Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
80 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 80 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 43]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:
Mpogos έγραψε:Καλησπέρα! Ααααχ, εμένα κορίτσια ο δικός μου δεν κοιμάται καθόλου! Απόψε το βράδυ ξυπνούσε κάθε 1 ώρα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 585182 Είμαι κομμάτια όλη μέρα! pale Πότε επιτέλους θα στρώσει λίγο? No Την Τετάρτη θα κάνουμε και το 1ο μας εμβόλιο! Απο τώρα το σκέφτομαι το καημενούλη μου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 534787
Φιλάκια σε όλες! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 417472

ΑΧ MPOGOS ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ…
ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1 ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΑΑΑΑΑΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΛΙΓΟ 37,9. ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΒΕΒΑΙΑ DEPON ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΣΤΗΣ
1/12 ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΣΥΧΗ.
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Έλενα πόσο πληρώσατε για το εμβόλιο! Σε ρωτάω γιατί τη μικρή μας την ασφαλίσαμε στο δημόσιο, αλλά η γιατρός μας δεν είναι συμβεβλημενη και μ' έχουν φάει όλοι μήπως να αλλαζα παιδιατρο, όχι μόνο για τις επισκέψεις, ααλλά και για τα εμβόλια που είναι ακριβά! Μου πρότειναν έναν καλό με δημόσιο και ίσως αφου σαραντησουμε να πάμε να τον δούμε, αλλά είμαι προβληματισμένη μην τα μπερδεψω παραπάνω!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
HLIANA έγραψε:Πήγα να γράψω "Καλημέρα μανούλες", αλλά συνειδητοποίησα ότι είναι 13:00! Shocked Shocked Shocked Πώς περνάει η ώρα ούτε που καταλαβαίνω!
Σήμερα ονειρευόμουν ότι έβγαλα έξω τη μικρή μόνο με το φανελάκι της και δεν ήξερα πού να πάω..έτρεχα κάπου να τη βάλω να ζεσταθεί..μάλλον επειδή σκεφτόμουν πώς θα είναι που θα αρχίσουμε τις βολτούλες! Αφήστε που μ' έχει πιάσει μια αρρωστοφοβία και θα φοβάμαι μη κολλήσει τπτ... Είναι και άτιμη περίοδος αυτή! Θέλει όμως χαλαρά να το πάρουμε! Θα βρούμε το "κολλάει"! Αλήθεια αν θα θέλει να φάει, όσες θηλάζουμε αποκλειστικά τι γίνεται?? Πάμε κάπου διακριτικά φαντάζομαι.. Όλο τέτοιες χαζες απορίες είμαι! Και θα μπορώ να την αλλάξω σε δημόσια τουαλέτα?..Εγώ σιχαίνομαι να πάω η ίδια.. Anyway..τα λέω σε σας να μου φύγουν από μεσα μου! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Τις ιδιες αποριες εχω ιδιως με το γαλα.Ειναι μερικοί που ειναι παραξενοι και σχολιαζουν.

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΝΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΣ,ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 2 ΒΡΑΔΥΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ(ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΙΝΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ) ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΤΡΩΕΙ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΒΑΖΩ 120 ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΣΕ 2 ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΝΑΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΛΛΑ 3Ο ΚΑΙ ΠΑΚΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΑ 20ΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΩΡΑ 3 ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ 7 ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

Elena84

Elena84
HLIANA έγραψε:
Elena84 έγραψε:
Mpogos έγραψε:Καλησπέρα! Ααααχ, εμένα κορίτσια ο δικός μου δεν κοιμάται καθόλου! Απόψε το βράδυ ξυπνούσε κάθε 1 ώρα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 585182 Είμαι κομμάτια όλη μέρα! pale Πότε επιτέλους θα στρώσει λίγο? No Την Τετάρτη θα κάνουμε και το 1ο μας εμβόλιο! Απο τώρα το σκέφτομαι το καημενούλη μου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 534787
Φιλάκια σε όλες! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 417472

ΑΧ MPOGOS ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ…
ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1 ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΑΑΑΑΑΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΛΙΓΟ 37,9. ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΒΕΒΑΙΑ DEPON ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΣΤΗΣ
1/12 ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΣΥΧΗ.
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Έλενα πόσο πληρώσατε για το εμβόλιο! Σε ρωτάω γιατί τη μικρή μας την ασφαλίσαμε στο δημόσιο, αλλά η γιατρός μας δεν είναι συμβεβλημενη και μ' έχουν φάει όλοι μήπως να αλλαζα παιδιατρο, όχι μόνο για τις επισκέψεις, ααλλά και για τα εμβόλια που είναι ακριβά! Μου πρότειναν έναν καλό με δημόσιο και ίσως αφου σαραντησουμε να πάμε να τον δούμε, αλλά είμαι προβληματισμένη μην τα μπερδεψω παραπάνω!

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΦΑΡΙΧ ΗΕΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ROTATEQ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Κ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ. ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ? ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 92 ΕΥΡΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΑΠΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑΜΕ 7 ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γειά σας και από μένα...ζαλισμένη και πάρα πολύ κουρασμένη..πήγα στο ΙΚΑ. 4 1/2 ώρες παρακαλώ...άλλαξα 6 γραφεία για υπογραφές + μητρώο και παροχές...δεν παίζονται πια.

Σταυρούλα κοίτα πάλι τα χαρτιά που σου δώσανε στο ΙΚΑ. Πάνω στο ένα γράφει κάτω "βεβαίωση για χρήση στον ΟΑΕΔ"

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:
HLIANA έγραψε:Πήγα να γράψω "Καλημέρα μανούλες", αλλά συνειδητοποίησα ότι είναι 13:00! Shocked Shocked Shocked Πώς περνάει η ώρα ούτε που καταλαβαίνω!
Σήμερα ονειρευόμουν ότι έβγαλα έξω τη μικρή μόνο με το φανελάκι της και δεν ήξερα πού να πάω..έτρεχα κάπου να τη βάλω να ζεσταθεί..μάλλον επειδή σκεφτόμουν πώς θα είναι που θα αρχίσουμε τις βολτούλες! Αφήστε που μ' έχει πιάσει μια αρρωστοφοβία και θα φοβάμαι μη κολλήσει τπτ... Είναι και άτιμη περίοδος αυτή! Θέλει όμως χαλαρά να το πάρουμε! Θα βρούμε το "κολλάει"! Αλήθεια αν θα θέλει να φάει, όσες θηλάζουμε αποκλειστικά τι γίνεται?? Πάμε κάπου διακριτικά φαντάζομαι.. Όλο τέτοιες χαζες απορίες είμαι! Και θα μπορώ να την αλλάξω σε δημόσια τουαλέτα?..Εγώ σιχαίνομαι να πάω η ίδια.. Anyway..τα λέω σε σας να μου φύγουν από μεσα μου! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Τις ιδιες αποριες εχω ιδιως με το γαλα.Ειναι μερικοί που ειναι παραξενοι και σχολιαζουν.

<Εγώ λόγο του ότι δεν κάθομαι σπίτι μου κάνω το εξής την ταίζω είται στο αυτοκίνητο ή αν είναι μακριά το αυτοκίνητο την σκεπάζω με ένα σεντονάκι πάνω μας. Την πάνα της Και εγω το ίδιο θέμα εχω με τις δημόσιες τουαλέτες.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ..??? Very Happy Very Happy Very Happy

Eίδες το καλό μας?
Είναι από φώτο που έβγαλα στην κλινική!
Λατρεύω τα πατουσίνια της!!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα μανουλίτσες!
Πως είστε?
Εμείς καλά! Η μικρούλα είναι έτοιμη να ξυπνήσει οπότε είμαι σε ετοιμότητα για μαμ!
Χτες το βράδυ που την τάισα μου έριξε 2 ρουκέτες καλές αλλά από το πρωί και μετά οκ! Λέρωσε τα ρούχα μου, τα σεντόνια, την μαξιλαροθήκη μου...! Τες πα! Καλά να είναι το πουλάκι μου! Χτες κοιμόταν από τις 7 το απόγευμα μέχρι της 3 παρά το βράδυ...!!! Μετά ξανακοιμηθήκαμε στις 4+ και ξαναξυπνήσαμε 8+!
Έχω και τον αντρούλη μου εδώ σήμερα (δεν έχει δουλείτσα σήμερα) οπότε μια χαρά! Είμαστε τα τρία μας!!!!!!
Σήμερα είναι η τρίτη μέρα που δεν έχουμε κάνει κακάκια!
Ελπίζω μέχρι το βραδάκι να τα κάνουμε! Φαντάομαι την ποσότητα...!!! Πάλι μέχρι τον λαιμό θα είναι! Χιχιχιχι!!
Εσάς βρε κοριτσάκια κάνουν κάθε μέρα?

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες! Σας γραφω λιγο πριν φυγω για δουλεια!!
Εμεις σημερα εχουμε απο το πρωι το στομαχακι μας παλι! Εμετουλι, ρουκετακια και γουλιτσες αφθονες! Τωρα καταφερα και την κοιμησα κατω απο τον απορροφητηρα για να μπορεσω να φυγω! Αισθανομαι τυψεις που φευγω αλλα δυστυχως δεν εχω άλλη επιλογη... Sad Και σκεφτομαι οτι άλλες (ξερω εγω!) εχουν την πολυτελεια να μην δουλευουν για να ειναι κοντα στο παιδι τους και αυτες σουλατσαρουν απο δω κι απο κει αφηνοντας το παιδι στην μανα τους. Θα σας εξηγησω εν καιρω...
Λοιπον, οσον αφορα το δημοσιο θηλασμο. Εγω στο παιδων Πεντελης που πηγα την Δευτερα για εξετασεις στην μικρη πέρα από την ταλαιπωρια που τραβηξα εψαχνα η δολια να βρω αιθουσα θηλασμου! Λεω , τι στο καλο, σε νοσοκομειο ΠΑΙΔΩΝ ειμαστε θα εχουν μεριμνησει! Μάταια όμως! Φυσικα δεν υπηρχε κανενα μερος να θηλασω κι οσες νοσηλευτριες ρωτησα σχετικα με κοιτουσαν σαν εξωγηινη!!! alien
Πέταξα κι εγω το βυζι εξω και ταισα το παιδι μου που λιμοκτονουσε (γιατι μας ειχαν στο περιμενε 4 ωρες!!) στην αιθουσα αναμονης με όλους τους παρευρικομένους φατσα κάρτα!! Τι να κανω βρε κοριτσια???????? Αφου ειναι ηλιθιος ο κοσμος! Θεωρουν ταμπου το θηλασμο, αν ειναι δυνατον! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 679259
Δεσποινακι μου, απο κακακια... σε θυμηθηκα σημερα! Χεστηκε η μικρη μετα απο 2 μερες απραξιας και πλημμυρισε ο τοπος μουσταρδι σκατουλες! Έγινε χαλια το μωρο μου και καναμε κατευθειαν μπανακι! Εμεις ειμαστε ποτε καθε μερα ποτε καθε 2 μερες! Αναλογα τα κεφια της! Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως γινεται ενας τοσος μικρος οργανισμος να αμολαει ολην αυτην την ποσοτητα!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 966307
Αυτα απο εμενα μανουλες! Αν καταφερω θα μπω παλι το βραδυ...Τελειωνω στις 10 αποψε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 534787

Φιλια σε ολες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  -  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2011 !!!!!! - Σελίδα 3 417472

stav2007

candy έγραψε:γειά σας και από μένα...ζαλισμένη και πάρα πολύ κουρασμένη..πήγα στο ΙΚΑ. 4 1/2 ώρες παρακαλώ...άλλαξα 6 γραφεία για υπογραφές + μητρώο και παροχές...δεν παίζονται πια.

Σταυρούλα κοίτα πάλι τα χαρτιά που σου δώσανε στο ΙΚΑ. Πάνω στο ένα γράφει κάτω "βεβαίωση για χρήση στον ΟΑΕΔ"

ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΕΒΑΛΑ ΕΝΕΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΕΓΕ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΕΛΕΓΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΜΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΠΑΝΩ?

tzef

tzef
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΤΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΒΡΕ!!!ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

ΕΓΩ ΘΑ ΘΗΛΑΖΩ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΚΛΗΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ Crying or Very sad

stav2007

ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΒΗΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ.ΓΙΑΤΙ?ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ?ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε; Εμεις προσπαθουμε να ηρεμησουμε. Τις τελευταιες δυο μερες ο μικρος ειχε (ελπιζω να συνεχιζω να λεω "ειχε") απιστευτη γκρινια, ακομα και οταν ετρωγε. Αφου το καθε γευμα ηταν ενας εφιαλτης. Μιλησα τελικα με την παιδιατρο και του αλλαξαμε γαλα. Ενα για κολικους. Ελπιζω τουλαχιστον με αυτο να ηρεμησει εστω και λιγο. Τουλαχιστον στα γευματα του.
Σταυρουλα μου, απο το ικα τα δευτερα λεφτα ειναι το επιδομα μητροτητας, δηλαδη οι 63 μερες και το βοηθημα τοκετου που ειναι στανταρ 1007 ευρω. Μηπως αυτος ο γνωστος σου δεν σου εδωσε την αποδειξη αυτη, μιας και δεν χρειαζεται στον οαεδ;
Κακακια κανει περιπου 2 φορες τη μερα. Για να δουμε βεβαια και τωρα με την αλλαγη του γαλατος!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΝΙΩΘΩ,ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΑΠΟ ΚΑΚΑΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ.

stav2007

bouba ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 2 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ Η ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 63 ΜΕΡΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΚΑΚΙΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 7 ΚΑΙ 8 ΚΑΙ 9 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έλενα όχι βιβλιαριο του Οπαδ δεν εχουμε ακομα! Ενα από το Ιασώ εχουμε προς το παρόν!

Κι εμας τα κακάκια μας είναι τουλαχιστον 5 φορες την ημέρα!Όλο κατω απο τη βρυσουλα ειμαστε!

Εχω πραγματικα περιέργεια να δω πώς θα ειναι με τον θηλασμό έξω..

Η δική μας αρχισε τις γουλιτσες και χθες είχε στα σεντονάκια της μια πολύ μεγαλύτερη! Λετε να περιμενουμε και ρουκετιτσες? εσας Δεσποινακι και Ελενη σταδιακα εμφανιστηκαν? Και αληθεια πότε σταματανε να εχουν??

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορλιτσια!

Και εμείς κακά κάνουμε πολλέεεεες φορές.

Τα λεφτά του ΙΚΑ εμένα μου τα έβαλαν 1/11!

Ηλιάνα ρουκέτες μέχρι και 6 μηνών μπορεί να συνεχίζει...

Γουλιές έχουμε κ εμείς και εκνευρισμό στο θηλασμό μερικές φορές φαντάζομαι λόγω κολικών ή γενικώς πόνων.

Σήμερα και εμάς ήταν ξύπνιος πολλές ώρες όμως δεν έχω καν ελπιδες για περισσότερο νυχτερινό ύπνο... Εϊναι η πρώτη μέρα που παραδέχομαι ότι οι νύχτες έχουν αρχίσει να με κουράζουν πολύ...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kάναμε λοιπόν και εμείς τα κακάκια μας!!! Η τρίτη μέρα ήταν σήμερα!
Μόλις τώρα φάγαμε και ετοιμαζόμαστε για τον βραδινό μας ύπνο αν και δεν μας βλέπω και πολύ ορεξάτες! Θα δείξει!
Φάγαμε και εμείς τα παϊδάκια μας με τις πατατούλες μας στο φούρνο... μια χαρούλα! Στο πολύ τσακ μπάμ βέβαια γιατί η μπεμπούλα είχε όρεξη για αγκαλιές!
Είδες Γεωργία μου! Ολόκληρες κοπέλες γίναμε! Και εσείς δεν πάτε πίσω βέβαια! Οι φώτο με τις 2 μαζί πολύ σούπερ! Οι αδελφούλες!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinarv έγραψε:Γεια σας κορλιτσια!

Γουλιές έχουμε κ εμείς και εκνευρισμό στο θηλασμό μερικές φορές φαντάζομαι λόγω κολικών ή γενικώς πόνων.

Σήμερα και εμάς ήταν ξύπνιος πολλές ώρες όμως δεν έχω καν ελπιδες για περισσότερο νυχτερινό ύπνο... Εϊναι η πρώτη μέρα που παραδέχομαι ότι οι νύχτες έχουν αρχίσει να με κουράζουν πολύ...

Και εμένα 1/11 μου έβαλαν τα χρήματα! Πάλι καλά! Το είχα ένα άγχος με όλα αυτά που γίνονται!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Έλενα όχι βιβλιαριο του Οπαδ δεν εχουμε ακομα! Ενα από το Ιασώ εχουμε προς το παρόν!

Κι εμας τα κακάκια μας είναι τουλαχιστον 5 φορες την ημέρα!Όλο κατω απο τη βρυσουλα ειμαστε!

Η δική μας αρχισε τις γουλιτσες και χθες είχε στα σεντονάκια της μια πολύ μεγαλύτερη! Λετε να περιμενουμε και ρουκετιτσες? εσας Δεσποινακι και Ελενη σταδιακα εμφανιστηκαν? Και αληθεια πότε σταματανε να εχουν??

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή οι γουλίτσες ήταν πιο λίγες! Από ρουκέτες ρίχνουμε μερικές αλλά 3-4 έως τώρα! Που θα πάει? Θα σταματήσουν και αυτές! Σκέφτομαι μήπως φταίει το γάλα μας και πρέπει να αλλάξουμε! Θα το συζητήσουμε με την παιδίατρο από εβδομάδα!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:bouba ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 2 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ Η ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 63 ΜΕΡΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΚΑΚΙΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 7 ΚΑΙ 8 ΚΑΙ 9 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ

9 φορές την ημέρα?
Παναγία μου!!!!!!!!!!!
Μιλάμε για γεμάτη πάνα Σταυρούλα μου όλες τις φορές ή κουτσουλίτσες!!!!!!!!!!!!!!
Μιλάμε για πολύ σκατό έτσι?
Χιχιχιχι!!!
Φτου σκόρδα!

Elena84

Elena84

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΣ 1/11?? ΤΑ 1007 ΕΥΡΟ? ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΗΚΑΝ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ...

Elena84

Elena84
HLIANA έγραψε:Έλενα όχι βιβλιαριο του Οπαδ δεν εχουμε ακομα! Ενα από το Ιασώ εχουμε προς το παρόν!

ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ…

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΣ 1/11?? ΤΑ 1007 ΕΥΡΟ? ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΗΚΑΝ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ...

Εμένα μου βάλανε και του τοκετού και της λοχείας... έτσι λέγεται νομίζω... 1/11! Ο άντρας μου έκανε τα χαρτιά από ότι θυμάμαι πριν τις 15/10. Εκεί κοντά! Λίγες μέρες αφού βγήκαμε από την κλινική! Είχαν πει ότι θα μας τα βάλουν όμως 1/11 και έτσι έγινε!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:

ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ…

Επειδή πάντως μπορεί να περιμένουμε πολύ για αυτά τα βιβλιάρια υγείας να ξέρετε ότι πουλάνε σε μερικά φαρμακεία γύρω στα 15 ευρώ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις