Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
563 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 563 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν το πάμε με βάση τη θρησκεία τότε θα πρέπει να αγαπάμε τον πλησίον μας με τις ιδιαιτερότητές του. Ό,τι και να είναι.
Είναι δυνατόν ποτέ να ξεχωρίσουμε αν κάποιος άνθρωπος είναι καλός ή όχι με βάση τις σεξουαλικές του προτιμησεις; Ή επειδή κάποιος θα είναι ομοφυλόφιλος δεν θα πρέπει να είναι χριστιανός και να ξεχάσει ότι είναι επίσης και ένα άτομο στο κοινωνικό σύνολο και να μη προσφέρει.
Επίσης, από την στιγμή που μπορεί κάποιος άγαμος παπάς να αφοσιωθεί στην ιεροσύνη έτσι νομίζω μπρεί και ένα ομοφυλόφιλος να κάνει το ίδιο.
Σημασία έχει να έχεις το δίδαγμα της θρησκείας μέσα σου.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:...αν όντως κάποιος είναι δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει σωστό έργο...
Γιατι? Ποια διαφορα εχει ένας παπας που κάνει αγαθοεργίες με έναν γκέι παπα που κάνει αγαθοεργίες?
Πιστεύεις οτι θα προσπαθησει να μυησει κάποιους στην ομοφυλοφυλία???

Συμφωνώ με το οτι κάποιος που ειναι γκέι, μάλλον δεν θα γινόταν παπάς, οχι γιατι ειναι ανηθικο, αλλά γιατι εκ των πραγμάτων δεν θα μπορουσε να ειναι οδηγός σε μια κοινωνία που δεν τον αποδέχεται σαν άτομο.
Αλλά στην περίπτωση που γίνει, δε νομίζω οτι το έργο που θα εκτελέσει θα έχει κάποια διαφορά.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:.....και αν όντως κάποιος είναι δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει σωστό έργο...έχει ξεφύγει και θα έπρεπε να μην είναι στους κόλπους της εκκλησίας αφού όσα πρέπει να διδάξει είναι αντίθετα από την ζωή του..και τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να προσφέρει στο ποίμνιο με κανένα τρόπο..

τώρα για ένα άλλο άνθρωπο (και οχι ιερέα)...μπορεί κάποιος να ειναι καλός και να προσφέρει στον συνάνθρωπο ανεξάρτητα απο τις προτιμήσεις του...σε αυτο συμφωνώ..

γιατι διαχωριζεις τον παπα απο τον ανθρωπο? αυτοι αδυναμιες δεν εχουν?
και εγω σου λεω οτι ο παπας το εχει κρυφο- αλλα προσφερει κ διδασκει αυτα που πρεπει- ξαφνικα επειδη θα το μαθεις εσυ -δλδ ολα οσα με κοπο προσπαθησε να μεταφερει κ να διαδωσει ως λογο του θεου- τα ακυρωνεις? συγνώμη αλλα αυτο πολυ φοβαμαι οτι λεγεται προκατάληψη.. Rolling Eyes

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="desT"
Επίσης, από την στιγμή που μπορεί κάποιος άγαμος παπάς να αφοσιωθεί στην ιεροσύνη έτσι νομίζω μπρεί και ένα ομοφυλόφιλος να κάνει το ίδιο.
Σημασία έχει να έχεις το δίδαγμα της θρησκείας μέσα σου. [/quote]

απο τη στιγμή που αφοσιωθεί όπως λες στην ιεροσύνη ..τελεί υπό αγαμία...δηλαδή παρθενία...άρα δεν έχει σεξουαλικές προτιμήσεις..γιατί δεν είναι σεξουαλικά ενεργός..

ετσι τουλάχιστον πρέπει να είναι..

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι λιγοι γεννιουνται και οι περισσοτεροι γινονται. ολα τα προτυπα στην τηγλεοραση μας κατακλυζουν απο ομοφιλοφιλους αντρες με φουλ make-up κολλητα μπλουζακια χαριτωμενιες κτλ. η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυνοιαζει αν καποιος ειναι γκει ή οχι, με νοιαζει ομως να μην μου το προβαλλει ως μοδατο και νορμαλ πλεον στις μερες μας. εκει, με βρισκει αντιθετη. κι επειδη εχει τυχει να γνωρισω γκει και καποιους μαλιστα αρκετα καλα, οι περισσοτεροι απο αυτους που ηξερα εγω τουλαχιστον ηταν πολυ κομπλεξικοι, πικροχολοι και μες στην κακια ανθρωποι.

θεωρω επισης οτι η συγκριση απιστος στρειτ και πιστος γκει ειναι ατοπη. κι ο απιστος στρειτ ειναι οτι χειροτερο και καποια μ@λ@κι@ βαραει καποιος για να αλλαζει τοσους πολλους σεξουαλικους συντροφους. και οι γκει απιστουν παντως, ισως λιγοτερο, μιας και οι επιλογες ειναι και πιο λιγες.

κι επειδη καποιος μιλησε και για παπαδες. δεν ειναι ολοι οι αγαμοι παπαδες γκει ουτε και οι εγγαμοι εκμεταλλευονται ολοι το ποιμνιο τους. φυσικαι υπαρχουν και αυτοι, οπως σε ολες τις ομαδες υπαρχουν οι κακοι, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας τωρα.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουκίδα και νενα..

δεν διαχωρίζω τον παπα από τον άνθρωπο ..,μπορε'ι να έχει αδυναμίες.
αλλά ο ιερέας ουσιατικά διδάσκει να ελέγχεις τα πάθη σου ..και να τα περιορίζεις..εξού και οι νηστείες...
ακόμη και το τσιγάρο σου λενε να το κόψεις ως πάθος...γιατι τα πάθη δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς πνευματικά..
οπότε κάποιος που έχει το πάθος της ομοφυλοφιλίας ...αν γινει παπας θα ειναι σαν να κοροιδευει,,,πως να προσφέρει αυτα που πρεπει ??

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δηλαδη ο εγγαμος παπας δεν εχει πάθη??

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Δηλαδη ο εγγαμος παπας δεν εχει πάθη??

καλε πως δεν εχουν! μονο το φαγητο που ριχνουν! αυτο δεν ειναι παθος? οι περισσοτεροι ειναι χοντροι! απ'τον αερα?

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:
Nena έγραψε:Δηλαδη ο εγγαμος παπας δεν εχει πάθη??

καλε πως δεν εχουν! μονο το φαγητο που ριχνουν! αυτο δεν ειναι παθος? οι περισσοτεροι ειναι χοντροι! απ'τον αερα?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="trilly"]
κι επειδη καποιος μιλησε και για παπαδες. δεν ειναι ολοι οι αγαμοι παπαδες γκει ουτε και οι εγγαμοι εκμεταλλευονται ολοι το ποιμνιο τους. φυσικαι υπαρχουν και αυτοι, οπως σε ολες τις ομαδες υπαρχουν οι κακοι, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας τωρα.[/quote]

μια υποθετικη κατασταση ανεφερα- δεν ειπα οτι ολοι ειναι ετσι και οι αλλοι αλλιως- μη γενικευουμε αναλογως με το πως μας καθεται κατι.

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="koukida"]
trilly έγραψε:
κι επειδη καποιος μιλησε και για παπαδες. δεν ειναι ολοι οι αγαμοι παπαδες γκει ουτε και οι εγγαμοι εκμεταλλευονται ολοι το ποιμνιο τους. φυσικαι υπαρχουν και αυτοι, οπως σε ολες τις ομαδες υπαρχουν οι κακοι, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας τωρα.[/quote]

μια υποθετικη κατασταση ανεφερα- δεν ειπα οτι ολοι ειναι ετσι και οι αλλοι αλλιως- μη γενικευουμε αναλογως με το πως μας καθεται κατι.

σορυ αν γενικευσα αλλα σιγουρα δεν ειμαι η πρωτη που το εκανα. ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα. μην αρπαζεσαι.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν αρπαζομαι- αλλα ηταν πολυ απλο αυτο που ανεφερα- δεν καταλαβα πως το παρανοησες ετσι.
ολα καλα anyway

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:δεν αρπαζομαι- αλλα ηταν πολυ απλο αυτο που ανεφερα- δεν καταλαβα πως το παρανοησες ετσι.
ολα καλα anyway

δεν παρανοησα απλα μου φανηκε εκτος θεματος και γενικουρα. ισως και να μη μου κοβει και τοσο, τι να σου πω....κι απο μενα ολα καλα σιγουρα.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:
koukida έγραψε:δεν αρπαζομαι- αλλα ηταν πολυ απλο αυτο που ανεφερα- δεν καταλαβα πως το παρανοησες ετσι.
ολα καλα anyway

δεν παρανοησα απλα μου φανηκε εκτος θεματος και γενικουρα. ισως και να μη μου κοβει και τοσο, τι να σου πω....κι απο μενα ολα καλα σιγουρα.
αν δεις το ερωτημα που προηγηθηκε θα καταλαβεις γιατι εθεσα αυτο το διλλημα στη μπουμπουκιτσα- ηταν μια μεμονομενη υποθετικη κατασταση για να καταλαβω τι αποδεχεται και πως το δικαιολογει. δεν γενικευσα σε καμια περιπτωση. διαβασε λιγο τι προηγηθηκε

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
trilly έγραψε:
ολα καλα anyway

αν δεις το ερωτημα που προηγηθηκε θα καταλαβεις γιατι εθεσα αυτο το διλλημα στη μπουμπουκιτσα- ηταν μια μεμονομενη υποθετικη κατασταση για να καταλαβω τι αποδεχεται και πως το δικαιολογει. δεν γενικευσα σε καμια περιπτωση. διαβασε λιγο τι προηγηθηκε

οκ

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
Nena έγραψε:[

Στην τελική, από άποψη ηθικής και μόνο, τι είναι πιο ηθικό? Ένας ετεροφυλόφιλος που αλλάζει σεξουαλικους παρτενερ κάθε βδομάδα, ή ένας ομοφυλόφιλος που ειναι με ένα άτομο για όλη του τη ζωή? Δεν κατακρίνω κανένα από τα δύο εφόσον είναι κοινη συναινέσει, οκ?

τωρα αυτό που λες ..

δηλαδή το ηθικό το συγκρίνουμε έναν ΄΄άπιστο΄΄ στρειτ με ένα ΄΄πιστό΄΄ γκει??..γίνεται αυτό???
ένας πιστός στρειτ με ένα πιστό γκει..εκεί πες μου ποιον θεωρείς ποιο ηθικό??

επίσης το να είναι κάποιος με ένα 'άτομο όλη του την ζωή δεν λέει απαραίτητα κάτι...
ας πούμε πιο αληθινός και ΄΄καλός΄΄ είναι κάποιος που φέρεται σωστά..αλλά σαν άνθρωπος κάποια στιγμή (όχι επαναλαμβανόμενα) δεν μπόρεσε να ελέγξει τις ορμές μου ..και πήγε και με άλλο σύντροφο..παρά αυτός που ναι μεν δεν απάτησε ποτέ ..αλλά φέρεται άσχημα και κακομεταχειρίζεται τον σύντροφό του..έτσι δεν είναι?

αυτα προηγηθηκαν

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι όντως λίγο άτοπη η ερωτηση και ως μόνο σκοπό εχει να μας βάλει να αναρωτηθουμε κατα πόσο μας επηρεάζει η σεξουαλική ταυτότητα του άλλου. Είμαστε διατεθειμένοι να παραβλέψουμε άλλα "ατοπήματα" προκειμένου να συμπαθήσουμε κάποιον μονο και μονο επειδη δεν ειναι γκέι? Δηλαδη μας νοιάζει περισσοτερο το αν ο άλλος ειναι γκέι ή αν ειναι κακόψυχος?

Δεν θελω να το παρουσιάζω σαν ελάττωμα, δεν είμαι αυτης της άποψης, απλά επειδη ετσι το βλέπουν πολλοί, τους θετω εγω αυτο το δίλημμα. Προτιμάς να κάνεις παρέα με κάποιον που ειναι ομοφυλόφιλος, ή με κάποιον που ειναι αγενης? Και γιατι να προτιμήσεις εναν ετεροφυλόφιλο ευγενικό απο έναν ομοφυλόφιλο ευγενικό?
Αν καταλαβαινετε τι εννοώ...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το συγκλονιστικό μήνυμα ενός γκέι εφήβου

http://news247.gr/kosmos/news/to_sygklonistiko_mhnyma_enos_gkei_efhvoy.1524775.html

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
koukida έγραψε:Το συγκλονιστικό μήνυμα ενός γκέι εφήβου

http://news247.gr/kosmos/news/to_sygklonistiko_mhnyma_enos_gkei_efhvoy.1524775.html

Πραγματικά συγκλονιστικό!
Thanks κουκίδα 4 sharing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις