Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
47 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 47 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικααα... δεν κοιμηθηκε!!! Twisted Evil νιωθω οτι δεςν εχω γαλα ρε γμτ!!! τεσπα
ναι καιμενα ειναι σκληρη η κρεμα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:
που την πουλανε???την purelan της medela. στο φαρμακειο την εχουν??

ναι!

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
supermama έγραψε:
Carrie έγραψε:Μου δώσανε από την κλινική μία κρέμα λανολίνης -ή κάπως έτσι - αλλά ξέρετε μήπως εσείς καμία άλλη? scratch scratch
εγω εχω την purelan της medela. ειναι πολυ καλη και μαλακωνει της θηλες Wink ειναι επισης ιδανικη για θηλασμο ωστε δεν την ξεβγαζεις. βαζεις μετα απο καθε θηλασμο και μετα μπορει στον επομενο θηλασμο να φαει κανονικα το μωρο.

Την ιδια κρεμα λεμε Αθηνα μου

alexia-marinos

alexia-marinos
Νατασα,κ εμεις το ιδιο θεμα ειχαμε,δεν προλαβαινα να τον αλλαζω affraid affraid τωρα ομως σφιγγω λιγο παραπανω το παμπερς κ δεν εχουμε διαρροες...

kira

kira
alexia-marinos έγραψε:
supermama έγραψε:
Carrie έγραψε:Μου δώσανε από την κλινική μία κρέμα λανολίνης -ή κάπως έτσι - αλλά ξέρετε μήπως εσείς καμία άλλη? scratch scratch
εγω εχω την purelan της medela. ειναι πολυ καλη και μαλακωνει της θηλες Wink ειναι επισης ιδανικη για θηλασμο ωστε δεν την ξεβγαζεις. βαζεις μετα απο καθε θηλασμο και μετα μπορει στον επομενο θηλασμο να φαει κανονικα το μωρο.
Αλεξία να σου ζήσει!!!!Σας διαβάζω που και που και τώρα είδα τον κούκλο σου!!!!ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ME SENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε θυμάμαι από τη φωτό!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ πες του να στείλει μια ευχούλα να έρθει και στην δική μας αγκαλιά ένα τέτοιο πλασματάκι!!!!!!

Να τον χαίρεσαι κούκλα μου και να τον καμαρώνεις!!!

Την ιδια κρεμα λεμε Αθηνα μου

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον... ισως σας πριξω λιγο αλλα θα σκασω. προσπαθω να μη σας γραφω συνεχεια γιαυτο αλλα ειμαι να σκασω.
ειπα οτι θα θηλασω οκ??με κουραζει ομως καποιες φορες. κραταει πολυυυ ωρα. και τα πντα γυρω μου περιμενουν εμενα και ειναι δυσκολο να ειμαι σε μια γωνια με τα μεμε και το μωρο.ειναι ωραια να το ζεις. ειναι γλυκο να πινει το γαλατακι σου αλλα,.... τα βραδυα δινω ξενο για πιο γργορα. την μερα μονο δικο μου. ΑΛΛΑ μιλαω σε ενα σαιτ με μια συμβουλο και μου ειπε πως ετσι αφηνω το στηθος ανενεργο πολλες ωρες και δε βοηθαω στην παραγωγη. επισης οντως εχω γαλα μεχρι το απογευμα μετα λιγοστευει εως καθολου μετα τις 7 το βραδυ. χθες ειπα να τον βαλω στηθος το βραδυ να το ενεργοποιησω. τον εβαλα. δεν ειχα εννοητε πολυ και τον εδωσα συμπληρωμα. αποτελεσμα ομως? να μη ξυπνησω πρισμενη οπως αλλες φορες και να το παλευουμε μεχρι αυτην την ωρα να φαει..
αχχχ δε ξερω. απο τη μια λες οκ δωσε ξενο να τελειωνουμε. αλλα θελω να θηλασω. τουλαχιστον να εκλεινα με αποκλειστικο θηλασμο 2 μηνες! η εστω τωρα που εδωσα και ξενο να εμπαινα στον 3ο.. πολλα ζηταω?
μου τρωει πολυ χρονο ομως ρε κοριτσια. πραγματικα θελει θυσια στην αρχη αλλα... εχω και τα αλλα παιδια. ποσο κατανοηση να εχουν πια. τι να κανω?

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:λοιπον... ισως σας πριξω λιγο αλλα θα σκασω. προσπαθω να μη σας γραφω συνεχεια γιαυτο αλλα ειμαι να σκασω.
ειπα οτι θα θηλασω οκ??με κουραζει ομως καποιες φορες. κραταει πολυυυ ωρα. και τα πντα γυρω μου περιμενουν εμενα και ειναι δυσκολο να ειμαι σε μια γωνια με τα μεμε και το μωρο.ειναι ωραια να το ζεις. ειναι γλυκο να πινει το γαλατακι σου αλλα,.... τα βραδυα δινω ξενο για πιο γργορα. την μερα μονο δικο μου. ΑΛΛΑ μιλαω σε ενα σαιτ με μια συμβουλο και μου ειπε πως ετσι αφηνω το στηθος ανενεργο πολλες ωρες και δε βοηθαω στην παραγωγη. επισης οντως εχω γαλα μεχρι το απογευμα μετα λιγοστευει εως καθολου μετα τις 7 το βραδυ. χθες ειπα να τον βαλω στηθος το βραδυ να το ενεργοποιησω. τον εβαλα. δεν ειχα εννοητε πολυ και τον εδωσα συμπληρωμα. αποτελεσμα ομως? να μη ξυπνησω πρισμενη οπως αλλες φορες και να το παλευουμε μεχρι αυτην την ωρα να φαει..
αχχχ δε ξερω. απο τη μια λες οκ δωσε ξενο να τελειωνουμε. αλλα θελω να θηλασω. τουλαχιστον να εκλεινα με αποκλειστικο θηλασμο 2 μηνες! η εστω τωρα που εδωσα και ξενο να εμπαινα στον 3ο.. πολλα ζηταω?
μου τρωει πολυ χρονο ομως ρε κοριτσια. πραγματικα θελει θυσια στην αρχη αλλα... εχω και τα αλλα παιδια. ποσο κατανοηση να εχουν πια. τι να κανω?

κανε αυτο που πιστευεις οτι μπορεις μην ζοριζεσε αλλο.Οσο μπορεσεις ουτος η αλλος προσπαθησες σκληρα για αρκετο καιρο,δεν ειναι κακο,οσο αντεχεις.Μην σε παιρνει απο κατω

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνούλα μου σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδική στο θέμα του θηλασμού και ευτυχώς που έχω την μαμά μου γιατί διαφορετικά απλώς δεν θα μπορούσα να θηλάσω αλλά ίσως αυτό που σου είπε η σύμβουλος να είναι σωστό. Μήπως αν αδειάζεις το στήθος σου για να παράγει και να μην μένει ανενεργό να βοηθήσει?Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή πάντως ειδικά τις πρώτες μέρες που πρέπει το μωρό να μάθει να θηλάζει.. Rolling Eyes Rolling Eyes

stefaniandreas

stefaniandreas
αθηνα νομιζω οτι καλα κανεις και του δινεις ξενο το βραδυ γιατι εχεις και αλλες υποχρεωσεις πισω σου και αν εισαι κομματια δε θα μπορεσεις να αντεπεξελθεις.εδω εγω που μονο αυτον εχω και σκεφτομαι οτι αν το βραδυ ξυπναει καθε ωρα η κλαιει πολυ να του δωσω και ξενο.
το παν ειναι να εισαι εσυ ηρεμη και ξεκουραστη(οσο γινεται)για να το περασεις σε ολα σου τα παιδακια

http://stefxon@gmail.com

alexia-marinos

alexia-marinos
Αχ Αθηνουλα μου,μακαρι να ημουν στη θεση σου....χωρις να σε κανω να νιωσεις ασχημα η κατι τετοιο,εγω παλι θελω να ξαναπιασει στηθος αλλα εχει μαθει την ευκολια του μπιμπερο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 534787 .... γιατι δεν παιρνεις ενα θηλαστρο να βγαζεις το δικο σου γαλα κατα τη διαρκεια της ημερας αφου εχεις πολυ κ να του το δινεις το βραδυ,ετσι ωστε να μην παιρνει καθολου ξενο...?

alexia-marinos

alexia-marinos
Αλεξία να σου ζήσει!!!!Σας διαβάζω που και που και τώρα είδα τον κούκλο σου!!!!ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ME SENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε θυμάμαι από τη φωτό!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ πες του να στείλει μια ευχούλα να έρθει και στην δική μας αγκαλιά ένα τέτοιο πλασματάκι!!!!!!

Να τον χαίρεσαι κούκλα μου και να τον καμαρώνεις!!!

ΚΙΡΑ σε ευχαριστουμε παρα πολυ...!!!!Και εγω σε θυμαμαι κοριτσακι μου κ επειδη θυμαμαι κ την περιπτωση σου,σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου σιγουρα να μας πεις ευχαριστα νεα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 990599 ....ο μπεμπης μας σου στελνει λιγη μωρουδοσκονη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 377361 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 377361

kira

kira
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 417472

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω θηλαστρο. το πηρα μολις βγηκα απτην κλινικη γαινα του πηγαινα γαλα στο νοσοκομειο που ηταν.. τελικα ομως δεν ειναι το καταλληλο θηλαστρο οποτε δε βοηθαει. κανει εκατο ωρες και δε βγαζει πολυ. αλλα δε θελω να το κανω αυτο. ειναι και αυτη η διαδικασια χρονοβορα και πιστευω και ζορικη ψυχολογικα. δεν εχω και πολυ.. στην κλινικη πλημυριζα εδω ουτε μια πλουζα δε λερωνω Crying or Very sad
δε ξερω γιατι αλλα εχω πεισμωσει. εχω το χαζο συναισθημα οτι ολο αυτο το βιωνω για τελευταια φορα μια που δε θαθαλε και 4ο παιδι! και θελω νατα ζησω ολα. να πω οτι προσπαθησα. δε ξερω... η ψυχολογια μου γυρω απο αυτο ειναι παραξενη.. δε το πιστευω ουτε εγω η ιδια οτικολησα με αυτο.
αν πχ σταματουσα νομιζω οτι μετα θα ενιωθα οτι παραιτηθηκα στα δυσκολα και δε προσπαθησα. δεν ισχυει αλλα αυτο θα νιωσω. δε ξερω.. εκει που λεω δε πειραζει ξαφνικα λεω οχι! θα προσπαθησω!δε ξερω τιμου γινετε γενικα.
οσο γιατα μικρα η αληθεια ειναι οτι οντως με χρειαζοντε και αυτα. τις πρωτες μερες ειδικα ειχα τετοιον εκνευρισμο και κουραση που συνεχεια φωναζα. ειδικα στην κορη μου που δεν θελω να τη φωναζω καθολου. ειναι ιδιαιτερο παιδι και ταπερνει αλλιως. εχει αλλη επαφη με τα πραγματα. πιο... ωριμη. ελεγε ''ενταξει μαμα! μη φωναζεις σε παρακαλω'' εκει ηταν που μεκανε κουρελι απο τυψεις. εδειχνε να το λεει απο κατανοηση στηντρελλα μου.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσουδια !!
καλα ρε Αλεξια τη μακακισμενη και κακιασμενη η πεθερα..πολυ κακια ρε φιλη μου!!Εγω νομιζω θα εβγαζα γαλα απο βυζακι και θα της το βαζα μεσα το καφε, αφου θα εφτυνα κι ολας. οταν θα το επινε θα της ελεγα της καργιας.
Supermama να κανεις οτι γουσταρεις εσυ..αντε εχεις και 2 αλλα μπομπονελια μεσα στο σπιτι να φροντισεις!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Αθηνουλα,κανε οτι νομιζεις οτι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα...μην ζορισεις τον εαυτο σου για τιποτα...

Ασε μαμιτουλα,μιλαμε για πολυ bitch !!!!!!!!!! Στο τσακ γλυτωσα την επιλοχιο καταθλιψη(τουλαχιστον μεχρι τωρα...) κ φυσικα με τετοια ψυχολογια που να θηλασω... Crying or Very sad Crying or Very sad Ολα εδω πληρωνονται ομως..!!!!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ καλα που ειστε καισεις και τα λεω! η τραγικη ειρωνια ειναι πως εγω δεν ημουν ουτε ειμαι δηλ φαν περι θηλασμου και τωρα εχω κολησει. θα προσπαθησω λιγο ακομα και βλεπουμε.. να τελειωσω και τα αναλωσιμα που εχω.. (κρεμες επιθεματα κτλ) μη πανε και χαμενα.. Laughing

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια βοηθεια!
γεννησα 8/11,μου εδωσαν την μπεμπα κ τη θηλασα απο την πρωτη στιγμη...αλλα απο τη μερα που ηρθαμε σπιτι δεν την παλευω με το θηλασμο!
ξυπναει το βραδυ καθε 1,5 ωρα να φαει...κ ολη η διαδικασια κραταει κανενα 2ωρο...θηλασμος,ρεψιμο ξανα θηλασμος απο το αλλο στηθος ξανα ρεψιμο κ μετα θελει να αποκοιμηθει πανω μου...για κανενα λογο δεν την παιρνει ο υπνος στην καλαθουνα της...
και αναρωτιεμαι μηπως την εχω κακομαθει? να την αφησω στο καλαθι της κ ας κλαψει? κ ποσο να την αφησω να κλαιει? σπαραζει κ η καρδια μου!!!!
οσο για το θηλασμο με εχει κουρασει δεν ξερω αν θα τα καταφερω να το συνεχισω...μου ειπε η παιδιατρος αν θελω να δωσω ξενο γαλα το βραδυ να την κραταει περισσοτερο...βοηθεια γενικα δεν εχω απο κανεναν κ δεν θελω...ειμαι σε κατασταση περιεργη θελω μονο τον αντρα μου κ κανενα αλλο!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια μου να αυτα λεω και γω στα κοριτσια! καιμενα ζηταει στο 2ωρο και κραταει πολυ ωρα...
εσεις ειστε ακομα πιο μικρουλια ομως..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λενε πως τον πρωτο καιρο οντως κραταει πολυ ο θηλασμος. αλλα... 2ωρο ειναι πολυ οντως! κουραστικο πολυ δηλ.. εχεις γαλα εσυ?
2ον παρατηρησε το μωρακι αν οντως πινει η απλα πιπιλαει. ακους να καταπινει καθολου? ρουφαει με τα μαγουλακια του η μονο το στομα κουνιετε???

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki-baby έγραψε:για κανενα λογο δεν την παιρνει ο υπνος στην καλαθουνα της...
και αναρωτιεμαι μηπως την εχω κακομαθει? να την αφησω στο καλαθι της κ ας κλαψει? κ ποσο να την αφησω να κλαιει?
οτανλες κλαιει κανονικα η γρινιαζει? αν καλει ισως δεν χορτενει..

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑ ΘΥΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!! Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΘΥΛΑΣΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Alexia ο μπέμπαρος είναι κούκλος!!Με αυτό το όμορφο μωράκι στο σπίτι μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο!!Δεν αξίζει τον κόπο να χαλιέσαι για κανέναν!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 215994

Σουπερ μαμα κι εγώ σε παρόμοια φάση ειμαι με το θηλασμό, δεν ήμουν καθόλου φαν, αλλά αφού πίνει μια χαρά το συνεχίζω και όσο πάει...Πάντως οι μαίες λένε πως ειναι θέμα "παραγωγης και ζήτησης", δηλ.όσο πινει το μωρό τόσο πιο πολύ παράγεις.Αν το αφήσεις, σε αφήνει κι αυτό...Πολύ χρήσιμες οδηγίες/συμβουλές δίνουν και σε αυτά τα δύο site: www.mitrikosthilasmos.gr , www.thilasmos.gr Εγώ έλυσα πολλές απορίες...Πολύ σημαντικό αν και παραμελημένο είναι το θέμα του μασάζ στο στήθος, με ζεστό νεράκι.Βοηθάει και την παραγωγή και κάνει πολύ πιο "απαλό" τον θηλασμό.Αν βλέπεις μείωση παραγωγής, γιατί δεν δοκιμάζεις κάπσουλες μαγιάς μπύρας; (δεν γνωρίζω λεπτομέρειες να σου πω...) Rolling Eyes

Μαράκι είναι έυλογες οι απορίες σου...Μην αφήνεις όμως το συναίσθημα να σε παρασύρει και να σε παίρνει από κάτω...Ακου τον παιδίατρο σου και μη μασάς!για όλα υπάρχει λύση! Παλαιψε το με το θηλασμό, αλλά και να μην πετύχει δεν θα πεθάνουμε κι όλας!σιγά!!! Very Happy

Χαμομηλούυυυυυυ, τί έγινε;;;;;

Νατάσσα αν σε πονάει πολύ ο θηλασμός γιατί δεν συζητάς για θηλε΄ς σιλικόνης; Ετσι και θηλάζεις και δεν πονάς!Ασε που μετά δεν θα πάθει "σύγχυση θηλής" (ψυχαναλυτικές βλακείες κατά τη γνώμη μου) όταν γυρίσετε στο ξενο γάλα! Wink Wink

Καλημερούδια σε όλες!σμουτς!Μόλις παρέλαβα τη σεξομπουμπου, την είχα παρκάρει ένα διωράκι στην πεθερά δίπλα, γιατί όλο το βράδυ είχαμε ολονυχτία χαδιού-τριψίματος κοιλίτσας-ναζιού.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 334590 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 38 125586

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ardo έγραψε:

Νατάσσα αν σε πονάει πολύ ο θηλασμός γιατί δεν συζητάς για θηλε΄ς σιλικόνης; Ετσι και θηλάζεις και δεν πονάς!Ασε που μετά δεν θα πάθει "σύγχυση θηλής" (ψυχαναλυτικές βλακείες κατά τη γνώμη μου) Wink Wink

οντως... εμενα μια χαρ απιανεικαι το στηθος και το μπιμπερο. καμια συγχυση δεν επαθε. μαλλον εγω την παθαινω.. Laughing

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΤΟ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:
καλε τι κουτσουνηθρα ειναι αυτη?να σου ζησει κοπελαρα μου καλοτυχη να ειναι....

Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!!!!!!!!!!

Εγω που ειδα φωτο στο φεις ειδα που το νινακι το ειχε αγκαλια η γιαγια,ποια γιαγια ηταν αυτη Αλεξια μου?Καρμπον ηταν και οι δυο τους...

tatianoula έγραψε:tatijana μου σ''ευχαριστω πολυ...πατε για δευτερο δηλαδη σοβαρα???η απλα δεν θα ελεγες οχι....

Εγω θελω 2ο..Ο δικος μου μου λεει μπαρουφες του τυπου δεν ειμαι ετοιμος...Αλλος ειναι ο λογος αλλα τελος παντων..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις