Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
33 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 33 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 43]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
antzelinino έγραψε:
stav2007 έγραψε:
tzef έγραψε:ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FB Η ANGEL MEL ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ REQUEST ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΦΙΛΗ.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΚΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.

εγω ειμαι κοριτσια... μην ψαχνετε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.....

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου μου λείψατε! Εχω καιρο να μπω! Όλο έμπαινα να σας γραψω και όλο κάτι γινοταν και εβγαινα!

Δεσποινακι πολύ ωραίο το ρουχακι αγιοβασιλάκι! Να το χαρειτε τωρα στις γιορτες!

Μυξούλες κι εμεις εχουμε και με ορο μια φορα την ημερα την καθαριζουμε!

Εμεις με τα κακακια την πλένουμε πάντα και με νεράκι και πετσετουλα τα τσισακια! Μια φορα το βράδυ που εβαλα μωρομαντηλα σε κακακια επειδη κουτουλουσα από νυστα μου κοκκινισε το πωπουδάκι της λιγο..της εβαλα κεραλοιφη και αμεσως επανηλθε!

Εκλεισα κι εγω με γυναικολογο την αλλη βδομαδα που σαραντιζουμε και με ακομη εναν παιδιατρο να τον δουμε κι αυτον, γιατι είναι και του δημοσιου και μας διευκολυνει! Για να δουμε!
Πάντως ταλαιπωρουμαστε με την παλινδρομηση όλο και πιο πολύ..Μας εβγαλε και 2 ρουκετουλες, αλλα το χειροτερο είναι ότι μπορει να φάει μονο για 3 λεπτα και να πνιγει..και μετα να μη θελει στηθος..να πειναει..να εκνευριζεται..να μην κοιμαται..αφηστε τα! Τη βλέπω να ταλαιπωρειται και πονάει η καρδια μου!!

Steef κρυωσε τα μωρουλινι σου?? Περαστικαααα!!

Αntzellinino υπομονη με δουλιτσες! Εμάς ηρθε η πεθερα μου σημερα και καναμε γενικη και βαλαμε χαλια, αν και τα κανω συνηθως μονη μου και δε ζηταω βοηθεια, γιατι δεν την παλευω με τη μικρη..όλο ξεκιναω και ολα στη μεση τα αφηνω!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κορίτσια! πως ειστε; εμείς καλά, με την σχετική μας γκρινια.
σιδερο εχω και γω ακομα ενα πλυντηριο αλλα θα το κανω αυριο.
Μωρομαντηλα χρηιμοποιω μόνο για να παρω τα πολλά κακακια απο το πωπουλι του πριν τον παω για πλυσιμο. αλλιως και στα τσισακια νιπτηρα μονο με νερακι ομως.ι
steef περαστικα στο μωρακι σου. μην αγχωνεσαι κοπελα μου ολα καλα θα πανε.

Elena84

Elena84
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΗΣΥΧΗ. ΤΩΡΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ.
STEEF ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΠΝΟΕΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ AEROLIN ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ CECLOR. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ….
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ PAMPERS SENSITIVE ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.

ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΞΥΠΝΗΣΕ…ΠΑΩ…

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenikal έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΕΕΕΕΕ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ?

Έλα Σταυρούλα μου!
Εγώ χρησιμοποιώ μωρομάντηλα από την αρχή! Η παιδίατρός μας, συμφωνεί με αυτήν μας την κίνηση!
Πρώτα θηλάζω και μετά δίνω συμπλήρωμα!
Τώρα για την περίοδο...! Μερικές φορές αν θηλάζεις αργεί να έρθει αλλά πάλι δεν είναι στάνταρ! Άλλες θηλάζουν και τους έρχεται κανονικά μετά τις 40 ημέρες!

Η δικιά μου έχει μυξούλες βρε κορίτσια! Με ανοιχτό το στοματάκι κοιμάται το καλό μου!
Της βάζω ορό! Εσάς έχουν?
Και στον θηλασμό σήμερα εκνευρίζονταν! Ίσως δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά αλλά το μπουκάλι μια χαρά το κατέβασε! Περίπου 130 ml!

γειά σου δεσποινακι! Κι εμενα η μπεμπα εχει μυξουλες συνεχεια και βαζω ορο και μετα αναρροφητηρα πρωι και βραδυ!!!!!! Μπουκωνει το καημενο και ρουθουνιζει... Τι μωρομαντηλα χρησιμοποιεις? σας εχει πει η γιατρος κάποια συγκεκριμένα? εμας δεν μας αφηνει... Crying or Very sad

Τα pampers χρησιμοποιούμε! Κανέναν ερεθισμό δεν εμφανίσαμε! Αναρροφητήρα εμείς δεν έχουμε ακόμα! Κάνει δουλειά? Πονάει το μπεμπάκι?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:κλαιω εδω και 2 ωρες....πηγαμε ξανα στον παιδιατρο σημερα και μας ειπε να του κανουμε εισπνοες αερολιν με μασκακι
3 φορες τη μερα+αμοξιλ....γιατι να ταλαιπωρητε ετσι το μικρο μου ρε γαμωτο....νιωθω τυψεις οτι κατι δεν εκανα καλα.....

Α δεν θέλω τέτοια! Μια χαρά τα κάνεις όλα! Απλά ήταν να τύχει! Όλα λίγο πολύ τα μωράκια με μυξούλες είναι! Θα κάνετε τις μασκούλες σας και όλα θα πάνε καλά! Περαστικούλια σας!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:steff περαστικα σας... δεν φταις εσυ... μην στεναχωριεσαι αδικα... εμενα ο μεγαλος μου 2 μηνων μου ειχε κανει βροχιολιτιδα και ειμαστα με aerolin flixodite και ceclor αντιβιωση... κι εγω ετσι ειχα αντιδρασει... ειναι το κλιμα τετοιο που δεν μπορεις να αποφυγεις τετοιου ειδους αναπνευστικα... θα περασει...
elenikal εισαι πολυ τυχερη που εχεις καποιον κοντα και σε βοηθαει... εμενα ειναι λιγο μακρια... αλλο ενα πλυντηριο εμεινε... αντε καλο μου κουραγιο...

Άντε και τελειώνεις! Ένα κουράγιο ακόμα κουκλίτσα!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλες κοριτσάκια! Τι κάνετε?
Πήγα σήμερα στην γιατρό! Με είδε και είπε όλα μια χαρά! Σε 6 μήνες από την γέννα θα μπορώ να ξαναμείνω έγκυος και να πάω για ένα ΠΑΠ! Σε καμιά 20αριά μέρες λέει βλέπει να μου έρχεται περίοδος και να προσέχω στην επαφή για εγκυμόσυνη! Πόνεσα λίγο με τον διαστολέα είναι η αλήθεια! Έκλεισε το μαγαζί μου φαίνεται...!!! Χιχιχιχι!!
Τώρα κοίμησα την μικρή και περιμένω μια ξαδέρφη για καφεδάκι! ΣΚ κανονίσαμε και άλλες επισκέψεις!
Μετά την γιατρό ήπιαμε και ένα καφεδάκι με τον αντρούλη μου μπροστά στον λευκό πύργο! Η πεθερά μου κρατούσε την μικρή! Η καλύτερή της!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελειωσα επιτελους με το σιδερο... ξυπνησε και ο μικρος, τον ταισα και αυτον... τωρα τον εβαλα στο ριλαξ του και με κοιταει με την πιπιλιτσα του... μουτς μουτς μουτς.... Elena84 απλα θελει λιγες αγκαλιτσες το νινακι σου... δεν πειραζει... αγκαλιασε την τωρα που μπορεις γιατι αμα μεγαλωσει... θα την λες ελα κουκλιτσα μου να σε κανω μια αγκαλιτσα και αυτη θα σου λεει... ασε με ρε μαμα... κανω τοστιερα τωρα (τα μαλλια εννοειται)... Despoinaki καλο καφεδακι... αντε πηγες και την βολτιτσα σου στην παραλια... εγω αυριο εχω γυναικολογο... οποτε καφεδακι στην Μητροπολεως...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:τελειωσα επιτελους με το σιδερο... ξυπνησε και ο μικρος, τον ταισα και αυτον... τωρα τον εβαλα στο ριλαξ του και με κοιταει με την πιπιλιτσα του... μουτς μουτς μουτς.... Elena84 απλα θελει λιγες αγκαλιτσες το νινακι σου... δεν πειραζει... αγκαλιασε την τωρα που μπορεις γιατι αμα μεγαλωσει... θα την λες ελα κουκλιτσα μου να σε κανω μια αγκαλιτσα και αυτη θα σου λεει... ασε με ρε μαμα... κανω τοστιερα τωρα (τα μαλλια εννοειται)... Despoinaki καλο καφεδακι... αντε πηγες και την βολτιτσα σου στην παραλια... εγω αυριο εχω γυναικολογο... οποτε καφεδακι στην Μητροπολεως...

Άντε μπράβο! Εμένα χτες ήρθε η μανούλα μου και μου σιδέρωσε ότι είχα αλλά πάλι η απλώστρα γεμάτη είναι! Αύριο έχω σίδερο πάλι! Κουράγιο!
Ναι την κάναμε την βολτίτσα μας! Μια σήμερα που πήγαμε γυναικολόγο και μια προχτές που πήγαμε μικροβιολόγο! Πάλι καλά που έχουμε τις επισκέψεις μας στους γιατρούς! Χιχιχιχι!!!
Άντε πλησιάζει η ώρα και για την δικιά σας βολτίτσα!
Αχ όταν έχει την πιπιλίτσα στο στόμα και κάνει αυτόν τον θόρυβο... λιώνω!!!!
Από την κοιλιά την ονειρευόμουν με την πιπιλίτσα και ο άντρας μου με κορόιδευε!!

stav2007

ΕΓΩ 40ΙΖΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ.ΑΜ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ......

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωραία Σταυρούλα, μια και το άνοιξες πάλι το θέμα...εγώ πήγα την περασμένη εβδομάδα στο γιατρό, αλλά κορίτσια ντράπηκα να ρωτήσω. Βέβαια μου ήρθε η περίοδος και ακόμα δεν τελείωσα. Εσάς τι σας είπαν κορίτσια οι γιατροί σας? Από πότε πάλι γούτσου γούτσου??? ΟΕΟ?

Elena84

Elena84
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΡΟΥΧΑ… ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΧΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΩΡΑ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΑ.
ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΘΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΕΤΕ? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΔΩ. ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΛΛΑ ΓΥΡΟΣ ΣΤΗΣ 45 ΜΕΡΕΣ.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 215994

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΧΕΙ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑΣ.ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ.ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΠΑΝΩ ,ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλησπερα!!steef περαστικουλια!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 417472 Η δικια μου εκλαιγε απο τις 8 το απογευμα και σταματησε πριν λιγο!Τρελλαθηκα δεν ηξερα τι ηθελε,ουτε στηθος ουτε μπιμπερο,ουτε αγκαλια με γρατζουναγε...γεμισα το μπανακι με ζεστο νερο και ηρεμιστηκο λαδακι και την εβαλα μεσα για λιγο μετα λιγο στο στηθος και τωρα κοιματε Sleep ...απαπα αν μου το κανει και την νυχτα αυτο θα σαλταρω!...μαλλον η κοιλιτσα της ηταν,λεω να της αλλαξω και το συμπληρωμα μηπως της πεφτει βαρυ..εχω πελαγωσει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 911307

Elena84

Elena84
anthaki έγραψε:Kαλησπερα!!steef περαστικουλια!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 417472 Η δικια μου εκλαιγε απο τις 8 το απογευμα και σταματησε πριν λιγο!Τρελλαθηκα δεν ηξερα τι ηθελε,ουτε στηθος ουτε μπιμπερο,ουτε αγκαλια με γρατζουναγε...γεμισα το μπανακι με ζεστο νερο και ηρεμιστηκο λαδακι και την εβαλα μεσα για λιγο μετα λιγο στο στηθος και τωρα κοιματε Sleep ...απαπα αν μου το κανει και την νυχτα αυτο θα σαλταρω!...μαλλον η κοιλιτσα της ηταν,λεω να της αλλαξω και το συμπληρωμα μηπως της πεφτει βαρυ..εχω πελαγωσει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 911307

ΤΙ ΛΑΔΑΚΙ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ Rolling Eyes

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ....ξεκινησαμε το μεσημερι με τη μασκουλα και το φαρμακο και μετα κοιμηθηκε σερι 5 ωρες το πουλακι μου....τωρα τον εχω και εγω στο ριλαξ με την πιπιλιτσα του...μακαρι να μας περασει γρηγορα....ποναει η καρδια μου να το βλεπω ετσι.... Sad

παντως το συπμερασμα ειναι οτι γεννησαμε πολυ δυσκολη εποχη κοριτσια...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την steef στις Πεμ Νοε 17, 2011 1:10 pm, 1 φορά

stav2007

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ.....

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελενα ειναι της johnsons, baby bedtime oil με μωβ καπακι,λιγες σταγονες στο μπανακι,και λιγες μετα το σκουπισμα μασαζακι,εχω δει διαφορα στο τρελο κλαμα... Wink

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμάς η γιατρός άνοιξε μόνη της το θέμα! Τώρα λέει τα κάνετε όλα κανονικά! Και επαφές και απ'όλα!
Το άκουσε ο αντρούλης μου και το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά πήγε!
Είχε πολλή υπομονή το καλό μου γενικά στην εγκυμοσύνη! Μετά την προηγούμενη παλίνδρομη εγκυμοσύνη... να μας πήγαινε!
Σήμερα είχε και η δικιά μου ζουζούνα αρκετή γκρίνια! Πονάκια θα είχε λογικά! Τώρα την τάισα και από ότι βλέπω έκλεισε τα ματάκια της! Για πόσο όμως? Γενικά της αρέσει να είναι ξύπνια μέχρι τις 12-1! Θα δείξει! Μάλλον θα φάμε άλλη μια φορά μέχρι το πρωί!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
elenikal έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Έλα Σταυρούλα μου!
Εγώ χρησιμοποιώ μωρομάντηλα από την αρχή! Η παιδίατρός μας, συμφωνεί με αυτήν μας την κίνηση!
Τώρα για την περίοδο...! Μερικές φορές αν θηλάζεις αργεί να έρθει αλλά πάλι δεν είναι στάνταρ! Άλλες θηλάζουν και τους έρχεται κανονικά μετά τις 40 ημέρες!

Η δικιά μου έχει μυξούλες βρε κορίτσια! Με ανοιχτό το στοματάκι κοιμάται το καλό μου!
Και στον θηλασμό σήμερα εκνευρίζονταν! Ίσως δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά αλλά το μπουκάλι μια χαρά το κατέβασε! Περίπου 130 ml!

γειά σου δεσποινακι! Κι εμενα η μπεμπα εχει μυξουλες συνεχεια και βαζω ορο και μετα αναρροφητηρα πρωι και βραδυ!!!!!! Μπουκωνει το καημενο και ρουθουνιζει... Τι μωρομαντηλα χρησιμοποιεις? σας εχει πει η γιατρος κάποια συγκεκριμένα? εμας δεν μας αφηνει... Crying or Very sad

Τα pampers χρησιμοποιούμε! Κανέναν ερεθισμό δεν εμφανίσαμε! Αναρροφητήρα εμείς δεν έχουμε ακόμα! Κάνει δουλειά? Πονάει το μπεμπάκι?

χτες πηραμε και μεις αναρροφητηρα και αν ειχα μπροστα μου αυτον που τον δημιουργησε θα τον φιλουσα!!!!δεσποινα εμενα με τον ορο σπαραζει με αυτο οχι.εγω τα χρησιμοποιω μαζι παντως βαζω ορο να μαλακωσουν οι μυξουλες και μετα τον αναρροφητηρα.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ....ξεκινησαμε το μεσημερι με τη μασκουλα και το φαρμακο και μετα κοιμηθηκε σερι 5 ωρες το πουλακι μου....τωρα τον εχω και εγω στο ριλαξ με την πιπιλιτσα του...μακαρι να μας περασει γρηγορα....ποναει η καρδια μου να το βλεπω ετσι.... Sad

παντως το συπμερασμα ειναι οτι γεννησαμε πολυ δυσκολη εποχη κοριτσια...

Και εγώ αυτό σκέφτομαι μωρέ!
Θέλω να πάμε βολτίτσες αλλά μετά σκέφτομαι που να το βγάλω το μωρό με το κρύο?
Στην γιαγιά μου πήγαμε, στην εκκλησία και στην παιδίατρο και να οι μυξούλες! Ευτυχώς με τον φυσιολογικό ορό είμαστε καλύτερα!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινακιιιιι!!!φιλακια!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 417472

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
elenikal έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Έλα Σταυρούλα μου!

χτες πηραμε και μεις αναρροφητηρα και αν ειχα μπροστα μου αυτον που τον δημιουργησε θα τον φιλουσα!!!!δεσποινα εμενα με τον ορο σπαραζει με αυτο οχι.εγω τα χρησιμοποιω μαζι παντως βαζω ορο να μαλακωσουν οι μυξουλες και μετα τον αναρροφητηρα.

Αν δω ότι γίνουν οι μυξούλες περισσότερες (σήμερα σαν να είμαστε καλύτερα) θα πάρω και εγώ!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Δεσποινακιιιιι!!!φιλακια!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 417472

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 21 334590

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις