976 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! Δευ Νοε 21, 2011 10:36 am
κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="lamproula"][quote="tattooed_snowhite"]
ΑΧ!!!τι να πω??ηταν η ωραιοτερη εμπειρια της ζωης μου!!!
σπασαν τα νερα κυριακη στις 7 το απογευμα..πηγα κατα της 8μιση νοσοκομειο,μεχρι να μου κανουν τις απαραιτητες εξετασεις πηγε 1.μου ''τοποθετησαν'' ενα χαπακι για να με πιασουν οι πονοι...σε 1 ωριτσα ειχα πονακια,τα αντεχα,στις 5μιση με κατεβασαν κατω για τοκετο,γεννησα φυσιολογικα στις 7και τεταρτο χωρις επισκληριδιο χωρις καν παυσιπονη,ηθελα τοσο να παρω στην αγκαλια μου το μωρο που δεν με ενοιαζε ο πονος,αντεχα,και οταν ηρθε και μου τη βαλανε στην αγκαλια μου....ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!!!δεν μπορω να το περιγραψω,και η πλακα ειναι οτι μου τα λεγανε και ελεγα :'ελα μωρε..υπερβολες!!!!'
παντως να ξερεις οτι πραγματικα με βοηθησαν πολυ τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου ,πλακα πλακα οι αναπνοες βοηθανε παρα πολυ,αλλα και ο γιατρος ..ΑΣΤΕΡΙ...
τωρα προσαρμοζομαστε σπιτι ,λιγο δυσκολο αλλα θα τα βρουμε!!!!!
σου ευχομαι με το καλο και πραγματικα με ενα πονο,αν και εκεινη την ωρα ο πονος ειναι το τελευταιο που σκεφτεσαι!!!!!
κατινα έγραψε:γεια σας κοριτσια.......
θελω πολυ να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας!!!
επιτελους γνωρισα το ανθρωπακι που ηταν τοσο καιρο στην κοιλια μου!!!!
γνωριστηκαμε την Δευτερα 14/11/'
στις 07:15 το πρωι και ειναι ενας ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ σκετη τρελλα!!!!!!(ηταν εκπληξη δεν ξεραμε το φυλο)
ειμαι πολυ ευτυχισμενη ,ειναι μια κουκλα και δεν χορταινω να την κοιταω!
κοριτσια ελπιζω να γεννησετε ετσι ευκολα οσο εγω ,πραγματικα με ενα πονο και οσες γεννησατε αυτο το διαστημα ...[color=blue]ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κατινα να σου ζησει η μπουμπουκα σου για πες μας λιγο για την εμπειρια σου!
ΑΧ!!!τι να πω??ηταν η ωραιοτερη εμπειρια της ζωης μου!!!
σπασαν τα νερα κυριακη στις 7 το απογευμα..πηγα κατα της 8μιση νοσοκομειο,μεχρι να μου κανουν τις απαραιτητες εξετασεις πηγε 1.μου ''τοποθετησαν'' ενα χαπακι για να με πιασουν οι πονοι...σε 1 ωριτσα ειχα πονακια,τα αντεχα,στις 5μιση με κατεβασαν κατω για τοκετο,γεννησα φυσιολογικα στις 7και τεταρτο χωρις επισκληριδιο χωρις καν παυσιπονη,ηθελα τοσο να παρω στην αγκαλια μου το μωρο που δεν με ενοιαζε ο πονος,αντεχα,και οταν ηρθε και μου τη βαλανε στην αγκαλια μου....ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!!!δεν μπορω να το περιγραψω,και η πλακα ειναι οτι μου τα λεγανε και ελεγα :'ελα μωρε..υπερβολες!!!!'
παντως να ξερεις οτι πραγματικα με βοηθησαν πολυ τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου ,πλακα πλακα οι αναπνοες βοηθανε παρα πολυ,αλλα και ο γιατρος ..ΑΣΤΕΡΙ...
τωρα προσαρμοζομαστε σπιτι ,λιγο δυσκολο αλλα θα τα βρουμε!!!!!
σου ευχομαι με το καλο και πραγματικα με ενα πονο,αν και εκεινη την ωρα ο πονος ειναι το τελευταιο που σκεφτεσαι!!!!!