151 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #13!! Τρι Νοε 08, 2011 12:50 pm
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:elenalamprini έγραψε:Ευάκι έγραψε:mamavivo έγραψε:ΜΟΛΙς ΤΕΛΕΙΩΣΑ το γρευσ ανατομυ τον 8ο κυκλο το 8 επεισοδειο
και αθ πρεπει να περιμενω αλλη μια βδομαδα να το κατεβασω το επομενο...
ρε τι σκαλωμα ειναι αυτο?
πωπω τι μου θυμισες τωρα!κι εγω το κατεβασα αλλα δε προλαβα να το δω!!!!τι γινεται με την ζολα?elenalamprini έγραψε:didumomama έγραψε:elenalamprini έγραψε:Το χαράτσι είναι 173,25 και θα έρθει άλλο τόσο στον επόμενο λογαριασμό για 110 τετραγωνικά.Το θέμα το δικό μου είναι άλλο στην ίδια περιοχή σε διπλανό σπίτι το οποίο είναι διόροφο 165 τετραγωνικά και το χαράτσι τους ήρθε 125,30.Δεν είναι άδικο?didumomama έγραψε:elenalamprini έγραψε:αλικακι έγραψε:Κορίτσια,να ρωτήσω κάτι...όσες έχετε να πληρώσετε χαράτσι πρέπει να πληρωθεί μόνο στην ΔΕΗ??Ας πούμε σε τράπεζα μπορούμε να το πληρώσουμε????
Όπου εξοφλούντε λογαριασμοι της ΔΕΗ.Πόσο σου ήρθε?Γιατί κατι δεν πάει καλά με το χαράτσι δεν είναι και πολύ αξιοκρατικό.
Τις πεθεράς μου ήρθε η πρώτη δόση τώρα 60 ευρώ και μάλλον στον επόμενο εκκαθαριστικό θα έρθει άλλα τόσα.Έχει μικρό σπιτάκι όμως γι αυτό.
Ένας Θεός ξέρει πως τα λογαριάζουν.Εμένα είναι 80 και κάτι τετραγωνικά μπορεί και πιο πολλά και τρέμω για το πόσο θα μου έρθει...Αλλά είναι αισθητή η διαφορά σε σας.Δεν μπορείτε να πάτε σε κάποια υπηρεσία-ποια όμως;- και να δείτε μην έγινε λάθος;
Σιγά μη βγάλω άκρη.Η κυρία έχει σχέσεις με το δήμαρχο και απο οτι λένε ο δήμος δίνει της πλήροφοριες για το χαράτσι τι και πόσο θα πληρώσουν.
δε νομιζω κοριτσια!την τιμη ζωνης την γραφει η δεη πανω σε καθε λογαριασμο και οι συντελεστες παλαιοτητας ειναι αναρτημενοι στο ιντερνετ!η κυρια ή δεν εχει δηλωμενα ολα τα μετρα του σπιτιου στην δεη,ή εχει πολυτεκνικο τιμολογιο,ή σας λεει ψεμματα!!!!Nena έγραψε:
θελω κι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
Η ΔΕΗ το λέει :http://www.madata.gr/epikairotita/economy/147116.html
Πολυτεκνικό δεν έχει ουτε καν κοινωνικό τον λογαριασμό τον είδα δυστηχώς
τοτε δες την τιμη ζωνης αν ειναι η σωστη για εσενα και αν εκαναν λαθος στην κυρια μη φοβασαι θα το παρουν νωρις πρεφα!αμα ειναι να εχουν καιρδος γρηγορα διορθωνουν τα λαθη τους!αμα ειναι να σου επιστρεψουν λεφτα 800 χρονια κανουν να κοιταξουν 2 χαρτια...
σουλααααααααααααααα!!!!!!!!!! να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!
Είναι ο άντρας της ξαδέρφης μου στη ΔΕΗ τον πήρα τηλέφωνο και είπε θα το κοιτάξει αύριο και θα με πάρει.