26 Απ: ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Τετ Νοε 09, 2011 2:05 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:MariaM έγραψε:ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ... ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΙΩΛΑΣ.. ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????LARA@ έγραψε:ασε και σημερα ειδα μια να εχει 2 παιδια στη
θεση του συνοδηγου και μου ερχοταν να την κουτουλησω μεχρι να φωναζει
ημαρτον....
Α, μεγαλο θεμα κι αυτο! Εχω δει πατερα να κραταει στο τιμονι ενα 3χρονο κοριτσακι και να οδηγουν μαζι και τη μανα διπλα να κραταει επανω στο παρμπριζ κυριολεκτικα ενα μωρο 8 μηνων περιπου και να περνανε ολοι πολυ ωραια... Τι χαρα τιχαρα σκιζει η βαρκα τα νερα... Και εγω με τον αντρα μου που ημασταν σταματημενοι μεχρι να περασουν ειχαμε μεινει ετσιβ . Τι βαρετη μανα που ειμαι εγω που το εχω δεμεν στο καθισματάκι του!
Έχω δει τους γονείς κανονικά δεμένους με τη ζώνη τους, ΚΥΡΙΟΙ! και το παιδάκι στο πίσω κάθισμα, λυτό και όρθιο ανάμεσα από τα δύο καθίσματα να κοιτάει μπροστά...
Να ήταν όλοι χωρίς ζώνες να το καταλάβω: η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο, αφού δε δένονται οι γονείς, από πού να παραδειγματιστεί το κακόμοιρο? Αλλά να είσαι εσύ δεμένος ωραία ωραία και το παιδί πίσω να αλονίζει???
natali-maria έγραψε:
Αγγελική είσαι μεγάλο ταλέντο !!!!Ζήλεια μουυυυυυυυυυυυ,ζήλεια μου !!!!
Ασχετο όμως ήθελα να το πω !!!
Σε ευχαριστώ Ναταλία μου! Μα αυτό το βιντεάκι πια! Λέτε να γίνω διάσημη??? Βίβιαν δε νομίζω να μου ζητήσεις ποσοστά! χαχαχαχαχα!!!![/quote]
Πραγματικά πρέπει να ασχοληθείς!!!!Μην το αφήσεις !!!!Βίβιαν ακούς... ?