Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
26 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 26 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 43]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
katerinarv έγραψε:Κατά τα άλλα:

Γεωργία και εμείς τρώμε από το ένα, τουλχιστον τις περισσότερες φορές.
Το γάλα που παράγεται στην αρχή κάθε γεύματος είναι πιο αραιό και ξεδιωάει το μωρό. Στη συνέχεια παράγεται το πιο παχύρευστο, θρεπτικό και λιπαρό γάλα οπότε πιστέυω ότι καλά είναι έτσι...

Έλενα, τα χαρτιά του ΙΚΑ τα είχα κάνει κάπου μετά τισ 15/10 και μπήκαν όλα 1/11.

Σταυρούλα, τα λεφτά μπήκαν ως 2 ποσά. Επίσης και εμείς κάνουμε κακά σε κάθε πάνα από πάάάρα πολλά μέχρι ελάχιστα!!! ΛΟΛ!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΩΣ ΔΥΟ ΠΟΣΑ ;OTAN PHGES NA DEIS ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΣΑ ΣΟΥΜΑ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΔΗΛ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΛΟΧΕΙΑΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ;

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ηλιάνα τα δωμάτια του ΙΚΕΑ είναι πολύ μικρά, με άλλα μωρά βρεθήκαμε το πολύ για κανά 5λεπτο, μόνη σου είσαι θεωρητικά.

Όσο για το Ζάππειο θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να έρθεις! Η πρώτες φορές είναι οι δύσκολες, και γω δεν είμαι ακόμα τελείως οκ, αλλά ανυπομονώ να βγαίνω και να κάνουμε ό,τι και πριν!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μανουλίτσες! Πώς είστε σημερα?? Εμεις κοιμομαστε αφού ξενυχτησαμε χτες ! Κοιμηθηκε στις 1 το πουλακι μου, ηθελε παρεουλα και την ειχαμε μαζι μας στο σαλόνι! Αλλα ανησυχω για κατι... Την ζυγισα σημερα και εχει πάρει μονο 100 γρ.... Shocked Συνηθως παιρνει 220-250... Και τρωει το μαναρακι μου... Ισως να ευθυνεται οτι πριν την ζυγιζα 3-3 1/2 ωρες απο το τελευταιο γευμα της ( ιδια ωρα ιδια μερα) ενω τωρα τελευταια εχει φτιαξει 5ωρο την νυχτα οποτε σημερα ειχε φαει 5 ωρες πριν το ζυγισμα. συν του οτι χτες καναμε πολλααααααα κακααααααααα! Πλημμυρα!!!! Περιμενω να ερθει ο αντρας μου απο το Παιδων με τις απαντησεις της καλλιεργειας για να παρω την παιδιατρο και θα ρωτησω και για το βαρος!
Tzef, εγω θηλάζω από το ένα στηθος 15-20 λεπτάκια. Την βαζω κι από το άλλο αλλά συνηθωε δεν θέλει! Ξεκινησαμε με 30λεπτο και σιγα σιγα το μειωνει. Εχουμε κανει και 10 λεπτο! Ειναι πολυ λαιμαργη και τρωει γρηγορα! Θα το φτιαξει μονο του το μωρακι σου!!!
Ardo, να σου ζήσει το μωράκι! Να το δεις όπως επιθυμείς!!!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεωργία το είδα στο e-banking! Είχε 2 ποσά με τις 2 αιτιολογίες!

tzef

tzef
thanks κοριτσια επισης ερωτηση για οσες εκαναν καισαρική :εχουν περασει 3 εβδομαδες και οταην βηχω ποναω , ειναι φυσιολογικο;επισης ακομα εχω αιμα.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:thanks κοριτσια επισης ερωτηση για οσες εκαναν καισαρική :εχουν περασει 3 εβδομαδες και οταην βηχω ποναω , ειναι φυσιολογικο;επισης ακομα εχω αιμα.

Ναι φυσιολογικοτατο! Εγω ειμαι 49 ημερων σημερα κι ακομα στο βηχα και στο φταρνισμα εχω πονακι! και το αιματακι φυσιολογικο ειναι! Κι εγω εχω ακομα λιγουλακι και προχτες που πηγα γυναικολογο ειπε οτι ειναι φυσιολογικο!!!

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 6 ΜΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΛΟΓΟ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

ABGD

ABGD
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα κοριτσακια μου!!!!πως ειστε??τα μωρακια μας πως ειναι????
χθες δεν προλαβα να μπω καθολου.
πωπω χθες εμενα ο μπεμπης με ταραξε πειναγε καθε τριωρο κ το βραδυ καθε τρεις ωρες πειναγε κ ξυπναγε, δραμα.
ενω ειχαμε φτιαξει ενα προγραμμα οπου τελευταιο γευμα ετρωγε στις 10 με 10:30 , μετα κατα τις 4 κ μετα 8 με 9 το πρωι, χθες δεν χορταινε με τιποτα. του εδινα 140 με 150 γρ κ δεν αφηνε σταγονα.ενω επινε 110 με το ζορι κ τα 140 τα αφηναμε για το βραδυ πριν τον υπνο.ουφφφφφφφ!!!!!
σας αφηνω τον ακουω μουρμουριζει, παω να του φτιαξω το γαλα του.θα τα πουμε πιο μετα κουκλιτσες μου!!!
φιλακια!!!!!

tzef

tzef
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ <ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ> ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΟΙΚΕΙ ΤΟ ΡΕΑ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΧΕΤ ΤΖΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΨΕΤ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

stav2007

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 6 ΜΗΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ

ABGD

ABGD
τζεφ μου οσο για το τζακι εγω εχω ρωτησει την παιδιατρο αν κανει κ μου εχει πει πως ναι αρκει να τραβαει καλα η να εχουμε ανοιχτο λιγο το παραθυρο.

ABGD

ABGD
αααα οσο για το οταν ειμαστε κρυωμενες κ θηλαζουμε δεν παιζει ρολο.
για το επιδομα της καισαρικης καταθετεις τα χαρτια στο ικα κ μετα απο λιγες μερες το παιρνεις!!!

ααα να σας ρωτησω λοχεια εσεις εχετε?εγω αυτη τη φορα εχω ακομα, οχι πολυ.ενω τις αλλες δυο φορες ειχα για λιγες μερες.
επισης ποναω στην αριστερη μερια της τομης ακομα υστερα απο τοσες μερες.μηπως ξερετε βρε κοριτσια γιατι??
φιλια τα λεμε

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ <ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ> ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΟΙΚΕΙ ΤΟ ΡΕΑ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΧΕΤ ΤΖΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΨΕΤ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

Εμεις δεν το αναβουμε ( παρολο που δεν εχουμε θερμανση, δεν εχουν αναψει ακομα καλοριφερ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 5 679259 ) γιατι φοβομαστε μην μπουχνισει! Θα το αναψει δοκιμαστικα ο αντρας μου καποια στιγμη που θα λειπουμε με την μικρη για να σιγουρευτουμε οτι ειναι οκ και να φυγουν οι πρωτοι καπνοι!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ABGD έγραψε:αααα οσο για το οταν ειμαστε κρυωμενες κ θηλαζουμε δεν παιζει ρολο.
για το επιδομα της καισαρικης καταθετεις τα χαρτια στο ικα κ μετα απο λιγες μερες το παιρνεις!!!

ααα να σας ρωτησω λοχεια εσεις εχετε?εγω αυτη τη φορα εχω ακομα, οχι πολυ.ενω τις αλλες δυο φορες ειχα για λιγες μερες.
επισης ποναω στην αριστερη μερια της τομης ακομα υστερα απο τοσες μερες.μηπως ξερετε βρε κοριτσια γιατι??
φιλια τα λεμε

Η γιατρος μου μου εχει πει οτι η καισαρικη αντιδρα στις καιρικες αλλαγες σαν καταγμα! Οποτε θα ποναμε κατα την αλλαγη! Ισως λογω κρυου να πονας λιγο!

stav2007

ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΗΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΗΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

Επιτελους ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕ! Εμ , δεν αντεχα άλλο! Στην εγκυμοσυνη δεν με αφηνε η γιατρος γιατι ειχα συσπασεις απο το πρωτο 3μηνο! Προχτες που πηγα για την εξεταση μετα τα 40, μου ειπε οτι μπορουμε να ξεκινησουμε!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΗΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

εμένα ο γυναικολογος μου είπε όχι ακόμα μέχρι να με δει! Το περιμένουμε πώς και πώς!!!

stav2007

elenikal ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ.ΛΕΩ Α ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΗΝΑ.ΕΣΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια μόλις ήρθε κουριερ και μου εφερε βαλιτσακι της παμπερς! Έχει κουπόνια (παμπερς και αριελ,) μια συσκευασια πανες, μωρομαντηλα, μια πιπιλα της chicco και ένα αυτοκολλητο για το αυτοκινητο!
Δεν ξέρω πώς και μου το έστειλαν! Ίσως είχα κάνει εγγραφη μεσω διαδικτυου όταν είχα κάνει και σε babylino, αλλά είναι τόσο παλιά που ούτε θυμάμαι! Ίσως με βρήκαν από το μαιευτηριο.. Rolling Eyes Rolling Eyes

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:elenikal ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ.ΛΕΩ Α ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΗΝΑ.ΕΣΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

Ναι, εγω σαραντησα πρωτα και ξεκινησαμε αφου με ειδε η γυναικολογος!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:
εμεις το εχουμε αναψει ηδη δυο φορες. μια χαρα τραβαει, δεν υπάρχει θεμα. επισης αντι για λιγο ανοιχτο παραθυρο, εμεις εχουμε σηκωσει λιγο τον αεροφραχτη στην πόρτα.
και μεις ξεκινησαμε αφου σαραντησα και με ειδε ο γιατρος και μου εδωσε το οκ.

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?
εγώ σαράντισα την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και θα πάω στον γυναικολόγο την Τρίτη 8 Νοεμβρίου-1 εβδομάδα περίπου μετά

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?

την επόμενη μέρα. δεν αφηνα τις μερες να πανε χαμένες Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το πακέτο από τα pampers μου το έφεραν στην κλινική! Ωραία πραγματάκια έχει μέσα! Έχω πάθει πλάκα με το Ariel baby! Πολλή ωραία μυρωδιά αφήνει στα ρουχάκια της μπεμπούλας! Τι προδέρμ και persil...!!! Tίποτα δεν κάνουν αυτά! Χιχιχιχι!! Δοκιμάστε το!
Από sex εμείς ακόμα τίποτα! Και έχουμε μήνες οι έρμοι! Μας είπε η γιατρός να σαραντίσω πρώτα, να με δει και μετά θα μας δώσει το οκ! Σαραντίζουμε την Τετάρτη! Σε κάποια φάση πρέπει να κλείσω ραντεβού και στην γυναικολόγο μου λοιπόν!
Εμείς ζυγαριά στο σπίτι δεν έχουμε για την μπεμπούλα οπότε δεν ξέρω πως πάει με τα κιλάκια της! Ίσως πω την πεθερά μου να κατεβάσει μια ψηφιακή που έχει... ανέβω εγώ να δω πόσο είμαι... μετά την πάρω αγκαλιά... να ξανανέβω... οπότε κάνω τον λογαριασμό!
Από αίμα αρχίζει και σταματάει! Κάτι μπεζουλί υγρά έχω τώρα όταν σκουπίζομαι! Όχι πολλά όμως! Φαντάζεστε όμως όταν σαραντίσουμε να μας έρθει περίοδος στο καπάκι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις