Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
774 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 774 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 43]

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πηγα ο γιατρος δεν ειδε τπτ αγχωθηκα με εστειλε στη βιοχημικη με αγχωσε ομως λεγοντας μου 1 στις 10 εγκυμοσυνης δεν καταληγει σωστα διοτι τα χρωματοσοματα ισως γινει καποιο λαθος και φυση προνωει στο να μη γινει και τετοια εφυγα κλαμενη πηγα την εκανα 2 ωρες μεχρι να βγει ημουν μες το κλαμα βγηκε 76 ειμαι εγκυος να την κανω σε 2 μερες να δουμε αν θα διπλασιαστει ειπε φοβαμαι που ηταν ο σακος του??? που ειναι ?????????

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:πηγα ο γιατρος δεν ειδε τπτ αγχωθηκα με εστειλε στη βιοχημικη με αγχωσε ομως λεγοντας μου 1 στις 10 εγκυμοσυνης δεν καταληγει σωστα διοτι τα χρωματοσοματα ισως γινει καποιο λαθος και φυση προνωει στο να μη γινει και τετοια εφυγα κλαμενη πηγα την εκανα 2 ωρες μεχρι να βγει ημουν μες το κλαμα βγηκε 76 ειμαι εγκυος να την κανω σε 2 μερες να δουμε αν θα διπλασιαστει ειπε φοβαμαι που ηταν ο σακος του??? που ειναι ?????????

μην στεναχωριέσαι κούκλα μου και μην αγχώνεσαι! όλα καλά θα πάνε θα δείς! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers Καλε μην αγχώνεσαι!!!Είναι πολύ νωρίς..εμένα ο γυναικολόγος μου είπε να παω εκει να δούμε αν δω τιμή χοριακής πάνω από 1500..κι εσυ με 75 περιμένεις να δείς κάτι????

Κούκλα μου είσαι έγκυος!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 654316 ΠΑΡΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! Razz Razz Razz

Ολα καλά θα σου πάνε!! Να κάτσεις χαλαρά να το απολαύσεις τώρα...έχεις ένα σποράκι να νοιάζεσαι και εξαρτάται από την ηρεμία και την ξεκούραση σου.Το ξέρεις αυτό!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi μου ευχαριστω καλωσορισες
α ρε μπουμπου μου ηταν αναγκη να τα πει γμτ καταγχωθηκα επρεπε να παω μονο χημειο θα διπλασιαστουν την τεταρτη δεν επρεπε να δει κατι? ρε εγω περιμενα να ακουσω εισαι εγγυος και να πεταω γιατι μου ερχονται ετσι, εγω τα βλεπω ετσι βιαστηκα? σκατα τα εκανα ...
τελικα ειμαι χαιρομαι αγωνιω να το δω που εισαι ρε σπορακι μου

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απ' ότι κατάλαβα κι από τον γυναικολόγο μιας φίλης μου, συμπεριφέρονται έτσι γιατί μια στο εκατομμύριο να πάει στραβά δν θέλουν να ενθουσιάσουν την έγκυο και να γίνει τίποτα και να πέσει από τα σύννεφα...αυτή τη φίλη μου επειδή είχε αίμα στην αρχή την είχε προσγειωμένη ένα δίμηνο να φανταστείς..μετά άρχισε να της κάνει και πλάκα κι απ'όλα!! Για να διαφυλάξει την ψυχολογία σου το κάνει.. μη στεναχωριέσαι!!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αυγολέμονη μην στεναγχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά! είσαι έγκυος και πρέπει να το χωνέψεις... Αλλα ακόμα είναι νωρίς και το σποράκι σου είναι πολύ μικρούλι!!! Συντομα θα σου στείλει σήμα και θα μας τα λες και θα χαιρόμαστε όλες μαζι! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευαγγελιτσα μου μακαρι...
τελειο το σκυλλακι σου. αγαπη και ασουλα ευχαριστω που ανησυχουσατε σας σκεφτομουνα συνεχεια ολες σας. δεν ελεγχετε το αγχος ειχα αγχος για την συλληψη και εγινε στην δευτερη προσπαθεια αγχος για τα αχνα τεστ ε ηταν αχνα γιατι κατι υπηρχε τωρα να σου λενε εισαι εγγυος στο αιμα δεν βλεπω τπτ ας μην με αγχωνε ειχα τραβηξει τοσο αγχος μεχρι να φτασω στην πορτα του επρεπε να κανα μονο τη χοριακη 2-3 φορες να διπλασιαζοταν κανονικα και μετα να πηγαινα καντε καμια προσευχουλα και για μενα το θελω τοσο πολυ

283Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Νοε 21, 2011 12:24 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΗ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ!ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑ ΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ!!ΞΑΝΑΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυγολεμονη έγραψε:evi μου ευχαριστω καλωσορισες
α ρε μπουμπου μου ηταν αναγκη να τα πει γμτ καταγχωθηκα επρεπε να παω μονο χημειο θα διπλασιαστουν την τεταρτη δεν επρεπε να δει κατι? ρε εγω περιμενα να ακουσω εισαι εγγυος και να πεταω γιατι μου ερχονται ετσι, εγω τα βλεπω ετσι βιαστηκα? σκατα τα εκανα ...

Αγάπη μου γλυκιά μη στεναχωριέσαι, είναι νωρίς ακόμα να δει σάκο. Γι' αυτό συνιστούν να κάνουμε τα τεστ με λίγες μέρες καθυστέρηση, για να φανεί καλά και το αποτέλεσμα της χοριακής και ο υπέρηχος όταν πάμε στο γιατρό.

Άντε βρε, ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 50580
Όλα θα πανε καλά, μη μου στενοχωριέσαι! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 417472

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μακαρι παναγιτσα μου να ταν νωρις και να παει καλα παω να ξεκουραστω πονανε το κεφαλι μου τα ματακια μου ολα μου καληνυχτα σας καλη μας αυριο

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονή μου είναι ακόμα πολύ νωρίς!
Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά!
Να είσαι χαρούμενη!! cheers

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σε ευχαριστω ισως να ναι νωρις να χετε δικαιο ολες μακαρι νομιζω θα σπασει η καρδια μου απο την αγωνια παω να ηρεμησω φιλακια σε ολες

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα και όνειρα γλυκά κούκλα μου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 215994

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυγολεμονη έγραψε:μακαρι παναγιτσα μου να ταν νωρις και να παει καλα παω να ξεκουραστω πονανε το κεφαλι μου τα ματακια μου ολα μου καληνυχτα σας καλη μας αυριο

γεια σου κ απο μενα!!για να φανει κατι πρεπει οι μοναδες της χοριακης να ειναι γυρω στις 1000 μοναδες..εγω στον γιο μου με αυτες τις μοναδες ειχαμε δει μονο σακο..αρα εσενα ειναι πολυ νωρις να δεις κατι με τοσο λιγο μοναδες γιαυτο μην αγχωνεσαι...ολα θα πανε καλα κ θα δεις συντομα το μπεμπε σου!! Very Happy

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου εμενα η θερμοκρασια εχει κολησει στο 36,5..δεν μου εχει ερθει ακομα η περιοδος αλλα δεν ελπιζω κ πολυ γιατι αυτον τον μηνα δεν καναμε κ ενταντικες προσπαθειες..ουτε καν τις γονιμες δεν καταλαβα γιατι ημουν πολυ κουκουρουκου κ δεν το ειχα καν στο μυαλο μου.. Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boulitsa έγραψε:κοριτσακια μου εμενα η θερμοκρασια εχει κολησει στο 36,5..δεν μου εχει ερθει ακομα η περιοδος αλλα δεν ελπιζω κ πολυ γιατι αυτον τον μηνα δεν καναμε κ ενταντικες προσπαθειες..ουτε καν τις γονιμες δεν καταλαβα γιατι ημουν πολυ κουκουρουκου κ δεν το ειχα καν στο μυαλο μου.. Laughing

μπουλίτσα μου ποτέ δεν ξέρεις!! όσο για την θερμοκρασία τι να πώ? σημαίνει κάτι δλδ το 36,5?? Rolling Eyes

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:
boulitsa έγραψε:κοριτσακια μου εμενα η θερμοκρασια εχει κολησει στο 36,5..δεν μου εχει ερθει ακομα η περιοδος αλλα δεν ελπιζω κ πολυ γιατι αυτον τον μηνα δεν καναμε κ ενταντικες προσπαθειες..ουτε καν τις γονιμες δεν καταλαβα γιατι ημουν πολυ κουκουρουκου κ δεν το ειχα καν στο μυαλο μου.. Laughing

μπουλίτσα μου ποτέ δεν ξέρεις!! όσο για την θερμοκρασία τι να πώ? σημαίνει κάτι δλδ το 36,5?? Rolling Eyes

εμενα συνηθως οταν ειναι να ερθει η περιοδος μου δεν ανεβαινει..ειναι στο 35..βεβαια την μετραω βραδυ ενω το κανονικο ειναι το πρωι πριν σηκωθεις απο το κρεβατι..αλλα εχω ακουσει οτι σε μια εγκυμοσυνη παραμενει ανεβασμενη η θερμοκρασια..τωρα αναλογα κ τον οργανισμο..θα δειξει.. Very Happy Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="boulitsa"]
evi27 έγραψε:

μπουλίτσα μου ποτέ δεν ξέρεις!! όσο για την θερμοκρασία τι να πώ? σημαίνει κάτι δλδ το 36,5?? Rolling Eyes [/quote

εμενα συνηθως οταν ειναι να ερθει η περιοδος μου δεν ανεβαινει..ειναι στο 35..βεβαια την μετραω βραδυ ενω το κανονικο ειναι το πρωι πριν σηκωθεις απο το κρεβατι..αλλα εχω ακουσει οτι σε μια εγκυμοσυνη παραμενει ανεβασμενη η θερμοκρασια..τωρα αναλογα κ τον οργανισμο..θα δειξει.. Very Happy Very Happy

μακάρι να μείνει ανεβασμένη τότε!! άντε και στα δικά μας! Very Happy

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="evi27"]
boulitsa έγραψε:
evi27 έγραψε:

μπουλίτσα μου ποτέ δεν ξέρεις!! όσο για την θερμοκρασία τι να πώ? σημαίνει κάτι δλδ το 36,5?? Rolling Eyes [/quote

μακάρι να μείνει ανεβασμένη τότε!! άντε και στα δικά μας! Very Happy

μακαρι!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ περιμένω την ακατανόμαστη σε 2 μέρες και το μόνο που έχω είναι τρομερή υπνηλία κάθε μέρα...θέλω να κοιμάμαι συνέχεια....σημαίνει κάτι βρε κορίτσια?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:εγώ περιμένω την ακατανόμαστη σε 2 μέρες και το μόνο που έχω είναι τρομερή υπνηλία κάθε μέρα...θέλω να κοιμάμαι συνέχεια....σημαίνει κάτι βρε κορίτσια?
απο όσο ξέρω ναι, άντε 2 μέρες σου έμειναν !!!
να περάσουν γρήγορα !!

lia-ka

lia-ka
ξαναειρθα κοριτσια!μην στεναχωριεσαι αυγολεμονη μου,μετα απο δυο μερες θα εχει ανεβει η χοριακη!το εμβρυο θα το δεις στις 10 μερες καθυστερησεις!ετσι εγινε και με τα δυο παιδια μου!μπραβο κοπελα μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 328109 !χαρηκα παρα πολυ!φιλια! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:evi μου ευχαριστω καλωσορισες

είναι αυτό που σου είπε η boubou, ο γιατρός απλά θέλει να σε έχει προσγειωμένη.
πρέπει να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις γιατί δεν κάνεις καλό στο σποράκι σου έτσι. Είσαι εγκυούλα και πρέπει να προσέχεις τώρα !!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!! Τι κανετε?
Ευαγγελιτσα μου γλυκια δν σε ξεχνω, αλλα ελπιζω να σε ξεχασε η ακατανομαστη!!Ε? Εχω πολυ αγωνια για σενα!
Οι αλλες κοπελες τι κανουν? Θαυμαζω την υπομονη σας με τις θερμοκρασιες παντως..πιστευω οτι αυτο εκτος απο βαρετο(για μενα) θα ειναι και πολυ περισσοτερο ψυχοφθορο απο ενα απλο τεστ ωορρηξιας που το κανεις, βγαινει θετικο και τελειωνεις..αυτο το να μετρας μεχρι το τελος του καθε μηνα θερμοκρασια μηπως και δν πεσει! Μη το κανετε αυτο στον εαυτο σας!Δημιουργειτε εξτρα αγχος πιστευω!

Αυγολεμονη σημερα ελπιζω να εισαι πιο ηρεμη απο εχθες..το χρωστας στο σπορι! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 417472

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μένα Very Happy sunny

Τι μου κάνετε; Μπλέχτηκα λίγο με το ποιές περιμένουν περίοδο και πότε! Να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση?

"Γειά σας! Είμαι η Δήμητρα και ΔΕΝ περιμένω το πολύ ως την Τρίτη 29/11 νομίζω" Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 12 875502

Έχει επεξεργασθεί από τον/την demmy5_k στις Δευ Νοε 21, 2011 11:54 pm, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις