Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
279 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 279 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Δευ Νοε 21, 2011 5:41 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
..κοριτσάκια τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν άμεσα...όχι την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον..
μόνο να χειροτερέψουν μπορούν..
και τότε θα λέμε ..΄΄γιατί δεν το έκανα στην αρχή της κρίσης που ήταν καλύτερα???

άσε που σε 10 χρόνια και βάλε ..δεν ξέρω πόσες από εμάς θα μπορούμε να κάνουμε ακόμη παιδιά!!

όποτε η τώρα η ποτέ!!

αφήστε που ποτε κανένας δεν μετάνοιωσε που έκανε ένα παιδι...αλλά πολλοί έχουν μετανοιώσει που δεν προσπάθησαν για άλλο ένα,,!!

27θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Δευ Νοε 21, 2011 5:57 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Ααααα κι αλλη στο club!!θελω και 3ο αλλα εχω ενα θεματακι με τον αντρουλη που αντιστεκετε σθεναρα... scratch

Εμενα λεει δε νοιωθω ετοιμος...Καλα κρασα λεω εγω,αμα θελει η γυναικα βρισκει τροπους,χαχαχ...

bou-boukitsa έγραψε:..κοριτσάκια τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν άμεσα...όχι την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον..
και τότε θα λέμε ..΄΄γιατί δεν το έκανα στην αρχή της κρίσης που ήταν καλύτερα???

άσε που σε 10 χρόνια και βάλε ..δεν ξέρω πόσες από εμάς θα μπορούμε να κάνουμε ακόμη παιδιά!!

όποτε η τώρα η ποτέ!!

αφήστε που ποτε κανένας δεν μετάνοιωσε που έκανε ένα παιδι...αλλά πολλοί έχουν μετανοιώσει που δεν προσπάθησαν για άλλο ένα,,!!

Συμφωνω απολυτα με αυτο που εγραψες φιλη Μπουμπουκιτσα μου...Εσυ λες για κανα 4ο?? Razz

28θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Δευ Νοε 21, 2011 6:14 am

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anthaki έγραψε:Ααααα κι αλλη στο club!!θελω και 3ο αλλα εχω ενα θεματακι με τον αντρουλη που αντιστεκετε σθεναρα... scratch

εμείς έχουμε μια κορούλα 25 μηνών και μία 7 μηνών. θέλουμε σαν τρελή και τρίτο παιδάκι (αγόρι ή κορίτσι δεν μας νοιάζει) αλλά λόγω κρίσης δεν το βλέπω να γίνεται! και το θέλουμε σαν τρελοί. εν τω μεταξύ ξέρω οτι θα με απολύσουν μόλις παρέλθει και το νόμιμο οπότε...χωρίς δουλειά, με 2 παιδιά κλπ κλπ το σκεφτόμαστε πολυ...γιατί εάν κάνουμε και τρίτο δεν θα ξαναδουλέψω. η μαμά μου αν και νέα (58) έχει πρόβλημα σοβαρό στη μέση και παρόλο που σκίζεται δε νομίζω οτι θα την παλέψει!και ο μπαμπάκας μου κάνει πτι μπορεί αλλά...πόσα με 3 παιδιά...αλλά βρε κορίτσια...ΨΟΦΑΜΕ για τρίτο!!!καλή επιτυχία σε όλες τις μανούλες!

29θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 22, 2011 1:47 pm

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΕΜΠΕ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ,ΚΟΛΛΑΩ ΛΙΓΟ.ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!!ΔΡΑΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

30θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 22, 2011 3:21 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:..κοριτσάκια τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν άμεσα...όχι την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον..

όποτε η τώρα η ποτέ!!

εμενα μπορεις να με βγαλεις απο την λιστα σιγουρα!σε μια 10ετια θα εχω αρθριτικα. Θα μπαινω στο φορουμ κ θα ανοιγω θεματα για ποδολουτρα κ λασπολουτρα στα Καμενα βουρλα.

Αλλα πολυ θα ηθελα ενα 3ο!!Αλλα επισης πολυ χλωμο το βλεπω!!!

31θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τετ Νοε 23, 2011 1:18 am

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγω θελω ενα δευτερο βρε κοριτσια.. Αλλα ειναι και στιγμες που το σκεφτομαι αλλιως.. και δε θελω!!!
Εσεις ειστε τελειως αποφασισμενες??? Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να τον αφησω μονο του τον γιοκα μου.. Και εχει αρχισει απο τωρα να μου ζητα αδερφακι.. Αλλα σκεφτομαι και το οικονομικο... και τα πρωτα 2 χρονια που μας ζορισαν πολυ... και λεω ξανα τα ιδια???
Βεβαια τις περισσοτερες φορες υπερτερει η αποψη οτι θα κανουμε κι αλλο ενα μωρακι συντομα.. Απο το πασχα το σκεφτομαστε κι ακομα να το παρουμε απφαση..
Μηπως θελω τα χαπια μου??? θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 215994

32θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τετ Νοε 23, 2011 1:26 am

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamarena έγραψε:Κι εγω θελω ενα δευτερο βρε κοριτσια.. Αλλα ειναι και στιγμες που το σκεφτομαι αλλιως.. και δε θελω!!!
Εσεις ειστε τελειως αποφασισμενες??? Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να τον αφησω μονο του τον γιοκα μου.. Και εχει αρχισει απο τωρα να μου ζητα αδερφακι.. Αλλα σκεφτομαι και το οικονομικο... και τα πρωτα 2 χρονια που μας ζορισαν πολυ... και λεω ξανα τα ιδια???
Βεβαια τις περισσοτερες φορες υπερτερει η αποψη οτι θα κανουμε κι αλλο ενα μωρακι συντομα.. Απο το πασχα το σκεφτομαστε κι ακομα να το παρουμε απφαση..
Μηπως θελω τα χαπια μου??? θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 215994

Αγαπητη μου mamarena ετσι το σκεφτομουν και εγω,να σημερα να τον αλλο μηνα και οταν το πηρα επιτελους αποφαση,δεν με ηθελε εκεινο Shocked ..συμπερασμα,τα παιδια δεν ερχοντε με κουριερ ουτε οποτε θελουμε εμεις... Wink ξεκινα προσπαθιουλες και ευχομαι καλη επιτυχια!! θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 417472

33θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τετ Νοε 23, 2011 1:27 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koριτσια εγω οταν εκανα την κορη μου ημουνα 20χρ κι μου εσκασε σαν βομβα πρωτον γτ ημουνα πολυ μικρη,κι 2ρον γτ υποτιθετε οτι δν μπορουσα να συλλαβω φυσιολογικα μονο με θεραπεια.Ε τα πρωτα χρονια δν ηθελα καν να ακουσω για αλλο παιδι.Αλλα μια μερα λεω ξερεις τι?Θα κανουμε ελευθερα,κι αν θελει ο Θεος κι με κρινει οτι μπορω,θα μου το στειλει,αλλιως ας μαφησει με την κορη μου.Μετα απο 1χρονο,λεω νταξ δν θα κανω αλλο.Κι παντα ελεγα οτι αν ποτεε κανω κι το 2ρο θαναι πριν τα 25-28,γτ δν θελω ναχουν μεγαλη διαφορα.Κι τελικα εμεινα εγκυος,κι περιμενω το θαυματακι μου σε λιγο καιρο.
Θελω να πω οτι οσες ηδη θελετε κιαλλο παιδι κ δν αμφιβαλλετε,βαλτε μπρος κι οτι χρεειαζονται τα παιδια ο Θεος ειναι διπλα κι βοηθαει.Πιστη ναχουμε.

34θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τετ Νοε 23, 2011 1:53 am

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Anthaki μου εχεις δικιο.. κι εγω ποσες φορες το εχω σκεφτει οτι μολις το αποφασισουμε να δεις που θα μας δυσκολεψει...
Απλα..δε μπορω να το εξηγησω.. και οι δυο θελουμε τοσο πολυ.. κατι μας κρατα.. Το οικονομικο πιο πολυ...δε ξερω τι να πω. Ισως επειδη την πρωτη φορα μας ηρθε οταν το αποφασισαμε νομιζουμε οτι ετσι θα ειναι και τωρα.. Μακαρι να ειναι..αλλα πρεπει να το αποφασισουμε!!
καμια φορα λεω...μακαρι να μας ερθει απρογραμματιστο γιατι αν περιμενει εμας..... Wink

35θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τετ Νοε 23, 2011 3:09 am

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Νατασσα τι δε θελει ο ανηρ?
Βασιλικη μου ασε..Ειναι ποτε θα παρω τις τελικες αναποδες μου....Νομιζω οτι εχει μπερδεψει τις προτεραιοτητες του....Θελω παιδι τοσο κακο ειναι?Και οικονομικα καλα ειμαστε,οχι σουπερ,Αλλα ναι αφου αρπαχτηκα με την μανα σου βλακα,μη και κανουμε παιδι και βγει κοριτσι...Γιατι ξερει τα επακολουθα...Καταλαβατε κι εσεις ετσι?

χαχαχχχα αχ αυτες οι πεθερες και τα ονοματα

36θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τετ Νοε 23, 2011 3:13 am

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

όποτε η τώρα η ποτέ!!

εχεις δικιο το εχω ακουσει απο ατομα που μετανιωσαν που δεν εκαναν και βρε κοριτσια τα παιδια ειναι ευτυχια και ειδικα στα δευτερα και ακομη καλυτερα στα τριτα τα εξοδα ειναι πολυ λιγοτερα. εγω τωρα για τη μπουμπου αγορασα ελαχιστα και τις φοραω και μπλε εσωρουχακια και ρουχακια αφου ειναι καινουρια τι να τα κανω!!!πηρα μονο 2-3 ροζ ετσι γαι το καλο. οποτε καντε το σταυρο σας και ο θεος ολα βολικα θα τα φερει

37θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Δευ Νοε 28, 2011 1:25 pm

vanessa

vanessa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια καλησπέρα! Εχω ένα γιο 21 μηνών και θέλω να κάνω 2ο παιδάκι σύντομα...αλλά κλασσικά πράγματα ο άντρας μου δεν πείθεται με τίποτα. Εγώ νομίζω πως είναι η πιο κατάλληλη εποχή από την άποψη ότι δε δουλεύω και να έχουν μικρή διαφορά από την άλλη εκείνος αγχώνεται με τα οικονομικά....

38θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Δευ Νοε 28, 2011 1:31 pm

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vanessa έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα! Εχω ένα γιο 21 μηνών και θέλω να κάνω 2ο παιδάκι σύντομα...αλλά κλασσικά πράγματα ο άντρας μου δεν πείθεται με τίποτα. Εγώ νομίζω πως είναι η πιο κατάλληλη εποχή από την άποψη ότι δε δουλεύω και να έχουν μικρή διαφορά από την άλλη εκείνος αγχώνεται με τα οικονομικά....

κ εμεις στην ιδια φαση ειμαστε,θελουμε 2ο νινι αλλα σκεφτομαστε πως θα τα βγαζουμε περα μιας κ δουλευει μονο ο συζηξ

39θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Δευ Νοε 28, 2011 2:09 pm

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγω θελω να ερθει το 2ο μπεμπε...αλλα δεν εχει προκυψει ακομα...κι εμενα ο συζυξ αγχωνεται λιγακι,αλλα πιστευω οτι το 2ο μωρο δεν εχει τοσα εξοδα οσο το 1ο

40θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 1:53 am

vanessa

vanessa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Η αλήθεια είναι πραγματικά ότι το 2ο δεν έχει τόσα έξοδα γιατί ήδη τα πράγματα τα έχεις από το 1ο. Φανταστείτε ότι ήδη έχουμε μία κούνια εξτρά μου την είχε δώσει η αδελφή μου. Οπότε από αυτά είμαστε οκ. Τώρα το μόνο που μένει είναι να πείσω τον άντρα μου....μήπως να τον πιάσω στον ύπνο????????????

41θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 2:17 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
happiness έγραψε:κι εγω θελω να ερθει το 2ο μπεμπε...αλλα δεν εχει προκυψει ακομα...κι εμενα ο συζυξ αγχωνεται λιγακι,αλλα πιστευω οτι το 2ο μωρο δεν εχει τοσα εξοδα οσο το 1ο
Κι εγω τωρα παω για το 2ο και οντως δεν εχει τοσα εξοδα αφου τα μεγαλα κουνια, καροτσι, καθισμτακι κτλ τα εχουμε ηδη.

42θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 2:52 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το θεμα δν ειναι για τα πραγματα. κ εμεις τα εχουμε ολα κ αν κανω κοριτσι θα εχω κ αλλα.το θεμα ειναι βιωτικο τουλαχιστον για εμας δλδ.1ον τα εξοδα της γεννας που εχουν παει ο κουκος αηδονη.2ον το πως θα τα βαζουμε περα οταν ζοριζομαστε με ενα παιδι χ2 κ μπορεις να καταλαβεις.το θεμα μου ειναι οτι μαλλον εχω κ καθυστερηση.χαχαχα.θα περιμενω να περασει κ αυτη η εβδομαδα κ μετα θα κανω τεστ

43θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 3:17 am

vanessa

vanessa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σου εύχομαι να έχεις θετικά αποτελέσματα!!! Ολα λύνονται πάντως, δεν είναι πρόβλημα το παιδάκι. Κάτι θα κόψεις από εδώ κάτι από εκεί θα τα βολέψεις. Και εμείς δύσκολα είμαστε όπως όλοι άλλωστε.
Τώρα μιλούσα με τον άντρα μου και κάτι μου πέταξε για 2ο να δούμε πως θα πάμε και να ξεκινήσουμε με την καινούργια χρονιά. Άντε να δούμε...Βλέπω τον γιο μου πως κοιτάζει το μωράκια και τη χαρά κάνει! Μακάρι να του δώσουμε ένα αδελφάκι σύντομα!

44θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 3:25 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανεσα μου το θεμα ειναι οτι τα εχουμε κοψει οοολα μα ολα.φαντασου οτι ειμαστε αφραγκοι απο την προηγουμενη εβδομαδα κ τωρα που θα πληρωθει η κολονα του σπιτιου θα δωσουμε 357 ευρω στο ρευμα.οποτε παει κ αυτος ο μισθος περιπατο.παντως κ οι 2 θελουμε 2ο παιδακι.κ μαλιστα κοριτσακι...για να ναι σετ με τον γιο μου.χαχαχαχ....μακαρι να ειμαι εγκυος..

45θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 4:24 am

momirene

Το οικονομικο ειναι μεγαλο προβλημα αλλα οσο ειναι μικρα τα παιδια και δεν εχουν σχολειο και φροντιστηρια τα πραγματα ειναι πιο ευκολα. Γαλα και πανες θελουν μονο. Η γεννα ειναι πορβλημα ειδικα αν δεν δουλευεις αλλα και αυτο θα βρεθει τροπος να λυθει. Μεχρι να μεγαλωσουν πιστευω πως θα καλυτερεψουν τα πραγματα. θελω να βλεπω θετικα και αισιοδοξα το μελλον Smile

46θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 4:33 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
momirene έγραψε:Το οικονομικο ειναι μεγαλο προβλημα αλλα οσο ειναι μικρα τα παιδια και δεν εχουν σχολειο και φροντιστηρια τα πραγματα ειναι πιο ευκολα. Γαλα και πανες θελουν μονο. Η γεννα ειναι πορβλημα ειδικα αν δεν δουλευεις αλλα και αυτο θα βρεθει τροπος να λυθει. Μεχρι να μεγαλωσουν πιστευω πως θα καλυτερεψουν τα πραγματα. θελω να βλεπω θετικα και αισιοδοξα το μελλον Smile

εχεις δικιο,αλλα μου εχουν τυχει τοσα φετος που εχει παει περιπατο η αισιοδοξια μου.παντως εχω 2 μερες καθυστερηση.αυριο σκεφτομαι να παρω τεστ (αν δν με προλαβει η περιοδος)

47θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 5:32 am

chicken

chicken
Εγώ δεν ξέρω αν θέλω δεύτερο μωρό Rolling Eyes Rolling Eyes

Δεν είμαι της άποψης "Ένα ίσον κανένα", μια χαρά με τρέχει η μικρή μου.
Σαν μαμά έχω καλυφθεί. Δεν μου λείπει ακόμα η μωρουδίλα -ίσως γιατί ακόμα θηλάζει η κόρη μου & πολύ φοβάμαι πως αν το αφήσω κανα χρόνο ακόμα δεν θα το αποφασίσω ποτέ για δεύτερο Rolling Eyes Rolling Eyes
Επίσης ο σύζυγος δεν θέλει με τίποτα δεύτερο. Δεν σκέφτεται τα έξοδα τώρα, αλλά τα μελλοντικά έξοδα: φροντιστήρια, σχολεία, ρούχα, παιχνίδια.... Shocked είναι τόσα πολλά γμτ που σκέφτομαι πως αν μπορώ να δώσω στην κόρη μου ένα 80% αυτών που μπορώ, γιατί να το μοιράσω σε ένα 40%?

Πολλά σκέφτομαι και πραγματικά να καταλήξω δεν μπορώ. Μια έτσι μια αλλιώς είμαι σαυτό το θέμα Rolling Eyes Rolling Eyes

48θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 5:39 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν μπορω να διανοηθω οτι ο γιος μου δεν θα εχει τουλαχιστον ενα αδερφακι...Εγω ειχα την τυχη και ευτυχια να εχω 3 αδερφια...Τα μοιραζομαι ολα μαζι τους..Δεν θα του στερησω κατι τετοιο.Κι ας μην εχω εγω να φαω..Θα φανε αυτα..

49θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 5:40 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:Εγώ δεν ξέρω αν θέλω δεύτερο μωρό Rolling Eyes Rolling Eyes

Δεν είμαι της άποψης "Ένα ίσον κανένα", μια χαρά με τρέχει η μικρή μου.
Σαν μαμά έχω καλυφθεί. Δεν μου λείπει ακόμα η μωρουδίλα -ίσως γιατί ακόμα θηλάζει η κόρη μου & πολύ φοβάμαι πως αν το αφήσω κανα χρόνο ακόμα δεν θα το αποφασίσω ποτέ για δεύτερο Rolling Eyes Rolling Eyes
Επίσης ο σύζυγος δεν θέλει με τίποτα δεύτερο. Δεν σκέφτεται τα έξοδα τώρα, αλλά τα μελλοντικά έξοδα: φροντιστήρια, σχολεία, ρούχα, παιχνίδια.... Shocked είναι τόσα πολλά γμτ που σκέφτομαι πως αν μπορώ να δώσω στην κόρη μου ένα 80% αυτών που μπορώ, γιατί να το μοιράσω σε ένα 40%?

Πολλά σκέφτομαι και πραγματικά να καταλήξω δεν μπορώ. Μια έτσι μια αλλιώς είμαι σαυτό το θέμα Rolling Eyes Rolling Eyes

αμ δεν εχεις και καθολου αδικο σε αυτο,ετσι οπως μας εχουν κανει την ζωη μας πρεπει να σκεφτομαστε ενα εκατομμυριο πραγματα κ τα πιο πολλα αφορουν το μελλον...

50θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 Empty Απ: θελω και αλλο μπεμπε...! Τρι Νοε 29, 2011 5:45 am

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν μπορω να διανοηθω οτι ο γιος μου δεν θα εχει τουλαχιστον ενα αδερφακι...Εγω ειχα την τυχη και ευτυχια να εχω 3 αδερφια...Τα μοιραζομαι ολα μαζι τους..Δεν θα του στερησω κατι τετοιο.Κι ας μην εχω εγω να φαω..Θα φανε αυτα..

ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!
+ ΦΩΝΩ!!!!

μόλις έλεγα σε μια πολύ καλή μου φίλη...πως ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ την ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ....ΘΑ ΜΟΥ ΧΕ ΣΤΡΙΨΕΙ...
Οι γονείς...μετά απο κάποια χρόνια γινόμαστε ΜΠΕΛΑΣ στα παιδια και με την καλή εννοια το λέω...
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ επικοινωνία.

κι εγώ ΚΑΠΟΤΕΕΕ..έλεγα δεν θα κάνω δεύτερο...και τώρα..
ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟΟΟΟΟΟΟΟ θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 215994 θελω και αλλο μπεμπε...! - Σελίδα 2 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις