Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 43]

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
candy έγραψε:
tzef έγραψε:
candy έγραψε:γειά και από μένα...

στο θέμα Johnson's, όχι μόνο δεν αγοράζω τίποτα αλλά πέταξα και αυτά που μας είχαν φέρει στο μαιευτήριο. Υπάρχει μια ουσία επικίνδυνη. Είχε γίνει μεγάλος ντόρος γιαυτό το θέμα.

Όσο για το έξω, έχει δίκιο η Γεωργία. Έξω κορίτσια. Ντύστε τα καλά και έξω. Μόνο εμείς οι Ελληνίδες τα κρατάμε μέσα 40 μέρες.
Τα μωρά χρειάζονται οξυγόνο

Ερώτηση: Ο γιατρός σας εξέτασε κολπικά? Εμένα μου έκανε μόνο υπέρηχο στη κοιλιά

CANDY ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ME TA JOHNSON'S ΕΓΩ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΛΑΔΑΚΙ.

υπάρχει μέσα ένα συστατικό, κάτι με methyl...,το οποίο θα το συναντήσετε σε πολλά προϊόντα. Είχε συζητηθεί γενικά πολύ ένα διάστημα, το θυμάμαι

ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ JOHNSON'S ΣΧΟΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Sudocrem ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΒΑΖΩ
ναι το έγραψα, και σε άλλα προϊόντα...εγώ τα αποφεύγω, χρησιμοποιώ τη bepanthol

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

στο θέμα Johnson's, όχι μόνο δεν αγοράζω τίποτα αλλά πέταξα και αυτά που μας είχαν φέρει στο μαιευτήριο. Υπάρχει μια ουσία επικίνδυνη. Είχε γίνει μεγάλος ντόρος γιαυτό το θέμα.

Όσο για το έξω, έχει δίκιο η Γεωργία. Έξω κορίτσια. Ντύστε τα καλά και έξω. Μόνο εμείς οι Ελληνίδες τα κρατάμε μέσα 40 μέρες.

Candy μου εμένα και κολπικά αλλά πόνεσα μωρέ! Ένα θα σας πω! Σαν παρθένα έχω γίνει πάλι! Που να γεννούσα και φυσιολογικά!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα ομορφούλες! Πως είστε σήμερα?
Εμείς καλύτερα από χθες που είχαμε πολύ γκρίνια μέχρι τις 1 το βράδυ που κοιμήθηκε! Ξυπνάω και εγώ το πρωί και περιμένω να ξυπνήσει το καλό μου! Πάει 9... πάει 10... πάει 11...!! Αυτή τίποτα! Δεν ξυπνούσε από μόνη της! Την ξύπνησα κορίτσια! Δεν άντεξα! Έπρεπε να φάει! 10ωρο ύπνο έκλεισε! Είχε κουραστεί βέβαια από την χτεσινή γκρίνια αλλά έπρεπε να φάει! Το βράδυ ελπίζω να μην έχω πάρτυ! Μου έβγαλε και αρκετό γαλατάκι στο πρωινό γεύμα! Έκανε το μπανάκι της και ξεράθηκε! Θα ξυπνήσει όταν έρθει η αδερφούλα μου για καφέ να την χαρεί και λίγο! ΣΚ θα έχω και επισκέψεις! Κλασικά θα έρθουν οι γονείς μας αλλά και θείες και ξαδέρφια του άντρα μου! Θα περάσει λαός! Το άλλο ΣΚ άλλοι! Μόνο ΣΚ βολεύει!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:

Candy μου εμένα και κολπικά αλλά πόνεσα μωρέ! Ένα θα σας πω! Σαν παρθένα έχω γίνει πάλι! Που να γεννούσα και φυσιολογικά!

ελα ρε γιατι ετσι...??εγω δεν εχω παει ακομα αλλα θεωρουσα οτι αφου εχω κανει καισαρικη δεν θα εχω κανενα θεμα.... Shocked Shocked Shocked

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Καλησπέρα ομορφούλες! Πως είστε σήμερα?
Εμείς καλύτερα από χθες που είχαμε πολύ γκρίνια μέχρι τις 1 το βράδυ που κοιμήθηκε! Ξυπνάω και εγώ το πρωί και περιμένω να ξυπνήσει το καλό μου! Πάει 9... πάει 10... πάει 11...!! Αυτή τίποτα! Δεν ξυπνούσε από μόνη της! Την ξύπνησα κορίτσια! Δεν άντεξα! Έπρεπε να φάει! 10ωρο ύπνο έκλεισε! Είχε κουραστεί βέβαια από την χτεσινή γκρίνια αλλά έπρεπε να φάει! Το βράδυ ελπίζω να μην έχω πάρτυ! Μου έβγαλε και αρκετό γαλατάκι στο πρωινό γεύμα! Έκανε το μπανάκι της και ξεράθηκε! Θα ξυπνήσει όταν έρθει η αδερφούλα μου για καφέ να την χαρεί και λίγο! ΣΚ θα έχω και επισκέψεις! Κλασικά θα έρθουν οι γονείς μας αλλά και θείες και ξαδέρφια του άντρα μου! Θα περάσει λαός! Το άλλο ΣΚ άλλοι! Μόνο ΣΚ βολεύει!

και μενα το καλο μου 8ωρο εκλεισε χτες!!!!προσοχη πολυ με τις επισκεψεις δεσποινα....

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
candy έγραψε:
tzef έγραψε:

CANDY ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ME TA JOHNSON'S ΕΓΩ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΛΑΔΑΚΙ.

υπάρχει μέσα ένα συστατικό, κάτι με methyl...,το οποίο θα το συναντήσετε σε πολλά προϊόντα. Είχε συζητηθεί γενικά πολύ ένα διάστημα, το θυμάμαι

ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ JOHNSON'S ΣΧΟΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Sudocrem ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ

ΒΑΖΩ

πρωτη φορα το ακουω και εγω βαζω sudocrem....

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ 1 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 654316

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

ελα ρε γιατι ετσι...??εγω δεν εχω παει ακομα αλλα θεωρουσα οτι αφου εχω κανει καισαρικη δεν θα εχω κανενα θεμα.... Shocked Shocked Shocked

Και εγώ έτσι νόμιζα...!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
steef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Και εγώ έτσι νόμιζα...!!!

Κι εμενα με εξετασε κολπικα, ηταν λιγο στενα μπορω να πω αλλα τι περιμενεις μετα απο 9 μηνες.... Κι εγω με καισαρικη γεννησα!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ 1 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 654316

γερο να ναι παντα!!!!ειδες παντως πως περνανε οι μερες και εμεις την κυριακη σαραντιζουμε!!!!

evvi

evvi
λοιποοοοοοον πηγαμε και εμεις παιδιατρο ειμαστε 2,5 μηνων τωρα
χτες καναμε το πρωτο εμβολιο ευτυχως χωρις κλαματα και χωρις καμια παρενεργια. γιναμε 7 κιλα και 61 ποντους!!! σαν βαρελακι εγινε το παιδακι μας. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 379767 με τα μαγουλακια τα μπουτακια του για ζουλιγμα ειναι!
διαβαζω τα νεα σας και σκεφτομαι ποτε ηταν μωρε που λεγαμε πως θα παμε να γεννησουμε....

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΤΣΑ!ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΑ?ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΥΑΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ 7 ΚΙΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ 6ΩΡΟ,ΟΥΤΕ 5ΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΑ 8ΩΡΑ ΥΠΝΟΥ ΒΡΑΔΙΝΟΥ!ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΩΣ ΝΤΥΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ?ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πιάσαν τα 7 κιλά ε? Μια χαρά! Θρεφταράκια τα γλυκουλίνια σας! Σταυρούλα μου να τον χαίρεσαι τον μπουνίτσα σου κοπέλα μου!
Όντως γρήγορα μεγαλώνουν τα νινιά μας! Πότε λέγαμε πως θα γεννήσουμε... πότε γεννήσαμε... ούτε το κατάλαβα!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα!εγω της φοραω πιτζαμουλες με ποδαρακια και κουβερτουλα βελουτε με σεντονακι απο μεσα,κοριτσια ξερετε κανενα κολπο για το ρεψιμο??δεν αντεχω αλλοοοοο!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 679259

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Καλησπερα!εγω της φοραω πιτζαμουλες με ποδαρακια και κουβερτουλα βελουτε με σεντονακι απο μεσα,κοριτσια ξερετε κανενα κολπο για το ρεψιμο??δεν αντεχω αλλοοοοο!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 679259

Eγώ τις φοράω πυτζαμάκι (μπλουζάκι - παντελονάκι), από μέσα κορμάκι κοντομάνικο, καλτσάκια και την σκεπάζω με κουβερτούλα βελουτέ σαν και αυτή αλλά την βάζω διπλή!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχουμε και ζεστούλα σπίτι μας!

Δεν ρεύεται?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινακι συνηθως ρευετε με την 1η!αμα την πιασει ομως....αστα και μιαμιση ωρα την εχω κρατησει ορθια..και αμα ειναι και χαραματα βραστα!! Sleep

Elena84

Elena84
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 1Η ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΡΕΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΚΟΡΜΑΚΙ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ Η ΦΟΡΜΑΚΙ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ. ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΛΙΚΑΚΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΜΑΝΙΚΟ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΧΟΝΤΡΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ…
ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΕΤΟ?? ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ, ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ 34 ΚΑΙ 35 ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ. ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 37. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΩΣΤΑ…
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 215994

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια βοηθεια!!!νομιζω οτι με κολλησε ο μικρος...νιωθω το λαιμο μου καπως...κανενα "γιατροσοφι" εκτος απο τα κλασσικα(μελι, ροφηματα) για να το προλαβω ξερει καμμια?θηλαζω κιολας και δεν ξερω αν θα μπορω να παρω φαρμακα...

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
steef έγραψε:κοριτσια βοηθεια!!!νομιζω οτι με κολλησε ο μικρος...νιωθω το λαιμο μου καπως...κανενα "γιατροσοφι" εκτος απο τα κλασσικα(μελι, ροφηματα) για να το προλαβω ξερει καμμια?θηλαζω κιολας και δεν ξερω αν θα μπορω να παρω φαρμακα...
στίψε ένα λεμόνι και βάλτο στο φλιτζάνι. Ρίξε ζεστό νερό και λίγη ζάχαρη αν θες....Βιταμίνες χρειάζεσαι.
Περαστικά!!!!!!!!!!!!!!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:
steef έγραψε:κοριτσια βοηθεια!!!νομιζω οτι με κολλησε ο μικρος...νιωθω το λαιμο μου καπως...κανενα "γιατροσοφι" εκτος απο τα κλασσικα(μελι, ροφηματα) για να το προλαβω ξερει καμμια?θηλαζω κιολας και δεν ξερω αν θα μπορω να παρω φαρμακα...
στίψε ένα λεμόνι και βάλτο στο φλιτζάνι. Ρίξε ζεστό νερό και λίγη ζάχαρη αν θες....Βιταμίνες χρειάζεσαι.
Περαστικά!!!!!!!!!!!!!!!

το εκανα μολις...ηπια κ 1 χαμομηλο κ 2 κουταλιες μελι...για να δουμε θα την γλυτωσω?

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΝΤΥΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΤΣΕΣ.ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΦΛΙΖ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΓΕΝΙΚΑ.STEEF ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΜΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερααααα.... ξενυχτρω μας βγαινει η μικρη.... no sleep last night! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 23 911307

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα! και μενα ακομα ξυπναει το βραδυ αλλα ειναι ψιλοστανταρ το προγραμμα του, οποτε το ψιλορυθμιζω.
Γμτ ουτε αυτη την βδομαδα πηρε πολυ βαρος. Μονο 40 γρ. Βεβαια ειδα και της Ζετας της σημειωσεις και ειναι σχετικα τα ιδια, σε αυτη τη περιοδο! Για να δουμε!!!Εμεις τη Δευτερα εχουμε εμβολιο και με ενημερωσε η παιδιατρος οτι πλεον γραφετε και αυτο στο ικα!

tzef

tzef
ΑΛΗΘΕΙΑ BOUBA ΠΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;KLEINEIS ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ;'H GENIKΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΙΚΑ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεωργια σου απαντησα και με πμ.
κλεινεις ραντεβου στο παιδιατρο του ικα και απλα στο γραφει,το αγοραζεις απο το φαρμακειο, χωρις συμμετοχη, και το κανεις στον παιδιατρο σου.
το κεντρο μανας και παιδιου, εναι να πηγαινεις και να στο κανουν εκει το εμβολιο. και απο οτι εχω ακουσει δεν εξεταζουν το παιδι, οποτε θα πρεπει να εχεις παει πρωτα στον παιδιατρο σου. εμενα δεν εχει και στην περιοχη κεντρο μανας και παιδιου, οποτε δεν μπηκα στην διαδικασια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις