926 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! Δευ Νοε 21, 2011 3:08 am
supermama
Πρωταγωνιστής!!
τελικααα... δεν κοιμηθηκε!!! νιωθω οτι δεςν εχω γαλα ρε γμτ!!! τεσπα
ναι καιμενα ειναι σκληρη η κρεμα
ναι καιμενα ειναι σκληρη η κρεμα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatianoula έγραψε:
που την πουλανε???την purelan της medela. στο φαρμακειο την εχουν??
supermama έγραψε:εγω εχω την purelan της medela. ειναι πολυ καλη και μαλακωνει της θηλες ειναι επισης ιδανικη για θηλασμο ωστε δεν την ξεβγαζεις. βαζεις μετα απο καθε θηλασμο και μετα μπορει στον επομενο θηλασμο να φαει κανονικα το μωρο.Carrie έγραψε:Μου δώσανε από την κλινική μία κρέμα λανολίνης -ή κάπως έτσι - αλλά ξέρετε μήπως εσείς καμία άλλη?
alexia-marinos έγραψε:Αλεξία να σου ζήσει!!!!Σας διαβάζω που και που και τώρα είδα τον κούκλο σου!!!!ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ME SENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε θυμάμαι από τη φωτό!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ πες του να στείλει μια ευχούλα να έρθει και στην δική μας αγκαλιά ένα τέτοιο πλασματάκι!!!!!!supermama έγραψε:εγω εχω την purelan της medela. ειναι πολυ καλη και μαλακωνει της θηλες ειναι επισης ιδανικη για θηλασμο ωστε δεν την ξεβγαζεις. βαζεις μετα απο καθε θηλασμο και μετα μπορει στον επομενο θηλασμο να φαει κανονικα το μωρο.Carrie έγραψε:Μου δώσανε από την κλινική μία κρέμα λανολίνης -ή κάπως έτσι - αλλά ξέρετε μήπως εσείς καμία άλλη?
Να τον χαίρεσαι κούκλα μου και να τον καμαρώνεις!!!
Την ιδια κρεμα λεμε Αθηνα μου
supermama έγραψε:λοιπον... ισως σας πριξω λιγο αλλα θα σκασω. προσπαθω να μη σας γραφω συνεχεια γιαυτο αλλα ειμαι να σκασω.
ειπα οτι θα θηλασω οκ??με κουραζει ομως καποιες φορες. κραταει πολυυυ ωρα. και τα πντα γυρω μου περιμενουν εμενα και ειναι δυσκολο να ειμαι σε μια γωνια με τα μεμε και το μωρο.ειναι ωραια να το ζεις. ειναι γλυκο να πινει το γαλατακι σου αλλα,.... τα βραδυα δινω ξενο για πιο γργορα. την μερα μονο δικο μου. ΑΛΛΑ μιλαω σε ενα σαιτ με μια συμβουλο και μου ειπε πως ετσι αφηνω το στηθος ανενεργο πολλες ωρες και δε βοηθαω στην παραγωγη. επισης οντως εχω γαλα μεχρι το απογευμα μετα λιγοστευει εως καθολου μετα τις 7 το βραδυ. χθες ειπα να τον βαλω στηθος το βραδυ να το ενεργοποιησω. τον εβαλα. δεν ειχα εννοητε πολυ και τον εδωσα συμπληρωμα. αποτελεσμα ομως? να μη ξυπνησω πρισμενη οπως αλλες φορες και να το παλευουμε μεχρι αυτην την ωρα να φαει..
αχχχ δε ξερω. απο τη μια λες οκ δωσε ξενο να τελειωνουμε. αλλα θελω να θηλασω. τουλαχιστον να εκλεινα με αποκλειστικο θηλασμο 2 μηνες! η εστω τωρα που εδωσα και ξενο να εμπαινα στον 3ο.. πολλα ζηταω?
μου τρωει πολυ χρονο ομως ρε κοριτσια. πραγματικα θελει θυσια στην αρχη αλλα... εχω και τα αλλα παιδια. ποσο κατανοηση να εχουν πια. τι να κανω?
οτανλες κλαιει κανονικα η γρινιαζει? αν καλει ισως δεν χορτενει..maraki-baby έγραψε:για κανενα λογο δεν την παιρνει ο υπνος στην καλαθουνα της...
και αναρωτιεμαι μηπως την εχω κακομαθει? να την αφησω στο καλαθι της κ ας κλαψει? κ ποσο να την αφησω να κλαιει?
ardo έγραψε:
Νατάσσα αν σε πονάει πολύ ο θηλασμός γιατί δεν συζητάς για θηλε΄ς σιλικόνης; Ετσι και θηλάζεις και δεν πονάς!Ασε που μετά δεν θα πάθει "σύγχυση θηλής" (ψυχαναλυτικές βλακείες κατά τη γνώμη μου)
alexia-marinos έγραψε:
καλε τι κουτσουνηθρα ειναι αυτη?να σου ζησει κοπελαρα μου καλοτυχη να ειναι....
Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!!!!!!!!!!
tatianoula έγραψε:tatijana μου σ''ευχαριστω πολυ...πατε για δευτερο δηλαδη σοβαρα???η απλα δεν θα ελεγες οχι....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης