51 Απ: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ....... Τετ Νοε 09, 2011 6:40 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
εγω οσο εκανα καπνο τον κραταγα κ 4 μερες!!! κ 5 μου εχει κρατησει.οχι το μεγαλο το μικρο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
mamavivo έγραψε:chicken έγραψε:Εγώ κάπνιζα ένα καπνό σε δύο μέρες. Μου άρεσε τόσο πολύ το τσιγάρο, μα τόσο πολύ. Δεν είχα πει ποτέ πως θέλω να το κόψω, αντίθετα απολάμβανα κάθε ένα τσιγάρο που έστριβα.
Μόλις έμεινα έγκυος στις 3-4 πρώτες μέρες που το ήξερα, κάπνιζα (δεν θυμάμαι πόσα, αλλά κάπνιζα) μέχρι που ένα ωραίο πρωινό (4η μέρα απο το τέστ) έκανα εμετό μόλις άναψα τσιγάρο.
Δεν ξαναέστριψα απο τότε & μπορώ να πω πως μου λείπει πολύ. Όχι τόσο το να καπνίσω, γιατί προσπάθησα να κάνω ένα τσιγάρο και στις 3 τζούρες το έσβησα.
Μου λείπει το να μπορώ να απολαύσω το τσιγάρο μου
Πάντως και εμένα με ξενίζει μια γυναίκα με την κοιλιά τούρλα να κρατάει τσιγάρο. Τσουρέκια της τα είχα κάνει της Βιβής που δεν το είχε κόψει
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ πραγματικα.
εκανα 4 τσιγαρα την ημερα.μολις γεννησα το κοψα οσο θηλαζα,αμε αμε..αλλα μετα ξεκινησα τσιγαρο και zanax για να επιβιωσω αχαχαχχα
grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:chicken έγραψε:Εγώ κάπνιζα ένα καπνό σε δύο μέρες. Μου άρεσε τόσο πολύ το τσιγάρο, μα τόσο πολύ. Δεν είχα πει ποτέ πως θέλω να το κόψω, αντίθετα απολάμβανα κάθε ένα τσιγάρο που έστριβα.
Μόλις έμεινα έγκυος στις 3-4 πρώτες μέρες που το ήξερα, κάπνιζα (δεν θυμάμαι πόσα, αλλά κάπνιζα) μέχρι που ένα ωραίο πρωινό (4η μέρα απο το τέστ) έκανα εμετό μόλις άναψα τσιγάρο.
Δεν ξαναέστριψα απο τότε & μπορώ να πω πως μου λείπει πολύ. Όχι τόσο το να καπνίσω, γιατί προσπάθησα να κάνω ένα τσιγάρο και στις 3 τζούρες το έσβησα.
Μου λείπει το να μπορώ να απολαύσω το τσιγάρο μου
Πάντως και εμένα με ξενίζει μια γυναίκα με την κοιλιά τούρλα να κρατάει τσιγάρο. Τσουρέκια της τα είχα κάνει της Βιβής που δεν το είχε κόψει
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ πραγματικα.
εκανα 4 τσιγαρα την ημερα.μολις γεννησα το κοψα οσο θηλαζα,αμε αμε..αλλα μετα ξεκινησα τσιγαρο και zanax για να επιβιωσω αχαχαχχα
κοριτσαρα μουυυυυυ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
δικια μου και εσυ λοιπον ημουν σιγουρη.
mamavivo έγραψε:
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ πραγματικα.
joannakuba έγραψε:ΟΥΧΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΔΥΣΚΟΛΑΑΑ...
ΚΑΙ μάλιστα στα δύο πρώτα μου έλεγα
" ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ"
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ?????
Ελπίζω όταν παω στο γιατρό και το ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ......να αλλάξει κάτι μεσα μου....τι να πω???
Αυτή η εγκυμοσύνη, αν και είμαιμόλις 6 εβδομάδων περίπου, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ απο τις άλλες...
ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΩ
ΟΥΤΕ ΝΥΣΤΑΧΩ
ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΩ
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΣΙΓΑΡΟ ...ΒΟΛΤΕΣ ΚΛΠ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ??????????????
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ που μοιραστηκατε τις "ΑΜΑΡΤΙΕΣ" σας μαζί μου
chicken έγραψε:mamavivo έγραψε:
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ πραγματικα.
Με προκαλείς?
Αχ δε θα επιστρέψω? θα έρθω και δε θα σαφήνω ούτε έξω να βγαίνεις να κάνεις τσιγάρο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
markella01 έγραψε:Είναι όντως δύσκολο για κάποιον που πραγματικά του αρέσει το τσιγάρο...Είχα καταφέρει το 2007 να το κόψω για 3 χρόνια και μετά το ξανάρχισα το ζώον..
mamarena έγραψε:Εγω οταν εμεινα εγκυος καπνιζα σχεδον ενα πακετο την ημερα.. Οταν πηγα στο γιατρο με ρωτησε αν καπνιζω και του ειπα ναι.. με ρωτησε ποσα τσιγαρα και του ειπα σχεδον ενα πακετο. Μετα με ξαναρωτησε ποσα θελω να καπνιζω αν δε καταφερω να το κοψω.. Του λεω αυτα που πραγματικα χρειαζομαι ειναι 5-6..Τα αλλα τα εκανα από συνηθεια. Μου επετρεψε να καπνιζω μεχρι και 7 τσιγαρα την ημερα. Θυμαμαι μου ειχε πει.. Καλυτερα να καπνιζεις λιγο, παρα να αντιμετωπισεις τωρα που εισαι εγκυος ολο τον πανικο απο την διακοπη του καπνισματος.. (Πολυ large ο γιατρουλης μου!!!)
Κι ετσι εκανα.. Μια μερα καπνιζα 2..μια 5.. αλλα μεχρι εκει. Τωρα καπνιζω ενα καπνο σε 4 μερες.. Αντιστοιχει σε 6-7 τσιγαρα την ημερα. Αλλα οταν πηγα στον γιατρο μου τηντελευταια φορα, με ρωτησε αν ακομα δεν εκοψα το τσιγαρο. Τωρα λεω μου λες να το κοψω??? Εδω στην εγκυμοσυνη και ησουν χαλαρος!! Ναι, μου λεει, τοτε ησουν εγκυος και δεν ηθελα να σε ζορισω. Τωρα ομως κοφτο!! Γιατι αν δεν το εχεις κοψει μεχρι την επομενη εγκυμοσυνη, τοτε πραγαματικα θα σε ζορισω!!!
Ειναι δυσκολο παντως.. Μακαρι να καταφερουμε ολες να το κοψουμε! Μια αποφαση ειναι..αλλα ποιος την παιρνει????
joannakuba έγραψε:ουφφφφφφφφ κοριτσια
Εγώ πάντως παρακαλάω να έχω και σε αυτήν την εγκυμοσύνη ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ κλπ....για να μην καπνίζω
ΦΑΝΤΑΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ που με εφτασε το παλιο τσιγαρο
joannakuba έγραψε:ΑΣΕΕΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ.......
Εγώ είχα αναγούλες που μου περνούσαν μόλις έτρωγα
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΕΕ???????
σε κάθε εγκυμοσύνη λοιπόν....τσουπ απο 30 κιλά....
είμαι και 1,60 με το ζόρι....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕ....χαχαχαχαχαααα
ΜΠΑΛΙΤΣΑ κανονικη
joannakuba έγραψε:χαχαχααχα........χαχαχαα
ΦΑΛΑΙΝΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης