Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
393 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 393 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 43]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Πήγα από το Γένεσις και πήρα το βιβλιάριο της ασθενείας της! Όταν βγήκαμε από την κλινική δεν είχαν! Τώρα που πήγαμε για να δούμε μια φίλη που γέννησε ρώτησα αν είχαν και μου έδωσαν! Μας θυμόντουσαν πάντως! Εσείς λέει δεν γεννήσατε εδώ?

χαχαχαχα τους κανατε εντυπωση. πρεπει και εμεις να παμε δλδ.ε? δεν το εχουμε παρει.

Ναι να πάτε!
Πριν τελειώσουν!
Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν το όνομα το δικό μου και του άντρα μου! Στον 2ο όροφο από ότι θυμάμαι μόλις μπεις δεξιά!

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Πήγα από το Γένεσις και πήρα το βιβλιάριο της ασθενείας της! Όταν βγήκαμε από την κλινική δεν είχαν! Τώρα που πήγαμε για να δούμε μια φίλη που γέννησε ρώτησα αν είχαν και μου έδωσαν! Μας θυμόντουσαν πάντως! Εσείς λέει δεν γεννήσατε εδώ?

χαχαχαχα τους κανατε εντυπωση. πρεπει και εμεις να παμε δλδ.ε? δεν το εχουμε παρει.

Ναι να πάτε!
Πριν τελειώσουν!
Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν το όνομα το δικό μου και του άντρα μου! Στον 2ο όροφο από ότι θυμάμαι μόλις μπεις δεξιά!

αχ θα συγκινηθω αμα παω ειμαι σιγουρη.θα θυμηθω τις μερες που ειμασταν εκει.....
ειμαι πολυ συναισθηματικη με καποια πραγματα Crying or Very sad

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:

Ναι να πάτε!
Πριν τελειώσουν!

αχ θα συγκινηθω αμα παω ειμαι σιγουρη.θα θυμηθω τις μερες που ειμασταν εκει.....
ειμαι πολυ συναισθηματικη με καποια πραγματα Crying or Very sad

Και εγώ έτσι ένιωθα! Από την στιγμή που φτάναμε στο Γένεσις...!!! Αχ έλεγα πριν 2 μήνες είμασταν πάλι μέσα στο αμάξι μας και ερχόμασταν Γένεσις για να γεννήσουμε! Τρομερές στιγμές!!!!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσακια μου και μπεμπακια... πηγαμε και εμεις παιδιατρο σημερα... το μπουμπουκι μου ειναι 60 ποντους, αλλα απο κιλακια δεν πηραμε αρκετα... πριν ενα δεκαπενθημερο ηταν 5300 και τωρα ειναι 5650... πηρε 350gr μεσα σε δεκαπεντε μερες... μπορει να παιζει ρολο και το οτι ειχε μυξουλες ειπε... η αλλιως οτι ειναι τεμπελακος στο φαι... κατα τα αλλα μας βρηκε πολυ καλους... χαμογελαμε, παρακολουθουμε, λεμε και αγκου... ολα καλα... θα ξαναπαω τωρα απο βδομαδα να τον ξαναμετρησει στα κιλακια του για να της φυγει, λεει, η υπονοια της ουρολοιμοξης... αυτα τα νεα μας...

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
antzelinino έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου και μπεμπακια... πηγαμε και εμεις παιδιατρο σημερα... το μπουμπουκι μου ειναι 60 ποντους, αλλα απο κιλακια δεν πηραμε αρκετα... πριν ενα δεκαπενθημερο ηταν 5300 και τωρα ειναι 5650... πηρε 350gr μεσα σε δεκαπεντε μερες... μπορει να παιζει ρολο και το οτι ειχε μυξουλες ειπε... η αλλιως οτι ειναι τεμπελακος στο φαι... κατα τα αλλα μας βρηκε πολυ καλους... χαμογελαμε, παρακολουθουμε, λεμε και αγκου... ολα καλα... θα ξαναπαω τωρα απο βδομαδα να τον ξαναμετρησει στα κιλακια του για να της φυγει, λεει, η υπονοια της ουρολοιμοξης... αυτα τα νεα μας...
και μένα δεν τρώει όσα μλ πρέπει ημερησίως και παίρνει ίσα ίσα 200γρ...και εγώ σκέφτηκα ότι ο δικός μου είναι τεμπέλης

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κι εγω Candy καπως ετσι το βλεπω... γιατι αν πεινουσε, με το που θα τον εβαζα στο στηθος, θα ετρωγε... αυτος οχι μονο δεν τρωει, αλλα κανει βλακιες με την γλωσσα και γελαει... οποτε το βλεπει σαν παιχνιδι...

tzef

tzef
DESPOINA ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ SOPHIE

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
antzelinino έγραψε:κι εγω Candy καπως ετσι το βλεπω... γιατι αν πεινουσε, με το που θα τον εβαζα στο στηθος, θα ετρωγε... αυτος οχι μονο δεν τρωει, αλλα κανει βλακιες με την γλωσσα και γελαει... οποτε το βλεπει σαν παιχνιδι...
χαχαχαχαχα το ζουζούνι

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:
antzelinino έγραψε:κι εγω Candy καπως ετσι το βλεπω... γιατι αν πεινουσε, με το που θα τον εβαζα στο στηθος, θα ετρωγε... αυτος οχι μονο δεν τρωει, αλλα κανει βλακιες με την γλωσσα και γελαει... οποτε το βλεπει σαν παιχνιδι...
χαχαχαχαχα το ζουζούνι

Αχ και εμένα το κάνει αυτό και πολύ γελάω!
Κάνει την γλωσσίτσα πάνω στη θηλή σαν τον παππού από τον σεφερλή στο πανδοχείο (που την κουνούσε γρήγορα με ήχο)! Μιλάμε για τρελά γέλια!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα μανουλες!
Εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα! Η κορουλα μας μας χαρισε και παλι τα υπεροχα χαμογελα της! Περιμενω κι εγω πως και πως την Κυριακη για να στολισουμε το σπιτακι μας!
Δέσποινα κι εμενα αμεσως μου ηρθε η Σόφη!! Και η μικρη εχει ξετρελαθει με τον ηχο που βγαζει! Δεν την αφηνει απο τα ματια της κι οταν την ζουλω ξεκαρδιζεται!!!
Ουτε εγω οδηγω κοριτσια αλλα νομιζω οτι πρεπει να το παρουμε απόφαση καποι στιγνη κα μαλιστα συντομα γιατι ειναι μεγαλη ευκολια και λυνει τα χερια σε περιπτωσεις αναγκης... Εμεις ζυγιστηκαμε σημερα και ειμαστε 5310, πήραμε 350 γρ. σε μια εβδομαδα κι ας ημασταν νοσηλευομενες!!!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
candy έγραψε:
χαχαχαχαχα το ζουζούνι

Κάνει την γλωσσίτσα πάνω στη θηλή σαν τον παππού από τον σεφερλή στο πανδοχείο (που την κουνούσε γρήγορα με ήχο)! Μιλάμε για τρελά γέλια!!

χαχαχα... ακριβως... σαν τον μπαρμπα Γιαννη απο τον Σεφερλη...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antzelinino έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
candy έγραψε:
χαχαχαχαχα το ζουζούνι

Xωρίς πλάκα!!! Ίδια είναι όταν το κάνει!!!!!!!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenikal έγραψε:Καλησπερα μανουλες!
Εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα! Η κορουλα μας μας χαρισε και παλι τα υπεροχα χαμογελα της! Περιμενω κι εγω πως και πως την Κυριακη για να στολισουμε το σπιτακι μας!
Δέσποινα κι εμενα αμεσως μου ηρθε η Σόφη!! Και η μικρη εχει ξετρελαθει με τον ηχο που βγαζει! Δεν την αφηνει απο τα ματια της κι οταν την ζουλω ξεκαρδιζεται!!!
Ουτε εγω οδηγω κοριτσια αλλα νομιζω οτι πρεπει να το παρουμε απόφαση καποι στιγνη κα μαλιστα συντομα γιατι ειναι μεγαλη ευκολια και λυνει τα χερια σε περιπτωσεις αναγκης... Εμεις ζυγιστηκαμε σημερα και ειμαστε 5310, πήραμε 350 γρ. σε μια εβδομαδα κι ας ημασταν νοσηλευομενες!!!

Μια χαρά το κοριτσάκι σας λοιπόν! Αφού παίρνετε και τα χαμογελάκια σας όλα καλά!
Και από γραμμάρια καλά πάτε! 350 σε μια εβδομάδα είναι σούπερ!
Άντε καλό στόλισμα τώρα!
Δηλαδή από Δευτέρα να την περιμένουμε και εμείς την Σόφι! Σούπερ! Θα σας πω και τις δικιές μας εντυπώσεις όταν την πατάμε! Για να δούμε? Θα πέσουν γελάκια! Κάναμε παραγγελία και για το μασητικό και το μπιμπερό της!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
antzelinino έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
candy έγραψε:
χαχαχαχαχα το ζουζούνι

Xωρίς πλάκα!!! Ίδια είναι όταν το κάνει!!!!!!!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 40 40746

χαχαχαχαχαχαχαχα κλαιαιαιαιαωωωωωωω!και μενα τον κανει αλλα δεν ειχα σκεφτει τον παππου απο τον σεφερλη!!!!χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

evvi

evvi
η μαυρη γραμμη απ την κοιλιτσα σας εφυγε? εγω ακομη την εχω

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evvi έγραψε:η μαυρη γραμμη απ την κοιλιτσα σας εφυγε? εγω ακομη την εχω

ευη μου δεν νομιζω οτι φευγει τελειως ειδικα σε εμας τις μελαχροινουλες!

antzelinino

antzelinino
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ Ευακι την έχω ακόμα την γραμμούλα... Θα φύγει που θα πάει?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:η μαυρη γραμμη απ την κοιλιτσα σας εφυγε? εγω ακομη την εχω

Και εγώ ακόμα την έχω!
Νομίζω η γιατρός μου είπε πως θα φύγει στο 6μηνο αλλά δεν παίρνω και όρκο!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγω την εχω ακομη...βαζω κρεμουλα αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα...!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:κι εγω την εχω ακομη...βαζω κρεμουλα αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα...!

αχ μη μου λες για κρεμουλες...μια περιουσια εδωσα γι ανα μην κανω ραγαδες και εκανα μια τρυπα στο νερο...τιγκα στη ραγαδα η κοιλια μου...οπως μου πε και η γιατρος μου ειναι καθαρα θεμα δερματος και οι κρεμες ειναι λιγο παρηγορια στον αρρωστο...

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω δεν εκανα ουτε μια...χωρις κρεμες...ειναι οντως θεμα δερματος!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:Εγω δεν εκανα ουτε μια...χωρις κρεμες...ειναι οντως θεμα δερματος!

εισαι απο τις τυχερες!!!εμενα πολυ χαλι λεμε!στην πρωτη ραγαδα εριξα πολυ κλαμα...μετα το ξεπερασα...!

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΧΑΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ,ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ,ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ,,,,,,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

stav2007

steef έγραψε:
elenikal έγραψε:Εγω δεν εκανα ουτε μια...χωρις κρεμες...ειναι οντως θεμα δερματος!

εισαι απο τις τυχερες!!!εμενα πολυ χαλι λεμε!στην πρωτη ραγαδα εριξα πολυ κλαμα...μετα το ξεπερασα...!

stef ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΠΛΑΚΩΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ 30 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΡΑΓΑΔΑ ΕΡΙΞΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ,ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΡΑΓΑΔΕΣ, Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΥΣ 6ΜΗΝΕΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ΣSOPHIE EINAI TO KALYTERO MASHTIKO STHN PERIODO POY ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ Ή ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΓΩΝΟΜΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.
ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΑΠΙΑ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΔΝΤΡΟ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΤΟΣ(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΕΝΩΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΑΡΧΙΖΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ (ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ) ΜΗΠΩΣ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 65.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις