176 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #13!! Τρι Νοε 08, 2011 11:44 pm
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
[quote="CHRISLA2216"]
εχω αλλα το πηγε ο αντρας μου σημερα στο συνεργειο!μεχρι να πιουν καφε εκει με τον μαστορα, να πουν τα πολιτικα, τα ποδοσφαιρικα, και τα οικογενειακα -αμα τα θυμηθουν αυτα τα τελευταια- να δουν και το αμαξι και να γυρισει νυχτωσαμε!!!!!!!!!χαχαχα ασε που δε ξερω αν θα αντεχε 500χλμ το αμαξι για να συναντησουμε την ματινα!!!!!χαχαχαχα αλλα να το κανονισουμε μια φορα για καφεδακι ειμαι μεσα!οχι ομως καθημερινη και πρωι γιατι δουλευω βρε κοριτσια!
Ευάκι έγραψε:mamamatina έγραψε: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Καλημέραααααααααα!!!!!! Καλημέρα Ευάκι! Ο άντρας μου έχει υπηρεσία και δεν έχω μαγείρεμα γιατί οι μεγάλοι τρώνε στον παιδικό. Θα πάρω το μωρό και θα πάω με μία φίλη μου και το μωρό της ΙΚΕΑ να χαζέψουμε!
θελω κι εγωωωωωωω!!!!!!!ΙΚΕΑ και φιλη και βολτα!!!!!!
ευακι, εχεις αμαξι?? παρτο και ελα Ικεα!! θα γινω εγω η φιλη σου σημερα, θα συναντησουμε κ την μαμαματινα με την φιλη της!!
εχω αλλα το πηγε ο αντρας μου σημερα στο συνεργειο!μεχρι να πιουν καφε εκει με τον μαστορα, να πουν τα πολιτικα, τα ποδοσφαιρικα, και τα οικογενειακα -αμα τα θυμηθουν αυτα τα τελευταια- να δουν και το αμαξι και να γυρισει νυχτωσαμε!!!!!!!!!χαχαχα ασε που δε ξερω αν θα αντεχε 500χλμ το αμαξι για να συναντησουμε την ματινα!!!!!χαχαχαχα αλλα να το κανονισουμε μια φορα για καφεδακι ειμαι μεσα!οχι ομως καθημερινη και πρωι γιατι δουλευω βρε κοριτσια!