Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιατι Στεφανανακι?σε πηρε απο κατω?ελα ολα καλα θα πανε..

Αλεξακι την φωτο δεν την βλεπω..

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
θα ξαναπροσπαθησω πιο μετα γιατι σε λιγο θα κανουμε μπανιο τον μικρο...κριμα....
εσυ πως εισαι μαμιτουλα,ολα καλα?
Τατιανουλα μου,τι κανεις κοριτσακι μου...?

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξακι μου, ειναι τελειος!!!!
να σου ζησει!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:θα ξαναπροσπαθησω πιο μετα γιατι σε λιγο θα κανουμε μπανιο τον μικρο...κριμα....

ειμαι ετοιμη να σκασω αλεξια μου..περιμενω
νιωθω οτι ειμαι εγκυος χρονια..

alexia-marinos

alexia-marinos
mamita έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:θα ξαναπροσπαθησω πιο μετα γιατι σε λιγο θα κανουμε μπανιο τον μικρο...κριμα....

Ασε,ετσι ακριβως ενιωθα κ εγω....τωρα παντως μου λειπει κ η κοιλιτσα μου,κ ας εχω τον μικρο στην αγκαλια μου....υπομονη κοριτσακι μου,τα καλυτερα ερχονται..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 215994

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:
mamita έγραψε:

Ασε,ετσι ακριβως ενιωθα κ εγω....τωρα παντως μου λειπει κ η κοιλιτσα μου,κ ας εχω τον μικρο στην αγκαλια μου....υπομονη κοριτσακι μου,τα καλυτερα ερχονται..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 215994

ρε συ επειδη δεν θυμαμαι και εσενα ο γυναικολογος περιμενε να τον κλεισεις τον εννατο? μπηκες προγραμματισμενα η οχι/
Αρχιζω να πιστευω οτι θα μου κανει προκληση σε καποια φαση, ειναι ακομη ψηλα, υπαρχει περιπτωση να κατεβει τωρα?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'μαστε και εμείς!!!!!!!!!!Σήμερα γυρίσαμε σπιτάκι μας με το μπεμπάκι μας και ειπα να σας γράψω τώρα που κοιμάται!Διάβασα μερικά νέα σας οσο ήμουνα στην κλινική αλλά έχω μείνει ακόμη στην σελίδα 36 Shocked Shocked Shocked Συγχαρητήρια σε όσες γέννησαν όσο έλειπα!!!

Πήγαν όλα καλα ευτυχώς, η καισαρική έγινε σε χρόνο dt και δεν κατάλαβα τίποτα -αν εξαιρέσεις ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας είχα τρομερή τάση για εμέτο και ζαλάδα τύπου ναυτία και για 2 μέρες τρομέρη φαγούρα σε όλο μου το σώμα λες και είχα ψείρες!!!Δυστυχώς κράτησαν το μωρό στην μονάδα για ένα 24ωρο και έτσι δεν μπόρεσα να τον δω αμέσως πέρα από την στιγμή που μου τον βάλανε στην αγκαλιά μου όταν γεννήθηκε αλλά δεν μπορούσα ούτε να τον χαιδέψω καθότι με είχα σαν σταυρωμένη!Τα χέρια σε διάταση Crying or Very sad Crying or Very sad Πήγα το απόγευμα της ίδιας μέρας στην μονάδα να τον δω μήπως και τον βάλω στο στήθος αλλά τον είχανε ήδη ταίσει και κοιμότανε..Πήγα όμως την Πέμπτη το πρωι αλλά και πάλι δεν με άφησαν να τον βάλω στο στήθος γιατί δεν μου είχανε βγάλει ακόμη τους 2 όρους ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 534787 Το θέμα είναι ότι ευτυχώς ζήτησα rooming in και μου αλλάξανε δωμάτιο γιατί το πρώτο βράδυ ήτανε εφιαλτικό σο 3κλινο με της συγκατοίκους μου που είχανε γεννήσει κάτι μέρες νωρίτερα και δεν ένιωθαν!!Η μία μιλούσε στο τηλ στις 4 το πρωί με τον άνδρα της λες και ήτανε σπιτι της και η άλλη άφηνε την τηλεόραση τέρμα και κοιμότανε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 679259 Από Πέμπτη όμως ήμουνα μόνη μου στο 3κλινο το καινούριο και ήτανε απόλαυση.Δόξα το Θεό που είχα την μαμά μου μαζί και με βοήθησε τόσο πολύ και έμεινε όλα τα βράδια μαζί μου και με βοήθησε τόσο πολύ με το θέμα του θηλασμού γιατί οι μαίες εκεί δεν ενδιαφερότανε και πολύ να ασχοληθούνε μαζί σου..Το θέμα είναι ότι από εχθές το βράδυ πλέον θηλάζουμε αποκλειστικά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 893968 Σήμερα ήρθαμε σπίτι μας και όλα κυλάνε μια χαρά αν εξαιρέσει κανείς ότι έχω πυρετό από το στήθος που χθες στο παρά πέντε γλίτωσα την μαστίτιδα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 534787 αλλά το μωράκι μου είναι τόσο ήσυχο που μόνο τρώει και κοιμάται!!

Θα διαβάσω τα νέα σας και θα επανέλθωSmile

alexia-marinos

alexia-marinos

ρε συ επειδη δεν θυμαμαι και εσενα ο γυναικολογος περιμενε να τον κλεισεις τον εννατο? μπηκες προγραμματισμενα η οχι/
Αρχιζω να πιστευω οτι θα μου κανει προκληση σε καποια φαση, ειναι ακομη ψηλα, υπαρχει περιπτωση να κατεβει τωρα? [/quote]

Ναι,εγω Κυριακη εκλεινα τον 9ο κ ειχαμε πει οτι θα περιμεναμε μεχρι την Τεταρτη κ αν δεν ειχα γεννησει θα καναμε ορο για τεχνητους πονους,οχι καισαρικη...τελικα ο μοικρος αποφαγισε να βγει την Κυριακη που ηταν και η ΠΗΤ μου....!!!!Οσο για το θεμα του οτι ειναι ψηλα,απ'οσο γνωριζω υπαρχει περιπτωση μεχρι κ την τελευταια στιγμη να κατεβει...δεν σου εχει πει τιποτα γιαυτο ο γιατρος σου?

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Να 'μαστε και εμείς!!!!!!!!!!Σήμερα γυρίσαμε σπιτάκι μας με το μπεμπάκι μας και ειπα να σας γράψω τώρα που κοιμάται!Διάβασα μερικά νέα σας οσο ήμουνα στην κλινική αλλά έχω μείνει ακόμη στην σελίδα 36 Shocked Shocked Shocked Συγχαρητήρια σε όσες γέννησαν όσο έλειπα!!!

Πήγαν όλα καλα ευτυχώς, η καισαρική έγινε σε χρόνο dt και δεν κατάλαβα τίποτα -αν εξαιρέσεις ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας είχα τρομερή τάση για εμέτο και ζαλάδα τύπου ναυτία και για 2 μέρες τρομέρη φαγούρα σε όλο μου το σώμα λες και είχα ψείρες!!!Δυστυχώς κράτησαν το μωρό στην μονάδα για ένα 24ωρο και έτσι δεν μπόρεσα να τον δω αμέσως πέρα από την στιγμή που μου τον βάλανε στην αγκαλιά μου όταν γεννήθηκε αλλά δεν μπορούσα ούτε να τον χαιδέψω καθότι με είχα σαν σταυρωμένη!Τα χέρια σε διάταση Crying or Very sad Crying or Very sad Πήγα το απόγευμα της ίδιας μέρας στην μονάδα να τον δω μήπως και τον βάλω στο στήθος αλλά τον είχανε ήδη ταίσει και κοιμότανε..Πήγα όμως την Πέμπτη το πρωι αλλά και πάλι δεν με άφησαν να τον βάλω στο στήθος γιατί δεν μου είχανε βγάλει ακόμη τους 2 όρους ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 534787 Το θέμα είναι ότι ευτυχώς ζήτησα rooming in και μου αλλάξανε δωμάτιο γιατί το πρώτο βράδυ ήτανε εφιαλτικό σο 3κλινο με της συγκατοίκους μου που είχανε γεννήσει κάτι μέρες νωρίτερα και δεν ένιωθαν!!Η μία μιλούσε στο τηλ στις 4 το πρωί με τον άνδρα της λες και ήτανε σπιτι της και η άλλη άφηνε την τηλεόραση τέρμα και κοιμότανε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 679259 Από Πέμπτη όμως ήμουνα μόνη μου στο 3κλινο το καινούριο και ήτανε απόλαυση.Δόξα το Θεό που είχα την μαμά μου μαζί και με βοήθησε τόσο πολύ και έμεινε όλα τα βράδια μαζί μου και με βοήθησε τόσο πολύ με το θέμα του θηλασμού γιατί οι μαίες εκεί δεν ενδιαφερότανε και πολύ να ασχοληθούνε μαζί σου..Το θέμα είναι ότι από εχθές το βράδυ πλέον θηλάζουμε αποκλειστικά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 893968 Σήμερα ήρθαμε σπίτι μας και όλα κυλάνε μια χαρά αν εξαιρέσει κανείς ότι έχω πυρετό από το στήθος που χθες στο παρά πέντε γλίτωσα την μαστίτιδα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 534787 αλλά το μωράκι μου είναι τόσο ήσυχο που μόνο τρώει και κοιμάται!!

Θα διαβάσω τα νέα σας και θα επανέλθωSmile

Νατασα μου να σας ζησει ο μπεμπης
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 50580

Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με το μωρο παρολα τα προβληματακια που ειχες καθολη την εγκυμοσυνη.Ολα καλα λοιπον κ με την γεννα αλλα κ με τον θηλασμο...εσυ πως εισαι,ολα καλα?

alexia-marinos

alexia-marinos
Αχ κοριτσια ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι σιγα σιγα γινομαστε κ πιο πολλες μανουλες....εγω ακριβως πριν 2 εβδομαδες τετοια ωρα ημουν στην αιθουσα τοκετου κ πονουσα...περιμενα με αγωνια να φερω στον κοσμο το παιδι μου....ποσο γρηγορα περασαν 2 εβδομαδες.....

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η πητ μου ειναι μεχρι 30 αλλο τι λεει το τικερακι μου, το εχω κανει λαθος γιατι ειχα διαφορα υπερηχογραφικης ημερομηνιας με την κανονικη.
μου ειπε οτι μαλλον στο τελος της αλλης εβδομαδας.Δεν μου ειπε τιποτα για προκληση.

alexia-marinos

alexia-marinos
mamita έγραψε:Η πητ μου ειναι μεχρι 30 αλλο τι λεει το τικερακι μου, το εχω κανει λαθος γιατι ειχα διαφορα υπερηχογραφικης ημερομηνιας με την κανονικη.
μου ειπε οτι μαλλον στο τελος της αλλης εβδομαδας.Δεν μου ειπε τιποτα για προκληση.

Εχεις λοιπον ακομα μερικες μερουλες....ολα καλα θα πανε κ θα περασουν οι μερες κ δεν θα το καταλαβεις,θα το δεις....

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλως ηρθς Νατασα!!1!
να σας ζησει κοπελα μου!!

tatianoula

tatianoula
Νατασακι καλως ηρθες πισω..Να χερεσαι τον γιοκα σου περιμενουμε φωτο κ απο σενα!!!

Αλεξια καλα ειμαι κουκλα μου εσυ πως εισαι???ΟΥΤΕ εγω ειδα την φωτο δεν μου την διχνει ενα κενο βγαζει...Αλεξακι θηλαζεις???

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ΄ΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΠΛΑΚΩΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΑ...ΠΑΡΤΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΙΚΡΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ..
ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ..
ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ..ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟ..
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΑΦΕΤΖΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..
ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ..
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

alexia-marinos

alexia-marinos
Αφροδιτη σε ευχαριστω πολυ!Καλα να περασετε!!!
Τατιανα μου δυστυχως δεν θηλαζω πια ομως το παλευω για επαναγαλακτισμο....ο μικρος σταματησε να θηλαζει μετα που γυρισαμε σπιτι κ γλυτωσα παρα τριχα τη μαστιτιδα,ομως χρησιμοποιω θηλαστρο κ πινει μονο δικο μου γαλα...τον βαζω ομως κ στο στηθος μηπως κ τα ξανακαταφερω.....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ πολύ!!Smile Ναι είμαι καλά,δεν με έχουνε πιάσει (ακόμη) τίποτα ψυχολογικά και είμαι μία ευτυχισμένη μανούλα!Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο όλη μέρα όπως μπορείτε να φανταστείτε!!! Embarassed Very Happy Very Happy Θέλω πολύ να σας βάλω φωτογραφία αλλά κοιμάται συνέχεια και έχει ακόμη και ξύπνιος κλειστά τα ματάκια του και είναι κρίμα να μην δείτε τις γαλάζιες ματάρες μας!!!!!!!! flower flower flower flower

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ!!Smile Ναι είμαι καλά,δεν με έχουνε πιάσει (ακόμη) τίποτα ψυχολογικά και είμαι μία ευτυχισμένη μανούλα!Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο όλη μέρα όπως μπορείτε να φανταστείτε!!! Embarassed Very Happy Very Happy Θέλω πολύ να σας βάλω φωτογραφία αλλά κοιμάται συνέχεια και έχει ακόμη και ξύπνιος κλειστά τα ματάκια του και είναι κρίμα να μην δείτε τις γαλάζιες ματάρες μας!!!!!!!! flower flower flower flower

Νατασα μου,να μην αφησεις τιποτα κ κανενα να σου χαλασει αυτη την ψυχολογια κοριτσι μου....εμενα μου την χαλασε η πεθερα κ γιαυτο κ εχασα το παιχνιδι με τον θηλασμο...
Φιλησε μου τον μπεμπη σου... Razz Razz

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλεξακι εχεις τοσο ομορφο 0-παναγια κοντα του-μωρο που κοπελα μου λεω να μην ασχοληθεις με καμια κακιστρο και να ηρεμησεις!!

alexia-marinos

alexia-marinos
mamita έγραψε:αλεξακι εχεις τοσο ομορφο 0-παναγια κοντα του-μωρο που κοπελα μου λεω να μην ασχοληθεις με καμια κακιστρο και να ηρεμησεις!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!Φαντασου τι ανθρωπος ειναι ποτ εκανε σκηνικο γιατι ηθελα το πρωτο βραδυ που γεννησα τη μαμα μου στο νοσοκομειο κ οχι αυτη...μου μιλησε πολυ ασχημα κ εκλαιγα μεχρι την περασμενη εβδομαδα....

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!!! Razz Razz Razz

exo pithani imerominia 4/1 opote eime stin omadoula ianouarios-fevrouarios-martios alla parola afta mou aresei to pareaki sas k sas diavazo apo kairo ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 893968

grafo tora epeidi thelo na efxitho stin alexia gia to moraki tis.molis eida tin foto eipa ti gliko fatsoulaki eine afto!!!teleio!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 536304
ftou ftou!!!
fisika thelo na efxitho se oles tis manoules na tous zisoun ta morakia tous k se aftes pou perimenoun apo tin parea i ora i kali!!!
apla me tin alexia diavaza ton agona tis,me masazakia k ta diafora k thelo na tis po oti aksize ton kopo me toso glikia fatsoula pou evgale!!! Very Happy
etsi pernoume kouragio k emeis pou perimenoume stin seira Respect

tatianoula

tatianoula
αλεξακι μην ακους κανεναν κ τιποτα κλεισε τα αυτια σου.....Συνχιστηκα τωρα ΑΝ ειναι δυνατον κ φυσικα την μαμα σου θα προτειμουσες,,αν ειναι δυνατον λες κ δεν εχουν γεννησει κ δεν ξερουν πως ειναι η γυναικα μετα τον τοκετο....Αλλα εσυ φταις που καθοσουν κ εκλαιγες...τεσπα να μην σε συνχιζω,,, ΤΩΡΑ που εχεις το μωρακι στο σπιτι σου προσπαθησε να το μαθεις στο στηθος κ αν δεν τα καταφερεις δεν πειραζει αφου κ παλι το δικο σου γαλατακι το δινεις!!!Να εισαι χαλαρη κ ηρεμη κ ασε τους αλλους να χτυπιουνται απολαυσε αυτες της πρωτες μερες!!!

νατασα περιμενουμε να δουμε τα ομορφα ματακια ''οταν μας κανει την χαρη'' χαχαχ δεν βιαζομαστε εδω θα ημαστε...

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξια εχω παθει την πλακα μου με τον μπεμπαρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ειναι τελειος!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 35 215994
φτου φτου φτου φτου και ξανα φτου κοριτσι μου και ειναι ιδιος με σενα καρμπον! Laughing Laughing Laughing

μην στεναχωριεσαι για την εξαποδω παιδι μου! μην ερθω εκει και την πλακωσω αν ειναι δυνατον!!

Νατασσα μου καλη λοχεια και σε σενα χαρουμενη μανουλα τελος καλο ολα καλα!!!!

Βασουλακι καλως μας ηρθες! να ερχεσαι να μιλαμε καλε εδω Razz

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε??? δε σας διαβασα σημερα. εμεις καλα. τωρα κοματε και εβαλα ενα κρασακι να πιω μετα απο παααρα πολυ καιρο. εκανα και ενα τσιγαρο Embarassed δε πειραζει μιαφορα.. Αλεξια!!! κουκλος!!!! να σας ζησει και παλι!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:
mamita έγραψε:αλεξακι εχεις τοσο ομορφο 0-παναγια κοντα του-μωρο που κοπελα μου λεω να μην ασχοληθεις με καμια κακιστρο και να ηρεμησεις!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!Φαντασου τι ανθρωπος ειναι ποτ εκανε σκηνικο γιατι ηθελα το πρωτο βραδυ που γεννησα τη μαμα μου στο νοσοκομειο κ οχι αυτη...μου μιλησε πολυ ασχημα κ εκλαιγα μεχρι την περασμενη εβδομαδα....

τι να κανουμε καρδουλα μου, μερικοι ανθρωποι ειναι απλα χοντροπετσοι και δεν αξιζει να ασχολουμαστε, απλα ειναι αδικο να σου σπανε τα νευρα σε μια τοσο ευαισθητη φαση. Μη μασας..καλα ε??
Ειναι πραγματικα Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις