851 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! Κυρ Νοε 20, 2011 9:03 am
mamita
Η ψυχή της παρέας!
γιατι Στεφανανακι?σε πηρε απο κατω?ελα ολα καλα θα πανε..
Αλεξακι την φωτο δεν την βλεπω..
Αλεξακι την φωτο δεν την βλεπω..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
alexia-marinos έγραψε:θα ξαναπροσπαθησω πιο μετα γιατι σε λιγο θα κανουμε μπανιο τον μικρο...κριμα....
εσυ πως εισαι μαμιτουλα,ολα καλα?
Τατιανουλα μου,τι κανεις κοριτσακι μου...?
mamita έγραψε:alexia-marinos έγραψε:θα ξαναπροσπαθησω πιο μετα γιατι σε λιγο θα κανουμε μπανιο τον μικρο...κριμα....
ειμαι ετοιμη να σκασω αλεξια μου..περιμενω
νιωθω οτι ειμαι εγκυος χρονια..
alexia-marinos έγραψε:mamita έγραψε:alexia-marinos έγραψε:θα ξαναπροσπαθησω πιο μετα γιατι σε λιγο θα κανουμε μπανιο τον μικρο...κριμα....
ειμαι ετοιμη να σκασω αλεξια μου..περιμενω
νιωθω οτι ειμαι εγκυος χρονια..
Ασε,ετσι ακριβως ενιωθα κ εγω....τωρα παντως μου λειπει κ η κοιλιτσα μου,κ ας εχω τον μικρο στην αγκαλια μου....υπομονη κοριτσακι μου,τα καλυτερα ερχονται.....
Carrie έγραψε:Να 'μαστε και εμείς!!!!!!!!!!Σήμερα γυρίσαμε σπιτάκι μας με το μπεμπάκι μας και ειπα να σας γράψω τώρα που κοιμάται!Διάβασα μερικά νέα σας οσο ήμουνα στην κλινική αλλά έχω μείνει ακόμη στην σελίδα 36 Συγχαρητήρια σε όσες γέννησαν όσο έλειπα!!!
Πήγαν όλα καλα ευτυχώς, η καισαρική έγινε σε χρόνο dt και δεν κατάλαβα τίποτα -αν εξαιρέσεις ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας είχα τρομερή τάση για εμέτο και ζαλάδα τύπου ναυτία και για 2 μέρες τρομέρη φαγούρα σε όλο μου το σώμα λες και είχα ψείρες!!!Δυστυχώς κράτησαν το μωρό στην μονάδα για ένα 24ωρο και έτσι δεν μπόρεσα να τον δω αμέσως πέρα από την στιγμή που μου τον βάλανε στην αγκαλιά μου όταν γεννήθηκε αλλά δεν μπορούσα ούτε να τον χαιδέψω καθότι με είχα σαν σταυρωμένη!Τα χέρια σε διάταση Πήγα το απόγευμα της ίδιας μέρας στην μονάδα να τον δω μήπως και τον βάλω στο στήθος αλλά τον είχανε ήδη ταίσει και κοιμότανε..Πήγα όμως την Πέμπτη το πρωι αλλά και πάλι δεν με άφησαν να τον βάλω στο στήθος γιατί δεν μου είχανε βγάλει ακόμη τους 2 όρους Το θέμα είναι ότι ευτυχώς ζήτησα rooming in και μου αλλάξανε δωμάτιο γιατί το πρώτο βράδυ ήτανε εφιαλτικό σο 3κλινο με της συγκατοίκους μου που είχανε γεννήσει κάτι μέρες νωρίτερα και δεν ένιωθαν!!Η μία μιλούσε στο τηλ στις 4 το πρωί με τον άνδρα της λες και ήτανε σπιτι της και η άλλη άφηνε την τηλεόραση τέρμα και κοιμότανε!!! Από Πέμπτη όμως ήμουνα μόνη μου στο 3κλινο το καινούριο και ήτανε απόλαυση.Δόξα το Θεό που είχα την μαμά μου μαζί και με βοήθησε τόσο πολύ και έμεινε όλα τα βράδια μαζί μου και με βοήθησε τόσο πολύ με το θέμα του θηλασμού γιατί οι μαίες εκεί δεν ενδιαφερότανε και πολύ να ασχοληθούνε μαζί σου..Το θέμα είναι ότι από εχθές το βράδυ πλέον θηλάζουμε αποκλειστικά Σήμερα ήρθαμε σπίτι μας και όλα κυλάνε μια χαρά αν εξαιρέσει κανείς ότι έχω πυρετό από το στήθος που χθες στο παρά πέντε γλίτωσα την μαστίτιδα αλλά το μωράκι μου είναι τόσο ήσυχο που μόνο τρώει και κοιμάται!!
Θα διαβάσω τα νέα σας και θα επανέλθω
mamita έγραψε:Η πητ μου ειναι μεχρι 30 αλλο τι λεει το τικερακι μου, το εχω κανει λαθος γιατι ειχα διαφορα υπερηχογραφικης ημερομηνιας με την κανονικη.
μου ειπε οτι μαλλον στο τελος της αλλης εβδομαδας.Δεν μου ειπε τιποτα για προκληση.
Carrie έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ!! Ναι είμαι καλά,δεν με έχουνε πιάσει (ακόμη) τίποτα ψυχολογικά και είμαι μία ευτυχισμένη μανούλα!Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο όλη μέρα όπως μπορείτε να φανταστείτε!!! Θέλω πολύ να σας βάλω φωτογραφία αλλά κοιμάται συνέχεια και έχει ακόμη και ξύπνιος κλειστά τα ματάκια του και είναι κρίμα να μην δείτε τις γαλάζιες ματάρες μας!!!!!!!!
mamita έγραψε:αλεξακι εχεις τοσο ομορφο 0-παναγια κοντα του-μωρο που κοπελα μου λεω να μην ασχοληθεις με καμια κακιστρο και να ηρεμησεις!!
alexia-marinos έγραψε:mamita έγραψε:αλεξακι εχεις τοσο ομορφο 0-παναγια κοντα του-μωρο που κοπελα μου λεω να μην ασχοληθεις με καμια κακιστρο και να ηρεμησεις!!
Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!Φαντασου τι ανθρωπος ειναι ποτ εκανε σκηνικο γιατι ηθελα το πρωτο βραδυ που γεννησα τη μαμα μου στο νοσοκομειο κ οχι αυτη...μου μιλησε πολυ ασχημα κ εκλαιγα μεχρι την περασμενη εβδομαδα....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης