626 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #13!! Παρ Νοε 11, 2011 3:31 pm
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
2ο σπαρταρισμα μεσα μου σημερα!Αχ ας μην ειναι παλιοεντερα!μπεμπουλα εσυ εισαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
blackrose έγραψε:2ο σπαρταρισμα μεσα μου σημερα!Αχ ας μην ειναι παλιοεντερα!μπεμπουλα εσυ εισαι?
blackrose έγραψε:2ο σπαρταρισμα μεσα μου σημερα!Αχ ας μην ειναι παλιοεντερα!μπεμπουλα εσυ εισαι?
Ευάκι έγραψε:
αντζι γιατι καλε αορατη?μια χαρα κοπελα!!!!
evvi έγραψε:εμαθα κατι σημερα και μου εχει χαλασει η ψυχολογια τελιος.... κλαιω δε μπορω να το πιστεψω
μιας γνωστης μου το παιδακι επαθε ανακοπη στον υπνο του 6 χρονων δλδ γτ να γινονται αυτα ρε γμτ?? το αγγελουδακι ο θεος να το φυλαει εκει που ειναι τωρα.
ειχε καποιο προβλημα το παιδακι ?Angie_77 έγραψε:Ευάκι έγραψε:
αντζι γιατι καλε αορατη?μια χαρα κοπελα!!!!
Απλά όποτε γράφω κάτι, τις περισσότερες φορές μένει ασχολίαστο, σε αντίθεση με άλλα post!!! Anyway Ευάκι!!!!!
Αχ,Αντζελίνα,θα σε μαλώσω...εγώ,πάλι ,έχω παρατηρήσει ότι πολλές κοπέλες σου απαντάνε...τώρα,αν τύχει και καμιά φορά να μην...δεν πειράζει,σε όλες τυχαίνει!!Καλή καρδιά!!!!!evvi έγραψε:εμαθα κατι σημερα και μου εχει χαλασει η ψυχολογια τελιος.... κλαιω δε μπορω να το πιστεψω
μιας γνωστης μου το παιδακι επαθε ανακοπη στον υπνο του 6 χρονων δλδ γτ να γινονται αυτα ρε γμτ?? το αγγελουδακι ο θεος να το φυλαει εκει που ειναι τωρα.
Τι λες τώρα????Συλληπητήρια στους γονείς...τραγικό.Τι κρίμα που είναι να φεύγουν,έτσι άδικα,παιδάκια.
Τουρτίτσα,περαστικά στην μικρούλα σου.Και σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια..
stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε ? εγω εχω σαλταρει , ο μικρος γκρινιαζει και η μεγαλη τον πειραζει συνεχεια τι να κάνω ? help!!!!!
stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε ? εγω εχω σαλταρει , ο μικρος γκρινιαζει και η μεγαλη τον πειραζει συνεχεια τι να κάνω ? help!!!!!
ειναι 6,5αγγελικημαρια έγραψε:μαθημα θεατρου ε?? τελεια! ποσο ειναι η μεγαλη?
stefanakos έγραψε:ειναι 6,5αγγελικημαρια έγραψε:μαθημα θεατρου ε?? τελεια! ποσο ειναι η μεγαλη?
stefanakos έγραψε:αντε σας αφηνω παω να καθαρισω ψαρια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης