου και μια φορά οι κουμπάροι μας! Από εδώ και πέρα όμως...!!!!!!!!! Πρόγραμμα πρέπει να βγάλω!! Χιχιχιχι!!!
Η θειούλα μας, μας κράτησε να μας φέρει αυτό! Είναι πυζαμάκι! Έχουμε και άλλα τέτοια και πολύ μας βόλεψαν!
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=74437&vid=1&pid=865107&scid=865107002

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:
HLIANA έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Εμας η μικρούλα μας είναι πολύ ανησυχη από το βράδυ! Ειδικά τώρα ενω δειχνει να πεινάει πιάνει στήθος και μετά το πετάει κλαίγοντας στα 3 λεπτά και φυσικά εκνευρίζεται! Έλενη εσείς που έχετε παλινδρόμηση τα κάνει αυτά?? Σου πεταει το στηθος από πόνο? Κάνει συνέχεια ότι καθαριζει και το λαιμό της και φοβάμαι μην της έχει κάνει η παλινδρόμηση καμια οισοφαγιτιδα...

Οχι δεν το πεταει, τρωει κανονικα...Αλλα κανει οτι καθαριζει το λαιμο της... Η γιατρος μου ειπε οτι αν αρχισει να το πεταει τοτε σημαινει οτι εχει ερεθιστει ο οισοφαγος... προς το παρον την εχουμε γλυτωσει...

Ωχ κατάλαβα..ίσως και χαζομάρα που της εκοψα το σιρόπι! Αντε να ρθει η Δευτερα να τη δει ο γιατρός! Αν και τι θα δει..
Τώρα μου εκανε και μια ωριτσα κολικους..ειναι καταταλαιπωρημενο το πουλάκι μου! Το βραδυ πάλι κατα τις 23:00 την πιάνουν πάλι οι κολικοί!

Τώρα καταφερα να βάλω να φάω από το πρωί! Απίστευτο τι ωρα πήγε... Shocked Shocked Shocked

Εγώ πάντως πολλές επισκέψεις δεν τις παλεύω σ'αυτη τη φάση κορίτσια! Κυρίως από αγνωστους και υποχρεωσεις των δικών μας! Φίλοι δεν με πειράζει! Ευτυχώς οι δικοί μου είναι σε άλλη πόλη και οι επισκεψεις γίνονται στο πατρικό μου και της πεθερας μου μας στελνουν δωρα και ευχες με την ιδια! Πάντως εχουμε μαζεψει πάρα πολλά και ωραια δώρα και από μαιευτηριο και μετα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 16 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 16 654316

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Kαλησπέρα ομορφούλες!
Steef μου να περάσει τέτοια ημέρα και να μην ξαναέρθει!
Αχ και εγώ όταν κλαίει και δεν μπορώ να την ηρεμήσω μου έρχεται να τα μπήξω! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Στην αρχή το έκανα κιόλας! Ελπίζω να ηρεμήσει το πουλάκι σου και να κοιμηθεί καλά το βράδυ!
Η δικιά μου κοιμάται τώρα αλλά λογικά όπου να΄ναι θα ξυπνήσει! 2 η ώρα έφαγε και κοιμήθηκε κατά τις 3!
Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές φιλεναδίτσες μανούλες!!!
Την Κυριακή θα πάω για πρώτη φορά την μπέμπα στους παππούδες μου! Δεν την έχουν δει ακόμα και περιμένουν πως και πως! Προβλήματα υγείας λόγω μεγάλης ηλικίας...!!! Την γιαγιά μου ύπνος δεν την πιάνει από την χαρά της!!!
Τώρα που σαραντίσαμε θα αρχίσουν σιγά σιγά να έρχονται και επισκέψεις στο σπίτι! Μέχρι στιγμής μόνο οι γονείς μας έρχονταν, οι αδερφές μου και μια φορά οι κουμπάροι μας! Από εδώ και πέρα όμως...!!!!!!!!! Πρόγραμμα πρέπει να βγάλω!! Χιχιχιχι!!!
Η θειούλα μας, μας κράτησε να μας φέρει αυτό! Είναι πυζαμάκι! Έχουμε και άλλα τέτοια και πολύ μας βόλεψαν!
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=74437&vid=1&pid=865107&scid=865107002
εμας οι περισσοτεροι εχουν ηδη ερθει,ευτυχως ηταν οι περισσοτεροι διακριτικοι επισκεψεις των 20-30 λεπτων.παλι καλα γιατι θα χαν σπασει τα νευρα μου ειδικα τισ πρωτες μερες δεν ηθελα καθολου επισκεψεις.εγω παντως αστεια αστεια δεν το εχω κανει ποτε αυτο!!αν μπορω παω στο μαιευτηριο αλλιως μετα απο κανα διμηνο.και πριν γινω μανουλα φανταζομουν οτι το τελευταιο που θελει μια λεχωνα ειναι να κανει την καλη οικοδεσποινα και τελικα ειχα δικιο!!!!τεσπα μερικοι ανθρωποι "δεν νιωθουν" οποτε.....
ο μικρος μου κοιματε 3 ωριτσες σερι τωρα...να ξεκουραστει λιγο το πουλι μου....

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΑΥΤΟ.ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 22.30 ΕΩΣ ΤΙΣ 1.30.ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ,ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ Ο,ΟΙ ΛΕΝΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΑΧ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις την έχουμε γλυτωσει! Μας στελνουν τα δωρα με τους γονεις μου ή τα πεθερικά μου! Ή είναι ακοινώνητοι ή δειχνουν κατανοηση! Ο,τι και να ειναι εγω εχω την ησυχια μου πάντως!
Εγω κοριτσια έχω άλλο... Στενοχωριεμαι που πάω για δουλειά...αν και λιγες οι ωρες και ειμαι κοντα στο σπιτι μου, αισθανομαι οτι χανω στιγμες...μου λειπει το κουκλι μου...

tzef

tzef
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ!!!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΘΑ ΛΑΛΗΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΗ.ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΡΟ ΒΑΖΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΟΜΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ Γεωργία μου!
Να'σαι καλά κοπέλα μου!
Εγώ κορίτσια δεν θέλω να γυρίσω στην δουλειά!!!!!!!!!!!! Θέλω να κάτσω με το κοριτσάκι μου!!!!!!
Αφήστε που και το κλίμα εκεί είναι χάλια! Στα μαχαίρια είμαστε!
Φυσιολογικό ορό της βάζω και στα ματάκια και στην μυτούλα συνήθως μετά το μπανάκι!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και μας κανενας δεν ερχετε και ειμαι στη φαση του να λαλησω και γω cyclops ολοι οι φιλοι μας ομως εχουν παιδια και ολο και καποιο ειναι αρρωστο κλπ
ορο εγω βαζω μια δυο φορες τη μερα. ρωτησα γιατι μου ελεγαν οτι ειμαι υπερβολικια αφου δεν εχει μπουκωμα!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΟΦΗΤΗΡΑ.

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΟΦΗΤΗΡΑ.

αχ μωρε το καυμενουλι!περαστικα σας!και εμενα μου ακουγετε σαν να εχει μυξες ο μικρος μου αλλα δεν βλεπω κατι....να του βαλω κανα ορο καλου κακου???.....

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια μου....αλλη μια δυσκολη βραδυα τελειωσε....νυσταζωωωωωω...........

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα ομορφούλες!
Fennnia μου περαστικά στην μικρούλα σας κοπέλα μου!
Εμείς μόλις φάγαμε και προσπαθούμε να κοιμηθούμε!
Χτες μέχρι τις 10 και μισή το βράδυ είχε φάει και από τα 2 στήθη! Πάμε να της δώσουμε μπιμπερό... τίποτα...!!! Το έβαε στο στόμα αλλά άφηνε το γάλα να τρέχει! Μας κάνει και τα κακάκια της εκείνη την ώρα οπότε που όρεξη για γάλα! Την αλλάζουμε... και της ξαναδίνω γάλα αλλά τίποτα! Όλα αυτά μέχρι τις 12 περίπου! Κοιμήθηκε η κυρία μετά! Λέω στάνταρτ θα μας ξυπνήσει γιατί θα πεινάσει...! Αλλά μπα! 9 η ώρα ξύπνησε και ευτυχώς έφαγε και από το στήθος και από το μπιμπερό 120 ml περίπου! Ποιός ξέρει τι την έπιασε! Ανήσυχη ήταν γενικά!
Άντε σας αφήνω προς το παρόν να βάλω καμιά τάξη στο βομβαρδισμένο τοπίο! Φιλάκια πολλά μανουλίτσες!

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΕΓΩ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΙΑ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑ.

ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ :
Α)ΤΙ ΩΡΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΓΩ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΛΙΓΟ ΥΠΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Β)ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΤΕ;ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΧΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΑ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ARXIZV KAI TA ΠΑΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Crying or Very sad

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεωργία μου σιγά σιγά θα βρούμε τους ρυθμούς μας! Εσύ εχεις ακόμη ενα ζουζουνι και είναι και πιο δύσκολα! Πάντως εγώ σιγα σιγα αρχιζω να βρισκω τα νερα μου και να μη νιωθω σαν λεχωνα..σταματησε και το αιμα..από κουραση βεβαια αλλο πραγμα, αλλά κατι μου λέει οτι αυτό με τα παιδακια μας θα ειναι μονιμο συναισθημα! Να δω και εξω που θα παμε, γιατι και σε mall,golden,ikea θα εχει πολύ κοσμο και παιδακια ρε γμτ...

Δεσποινακι καλες δουλιτσες! ευτυχως αυτη τη βδομαδα εχει αδεια και ο αντρουλης μου και θα κανουμε κι εμεις τόσες εκκρεμότητες..θα βάλουμε και τα χαλάκια μας και να κατεβασω και τα χειμωνιατικα!

Fennia μου περαστικά σας! Φανταζομαι αγωνια μεχρι να πατε στο γιατρο!!

Αλήθεια κοριτσια τζακι θα αναψετε ή είναι επικινδυνο να μυριχουν τα σκατούλια μας; Να θυμηθω να ρωτησω την παιδιατρο..

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρθε πριν λίγο ο μπαμπάκας μας από την δουλείτσα!!! Μας έφερε και δωράκι!!! Αυτά τα παπουτσάκια adidas! Δεν είναι γλύκα? Έχουν και ασορτί σαλιάρα!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ?ΑΦΗΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΠΟΠΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ,ΥΠΟΦΕΡΩ......

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ.....

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:

Αλήθεια κοριτσια τζακι θα αναψετε ή είναι επικινδυνο να μυριχουν τα σκατούλια μας; Να θυμηθω να ρωτησω την παιδιατρο..

Ηλιάνα εμείς ρωτήσαμε την παιδίατρο και μας είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αρκεί να μη χρησιμοποιήσουμε προσάναμμα με χημικά (αυτά τα εμποτισμένα με πετρέλαιο).Οπότε το αναβουμε κανονικά... Very Happy

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ardo έγραψε:
HLIANA έγραψε:

Ηλιάνα εμείς ρωτήσαμε την παιδίατρο και μας είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αρκεί να μη χρησιμοποιήσουμε προσάναμμα με χημικά (αυτά τα εμποτισμένα με πετρέλαιο).Οπότε το αναβουμε κανονικά... Very Happy

εμας καιει απο το πρωι σημερα το τζακι!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouba έγραψε:
ardo έγραψε:
HLIANA έγραψε:

εμας καιει απο το πρωι σημερα το τζακι!

κι εμεις το αναψαμε σημερα!!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια!
Πολύ μειωμένη την κίνηση της ομάδας μας βλέπω!
Με την ευκαιρία της ερώτησης κάποιας κοπέλας (δεν θυμάμαι ποια, sorry!) θέλω να σας πω ότι έχω μάρσιπο mei tai και είναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟΣ! Τον αγόρασα μόλις αυτή την εβδομάδα και έχω τρελαθεί! Πάρα πολύ βολικός για έξω αλλά και μέσα στο σπίτι σήμερα με έσωσε 2 φορές! Έχει αρχίσει να βαραίνει το μωρό και το να στηρίζεται στους 2 ώμους είναι τρελά βολικό! Σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Για να καταλάβετε έχουμε και άλλον ένα διαφορετικό τον οποίο δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γτ δν κάθεται καλά το μωρό μέσα!
Ορό εμείς βάζουμε πολύ σπάνια στη μύτη αλλά κάθε μέρα στα μάτια γτ στο ένα έχει πολλές τσίμπλες!
Όσο για βόλτες εμείς κάνουμε πολλές.... και σας το συνιστώ!!!
φιλια

evvi

evvi
εμας μωρε ο μικρος ειναι τιγκα στο σαλιο λερωνουμε πολλα φορμακια και σαλιαρες. πιπιλα δε θελει και πολυ και τα χερια ολο στο στομα μπουνιτσες και τα τρωει. υπαρχει περιπτωση να βγαζει δοντακι απο τωρα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις