Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 46 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα σε ολες...
Ελενη η κοριτσαρα σου ειναι για φαγωμα!!! τι μπεμπαρα ειναι αυτη! να σου ζησει!

εμεις καλα γυρισαμε απο γιατρο ειμαστε 2360 σε θεση ετοιμοτητας και επισημα ξεκιναω το παραδοσιακο περπατημα Smile

αυτα.................

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:
καλε τι κουτσουνηθρα ειναι αυτη?να σου ζησει κοπελαρα μου καλοτυχη να ειναι....

Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!!!!!!!!!!

Εγω που ειδα φωτο στο φεις ειδα που το νινακι το ειχε αγκαλια η γιαγια,ποια γιαγια ηταν αυτη Αλεξια μου?Καρμπον ηταν και οι δυο τους...

tatianoula έγραψε:tatijana μου σ''ευχαριστω πολυ...πατε για δευτερο δηλαδη σοβαρα???η απλα δεν θα ελεγες οχι....

Εγω θελω 2ο..Ο δικος μου μου λεει μπαρουφες του τυπου δεν ειμαι ετοιμος...Αλλος ειναι ο λογος αλλα τελος παντων..

Η μανουλα μου ειναι Τατι μου Razz Razz Razz
Οσο για το θεμα του 2ου παιδιου,μην το σκεφτεσαι...ειπαμε,υπαρχουν παντου οι ατιμες.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

alexia-marinos

alexia-marinos
Ελενη μου,η μπουμπου ειναι για φαγωμα!!!!!Να σας ζησει κοπελα μου!!!!

Σωτηριακι,ολα καλα λοιπον...αναμενουμε κ την δικη σου πριγκιπισσα!!!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα σε μανούλες και εγκυμονούσες. Αλεξία μου διάβασα τα κατορθώματα της πεθεράς σου και ερωτώ: πως και δεν την έχεις σφάξει ακόμα στο γόνατο; Mad Mad ο άντρας σου τι λέει;

πηνελοπάκι δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά η τύπισα έλεγε ότι της κατέβαινε. τη μια το βρήκε σκούρο, την άλλη ανοιχτό. ανάθεμα κι αν ήξερε τι έλεγε. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 679259

βλέπω ότι συζητιέται πολύ το θέμα purelan και έχω να δηλώσω ότι κάνει θαύματα σε... σκασμένα χέρια, φτέρνες και αγκώνες! Wink

όσο για σένα supermama και τo mar;aki που προβληματίζεστε με το θηλασμό, οι ψυχολόγοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: ευτυχισμένη μαμά=ευτυχισμένο μωρό. κάντε λοιπόν ότι σας κρατά ήρεμες και ευτυχισμένες. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 587529

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω Αλεξακι μου γλυκο πολλα φιλια στον κουκλο σου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 379767

alexia-marinos

alexia-marinos
elpisrex έγραψε:καλησπέρα σε μανούλες και εγκυμονούσες. Αλεξία μου διάβασα τα κατορθώματα της πεθεράς σου και ερωτώ: πως και δεν την έχεις σφάξει ακόμα στο γόνατο; Mad Mad ο άντρας σου τι λέει;

πηνελοπάκι δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά η τύπισα έλεγε ότι της κατέβαινε. τη μια το βρήκε σκούρο, την άλλη ανοιχτό. ανάθεμα κι αν ήξερε τι έλεγε. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 679259

βλέπω ότι συζητιέται πολύ το θέμα purelan και έχω να δηλώσω ότι κάνει θαύματα σε... σκασμένα χέρια, φτέρνες και αγκώνες! Wink

όσο για σένα supermama και τo mar;aki που προβληματίζεστε με το θηλασμό, οι ψυχολόγοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: ευτυχισμένη μαμά=ευτυχισμένο μωρό. κάντε λοιπόν ότι σας κρατά ήρεμες και ευτυχισμένες. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 587529

Ασε Ελπιδακι,εγω ξερω πως κρατιεμαι....ο δικος μου ειναι με το μερος μου,μου λεει οτι εχω δικιο αλλα δεν την εχει ξεχεσει...βλεπεις,μανα του ειναι....πως τα πας τελικα εσυ με τον θηλασμο...?

alexia-marinos

alexia-marinos
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω Αλεξακι μου γλυκο πολλα φιλια στον κουκλο σου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 379767

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 417472

tatianoula

tatianoula
τατιανα δεν σε πηραν κ τα χρονια 10μηνων ειναι ο μπομπιρας σου,,οποτε προλαβαινεις!!!Εγω δεν ξερω αν θα ζητουσα δευτερο τοσο γρηγορα ΑΛΛΑ θα δειξει....

μορα μου ΤΟ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΙ σου ειναι κουκλακι.....ειναι για φαγωμα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:
elpisrex έγραψε:καλησπέρα σε μανούλες και εγκυμονούσες. Αλεξία μου διάβασα τα κατορθώματα της πεθεράς σου και ερωτώ: πως και δεν την έχεις σφάξει ακόμα στο γόνατο; Mad Mad ο άντρας σου τι λέει;

Ασε Ελπιδακι,εγω ξερω πως κρατιεμαι....ο δικος μου ειναι με το μερος μου,μου λεει οτι εχω δικιο αλλα δεν την εχει ξεχεσει...βλεπεις,μανα του ειναι....πως τα πας τελικα εσυ με τον θηλασμο...?

βρε συμφωνώ ότι μάνα είναι μόνο μια, αλλά εγώ τη δικιά μου την έχω ξεχέσει για πολύ μικρότερα παραπτώματα. κανονικά θα έπρεπε να την πετάξει έξω από τη ζωή σας, αλλά... τέλος πάντων καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο και για αυτόν. προσπάθησε να μην την αφήνεις να σε επηρεάζει, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ομόνοια με το σύζυγο.

όσο για το θηλασμό, σήμερα που είπα θα ξεκινούσα πιο αποφασιστικά την προσπάθεια, χωρίς να ενδώσω στα κλάματα της μικρής, αναγκάστηκα να πάρω mesulid γιατί με πονάνε υπερβολικά τα ράματα. έτσι, όχι μόνο δεν την έβαλα στο στήθος, αλλά πέταξα και την πρώτη άντληση μετά το χάπι για προληπτικούς λόγους. ευτυχώς που έχω γάλα να θρέψω 2 σαν την κακόφαγη τη δικιά μου και με παίρνει να πετάω.

έστειλα και τον άντρα μου και μου πήρε τις θηλές Kalma της medela, που προσομοιάζουν λένε τη μητρική θηλή, γιατί δεν ρίχνουν από μόνες τους γάλα από το μπιμπερό αλλά πρέπει το μωρό να το ρουφήξει. θα την ξεκινήσω με αυτές να δυναμώσουν λίγο τα σαγόνια της και βλέπουμε. εσύ, έχεις καμία βελτίωση;

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μορα δεν μπορει αυτα τα μαγουλακι ειναι αληθινα?πρεπει να τα ρουφας συνεχεια τοσο αφρατα που ειναι.Αλεξια νομιζω οτι το μωρακι σου σου μοιαζει πολυ ειναι ενας κουκλος!τρελοχιονατουλινι αντε και εσυ σιγα σιγα.εκανες σημερα nst πως ηταν,εγω αυριο!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
gεια σας !!
χιονατη τι βλεπω αρχιζεις περπατημα, αν γεννησεις πριν απο εμενα θα παω να ξεχεσω το γιατρο μου Twisted Evil
Την τεταρτη θα παω να με ξαναδει Embarassed ξανα και ξανα και ξανα. Οταν τον πηρα για να του πω ποτε θα παω, με ρωτησε αν εχω καμια συσπαση και ειπα οχι. Για να καταλαβω τη συσπαση τη νιωθω αν ποναει το παπι? ή ποναει η μεση? το παπι ποναει λιγο, αλλα η μεση τιποτα.
Αρχισα και φοβαμαι ρε κοριτσια καλυτερα να μου ελεγε γεννας την ταδε μερα παρα ετσι στο ασχετο.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μορααααααααααααα να σου ζησει!! ειναι κουκλομαγουλιθρα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 654316

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
supermama έγραψε:λενε πως τον πρωτο καιρο οντως κραταει πολυ ο θηλασμος. αλλα... 2ωρο ειναι πολυ οντως! κουραστικο πολυ δηλ.. εχεις γαλα εσυ?
2ον παρατηρησε το μωρακι αν οντως πινει η απλα πιπιλαει. ακους να καταπινει καθολου? ρουφαει με τα μαγουλακια του η μονο το στομα κουνιετε???

καταπινει κανονικα αθηνουλα μου!οταν την παιρνει ο υπνος την ξυπναω βεβαια...γαλα εχω αρκετοφαντασου μουσκευω τις πυτζαμες μου..καποιες μερες ομως δενε ιχα πολυ κ υποψιαζομαι οτι εφταιγε το αγχος μου...

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια αυτη τη φορα απο δανεικο υπολογιστη -του αδερφου μου!

Αυριο εχουμε το ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!6.30 παω στο νοσοκομειο και μπαινω για καισαρικη αφου ολοι οι παραγοντες εναντιον του φ.τ και ο γιατρος δεν ηθελε να ρισκαρει ουτε αιμορραγιες ουτε γκαβωμαρα αργοτερα λογω αποκολλησης αμφιβληστροειδους.

Δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να σας ξαναγραψω,θα προσπαθησω μεσω τριτων να σας πω ο,τι νεοτερο εχω.

Ελπιζω να πανε ολα καλα,εχω λιγουλακι αγχος...

πολλα φιλια σε ολες!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:
ardo έγραψε:

Νατάσσα αν σε πονάει πολύ ο θηλασμός γιατί δεν συζητάς για θηλε΄ς σιλικόνης; Ετσι και θηλάζεις και δεν πονάς!Ασε που μετά δεν θα πάθει "σύγχυση θηλής" (ψυχαναλυτικές βλακείες κατά τη γνώμη μου) Wink Wink

οντως... εμενα μια χαρ απιανεικαι το στηθος και το μπιμπερο. καμια συγχυση δεν επαθε. μαλλον εγω την παθαινω.. Laughing

Δοκίμασα στη κλινική θηλές σιλικόνης αλλά δεν μπόρεσα να θηλάσω ούτε έτσι..

tatianoula

tatianoula
χαμομηλακι με το καλο κοριτσι μου Αντε να περνουμε σειρα!!!!ευχομαι ολα να σου πανε τελεια κ θα περιμενουμε να μας πεις την εμπειρια σου!φιλακια....

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!
Λαμπρουλιτα δεν εκανα ακομα nst θα κανω στις 2 Δεκεμβρη! αφου θα πας εσυ πρωτη αυριο να μου πεις! χεχεχεχ Very Happy

μαμιτουλι δεν θα γεννησω πριν απο σενα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!
μονο που η ανταρτισσα μου εχει πολυ χαμηλα το κεφαλι ετοιμη να σκασει μυτη, ο γιατρος ποροθηκε με τη ''θεση΄΄ που εχει παρει Laughing

ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ!!! επιτελους αυριο η μεγαλη μερα σου στελνω πολλες ευχες και να πανε ολα τελεια! να υποδεχτεις το νινι σου...
θα περιμενουμε νεα σου με το καλο!

καλα εγω ακομα το δωματιο φτιαχνω Rolling Eyes
θα ανεβασω καμια φωτο πιο μετα

φιλια

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαμομηλακι με το καλο αυριο!χιονατουλινι θα σου δωσω ραπορτο αυριο!

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσια.......
θελω πολυ να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας!!!
επιτελους γνωρισα το ανθρωπακι που ηταν τοσο καιρο στην κοιλια μου!!!!
γνωριστηκαμε την Δευτερα 14/11/'
στις 07:15 το πρωι και ειναι ενας ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ σκετη τρελλα!!!!!!(ηταν εκπληξη δεν ξεραμε το φυλο)
ειμαι πολυ ευτυχισμενη ,ειναι μια κουκλα και δεν χορταινω να την κοιταω!
κοριτσια ελπιζω να γεννησετε ετσι ευκολα οσο εγω ,πραγματικα με ενα πονο και οσες γεννησατε αυτο το διαστημα ...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:γεια σας κοριτσια.......
στις 07:15 το πρωι και ειναι ενας ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ σκετη τρελλα!!!!!!(ηταν εκπληξη δεν ξεραμε το φυλο)
κοριτσια ελπιζω να γεννησετε ετσι ευκολα οσο εγω ,πραγματικα με ενα πονο και οσες γεννησατε αυτο το διαστημα ...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατινα μου να σου ζησει ο κοριτσαρος ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 50580 και ευχομαι να ειναι παντα γερη και τυχερη και συ μια χαρουμενη μανουλα!

γεννησες φυσιολογικα? καλη λοχεια τωρα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 604962

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="tattooed_snowhite"][quote="κατινα"]γεια σας κοριτσια.......
κοριτσια ελπιζω να γεννησετε ετσι ευκολα οσο εγω ,πραγματικα με ενα πονο και οσες γεννησατε αυτο το διαστημα ...[color=blue]ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατινα να σου ζησει η μπουμπουκα σου για πες μας λιγο για την εμπειρια σου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 39 328109

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λαμπρουλα πως το κανεις το κεικ μερεντα??

σημερα βαριεμαι πολυ αυριο θα στολισω το δεντρο
εχει βγαλει ο κωλος μου καλους απο το περιμενε! Laughing Laughing Laughing Laughing

mamax

mamax
kikitso moy kai mora να χαιρεστε τα μωρακια σαςςςςςςςς!!!!!
χαμομιλακι μου καλη επυτιχια δεν ειναι τιποτα η καισαρικη εγω λιγες μερες εχω που εκανα και δεν καταλαβενω τιποτα!!! σημερα πηγαμε την πρωτη μας βολτα!!!! φορεσα και τακουνια χαχαχα μια χαρα...
και τωρα να με ρωταγαν με καισαρικη θα πηγενα σε 5λεπτα το μωρακι ειναι εξω και το φιλας μετα αλλα 15-20 λεπτα και εισαι τελιομενη λιγες ωρες κρεβατι και μετα σηκονεσε μια χαρα ειναι ακου και μενα που ξερεις τι φοβιτσιαρα ειμαι.
Μαμιτα θα γεννησεις τι θα γινει?

mamax

mamax
tattooed_snowhite περιμενουμε φωτοοοοοοοοοοο

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:tattooed_snowhite περιμενουμε φωτοοοοοοοοοοο

που εισαι εσυ καλε????? Laughing Laughing Laughing

τι κανει ο μπεμπαρος???? φιλακια πολλα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις