Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
757 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 757 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 43]

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι έγραψε:

Ευαγγελίτσα μου να πω και εγώ την γνώμη μου ; γιατί βρε κούκλα μου δεν το κάνεις αύριο το πρωί ;
εσύ έχεις τα κότσια να περιμένεις ως άριο !!! μην το κάνεις και βγει λάθος,
άδικα θα στεναχωρηθείς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

βλέπετε που τελικά περισσότερο άγχος τρως με το που μαθαίνεις πως είσαι έγκυος ; Για αυτό κορίτσια κρατήστε
δυνάμεις για τότε και μην χαλάτε την υγεία σας και τα νεύρα σας μετρώντας θερμοκρασίες και ψάχνοντας σημάδια!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλημέρα Λεμονάκι! Ναι... Μπορεί να το κάνω και αυριο αλλα δε νομιζω να στεναγχωρεθω... Το σκεφτηκα πολύ τις προηγούμενες μέρες που είχα λιγο τις μαυρες μου... Ναι θέλω μωράκι... Όμως δεν έρχεται με παραγγελία... Θα προσπαθήσω και ας έρθει οποτε θέλει ο Θεος... Εχω συμβιβαστεί απόλυτα πλεον με αυτό και δεν προκειται να ξανα αναλωθώ σε ταχα σημάδια και τέτοια...
Και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου... Είναι χασιμο χρόνου και φθορα της υγειας να ασχολουμαστε με θερμοκρασίες και τετοια γι αυτο και δεν μπηκα σε αυτη τη διαδικασία γιατί το μυαλο μας μπορεί να "κατασκευάζει" συμπτώματα απο μόνο του... Και όλοι οι γιατροί συμβουλεύουν να είμαστε ήρεμες όταν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία...
Με το άγχος κορίτσια δεν βγαίνει τίποτα! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
βλέπετε που τελικά περισσότερο άγχος τρως με το που μαθαίνεις πως είσαι έγκυος ; Για αυτό κορίτσια κρατήστε
δυνάμεις για τότε και μην χαλάτε την υγεία σας και τα νεύρα σας μετρώντας θερμοκρασίες και ψάχνοντας σημάδια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 403793

ε και αυτό το άγχος δν θα έπρεπε να υπάρχει όμως κατά την γνώμη μου, όχι σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον, πάλι κι αυτό κακό κάνει!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια μου!!!!
Τι κάνετε;;;;
Μπουλιτσα μου, συγχαρητήρια και πάλι καλή μου!!! Καρα μπαμ θετικό το τεστάκι!!! (αν και φάνηκε απο χθες το ευτυχές γεγονός)
Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατας στην αγκαλιά σου τον μπεμπάκι σου!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Καλέ μην ασχολείστε με τις θερμοκρασίες και αγχώνεστε...Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και στην κάθε γυναίκα τα συμπτώματα διαφέρουν!
Εγώ το απογευματάκι παιζει να κάνω τεστάκι αν και δεν νομίζω να βγει θετικό... Αλλα τι ψυχη έχει ενα τεστάκι, τουλάχιστον θα ξέρω...

Δεν πειράζει κορίτσι μου, κάνε το να σου φύγει η ιδέα παρά να έχεις έννοια και αυτό να οδηγήσει σε περισσότερη καθυστέρηση.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
δυνάμεις για τότε και μην χαλάτε την υγεία σας και τα νεύρα σας μετρώντας θερμοκρασίες και ψάχνοντας σημάδια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 403793

ε και αυτό το άγχος δν θα έπρεπε να υπάρχει όμως κατά την γνώμη μου, όχι σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον, πάλι κι αυτό κακό κάνει!!

ναι δεν θα έπρεπε αλλά και αυτό εμφανίζεται χωρίς να το θες πιστεύω, όπως όταν κοντέυουν οι μέρες τις περιόδου και σε πιάνει ένα κάτι...
κάπως έτσι θα ναι και αυτό. Αλλά η διαφορά είναι πως εδώ φοβάσαι για το μωρό σου αν είναι καλά αν θα μείνει τελικά.....
αυτό και αν κάνει κακό, συμφωνώ μαζί σου αλλά πως να το ελέγξεις ;

demmy τι κάνεις εσύ ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκει θέλω να καταλληξω..πως οσο και να λεμε η μια στην αλλη μην αγχωνεσαι τελικα ολες τα ιδια χαλια(χωρις παρεξηγηση!) είμαστε κι απο την μερα που αποφασιζουμε οτι θελουμε να γινουμε μανες δν αποχωριζομαστε το αγχος μεχρι το τελος της ζωης μας!! Razz Razz

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρέπει να μάθεις να το ελέγχεις, αν τα καταφέρεις είναι σαφώς πολύ καλύτερα.
τώρα πως θα το κάνεις αυτό ; η κάθε μια πρέπει να βρει τον τρόπο της.

Η Ευαγγελιά που είναι ;
καλέεεεεεε !!!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Λεμονάκι έγραψε:
Η Ευαγγελιά που είναι ;
καλέεεεεεε !!!

Εδω εδωωωωωωω ειμαιιιιιι!!!!!!
Τι έγινεεεεεε έχαασα τίποτα;;;;;;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
Η Ευαγγελιά που είναι ;
καλέεεεεεε !!!

τι θα κάνεις τελικά ;
με το τεστ

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy τι κάνεις εσύ ;
[/quote]

Έλα κοπέλα μου, καλά κι εγώ. Στην αναμονή με τις υπόλοιπες για τις 28-29 του μήνα. Καλά είμαι όμως. Έχω τόσο πολύ ανάγκη το ταξιδάκι που θα κάνουμε τον Δεκέμβρη που πραγματικά δε θα στεναχωρηθώ αν δεν είμαι έγκυος αυτό τον μήνα. Και ειλικρινά, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να μην αγχώνομαι για το αν είμαι έγκυος, έτσι γι' αλλαγή Embarassed

Περιττό να σου πώ ότι το σκυλάκι σου μ' ενθουσίασε! Κι εσένα και της Ευαγγελίτσας και της boubou. Σε κάποια φάση θα βάλω κι εγώ τον δικό μου παίδαρο Smile Νομίζω ότι έχω ξεφύγει λίγο μαζί του, μου βγάζει όλο το μητρικό ένστικτο!!!

Εσύ πώς είσαι?

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Λεμονάκι έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
Η Ευαγγελιά που είναι ;
καλέεεεεεε !!!

τι θα κάνεις τελικά ;
με το τεστ

Δεν ξέρω... θα δείξει... Θα παω αγορά λογικα το απογευμα και θα αγοράσω... Μαλλον για αυριο το κοβω... Και να σου πω καλύτερα... Ασε που μέχρι αύριο μπορεί να ερθει και η κοκκινη...

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
Η Ευαγγελιά που είναι ;
καλέεεεεεε !!!

τι θα κάνεις τελικά ;
με το τεστ

Δεν ξέρω... θα δείξει... Θα παω αγορά λογικα το απογευμα και θα αγοράσω... Μαλλον για αυριο το κοβω... Και να σου πω καλύτερα... Ασε που μέχρι αύριο μπορεί να ερθει και η κοκκινη...

Μη χάνεις την ελπίδα σου. Περίμενε ως αύριο και κάνε το να σου φύγει η ιδέα. Η κουμπάρα μου ως την 9η μέρα καθυστέρησης είχε αρνητικά τεστάκια.

Ελευθερία και Έλενα που χαθήκατε?????
Μας βαρεθήκατε???? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy ταξιδάκι ;;
πόσο ωραία !!! μακάρι να μπορούσαμε να πάμε και εμείς κάπου...
που θα πάτε ;
Εχω 2 σκυλάκια, ένα κάτω στην υπογραφή μου και το άλλο το χω αβαταρ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 40746
άντε βάλε και το δικό σου ζουζούνι να το δούμε !!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 669659

Εγώ είμαι σε φάση όπως λες και εσύ αναμονής, περιμένω να περάσουν οι γιορτές να κάνει τον Ιανουάριο ο άντρας μου την προγραμματισμένη εγχείριση και μόλις τελειώσει με τα αντιβιοτικά να ξεκινήσουμε την εξωσωματική. Εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα και έρθει ποιο μπροστά.
Το οικονομικό είναι και αυτό ένα εμπόδιο αλλιώς θα είχε γίνει πριν απο όλα αυτά.....

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια καλησπέρα κι από μένα! Συγχαρητήρια σ'όσες κοπέλες τα κατάφεραν!! να έχετε μια καλή και όμορφη εγκυμοσύνη Very Happy
Εγώ περιμένω την ακατανόμαστη σήμερα και προσπάθω να μην το σκέφτομαι....μακάρι να με ξέχασει.. Smile

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεμονάκι έγραψε:demmy ταξιδάκι ;;
πόσο ωραία !!! μακάρι να μπορούσαμε να πάμε και εμείς κάπου...
που θα πάτε ;
Εχω 2 σκυλάκια, ένα κάτω στην υπογραφή μου και το άλλο το χω αβαταρ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 40746
άντε βάλε και το δικό σου ζουζούνι να το δούμε !!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 669659

Εγώ είμαι σε φάση όπως λες και εσύ αναμονής, περιμένω να περάσουν οι γιορτές να κάνει τον Ιανουάριο ο άντρας μου την προγραμματισμένη εγχείριση και μόλις τελειώσει με τα αντιβιοτικά να ξεκινήσουμε την εξωσωματική. Εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα και έρθει ποιο μπροστά.
Το οικονομικό είναι και αυτό ένα εμπόδιο αλλιώς θα είχε γίνει πριν απο όλα αυτά.....

Ο άντρας μου πρέπει να πάει για meeting επαγγελματικό στη Βιέννη και θα πάω μαζί του. Φοβάται τα αεροπλάνα και με θέλει πάντα μαζί του Smile Πολύ βολικό, έτσι Twisted Evil

Θα προσπαθήσω σε λίγο να βάλω το μπουμπούκι μου στο άβαταρ. Δε βλέπω το 2ο στην υπογραφή σου.

Το οικονομικό είναι κάτι που το σκέφτομαι κι εγώ αν φτάσω κι εγώ σ' αυτό το σημείο Embarassed . Αν επιτρέπεται, τι εγχείρηση θα κάνει ο άντρας σου;

economlena

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
demmy5_k έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
Η Ευαγγελιά που είναι ;
καλέεεεεεε !!!

τι θα κάνεις τελικά ;
με το τεστ

Μη χάνεις την ελπίδα σου. Περίμενε ως αύριο και κάνε το να σου φύγει η ιδέα. Η κουμπάρα μου ως την 9η μέρα καθυστέρησης είχε αρνητικά τεστάκια.

Μας βαρεθήκατε???? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 417472

Αυτό που είπες για την 9η μέρα μου έδωσε μια μικρή ελπίδα
χεχε

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
economlena έγραψε:
demmy5_k έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
Η Ευαγγελιά που είναι ;
καλέεεεεεε !!!

τι θα κάνεις τελικά ;
με το τεστ

Αυτό που είπες για την 9η μέρα μου έδωσε μια μικρή ελπίδα
χεχε

Και βέβαια! Να μη χάνεις το κουράγιο σου!

Αναστασία μου έβαλα το ζουζουνόσκυλο μου στο άβαταρ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 35468

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μεγαλη αληθεια ειπε το λεμονακι το αγχος μολις μεινεις και μετα δεν περιγραφετε αν ανεβαινουν σωστα οι χοριακες αν φανηκε αν ηταν μικρο αν σταματησε να μεγαλωνει που βρισκετε πολυ χειροτερο
α ρε κοριτσια μακαρι να ισχυεν αυτο με το σχολειο εγω στα διαγωνισματα ημουν μες το αγχος και εγραφα 20 αμα δεν ημουν δεν εγραφα. πως να το ελεξεις αμα εισαι ετσι μια ζωη για ολα περισσοτερα για κατι που το θελεις με ολη σου την ψυχη
ευαγγελιτσα κατι μου λεει οτι δεν θα κοκκινησεις μη βιαστεις με τα τεστ δεν υπαρχει λογος πιστεψε με 7 εκανα σε 2 μερες η ψυχη μου το ξερει τι περασα

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λαμπραντορ ;
να το χαίρεσαι !!!
καλέ τι αρχοντιά είναι αυτή ;
Είχε κόψει το χέρι πέρσι με δίσκο που κόβεις ξύλα αν ξέρεις, ως τώρα έχει κάνει 3 φορές και ελπίζουμε να είναι η τελευταία αυτή.
Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη ζημιά, μόλις έπιασε κόκαλο πρόλαβε και το τράβηξε αλλιώς θα έχανε την μισή παλάμη....

Βιένη ε ; κάνε καμιά γυροβολιά και για εμάς !!! μην μας ξεχάσεις !!!!

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Αυγολεμονη"]μεγαλη αληθεια ειπε το λεμονακι το αγχος μολις μεινεις και μετα δεν περιγραφετε αν ανεβαινουν σωστα οι χοριακες αν φανηκε αν ηταν μικρο αν σταματησε να μεγαλωνει που βρισκετε πολυ χειροτερο
α ρε κοριτσια μακαρι να ισχυεν αυτο με το σχολειο εγω στα διαγωνισματα ημουν μες το αγχος και εγραφα 20 αμα δεν ημουν δεν εγραφα. πως να το ελεξεις αμα εισαι ετσι μια ζωη για ολα περισσοτερα για κατι που το θελεις με ολη σου την ψυχη
ευαγγελιτσα κατι μου λεει οτι δεν θα κοκκινησεις μη βιαστεις με τα τεστ δεν υπαρχει λογος πιστεψε με 7 εκανα σε 2 μερες η ψυχη μου το ξερει τι περασα [/quote

ποσο δικιο εχεις με το αγχος μετα..ολα τωρα ξεκινανε..εγω αγχωνομαι με την παραμικρη λεπτομερεια κ ξερω οτι ειναι κακο αλλα ετσι ειμαι απο την φυση μου..

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεμονάκι έγραψε:Λαμπραντορ ;
να το χαίρεσαι !!!
καλέ τι αρχοντιά είναι αυτή ;
Είχε κόψει το χέρι πέρσι με δίσκο που κόβεις ξύλα αν ξέρεις, ως τώρα έχει κάνει 3 φορές και ελπίζουμε να είναι η τελευταία αυτή.
Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη ζημιά, μόλις έπιασε κόκαλο πρόλαβε και το τράβηξε αλλιώς θα έχανε την μισή παλάμη....

Βιένη ε ; κάνε καμιά γυροβολιά και για εμάς !!! μην μας ξεχάσεις !!!!

Λαμπραντόρ είναι το μπουμπούκι μου! 15 μηνών και duracell ο άτιμος!

Μακάρι να είναι η τελευταία σας εγχείρηση. Τι ταλαιπωρία κι αυτή που τραβάτε ρε παιδί μου μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που έχετε!

Δε θα σας ξεχάσω καθόλου! Όσο έχω το κινητό μου μαζί μου μη φοβάσαι! Κατάντησα αντικοινωνική, όπου πάω μπαίνω κάθε λίγο και διαβάζω το θεματάκι που ανοίχτηκε χάρη σ' ΕΣΕΝΑ! Σ' ευχαριστούμε πολύ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια σας αφήνω, τα λέμε το βραδύ τώρα ποια, εγκυούλες λίγη σκόνη μαγική ρίξτε μας να κολλήσουμε και εμείς λίγο μπεμπε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 727892
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 334590

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια σας αφήνω, τα λέμε το βραδύ τώρα ποια, εγκυούλες λίγη σκόνη μαγική ρίξτε μας να κολλήσουμε και εμείς λίγο μπεμπε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 727892
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 334590

γεια σου κούκλα...εις το επανιδείν Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 23 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:[
Λαμπραντόρ είναι το μπουμπούκι μου! 15 μηνών και duracell ο άτιμος!

Aχ πόσο τα αγαπάω τα λαμπραντορ και τα γκολντεν..μετα τα καβαλιερ..πιστευω αυτό θα ηταν η επιλογή μου!!!! Είναι κουκλιά και τόσο καλόψυχα!!!

Γεια σου λεμονακι!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλειψα λίγο γιατί κάνω και καμιά δουλειά και στο ενδιάμεσο σταματάω να δώ κανα νέο σας χιχιχι
έχω βάλει και χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια στον υπολογιστή κι έχω μπει τελείως στο κλίμα!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Κοριτσάκια ούτε τεστ θα χρειαστει να κάνω ουτε τίποτα.. Μόλις ήρθε η ακατανόμαστη, όπως το είχα υπολογίσει! Ευτυχώς δεν χαλασε ο κύκλος μου και τώρα μπορώ να παραγγειλω επιτέλους τα τεστάκια! Υπομονη στις κοπέλες που περιμένουν την επόμενη εβδομάδα και ελπίζω εσείς τουλάχιστον να έχετε θετικά αποτελέσματα για να αυξάνονται οι εγκυούλες μας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις