Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
334 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 334 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 43]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΕΣ ΣΤΟ MALL ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟ Α ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΑΞΙΕΡΑ;

ΕΜΕΝΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΚΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ SLING ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΕΞΩ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΑΣ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΕΓΩ ΕΩ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μ,ανουλες! εμεις το καναμε το ενβολια της γαστρεντεριτιδας! μαζι με αυτο και τα πενταπλο πριν απι 2 μηνα περιπου!της γαστερντεριτιδας ειχε γυρο στα 40 με 42 ευρο! δεν γραφετε στο ικα μου ειπε η δικια μου και ειναι ποσιμο!το ειπιε και δεν τησ αρεσε και καθολου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 37 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 37 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 37 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 37 215994

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!
Σας γράφω από τα όμορφα Τρίκαλα!!!
Σωσώ εγώ θηλάζω έξω, δεν μου έχει ποτέ κανείς τίποτα, το αντίθετο, ως τώρα με βοηθάνε!!! Απλά δενείναι πάντα εύκολο επειδή ο δικός μου είναι μερικέσ φορές πολύ δραστήριος στο φαγητό!
Γεωργία, Ρανού, Έλενα, τέλειες οι καινούριες φωτογραφίες!!

Πάω καμιά βόλτα για πρωινό!
Φιλια!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΕΣ ΣΤΟ MALL ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟ Α ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΑΞΙΕΡΑ;

ΕΜΕΝΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΚΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ SLING ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΕΞΩ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΑΣ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΕΓΩ ΕΩ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

Moυ έρχεται πιο παιδικό έτσι και μου αρέσει!
Σε ότι ταξίδι πήγαινα στο εξωτερικό χριστούγεννα όλο και τσιμπούσα στολιδάκια από τις χριστουγεννιάτικες αγορές οπότε πολλά στολίδια μας κάτι μας θυμίζουν!
Πλάκα έχει! Του χρόνου να δούμε τι θα κάνουμε που θα έχουν αρχίσει να περπατάνε τα μπεμπάκια μας! Εγώ όταν ήμουν μικρούλα πάντως και στολίσαμε το πρώτο δέντρο της ζωής μου στο σπιτάκι μας το τράβηξα και το έριξα κάτω! Ένα θα πώ! Όλα τα στολίδια ήταν γυάλινα!

stav2007

tzef έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΕΣ ΣΤΟ MALL ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟ Α ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΑΞΙΕΡΑ;

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΚΕΙ....ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:

Moυ έρχεται πιο παιδικό έτσι και μου αρέσει!
Σε ότι ταξίδι πήγαινα στο εξωτερικό χριστούγεννα όλο και τσιμπούσα στολιδάκια από τις χριστουγεννιάτικες αγορές οπότε πολλά στολίδια μας κάτι μας θυμίζουν!
Πλάκα έχει! Του χρόνου να δούμε τι θα κάνουμε που θα έχουν αρχίσει να περπατάνε τα μπεμπάκια μας! Εγώ όταν ήμουν μικρούλα πάντως και στολίσαμε το πρώτο δέντρο της ζωής μου στο σπιτάκι μας το τράβηξα και το έριξα κάτω! Ένα θα πώ! Όλα τα στολίδια ήταν γυάλινα!

καλά Δεσποινα κι εμεις ακριβώς έτσι κάνουμε με το δεντρο μας! Είχαμε ξεκινησει με χρυσο και κοκκινο, αλλά από διαφορα ταξιδια πέρναμε μπαλιτσες και πολλά παιχνιδάκια να μας θυμίζουν τους προορισμούς μας κι εχει γίνει πολύχρωμο! Ίσως στολισουμε και σημερα! Θα ανεβάσω κι εγω φωτος!!
Καλά όντως από του χρόνου σκούρα τα πράγματα με το δέντρο!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerinarv έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Σωσώ εγώ θηλάζω έξω, δεν μου έχει ποτέ κανείς τίποτα, το αντίθετο, ως τώρα με βοηθάνε!!! Απλά δενείναι πάντα εύκολο επειδή ο δικός μου είναι μερικέσ φορές πολύ δραστήριος στο φαγητό!

Φιλια!!

Να περάσετε τέλεια Κατερινάκι!!! Ποια Τρικάλα Θεσσαλίας ή Κορινθιας?? Το πρώτο σας ταξιδάκι!! Άντε κάνατε την αρχή!!

tzef

tzef
ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΥΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΒΑΖΕ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΥΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΒΑΖΕ

Μακάρι να μην πάρει η δικιά μου τσούπρα από εμένα σε αυτό το θέμα!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 37 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 37 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinarv έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!

Φιλια!!

Τρίκαλα ακούω! Εκδρομούλα?
Σε γονείς ή μοναχούλια σας?
Θέλω και εγώ εκδρομούλααααααα!!!!!!!
Πάντα πηγαίναμε κάπου τις γιορτές στο εξωτερικό αλλά φέτος...!!! Χαλάλι της μπεμπούλας μας όμως! Μπορεί να πάμε του χρόνου!

stav2007

ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΑΚΑΡΙ Ο ΜΠΟΥΝΟΤΣΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΥΘΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΕ?ΜΑΚΑΡΙ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΑΚΑΡΙ Ο ΜΠΟΥΝΟΤΣΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΥΘΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΕ?ΜΑΚΑΡΙ

Mακάρι Σταυρούλα μου!
Στο εύχομαι κοπέλα μου!
Εμένα κοιμήθηκε στις 12+ το βράδυ αφού τα έκανε πρώτα ύστερα από κλάμα.. πονούσε το καλό μου... 3η ημέρα ήταν που δεν είχε κάνει κακάκια... από το κλάμα βράχνιασε η φωνούλα της... και ξύπνησε στις 11 το πρωί! Έφαγε και κατά τις 12 και μισή κοιμήθηκε! Ακόμα κοιμάται...!!!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ηλιάνα στη Θεσσαλία!
Δέσποινα οι 3 μας ήρθαμε!
Πολύ συνεργάσιμοσ ο μικρός για την ώρα και στη διαδρομή και εδώ!
Αύριο γυρίζουμε ή πάμε και Γιάννενα δεν έχουμε αποφασίσει!
Όσο για εξωτερικό και γω θέλω! Μάλλον θα πάμε για σκι κάπου και φέτος!
Κατά τα άλλα σκέφτομαι τόση άδεια έχουμε... να πάμε και πουθενά!!!!!!!!!!!!!!!

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΑΚΑΡΙ Ο ΜΠΟΥΝΟΤΣΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΥΘΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.

Mακάρι Σταυρούλα μου!
Στο εύχομαι κοπέλα μου!
Εμένα κοιμήθηκε στις 12+ το βράδυ αφού τα έκανε πρώτα ύστερα από κλάμα.. πονούσε το καλό μου... 3η ημέρα ήταν που δεν είχε κάνει κακάκια... από το κλάμα βράχνιασε η φωνούλα της... και ξύπνησε στις 11 το πρωί! Έφαγε και κατά τις 12 και μισή κοιμήθηκε! Ακόμα κοιμάται...!!!
ποσο σας ζηλευω!!!εγω καθε 2ωρο στο τσακιρ κεφι 3ωρο ειμαι ξυπνια γιατι ο μπεμπης θελει μαμ!βρε κοριτσια πως εστρωσε ο υπνος των δικων σας .δεσποινακι τα δικα μας εχουν ιδια ημερομηνια γεννηθει αλλα δυστυχως στο θεμα αυτο ...καμια σχεση!!

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΑΛΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.ΕΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΘΥΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaatrin έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Mακάρι Σταυρούλα μου!
Στο εύχομαι κοπέλα μου!
ποσο σας ζηλευω!!!εγω καθε 2ωρο στο τσακιρ κεφι 3ωρο ειμαι ξυπνια γιατι ο μπεμπης θελει μαμ!βρε κοριτσια πως εστρωσε ο υπνος των δικων σας .δεσποινακι τα δικα μας εχουν ιδια ημερομηνια γεννηθει αλλα δυστυχως στο θεμα αυτο ...καμια σχεση!!

Δεν θηλάζω αποκλειστικά! Τρώει και το συμπλήρωμά της οπότε γεμίζει το στομαχάκι και κοιμάται περισσότερο! Εσύ θηλάζεις αποκλειστικά? Θα πήρε και από εμένα που αγαπάω τον ύπνο...!!! Αφού ο άντρας μου, μου λέει - αυτό το παιδί σίγουρα δικό σου είναι! Με τέτοιο ύπνο που κάνει...! Φτου φτου μην το ματιάξουμε! Είμαι τυχερή σ'αυτό το θέμα! Δόξα τον Θεό! Με τα κακάκια έχουμε λίγο πρόβλημα!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΑΛΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.ΕΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΘΥΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Καμιά φορά το κάνει και εμένα! Καταλαβαίνω ότι πονάει στην κοιλίτσα...!! Ή όταν κλαίει μετά βγάζει και μια πορδίτσα και συνεχίζει το μαμ!

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΞΕΝΟ?ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ?

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:
kaatrin έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Mακάρι Σταυρούλα μου!
Στο εύχομαι κοπέλα μου!

Δεν θηλάζω αποκλειστικά! Τρώει και το συμπλήρωμά της οπότε γεμίζει το στομαχάκι και κοιμάται περισσότερο! Εσύ θηλάζεις αποκλειστικά? Θα πήρε και από εμένα που αγαπάω τον ύπνο...!!! Αφού ο άντρας μου, μου λέει - αυτό το παιδί σίγουρα δικό σου είναι! Με τέτοιο ύπνο που κάνει...! Φτου φτου μην το ματιάξουμε! Είμαι τυχερή σ'αυτό το θέμα! Δόξα τον Θεό! Με τα κακάκια έχουμε λίγο πρόβλημα!
ναι,το διαβασα παραπανω!ευχομαι να στρωσει.η παιδιατρος τι σου λεει;σε λιγο καιρο θα ειμαι συχνοτερα στη παρεα σας που θα παω στην ανδρο στον αντρα μου γιατι περιμενα να κανουμε το πρωτο μας εμβολιο και να φυγω απο αθηνα.εδω δεν εχω γρηγορο ιντερνετ και χανω επεισοδια...οσο για τον υπνο.η αληθεια ειναι οτι ολοι λενε πως το συμπληρωμα βοηθαει στην κατακτηση του νυχτερινου υπνου.αλλα εγω εχω πεισμωσει με τον μητρικο θηλασμο αποκλειστικα(δε ξερω γιατι-ισως επειδη στην αρχη οι παππουδογιαγιαδες αμφισβητουσαν το αν χορταινει το μωρο και τωρα που παιρνει σχεδον 250γρ ανα εβδομαδα αποδεικνυω οτι μεγαλωνει μονο απο μενα-εγωιστικα δηλαδη το πηρα).βεβαια τωρα που θα παω ανδρο και θα φυγω απο τη μαμα μου που ολα τα εχω ετοιμα και εκει θα πρεπει να ειμαι η καλη νοικοκυρα ισως του δωσω.ποιο γαλατακι του δινεις;εμενα μου ειπε η παιδιατρος για το γκιγκοζ 1.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΞΕΝΟ?ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ?

Περίπου ένα τέταρτο στο κάθε στήθος κάθε φορά που θέλω να την ταίσω! Μερικές φορές και 20λεπτο! Κάθε φορά δίνω και συμπλήρωμα! Άλλοτε πίνει 120 άλλοτε 100 άλλοτε 130 άλλοτε 80... δεν έχει στάνταρτ! Το πρωί πχ που φαίνεται ότι το στήθος μου έχει πιο πολύ γάλα (αφού το βράδυ κοιμάται και δεν ξυπνάει για μαμ) τρώει λιγότερο συμπλήρωμα! Την άλλη εβδομάδα θα πάμε και παιδίατρο οπότε θα δούμε πως πάμε και με τα κιλάκια!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Despoinaki στις Πεμ Δεκ 01, 2011 5:14 am, 1 φορά

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaatrin έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
kaatrin έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Mακάρι Σταυρούλα μου!
Στο εύχομαι κοπέλα μου!

ναι,το διαβασα παραπανω!ευχομαι να στρωσει.η παιδιατρος τι σου λεει;σε λιγο καιρο θα ειμαι συχνοτερα στη παρεα σας που θα παω στην ανδρο στον αντρα μου γιατι περιμενα να κανουμε το πρωτο μας εμβολιο και να φυγω απο αθηνα.εδω δεν εχω γρηγορο ιντερνετ και χανω επεισοδια...οσο για τον υπνο.η αληθεια ειναι οτι ολοι λενε πως το συμπληρωμα βοηθαει στην κατακτηση του νυχτερινου υπνου.αλλα εγω εχω πεισμωσει με τον μητρικο θηλασμο αποκλειστικα(δε ξερω γιατι-ισως επειδη στην αρχη οι παππουδογιαγιαδες αμφισβητουσαν το αν χορταινει το μωρο και τωρα που παιρνει σχεδον 250γρ ανα εβδομαδα αποδεικνυω οτι μεγαλωνει μονο απο μενα-εγωιστικα δηλαδη το πηρα).βεβαια τωρα που θα παω ανδρο και θα φυγω απο τη μαμα μου που ολα τα εχω ετοιμα και εκει θα πρεπει να ειμαι η καλη νοικοκυρα ισως του δωσω.ποιο γαλατακι του δινεις;εμενα μου ειπε η παιδιατρος για το γκιγκοζ 1.

Το frizolac της νουνού αλλά βγάζουμε γουλίτσες!
Η γιατρός λέει ότι βγάζουμε γιατί τρώει περισσότερο από το κανονικό (και στήθος και συμπλήρωμα κάθε φορά)!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Γεωργία μου λατρεύω το ντύσιμο της Βασιλικούλας!!!!!!!!!!!!!

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΞΕΝΟ?ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ?

Περίπου ένα τέταρτο στο κάθε στήθος κάθε φορά που θέλω να την ταίσω! Μερικές φορές και 20λεπτο! Κάθε φορά δίνω και συμπλήρωμα! Άλλωτε πίνει 120 άλλωτε 100 άλλωτε 130 άλλωτε 80... δεν έχει στάνταρτ! Το πρωί πχ που φαίνεται ότι το στήθος μου έχει πιο πολύ γάλα (αφού το βράδυ κοιμάται και δεν ξυπνάει για μαμ) τρώει λιγότερο συμπλήρωμα! Την άλλη εβδομάδα θα πάμε και παιδίατρο οπότε θα δούμε πως πάμε και με τα κιλάκια!
βρε το θηριο!!!μιλαμε για πολλη μασα!!!!15-20λεπτα στο καθε στηθος και μετα κ συμπληρωμα;οποτε χορταινει πολυ σε καθε γευμα.το δικο μου το "νευροπαιδο" δεν στεκεται πανω απο 10λεπτο και ειναι τοσο λαιμαργος που πινει αερα και ποναει.οποτε θελει ρεψιμο,αλλα αυτη ειναι πονεμενη ιστορια γιατι ρευεται πολυυυυυυυυυ δυσκολα και κλαιει κτλ κτλ ετσι περναει ολη η μερα μας ...και η νυχτα μας!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaatrin έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Περίπου ένα τέταρτο στο κάθε στήθος κάθε φορά που θέλω να την ταίσω! Μερικές φορές και 20λεπτο! Κάθε φορά δίνω και συμπλήρωμα! Άλλωτε πίνει 120 άλλωτε 100 άλλωτε 130 άλλωτε 80... δεν έχει στάνταρτ! Το πρωί πχ που φαίνεται ότι το στήθος μου έχει πιο πολύ γάλα (αφού το βράδυ κοιμάται και δεν ξυπνάει για μαμ) τρώει λιγότερο συμπλήρωμα! Την άλλη εβδομάδα θα πάμε και παιδίατρο οπότε θα δούμε πως πάμε και με τα κιλάκια!
βρε το θηριο!!!μιλαμε για πολλη μασα!!!!15-20λεπτα στο καθε στηθος και μετα κ συμπληρωμα;οποτε χορταινει πολυ σε καθε γευμα.το δικο μου το "νευροπαιδο" δεν στεκεται πανω απο 10λεπτο και ειναι τοσο λαιμαργος που πινει αερα και ποναει.οποτε θελει ρεψιμο,αλλα αυτη ειναι πονεμενη ιστορια γιατι ρευεται πολυυυυυυυυυ δυσκολα και κλαιει κτλ κτλ ετσι περναει ολη η μερα μας ...και η νυχτα μας!

Θα στρώσει! Που θα παει? Οι τρεις πρώτοι μήνες δεν λένε ότι είναι οι δύσκολοι?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια εσείς που έχετε πάρει την Σόφι την καμηλοπάρδαλη... ποιο μέγεθος πήρατε? Το μεγάλο ή το μικρό?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις