226 Απ: τι θα γινει θα κανουμε καμια συναντηση? Τρι Νοε 08, 2011 11:42 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:
αμάν μαρή μια ώρα έκανα να το διαβάσω
ναι ρε συ δεν παει πιο γρηγορα? χαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:
αμάν μαρή μια ώρα έκανα να το διαβάσω
mama katerina έγραψε:η ελενα την πατησε!!! ηταν να μην μου δωσει το τηλ της! φυσικα την πηρα και την εκβιασα και θα ερθει τελικα αμα δεν ερθει θα την μαστιγωσω χεχεχεχεχε!
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:η ελενα την πατησε!!! ηταν να μην μου δωσει το τηλ της! φυσικα την πηρα και την εκβιασα και θα ερθει τελικα αμα δεν ερθει θα την μαστιγωσω χεχεχεχεχε!
Γίνεται να μην έρθω μετά από το τηλεφώνημά σου;;; Με σκλάβωσες!!!
(Επιτέλους, άφησες τα γράμματα στη φυσική τους κατάσταση! Σταθερά!)
mama katerina έγραψε:καλε δωστε μια συμβουλη το σουφλε πως να το φερω στη συναντηση? πραγματικα εχω αγχωθει! και σιγα μην φτασει για ολες! πρεπει να φτιαξω κανα 2-3 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:καλε δωστε μια συμβουλη το σουφλε πως να το φερω στη συναντηση? πραγματικα εχω αγχωθει! και σιγα μην φτασει για ολες! πρεπει να φτιαξω κανα 2-3 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Α εγώ θέλω ένα ολόκληρο για μένα! Τι να μου κάνει ένα κομματάκι;;;
εμενα βγαλε με κανω διαιταmama katerina έγραψε:καλε δωστε μια συμβουλη το σουφλε πως να το φερω στη συναντηση? πραγματικα εχω αγχωθει! και σιγα μην φτασει για ολες! πρεπει να φτιαξω κανα 2-3
stefy έγραψε:Κι εγω πλακα κανω!!! Θα μπορουσαμε να κραταμε κι απο ενα τριανταφυλλο!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! Ή ροζ μπλουζες με πρασινα ελεφαντακια!!!
Tziz έγραψε:stefy έγραψε:Κι εγω πλακα κανω!!! Θα μπορουσαμε να κραταμε κι απο ενα τριανταφυλλο!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! Ή ροζ μπλουζες με πρασινα ελεφαντακια!!!
Λοιπόν επειδή έπεσε το μάτι μου τυχαίως...
Λέω να τυπώσουμε τη φάλαινα σε ροζ μπλουζάκια.
Ακριβώς όπως είναι το λογότυπο.
Και φυσικά το "είμαι μαμά" ακριβώς όπως εμφανίζεται πάνω πάνω. Τι λέτε? χαχαχαχαχα!!!
florentiab έγραψε:Tziz έγραψε:stefy έγραψε:Κι εγω πλακα κανω!!! Θα μπορουσαμε να κραταμε κι απο ενα τριανταφυλλο!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! Ή ροζ μπλουζες με πρασινα ελεφαντακια!!!
Λοιπόν επειδή έπεσε το μάτι μου τυχαίως...
Λέω να τυπώσουμε τη φάλαινα σε ροζ μπλουζάκια.
Ακριβώς όπως είναι το λογότυπο.
Και φυσικά το "είμαι μαμά" ακριβώς όπως εμφανίζεται πάνω πάνω. Τι λέτε? χαχαχαχαχα!!!
εγώ μπλουζάκι με φάλαινα ή ελέφαντα δεν φοράω με τίποτα!!!!! για ευνόητους λόγους
mama katerina έγραψε:καλε δωστε μια συμβουλη το σουφλε πως να το φερω στη συναντηση? πραγματικα εχω αγχωθει! και σιγα μην φτασει για ολες! πρεπει να φτιαξω κανα 2-3
stefy έγραψε:Χαχαχαχχαχα !!! Ειναι σαν το ανεκδοτο... Ποτε καταλαβαινεις ποτε εχεις παχυνει πραγματικα πολυ? ? Οταν εισαι στην παραλια και τρεχουν καταπανω σου εθελοντες της greenpeace!!! Νομιζουν οτι εισαι φαλαινα ξεβραστηκε!!!
Εγω ειμαι ενα πολυ μικρο ωημα πριν απο αυτο!!!!
mama katerina έγραψε:
litsakos έγραψε:mama katerina έγραψε:
mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:mama katerina έγραψε:
μα δεν ειμαι πολυ γλυκος ανθρωπος κοκο γερλ μου!!???
elena25 έγραψε:Ναι βρε Κατερινάκι, πλάκα κάνουμε! Μη φέρεις τίποτα! Μη μπαίνεις σε έξοδα! Εμείς εσένα θέλουμε να δούμε, όχι τα γλυκά σου![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
litsakos έγραψε:elena25 έγραψε:Ναι βρε Κατερινάκι, πλάκα κάνουμε! Μη φέρεις τίποτα! Μη μπαίνεις σε έξοδα! Εμείς εσένα θέλουμε να δούμε, όχι τα γλυκά σου![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
πωπω ψεεεευτρααααα...πωπωπωπωπω!
mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:elena25 έγραψε:Ναι βρε Κατερινάκι, πλάκα κάνουμε! Μη φέρεις τίποτα! Μη μπαίνεις σε έξοδα! Εμείς εσένα θέλουμε να δούμε, όχι τα γλυκά σου![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
xaxaxaxaxxax μας ζαλισες μαρη με αυτο!!!!!που να μεινει αντερο για σουφλε μετα!
πεστα ρε Λιτσακι μετα θα μου λενε:
litsakos έγραψε:elena25 έγραψε:Ναι βρε Κατερινάκι, πλάκα κάνουμε! Μη φέρεις τίποτα! Μη μπαίνεις σε έξοδα! Εμείς εσένα θέλουμε να δούμε, όχι τα γλυκά σου![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
stefy έγραψε:Χαχαχαχχαχα !!! Ειναι σαν το ανεκδοτο... Ποτε καταλαβαινεις ποτε εχεις παχυνει πραγματικα πολυ? ? Οταν εισαι στην παραλια και τρεχουν καταπανω σου εθελοντες της greenpeace!!! Νομιζουν οτι εισαι φαλαινα ξεβραστηκε!!!
tatijana έγραψε:stefy έγραψε:Χαχαχαχχαχα !!! Ειναι σαν το ανεκδοτο... Ποτε καταλαβαινεις ποτε εχεις παχυνει πραγματικα πολυ? ? Οταν εισαι στην παραλια και τρεχουν καταπανω σου εθελοντες της greenpeace!!! Νομιζουν οτι εισαι φαλαινα ξεβραστηκε!!!
Σιγα ρε κοριτσουμπι,κοψε κατι....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης