26 Απ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ??? Τετ Δεκ 07, 2011 9:12 am
bouboulinaki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
athand έγραψε:εγω γέννησα τα δίδυμα στις 33 εβδομάδες.λόγω προωρότητας έπρεπε να τα παρακολουθώ εντατικά απο την γεννησή τους και συνεχίζω ακόμα και τώρα που είναι 17 μηνών.Ο γιος μου που γεννήθηκε πιο μικρός είχε και έχει 2 μήνες πίσω διαφορά απο την κόρη μου στην ανάπτυξη και ειδικά κινησιολογικά.και μένα 13 μηνων άρχισε να πιάνεται απο το πάρκο και να προσπαθεί να σηκωθεί.15 άρχισε να μπουσουλάει και εδώ και 3 εβδομάδες περπατάει.σαφώς και το είχα εξετάσει το παιδί ακόμα και στα ισχία του και δεν είχε πρόβλημα απλά ήταν τεμπέλης, φοβιτσιάρης μαζί με μια μικρή δόση ατονιας συνολικής όπως μου είχαν πει οι γιατροί.αυτό που με συμβούλεψαν ήταν να του δίνω ερεθίσματα καθώς και να κάνουμε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τελικά όλα πήγαν τέλεια.τώρα πλέον που στάθηκε στα πόδια του και νιώθει δυνατός μέσα σε αυτές τις βδομάδες βλέπω ένα άλλο παιδί.αυτό που θέλω να σου πω εγώ είναι να μην αγχώνεσαι και να πας και σε άλλο γιατρό να πάρεις μια γνώμη.ισως χρειάζεται κάποιες ασκησούλες και κίνητρα.εγώ φαντάσου ότι παρόλο που δεν έχουν κάτι 12 του δεκέμβρη έχουμε νευρολογική εξέταση στο παίδων και σαφώς θα πάμε.όλα θα πάνε τέλεια απλά θέλει περισσότερη δουλειά η μικρή σου!!!!! .
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΡΑΠΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ