926 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! Παρ Νοε 11, 2011 6:24 am
mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σουπερ μαμα που γεννησες πριν απο μας για πες για τα κιλα τα εχεις χασει???
εχει φειγει η κιλια???
εχει φειγει η κιλια???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
PoLaKi έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΩ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ...
ΕΕΕ ΡΕΕΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΞΕΝΥΧΤΙΔΕΣ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ???ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΘΥΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ
ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ....ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΠΙΣΟΤΑΚΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΡΚΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ...
dimitrabasilis έγραψε: Ειμαι εγω εδω...και μενα μου συμβαινει αυτο,οταν μπαινω εγω ειναι λες και ειμαι μονη στον κοσμο
Τα κερασματακια σου ειναι απλα τελεια!!θελω και εγω να κανω αλλα δεν με αφηνει ο περιγυρος.Ξερω θα σου ακουστει καπως αυτο και δεν ρωταω για τις κινησεις μου ,αλλα μου λενε να μην κανω γιατι λεει ο κοσμος παρεξηγει
Με βλεπω να μην ακουω κανεναν και να κανω αυτο που θελω.Τα μπισκοτακια τα εκανες μονη σου?και τα παπουτσακια απο που τα πηρες??εμεις περιμενουμε κοριτσακι θα εχουν και σε ροζ ε???πολλες ερωτησεις,αν σε ζαλισα,συγνωμη
PoLaKi έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΩ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ...
ΕΕΕ ΡΕΕΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΞΕΝΥΧΤΙΔΕΣ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ???ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΘΥΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ
ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ....ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΠΙΣΟΤΑΚΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΡΚΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ.
ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ...
mamax έγραψε:εμενα παιδια το μωρο δεν κλαιει και δεν ξυπναει για να φαει.....
βαζω αφηπνιση γιατι θα το χασουμε απο την πινα τον αφησα εχθες 4ωρες και ουτε κιχχχχχ
καινουργεια ανχη εχουμε!!!
φωναξα 2 παιδιατρους και περιμενω και αλλη την δευτερα αλλα μου ειπαν οτι εφοσον τρωει οταν τον σηκονω να μην φοβαμαι τι να πω?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης