26 Απ: τι θα γινει θα κανουμε καμια συναντηση? Κυρ Νοε 06, 2011 1:53 pm
athina24
Πρωταγωνιστής!!
εγω θα ερθω!!!!!!!!!!με καλει το σουφλε της μαμας Κατερινας!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Εγώ είμαι μέσα για mall. Εκτός αν δε με θέλετε επειδή δεν έχω παιδάκι να φέρω... Αν θέλετε να το κάνετε μαμαδοσυνάντηση πείτε μου, καλά; No problem!
elena25 έγραψε:Εγώ είμαι μέσα για mall. Εκτός αν δε με θέλετε επειδή δεν έχω παιδάκι να φέρω... Αν θέλετε να το κάνετε μαμαδοσυνάντηση πείτε μου, καλά; No problem!
tatijana έγραψε:elena25 έγραψε:Εγώ είμαι μέσα για mall. Εκτός αν δε με θέλετε επειδή δεν έχω παιδάκι να φέρω... Αν θέλετε να το κάνετε μαμαδοσυνάντηση πείτε μου, καλά; No problem!
Μωρο μου θα γινω εγω το μωρο σου....Θα κλαιω και θα ζητω βυζακι..
tatijana έγραψε:elena25 έγραψε:Εγώ είμαι μέσα για mall. Εκτός αν δε με θέλετε επειδή δεν έχω παιδάκι να φέρω... Αν θέλετε να το κάνετε μαμαδοσυνάντηση πείτε μου, καλά; No problem!
elena25 έγραψε:tatijana έγραψε:elena25 έγραψε:Εγώ είμαι μέσα για mall. Εκτός αν δε με θέλετε επειδή δεν έχω παιδάκι να φέρω... Αν θέλετε να το κάνετε μαμαδοσυνάντηση πείτε μου, καλά; No problem!
Θα με πνίξεις καλέ! Χαχαχαχαχαχα! Έχω να καταγγείλω στα σεβαστά μέλη του φόρουμ ότι η Τατιάνα μου κάνει ανήθικες προτάσεις!
stefy έγραψε:elena25 έγραψε:tatijana έγραψε:elena25 έγραψε:Εγώ είμαι μέσα για mall. Εκτός αν δε με θέλετε επειδή δεν έχω παιδάκι να φέρω... Αν θέλετε να το κάνετε μαμαδοσυνάντηση πείτε μου, καλά; No problem!
Θα με πνίξεις καλέ! Χαχαχαχαχαχα! Έχω να καταγγείλω στα σεβαστά μέλη του φόρουμ ότι η Τατιάνα μου κάνει ανήθικες προτάσεις!
Ανηθικες?? Δεν υπαρχει πιο αγνο πραγμα απο το μητρικο θηλασμο!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
mamamatina έγραψε:Δεν πειράζει που δεν έχεις Ελενα. Θα κρατάς τα δικά μας!!!!!!!! Τάτι είσαι Αθήνα?
mamamatina έγραψε:Άντε πείτε.
mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:και εγω μεσα ειμαι.........
Βιβη εννοειται ετσι και δεν ερθεις θα σκεφτω πιο μετα τι θα σου κανω!
μονο σε διαιτα μην με βαλεις τιμωρια αχχαχαχχαχαχχχαχαχ
athina24 έγραψε:εγω θα ερθω!!!!!!!!!!με καλει το σουφλε της μαμας Κατερινας!!!!!!!!
elena25 έγραψε:Κορίτσια, τι αποφασίζουμε τελικά;
elena25 έγραψε:Το γοργόν και χάρην έχει λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!
mama katerina έγραψε:αντε βρε κοριτσια ελατε να το κανονισουμε
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΚΑΛΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣbettyd έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡ\Α Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗ
ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ
ΚΟΝΤΑ. ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ NO PROBLEM.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης