876 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #13!! Δευ Νοε 14, 2011 12:44 am
αγγελικημαρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα! κουραγιο με τα χαρατσια.υπαρχει καμια που δε το πληρωσε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εμενα δεν μου εχει ερθει, λετε να την γλιτωσα ?αγγελικημαρια έγραψε:καλημερα! κουραγιο με τα χαρατσια.υπαρχει καμια που δε το πληρωσε?
τα περνας απο αυγο και φρυγανια, εγω δεν βαζω γαλααγγελικημαρια έγραψε:μη με κοροιδεψετε, ειμαι νεα νοικοκυρα κ δε ξερω! τα σνιτζελ τα περμας μονο απο φρυγανια ή κ αυγο? καπου ειχα ακουσει κ για γαλα. για πειτε πως να τα κανω?
stefanakos έγραψε:εμενα δεν μου εχει ερθει, λετε να την γλιτωσα ?αγγελικημαρια έγραψε:καλημερα! κουραγιο με τα χαρατσια.υπαρχει καμια που δε το πληρωσε?
αγγελικημαρια έγραψε:μη με κοροιδεψετε, ειμαι νεα νοικοκυρα κ δε ξερω! τα σνιτζελ τα περμας μονο απο φρυγανια ή κ αυγο? καπου ειχα ακουσει κ για γαλα. για πειτε πως να τα κανω?
CHRISLA2216 έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:μη με κοροιδεψετε, ειμαι νεα νοικοκυρα κ δε ξερω! τα σνιτζελ τα περμας μονο απο φρυγανια ή κ αυγο? καπου ειχα ακουσει κ για γαλα. για πειτε πως να τα κανω?
εγω τα βουταω πρωτα στο αυγο κι επειτα σε φρυγιανα κ λιγο αλευρι (ανακατεμενα αυτα)
αγγελικημαρια έγραψε:με τη φρυγανια ε? κ πως θα υπολογισω τη ποσοτητα? αν παρω την αδερφη μου ή τη πεθερα μου μου λενε τις ποσοτητες με τις χουφτες, εμ το ιδιο ειναι? την ιδια χουφτα εχουμε?θα ψαξω κ εγω στο ιντερνετ.
αγγελικημαρια έγραψε:με τη φρυγανια ε? κ πως θα υπολογισω τη ποσοτητα? αν παρω την αδερφη μου ή τη πεθερα μου μου λενε τις ποσοτητες με τις χουφτες, εμ το ιδιο ειναι? την ιδια χουφτα εχουμε?θα ψαξω κ εγω στο ιντερνετ.
CHRISLA2216 έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:με τη φρυγανια ε? κ πως θα υπολογισω τη ποσοτητα? αν παρω την αδερφη μου ή τη πεθερα μου μου λενε τις ποσοτητες με τις χουφτες, εμ το ιδιο ειναι? την ιδια χουφτα εχουμε?θα ψαξω κ εγω στο ιντερνετ.
χαχαχα!! καλε για σνιτσελ θα ψαξεις στο ιντερνετ? ειναι απλο..
αλατοπιπερο μπορεις να ριξεις ειτε στην φρυγανια, ειτε στο αυγο, ειτε στο σνιτσελ.. λιγο, με το ματι.. η' με ενα κουταλακι του γλυκου, αμα φοβασαι τοσο...
CHRISLA2216 έγραψε:
χαχαχα!! καλε για σνιτσελ θα ψαξεις στο ιντερνετ? ειναι απλο..
αλατοπιπερο μπορεις να ριξεις ειτε στην φρυγανια, ειτε στο αυγο, ειτε στο σνιτσελ.. λιγο, με το ματι.. η' με ενα κουταλακι του γλυκου, αμα φοβασαι τοσο...
4 κομμάτια σνίτσελαγγελικημαρια έγραψε:stefanakos έγραψε:εμενα δεν μου εχει ερθει, λετε να την γλιτωσα ?αγγελικημαρια έγραψε:καλημερα! κουραγιο με τα χαρατσια.υπαρχει καμια που δε το πληρωσε?
αποκλειεται να τη γλυτωσεις! κ σε πεθαμενους στελνουν τα χαρατσια!
ευχαριστω για τα σνιτσελ, αλατι βαζεις πριν απ το αυγο?
stefanakos έγραψε:4 κομμάτια σνίτσελαγγελικημαρια έγραψε:stefanakos έγραψε:εμενα δεν μου εχει ερθει, λετε να την γλιτωσα ?αγγελικημαρια έγραψε:καλημερα! κουραγιο με τα χαρατσια.υπαρχει καμια που δε το πληρωσε?
αποκλειεται να τη γλυτωσεις! κ σε πεθαμενους στελνουν τα χαρατσια!
ευχαριστω για τα σνιτσελ, αλατι βαζεις πριν απ το αυγο?
2 αβγά
λίγο γάλα
φρυγανιά τριμμένη
τυρί τριμμένο
λάδι για τηγάνισμα
1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Στα γρήγορα
Κατηγορία
Μοσχάρι
Χοιρινό
Μέθοδος
Τηγανιού
Δυσκολία
Γρήγορο
Εύκολο
Περιέχει
Γάλα
Αβγά
Τυριά
Σερβίρει
4
Πως το κάνουμε:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.
Χτυπάμε τα αβγά ολόκληρα με λίγο γάλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
Σε άλλο πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά και το τυρί.
Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ πρώτα στο μίγμα της φρυγανιάς, μετά στο αβγό και μετά πάλι στη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές και μετά τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτι κουζίνας για να στραγγίσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά με λεμόνι και μαϊντανό.
Διαβάστε περισότερο: Σνίτσελ Πανέ http://www.sintagespareas.gr/sintages/snitsel-pane.html#ixzz1dfaFzG9I
οριστε σου βρηκα αυτη την συνταγη
αγγελικημαρια έγραψε:να στε καλα κουκλες, κ μενα μαρεσουν τα σνιτσελακια!!θα σας πω αν τα κανα καλα!( τωρα αν ρωτησω αν παιζει ρολο τι αλευρι χρησιμοποιεθτε θα φανω ντιπ για ντιπ ασχετη οποτε δε ρωταω! )
chicken έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:να στε καλα κουκλες, κ μενα μαρεσουν τα σνιτσελακια!!θα σας πω αν τα κανα καλα!( τωρα αν ρωτησω αν παιζει ρολο τι αλευρι χρησιμοποιεθτε θα φανω ντιπ για ντιπ ασχετη οποτε δε ρωταω! )
ότι έχεις καλέ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης