551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι Τετ Νοε 23, 2011 3:00 am
Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι έγραψε:
Ευαγγελίτσα μου να πω και εγώ την γνώμη μου ; γιατί βρε κούκλα μου δεν το κάνεις αύριο το πρωί ;
εσύ έχεις τα κότσια να περιμένεις ως άριο !!! μην το κάνεις και βγει λάθος,
άδικα θα στεναχωρηθείς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
βλέπετε που τελικά περισσότερο άγχος τρως με το που μαθαίνεις πως είσαι έγκυος ; Για αυτό κορίτσια κρατήστε
δυνάμεις για τότε και μην χαλάτε την υγεία σας και τα νεύρα σας μετρώντας θερμοκρασίες και ψάχνοντας σημάδια!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Καλημέρα Λεμονάκι! Ναι... Μπορεί να το κάνω και αυριο αλλα δε νομιζω να στεναγχωρεθω... Το σκεφτηκα πολύ τις προηγούμενες μέρες που είχα λιγο τις μαυρες μου... Ναι θέλω μωράκι... Όμως δεν έρχεται με παραγγελία... Θα προσπαθήσω και ας έρθει οποτε θέλει ο Θεος... Εχω συμβιβαστεί απόλυτα πλεον με αυτό και δεν προκειται να ξανα αναλωθώ σε ταχα σημάδια και τέτοια...
Και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου... Είναι χασιμο χρόνου και φθορα της υγειας να ασχολουμαστε με θερμοκρασίες και τετοια γι αυτο και δεν μπηκα σε αυτη τη διαδικασία γιατί το μυαλο μας μπορεί να "κατασκευάζει" συμπτώματα απο μόνο του... Και όλοι οι γιατροί συμβουλεύουν να είμαστε ήρεμες όταν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία...
Με το άγχος κορίτσια δεν βγαίνει τίποτα! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]