526 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #13!! Παρ Νοε 11, 2011 12:45 am
ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΝΑΤΑΛΙ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ??????ΣΤΟΛΙΣΕΣ??ΟΧΙΙΙΙΙΙ?????ΑΡΓΗΣΕΣ ΜΑΡΗ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κάνετε ? ολα καλα ? εμεις ειμαστε αρρωστουλικα , εχει ο γιος μου λαρυγγιτιδα, μου ειπε η γιατρος να εχω μια κατσαρολα μονιμως να βραζει με νερο, ξερετε αν κανει να προσθεσω τιποτε άλλο μεσα, ευκαλυπτο ή λεβαντα ? α..τελικα εκανα καθαρισμο εχθες, ενταξει δεν ηταν και κατι τρομερο , την δευτερα να δουμε που θα παω να μου βγαλει τον φρονιμητη
Περαστικά στον μικρούλη σου.
Να ρωτήσεις την γιατρό σας,καλύτερα για τα πρόσθετα,μήπως έχει καμιά αλλεργία ο μικρός,και δεν κάνει...έτσι,τουλάχιστον έχω ακούσει.
Α,όσο για τον φρονιμίτη αφού θα σου κάνει ενεσούλα..τίποτα δεν θα καταλάβεις!!
ναι ετσι μου ειπε και αυτη , ηταν πολυ καλη, μονο που εκανα την βλακεια και ετρεχα στο ικα στην πλατεια θεατρου για να με δει γναθοεξεταστης για να παω στις 23 11, δεν παω και τελειωσε, θα δωσω 50 ευρω στην γιατρο που πηγα εχθες και τελειωσε το θεμα
Κι αφού έκανες όλην την διαδικασία,πως και δεν πήγες τελικά μέσω ΙΚΑ???
ΥΓ.Σου πέτυχε η καταιφόπιτα,τις προάλλες???Δεν μας είπες.....
γιατι βρηκα ραντεβου 23 11 και λεω που να περιμενω μεχρι τοτε, επισης ο γιατρος εκει στο ικα ηταν πολυ ειρωνικος , ενω αυτη η κυρια ειναι διπλα απο το σπιτι μου και δεν θα ταλαιπωρηθω, η πιτα εγινε πολυ ωραια αρεσε σε ολους , σου δινω την συνταγη αν θες
Καλά έκανες!!!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ που προσφέρεσαι,αλλά το καταίφι είναι το χειρότερό μου!!!Αν το φάω και σε πίτα..........
α οκ , ο μικρος δεν πινει με τιποτα το χαμομηλι που του εβρασα, με βλεπει και κρυβεται το ζουζουνι
CHRISLA2216 έγραψε:αλικακι έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:καλημεριζω την ομορφη παρεουλα μου!!
Καλημέρα!!!!!Πως πάει σήμερα η ψυχολογία σου??????Όλα καλά?????
αλικακι μου, καλημερα!
η δικια μου ψυχολογια ειναι καλυτερα σημερα, σ'ευχαριστω!!
των παιδιων μου παλι ακλονητη!! χαμπαρι δεν πηραν μου φαινεται.. πρωι πρωι αρχισαν παλι τους καβγαδες κ τις τσιριδες μεσα στο αμαξι για ενα λουτρινο που κρατουσε ο ενας, πατησα μια φωνη κ σταματησαν και οι δυο..
εσεις? ολα καλα?
αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:Kαλημερα κοριτσια ,
ειστε ολες καλα?
περαστικα στα αρρωστα φασολακια
κατερινιω να χαιρεσαι την κουκλα σου.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Φουλ του γλυκου βλεπωωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Καλημέρα!!!!!!!!natali-maria έγραψε:αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Ναταλλάκι!!!!
ΚΑλημέρα Αλικάκι !!!!Εγώ ακόμη..... !!!!Κάτι παίζει,δεν εξηγείτε αλλιώς !!!!
Γράμμα και ποστ....γράμμα και ποστ...δεν μπορεί,μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνεις κι εσύ!!!!!!!!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΝΑΤΑΛΙ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ??????ΣΤΟΛΙΣΕΣ??ΟΧΙΙΙΙΙΙ?????ΑΡΓΗΣΕΣ ΜΑΡΗ!!!
αχ....σεφ επρεπενα ειχα γινει...αδικουμε!!!!αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κάνετε ? ολα καλα ? εμεις ειμαστε αρρωστουλικα , εχει ο γιος μου λαρυγγιτιδα, μου ειπε η γιατρος να εχω μια κατσαρολα μονιμως να βραζει με νερο, ξερετε αν κανει να προσθεσω τιποτε άλλο μεσα, ευκαλυπτο ή λεβαντα ? α..τελικα εκανα καθαρισμο εχθες, ενταξει δεν ηταν και κατι τρομερο , την δευτερα να δουμε που θα παω να μου βγαλει τον φρονιμητη
Να ρωτήσεις την γιατρό σας,καλύτερα για τα πρόσθετα,μήπως έχει καμιά αλλεργία ο μικρός,και δεν κάνει...έτσι,τουλάχιστον έχω ακούσει.
ναι ετσι μου ειπε και αυτη , ηταν πολυ καλη, μονο που εκανα την βλακεια και ετρεχα στο ικα στην πλατεια θεατρου για να με δει γναθοεξεταστης για να παω στις 23 11, δεν παω και τελειωσε, θα δωσω 50 ευρω στην γιατρο που πηγα εχθες και τελειωσε το θεμα
γιατι βρηκα ραντεβου 23 11 και λεω που να περιμενω μεχρι τοτε, επισης ο γιατρος εκει στο ικα ηταν πολυ ειρωνικος , ενω αυτη η κυρια ειναι διπλα απο το σπιτι μου και δεν θα ταλαιπωρηθω, η πιτα εγινε πολυ ωραια αρεσε σε ολους , σου δινω την συνταγη αν θες
Καλά έκανες!!!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ που προσφέρεσαι,αλλά το καταίφι είναι το χειρότερό μου!!!Αν το φάω και σε πίτα..........
α οκ , ο μικρος δεν πινει με τιποτα το χαμομηλι που του εβρασα, με βλεπει και κρυβεται το ζουζουνι
χαχαχ!!!!Να σου πω...στο μέγκα θα μαγειρέψουν την καταιφόπιτά σου!!!Σε αντιγράφουν,μου φαίνεται!!!!CHRISLA2216 έγραψε:αλικακι έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:καλημεριζω την ομορφη παρεουλα μου!!
αλικακι μου, καλημερα!
των παιδιων μου παλι ακλονητη!! χαμπαρι δεν πηραν μου φαινεται.. πρωι πρωι αρχισαν παλι τους καβγαδες κ τις τσιριδες μεσα στο αμαξι για ενα λουτρινο που κρατουσε ο ενας, πατησα μια φωνη κ σταματησαν και οι δυο..
εσεις? ολα καλα?
Υπομονή...και γω υπομονή κάνω!!!
2 ώρες,ξεροσταλιασμένη-ακουμπισμένη, στο κάγκελο της κούνιας,χτες το βράδυ, για να κοιμηθεί ο μπόμπιρας,χαχα!!!Κάναμε την νύχτα μέρα....
ερασιτεχνης παιδι μου δεν το κανει καλα οπως εγω.......stefanakos έγραψε:αχ....σεφ επρεπενα ειχα γινει...αδικουμε!!!!αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κάνετε ? ολα καλα ? εμεις ειμαστε αρρωστουλικα , εχει ο γιος μου λαρυγγιτιδα, μου ειπε η γιατρος να εχω μια κατσαρολα μονιμως να βραζει με νερο, ξερετε αν κανει να προσθεσω τιποτε άλλο μεσα, ευκαλυπτο ή λεβαντα ? α..τελικα εκανα καθαρισμο εχθες, ενταξει δεν ηταν και κατι τρομερο , την δευτερα να δουμε που θα παω να μου βγαλει τον φρονιμητη
Καλά έκανες!!!!!!
χαχαχ!!!!Να σου πω...στο μέγκα θα μαγειρέψουν την καταιφόπιτά σου!!!Σε αντιγράφουν,μου φαίνεται!!!!CHRISLA2216 έγραψε:αλικακι έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:καλημεριζω την ομορφη παρεουλα μου!!
αλικακι μου, καλημερα!
εσεις? ολα καλα?
2 ώρες,ξεροσταλιασμένη-ακουμπισμένη, στο κάγκελο της κούνιας,χτες το βράδυ, για να κοιμηθεί ο μπόμπιρας,χαχα!!!Κάναμε την νύχτα μέρα....
CHRISLA2216 έγραψε:[quote="αλικακι]
tatijana έγραψε:Αγγελικουλα εισαι μια τρελλομανα κι εσυ...Χαχαχα..
Κατερινακι να την χαιρεσαι την μεγαλη σου αν και ειναι αυριο...Θα στα πουμε κι αυριο..
[ρε κοριτσια,το "ΧΑΙΡΕΣΑΙ" σωτα το γραφω?κατι δε μου κολλαει..]Εμενα μου ξυπνησε στις 8:49 ακριβως που τον ακουσα,μπορει και λιγο νωριτερα,εγω εκεινη την ωρα τον ακουσα ενω κανονικα ξυπναει στις 7 περιπου...Αχταρμας..
Καλημερεεεεες..Σημερα ειμαι καλα κοριτσια...
αλικακι έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:[quote="αλικακι]
tatijana έγραψε:Αγγελικουλα εισαι μια τρελλομανα κι εσυ...Χαχαχα..
Κατερινακι να την χαιρεσαι την μεγαλη σου αν και ειναι αυριο...Θα στα πουμε κι αυριο..
[ρε κοριτσια,το "ΧΑΙΡΕΣΑΙ" σωτα το γραφω?κατι δε μου κολλαει..]
Εμενα μου ξυπνησε στις 8:49 ακριβως που τον ακουσα,μπορει και λιγο νωριτερα,εγω εκεινη την ωρα τον ακουσα ενω κανονικα ξυπναει στις 7 περιπου...Αχταρμας..
CHRISLA2216 έγραψε:εισαι η Τατιανα και εισαι καλα??
μπραβο σου κοριτσακι μου, χαιρομαι!!
natali-maria έγραψε:tatijana έγραψε:Αγγελικουλα εισαι μια τρελλομανα κι εσυ...Χαχαχα..
Εμενα μου ξυπνησε στις 8:49 ακριβως που τον ακουσα,μπορει και λιγο νωριτερα,εγω εκεινη την ωρα τον ακουσα ενω κανονικα ξυπναει στις 7 περιπου...Αχταρμας..
Καλημέρα Τατιάνα που είσαι καλά !!!!
Σωστά το γράφεις!!
tatijana έγραψε:natali-maria έγραψε:tatijana έγραψε:Αγγελικουλα εισαι μια τρελλομανα κι εσυ...Χαχαχα..
Σωστά το γράφεις!!
Γεια σου τρελλο μωρο...Σημερα ο καιρος χλια λεμε.Παω να φταξω μαμ,γιος και μπαμπας νανι κανουν.
natali-maria έγραψε:tatijana έγραψε:natali-maria έγραψε:tatijana έγραψε:Αγγελικουλα εισαι μια τρελλομανα κι εσυ...Χαχαχα..
Σωστά το γράφεις!!
Γεια σου τρελλο μωρο...Σημερα ο καιρος χλια λεμε.Παω να φταξω μαμ,γιος και μπαμπας νανι κανουν.
Που το βάζεις μαρή τόσο φαί?Μπορείς να μου πείς?Ολη την ημέρα μαμ και μαμ είσαι!!!ΚΑι όχι για τον μικρό για την αφεντιά σου !!!!
stefanakos έγραψε:ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΠΑΛΙ !!!!!
manoula_24xr έγραψε:Kαλημερουδιαααααα!!!!!
Σημερα στις 11-11-2011 το κοριτσακι μου γινεται 5 χρονων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου φαινεται απιστευτο,οτι περασαν 5 χρονια.Ποτε εμαθα οτι ειμαι εγκυος κ ποτε περασαν 5 χρονια.
μια χαρα ειναι.η μεγαλη στο σχολειο και η μικρη κοιμαται.γι αυτο και ειμαι μεσα τετοια ωρα.tatijana έγραψε:Σημερα ειδατε ημερομηνια?
11.11.11
Ειστε ????
Καλημερα Γεωργια μου.Τα κοριτσια σου καλα?
να την χαιρεσαι και παλι.περνανε τα χρονια γρηγορα τα ατιμα.manoula_24xr έγραψε:Kαλημερουδιαααααα!!!!!
Σημερα στις 11-11-2011 το κοριτσακι μου γινεται 5 χρονων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου φαινεται απιστευτο,οτι περασαν 5 χρονια.Ποτε εμαθα οτι ειμαι εγκυος κ ποτε περασαν 5 χρονια.
manoula_24xr έγραψε:Kαλημερουδιαααααα!!!!!
Σημερα στις 11-11-2011 το κοριτσακι μου γινεται 5 χρονων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης