601 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #13!! Παρ Νοε 11, 2011 2:32 pm
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Ούτε εμένα! Λέει ότι το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Ούτε εμένα! Λέει ότι το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο!
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Ούτε εμένα! Λέει ότι το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο!
αχ αυτη η φωτο σου!!!!! αχαχαχαχαχα
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Ούτε εμένα! Λέει ότι το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο!
Ποια; Η γοργόνα μου λες;
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Ούτε εμένα! Λέει ότι το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο!
Ποια; Η γοργόνα μου λες;
ναι οποτε λες κατι σοβαρα γελαωωωωω
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Ούτε εμένα! Λέει ότι το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο!
Ποια; Η γοργόνα μου λες;
ναι οποτε λες κατι σοβαρα γελαωωωωω
Αχ, εγώ υποφέρω κι εσύ γελάς μαζί μου, ε;
Γέλα κυρία μου... Γέλα καλή μου!
elena25 έγραψε:Α, στο άλλο θέμα τα έγραψα, sorry. Πονάει χαμηλά η κοιλιά μου, μάλλον είμαι στις γόνιμες. Αυτή τη φορά όμως πονάω πολύ. Σαν κράμπες το νιώθω.
Και δεν είμαι ψάρι, είμαι γοργόνα! Γκάγκαντιν;;;
elena25 έγραψε:Τατιάνα, θεά και στις δύο! Ειδικά στη δεύτερη φαίνεται στα μάτια σου η σοφία των 31 σου χρόνων και σου δίνει μια άλλη λάμψη!
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Α, στο άλλο θέμα τα έγραψα, sorry. Πονάει χαμηλά η κοιλιά μου, μάλλον είμαι στις γόνιμες. Αυτή τη φορά όμως πονάω πολύ. Σαν κράμπες το νιώθω.
γονιμες??? βουουρρ!
siren έγραψε:Τατιανακι σορρυ που επεμβαινω αλλα με το μελαχρινο νομιζω οτι ησουν πιο κουκλα!
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Α, στο άλλο θέμα τα έγραψα, sorry. Πονάει χαμηλά η κοιλιά μου, μάλλον είμαι στις γόνιμες. Αυτή τη φορά όμως πονάω πολύ. Σαν κράμπες το νιώθω.
γονιμες??? βουουρρ!elena25 έγραψε:Τατιάνα, θεά και στις δύο! Ειδικά στη δεύτερη φαίνεται στα μάτια σου η σοφία των 31 σου χρόνων και σου δίνει μια άλλη λάμψη!
στην πρωτη δεν παιζεσαι! στη δευτερη δεν καταλαβα εδω και ποση ωρα ψαχνω να σε βρω πανω σε καποια απο τις καμηλες
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Α, στο άλλο θέμα τα έγραψα, sorry. Πονάει χαμηλά η κοιλιά μου, μάλλον είμαι στις γόνιμες. Αυτή τη φορά όμως πονάω πολύ. Σαν κράμπες το νιώθω.
γονιμες??? βουουρρ!
Και να ήθελα τον χαίρεται άλλη απόψε!
tatijana έγραψε:elena25 έγραψε:Τατιάνα, θεά και στις δύο! Ειδικά στη δεύτερη φαίνεται στα μάτια σου η σοφία των 31 σου χρόνων και σου δίνει μια άλλη λάμψη!
στην πρωτη δεν παιζεσαι! στη δευτερη δεν καταλαβα εδω και ποση ωρα ψαχνω να σε βρω πανω σε καποια απο τις καμηλες
siren έγραψε:Σιγα καλε ανθος και τωρα τι εισαι? 5 χρονια περασαν? Μακρυνε τα μαλλια σου παλι ευκολο ειναι απλα μην τα πειραζεις εγω τα εχω μεχρι τον κ@λο!
mama katerina έγραψε:
Και να ήθελα τον χαίρεται άλλη απόψε!
elena25 έγραψε:Αχαχαχαχαχα! Ρε Κατερίνα...
Αχ, κι εγώ κοιτάω παλιές φωτογραφίες και τις συγκρίνω με πρόσφατες και με πιάνει υστερία!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης