Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 43]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bouba έγραψε:Γεωργια σου απαντησα και με πμ.
κλεινεις ραντεβου στο παιδιατρο του ικα και απλα στο γραφει,το αγοραζεις απο το φαρμακειο, χωρις συμμετοχη, και το κανεις στον παιδιατρο σου.
το κεντρο μανας και παιδιου, εναι να πηγαινεις και να στο κανουν εκει το εμβολιο. και απο οτι εχω ακουσει δεν εξεταζουν το παιδι, οποτε θα πρεπει να εχεις παει πρωτα στον παιδιατρο σου. εμενα δεν εχει και στην περιοχη κεντρο μανας και παιδιου, οποτε δεν μπηκα στην διαδικασια!

ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ;

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:
bouba έγραψε:Γεωργια σου απαντησα και με πμ.
κλεινεις ραντεβου στο παιδιατρο του ικα και απλα στο γραφει,το αγοραζεις απο το φαρμακειο, χωρις συμμετοχη, και το κανεις στον παιδιατρο σου.
το κεντρο μανας και παιδιου, εναι να πηγαινεις και να στο κανουν εκει το εμβολιο. και απο οτι εχω ακουσει δεν εξεταζουν το παιδι, οποτε θα πρεπει να εχεις παει πρωτα στον παιδιατρο σου. εμενα δεν εχει και στην περιοχη κεντρο μανας και παιδιου, οποτε δεν μπηκα στην διαδικασια!

ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ;

αυτο γινεται για το κεντρο μανας και παιδιου, οπου λιγο πολυ εχει μιαν αναμονη. για να γραψεις απλα το εμβολιο, λιγες μερες πριν. στο 184 που κλεινεις ραντεβου συνηθως σε ρωτανε κιολας εαν ειναι για εξεταση ή για να γραψεις εμβολιο. εγω πηρα και μου εκλεισε την επομενη μερα!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω κοριτσια Με το βιβλιαριο του δημοσιου πηρα το Prevenar τζαμπα και το Rotatek με 2 ευρω συμμετοχη,ειχαν πανακριβα!! Smile

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anthaki, σχετικά με το ρέψιμο, εγώ κάνω το εξής. Τον κρατάω 20 με 30 λεπτά. Εάν δεν ρευτεί ως τότε, τον βάζω να ξαπλώσει και τον ξανασηκώνω μετά από 5 λεπτά...και ρεύεται

Bouba, σου έγραψαν το Infarix Hexa? Εμένα δεν μου το έγραψαν. Μου είπαν πως από Ιανουάριο θα ισχύει αυτό που έγραψες. Θα μου το έγραφαν μόνο λέει εάν δεν το είχαν στο ψυγείο. Επίσης για ραντεβού που ρωτάει η Γεωργία, μου είπαν να κλείνω ραντεβού στο 184 σε παιδίατρο και να μη λέω ότι είναι για εμβόλιο, αλλά για εξέταση.
Όλοι διαφορετικά τα λένε βρε κορίτσια, δεν είναι κατάσταση πια αυτή
Μουάτς ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 417472

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anthaki έγραψε:Εγω κοριτσια Με το βιβλιαριο του δημοσιου πηρα το Prevenar τζαμπα και το Rotatek με 2 ευρω συμμετοχη,ειχαν πανακριβα!! Smile

anthaki επειδη κι εμεις εχουμε βιβλιαριο δημοσιου, αλλα η παιδιατρος δεν ειναι συμβεβλημενη ξερεις τι κανουμε?? Κατι μου έλεγε να παω σε δημοσιο νοσοκομειο να μου το γραψουν, αλλά χωρις να μου το εξετασουν σιγα να μην το γραψουν και πού να την τρεχω τη μικρουλα.. Βέβαια την Τρίτη εκλεισα και με άλλον παιδιατρο που αυτος ειναι συμβεβλημενος και αν μας αρεσει θα μεινουμε σ' αυτον..

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σημερα ηρθε η κουμπαρα μας που εχει ήδη ενα κοριτσακι 3 χρόνων και πέρα από τα δώρα, μας έφερε μια σακούλα τεράστια με φορεματακια, παντελονακια, ζακετακια που δεν προλαβε καν να βάλει στη μικρή της! Ειναι κυριολεκτικα με τις ετικετες και είναι πανεμορφα όλα..ένα κι ενα!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 654316

Κι εγω με κουβερτουλα και σεντονακι τη σκεπάζω, αλλά γενικα στο σπίτι έχουμε ενδοδαπέδια θερμανση και έχει ζεστη αρκετη..εγώ τις περισσότερες ώρες είμαι με φανελάκι..

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κουκλίτσες! Τι κάνετε? Εμάς στο σπίτι έχει πέσει σιγή! Ο αντρούλης μου κοιμάται στον καναπέ και η μπέμπα για 2η φορά στο δωματιάκι της! Κατά τις 5:30 - 6:00 θα έρθει επίσκεψη και η ξαδέρφη του άντρα μου με τον άντρα της και τα 2 της κοριτσάκια (δημοτικό)! Αύριο πρωί άλλοι...!!! Έκανα δουλείτσες το πρωί... (με άφησε η μπουμπούκα μου) και τώρα είμαστε χαλαροί! Βέβαια θέλω πριν έρθουν να την ταίσω! Σε κανένα μισάωρο το πολύ πρέπει να την ξυπνήσω! Μην έχω ταίσματα ενώ είναι εδώ κόσμος!
Το μαλλί μου είναι χάλι! Πρέπει να πάω να το φτιάξω! Δεν πάει άλλο...!!! Κάνει άραγε τώρα που θηλάζουμε!? Θα μου πεις εγώ το έβαψα κανονικά όταν ήμουν έγκυος...!! ... Τώρα με έπιασε ο πόνος...!!!?? Χιχιχι!!!
Τώρα για τα εμβόλια...!!! Εμείς λέμε να τα κάνουμε στην παιδίατρό μας! Μας βάζει πρώτο ραντεβού για να μην ερχόμαστε σε επαφή με άρρωστα παιδάκια! Στην αρχή λέγαμε να πάμε στο ΙΚΑ αλλά το σκεφτόμαστε! Θα έχει αρκετούτσικα αρρωστούλικα εκεί!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
candy έγραψε:
Bouba, σου έγραψαν το infarix hexa? Εμένα δεν μου το έγραψαν. Μου είπαν πως από Ιανουάριο θα ισχύει αυτό που έγραψες. Θα μου το έγραφαν μόνο λέει εάν δεν το είχαν στο ψυγείο. Επίσης για ραντεβού που ρωτάει η Γεωργία, μου είπαν να κλείνω ραντεβού στο 184 σε παιδίατρο και να μη λέω ότι είναι για εμβόλιο, αλλά για εξέταση.

candy μου, μου εγραψε κανονικά στο ικα το pentavac που ειναι για διφθεριτιδα, τετανο, κοκκύτη, πολυεμελυτιδα και αιμοφιλου ινφλουεντζας. το infarix hexa απ' ότι ειδα ειναι όλα αυτα που προανεφερα και συμπεριλαμβανει και την ηπατιτιδα β. τωρα ξερω και γω τι γινετα με τους παιδιατρους. ο καθενας τα δικα του!!!
στο 184 με ρωτανε οι ιδιες οι κοπελες στο τηλεφωνο για τι προκειτε. και αφου δεν ειναι για εξεταση γιατι να λεω για εξεταση; και πιο γρηγορα βρισκω ραντεβου, και μπορει να εξυπηρετηθει καποια αλλη που θελει οντως εξεταση!!!

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Η ΟΧΙ?ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αντε Δεσποινακι με το καλο να υποδεχθεις την ξαδερφη!!
εμεις σημερα θα αφησουμε τα μικρα μας για να παμε θεατρο. ουτε θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγα. εχω και ενα αγχος βεβαια με τον μικρο γιατι ειναι δυσκολος. ελπιζω να μην γυρισουμε στα μισα της παραστασης!!το πρωι πηγαμε και την βολτουλα μας και μαζεψαμε λιγο ηλιο! αχ,τι καλα που ηταν!!!
και μας παντα πρωτο ραντεβου μας βαζει η παιδιατρος!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσακια μου... τι κανετε? χθες πηγα στην γυναικολογο μου... ολα καλα μας τα βρηκε... επανηλθε η μητρα και μεχρι που κατεβηκε και ωαριο, οποτε μου ειπε προσοχη... ηπιαμε και το καφεδακι μας στην παραλια μετα και ολα καλα... ξεσκασα λιγο βρε παιδι μου... bouba καλα να περασετε... Despoinaki κι εγω μαλλι απο βδομαδα μαλλον θα παω... η ριζα κατεβηκε 3 δαχτυλα...

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouba έγραψε:
candy έγραψε:
Bouba, σου έγραψαν το infarix hexa? Εμένα δεν μου το έγραψαν. Μου είπαν πως από Ιανουάριο θα ισχύει αυτό που έγραψες. Θα μου το έγραφαν μόνο λέει εάν δεν το είχαν στο ψυγείο. Επίσης για ραντεβού που ρωτάει η Γεωργία, μου είπαν να κλείνω ραντεβού στο 184 σε παιδίατρο και να μη λέω ότι είναι για εμβόλιο, αλλά για εξέταση.

candy μου, μου εγραψε κανονικά στο ικα το pentavac που ειναι για διφθεριτιδα, τετανο, κοκκύτη, πολυεμελυτιδα και αιμοφιλου ινφλουεντζας. το infarix hexa απ' ότι ειδα ειναι όλα αυτα που προανεφερα και συμπεριλαμβανει και την ηπατιτιδα β. τωρα ξερω και γω τι γινετα με τους παιδιατρους. ο καθενας τα δικα του!!!
στο 184 με ρωτανε οι ιδιες οι κοπελες στο τηλεφωνο για τι προκειτε. και αφου δεν ειναι για εξεταση γιατι να λεω για εξεταση; και πιο γρηγορα βρισκω ραντεβου, και μπορει να εξυπηρετηθει καποια αλλη που θελει οντως εξεταση!!!
το infarix hexa είναι το 6απλό. Πάντως στο κέντρο μάνας και παιδιού μου είπε η κοπέλα πως από τον Γενάρη θα γράφονται όλα τα εμβόλια και να παίρνω στο 184 και να λέω για εξέταση, γιατί αν πω για εμβόλια, θα έχω ραντεβού μετά από 2 μήνες!!! Εμείς κανονίσαμε να έρθει ο παιδίατρος μας πάλι στο σπίτι. Πάντως τα επόμενα θα τα γράφω και θα τα κάνουμε στον παιδίατρο μας, μια χαρά το νέο σύστημα

tzef

tzef
candy έγραψε:
bouba έγραψε:
candy έγραψε:

το infarix hexa είναι το 6απλό. Πάντως στο κέντρο μάνας και παιδιού μου είπε η κοπέλα πως από τον Γενάρη θα γράφονται όλα τα εμβόλια και να παίρνω στο 184 και να λέω για εξέταση, γιατί αν πω για εμβόλια, θα έχω ραντεβού μετά από 2 μήνες!!! Εμείς κανονίσαμε να έρθει ο παιδίατρος μας πάλι στο σπίτι. Πάντως τα επόμενα θα τα γράφω και θα τα κάνουμε στον παιδίατρο μας, μια χαρά το νέο σύστημα
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΖΙ;

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:
candy έγραψε:
bouba έγραψε:
candy έγραψε:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΖΙ;
όχι μου είπαν...αλλά να σου πω την αλήθεια θα ξαναπάρω τηλ. τον Ιανουάριο και θα ξαναμιλήσω με την κυρία, για να σιγουρευτώ ότι σίγουρα θα γίνετε έτσι...με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!! Mad Από τις 19.30 έχουν έρθει επίσκεψη και ακόμα να φύγουν (01.00). Νυστάζω και είμαι πτώμα...τι σκατά, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος πια???
Και εγώ αγενής, έπιασα το PC

stav2007

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου καλησοερα! μαλλον καλημερα ! σασ εχασα αλλα σασ σκεφτομαι συνεχεια! πολυ τρεχαλα! ολοι μερα με τα παιδια και με την ανακαινηση που καναμε στο σπιτι χαμος ! δεν μπορουσα να σταθω πουθενα! παντου ενα χαοσ παντου σκονη παντου παντου! να φνταστειτε απο που αρισαμε μεχρι και πατωματα αλλαξαμε εδω μεσα! αλλα τωρα φτασαμε στο τελος ! εχουνε μηνει για βαψιμο μονο 4 πορτες και μικρες διακοσμητικες λεπτομεριες!
η μικρη μου ειναι εδω και 2 βδομαδες κοντα με συναχι και δεν λεει να της περασει οτι ιωση βρουν και μου φερου απο σχολειο το κολαει αυτη η καημενη! οσο και να προσεχουμε και να κυκλοφορουμε με μεσκες εδω μεσα η μικρη απο καπου την αρπαζει! Mad Mad Mad
ειμαστε συνεχεισ με ορο και εισπεομενα! που θα παει ομως θα μας περασει! παω να διαβασω οσα μπορω και εχασα!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έφυφαν τελικά στη 1 και μισή...δεν είδαν λέει ότι πήγε τόσο αργά. Τι να πω πια. Δεν μπορούσα να πω πως νυστάζω γιατί η γυναίκα ερχόταν πρώτη φορά στο σπίτι μου, δεν την ήξερα κιόλας. Μόνο τον άντρα της γνώριζα. Και ντράπηκα.... Embarassed

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα ομορφουλες... εμεις το βραδυ για πρωτη φορα φαγαμε στις 12 και ξυπνησε στις 6... μετα βεβαια το καθιερωμενο 4ωρο... δηλαδη στις 10... παλι καλα... ειχα καιρο να ξυπνησω 10 το πρωι... δεν παραπονιεμαι ομως γιατι ευτυχως ειναι ησυχο το μπεμπακι μου... Κυριακη σημερα και ειμαστε μοναχουλια μας... ο μπαμπακας μας δουλευει και σημερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 679259 ... anyway... αυτα τα ολιγα προς το παρον... τα λεμε αργοτερα... φιλια σε ολες...

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα αγνωστες φιλες μου!!!!πηγαμε και σαραντησαμε σημερα!ειμαι πολυ χαζομαμα που συγκινηθηκα μ ετον σαραντησμο??? Shocked

ο μικρος μου ειναι σαφως καλυτερα αν και εχει ακομα λιγο βηχαλακι και εγω μαλλον το προλαβα το κρυωμα μετα απο:

12329387489326532589010 καυτα χαμομηλια

3124125τ526262 κουταλιες μελι

25254523554325 λεμονι σε ζεστο νερο

και 49175285728956190610 γαργαρες με αλατονερο.....
παλι καλα!

candy αυτο με τους αναισθητους καλεσμενους μου τι δινει και εμενα στα νευρα...χτες μου ρθαν 21.00 για επισκεψη χωρις τηλεφωνο....που πας ρε καραμητρο?μωρο παιδι εχουμε....ευτυχως εκατσαν καμμια ωριτσα μονο....

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ομορφες μανουλες! εμενα χθες ξυπνουσα καθε λιγο και λιγακι! της εβαζα την πιπιλα αυτη την εφτυνε και εβαζε το χερι της! εεεεεε καθε λογο και λιγακι εγω το εβγαζα εκεινη παλι μεσα! γαλα της εδωσα στησ 7! ΑΠΟ ΤΗς 12.30 που ειπιε τελευταια φορα δεν ξυπνησε για να φαει απλα ξυπνουσε για να γρινιαξει!βαζει το χερι τησ στο στομα κ αρχιζει να το πιπιλαει με μανια.....τι ειναι αυτο παλι? να ηταν ποιο μεγαλη θα ελεγα κανα δοντακι αλλα απο τωρα 2.5 μηνων αποκλειεται!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
steef έγραψε:καλημερα αγνωστες φιλες μου!!!!πηγαμε και σαραντησαμε σημερα!ειμαι πολυ χαζομαμα που συγκινηθηκα μ ετον σαραντησμο??? Shocked

ο μικρος μου ειναι σαφως καλυτερα αν και εχει ακομα λιγο βηχαλακι και εγω μαλλον το προλαβα το κρυωμα μετα απο:

12329387489326532589010 καυτα χαμομηλια

3124125τ526262 κουταλιες μελι

25254523554325 λεμονι σε ζεστο νερο

και 49175285728956190610 γαργαρες με αλατονερο.....
παλι καλα!

candy αυτο με τους αναισθητους καλεσμενους μου τι δινει και εμενα στα νευρα...χτες μου ρθαν 21.00 για επισκεψη χωρις τηλεφωνο....που πας ρε καραμητρο?μωρο παιδι εχουμε....ευτυχως εκατσαν καμμια ωριτσα μονο....
άστα να πάνε! αλλά μάλλον το αστεράκι μου με λυπήθηκε. Έφαγε στις 11 το βράδυ και ενώ κανονικά θα ξυπνούσε στις 3 με 4 τη νύχτα, ξύπνησε στις 5.30! πρώτη φορά, κοιμήθηκε δηλαδή 6.30 ώρες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 215994

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.

ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΤΕ STEEF ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΡΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 215994 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ.

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ 4 ΩΡΕΣ.

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΜΩΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΓΑΛΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΟΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΝΩ ΚΟΠΕΛΑ ΣΠΙΤΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ;

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣΑ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ Laughing Laughing

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ 1 ΜΗΝΑΑΑ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ 1 ΚΙΛΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ 4700 ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 215994 ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΜΟΚ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΝΑΩ ΠΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΚΕΡΑΛΟΙΦΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810

stav2007

swsw έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ 1 ΜΗΝΑΑΑ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ 1 ΚΙΛΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ 4700 ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 215994 ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΜΟΚ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΝΑΩ ΠΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΚΕΡΑΛΟΙΦΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 24 315810

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΥΡΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ?ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ.ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 4050 ΣΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΕΝΟ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις