1 δε θελω να σταματησω να θηλαζω τη νεραιδουλα μου κοριτσια :( Τετ Δεκ 07, 2011 9:44 pm
spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εχθες πηγαμε στην παιδιατρο...ολα καλα μονο που η μικρη μας εβαλε μονο 400 γρ. αυτο το μηνα....και η παιδιατρος μου ειπε να αρχισω να της δινω 3 γευματα την μερα ξενο(να σημειωσω οτι θηλαζουμε αποκλειστικα)..της λεω ετσι δεν θα μειωθειτο δικο μου γαλα...???μου λεει ετσι κι αλλιως θα μειωθει και της λεω εγω δεν δινω ξενο θελω να το παλεψω λιγο ακομη με τον θηλασμο...και μας εκλεισε ραντεβου 20 του μηνα για να την ζυγισει μονο να δει ποσο θα παρει μεχρι τοτε...μας εγραψε κ σιδηρο μηπως φταιει αυτο λεει....ρε κοριτσια θα τρελαθω ουτε εγω δεν ξερω πως κρατηθηκα κ δεν με επιασαν τα κλαματα μπροστα της...μολις βγηκαμε εξω λυγισα....ενταξει τελευταια δεν ετρωγα σωστα και ισως να μην ειχα τοσο καλο γαλα λογω διατροφης τι να πω....εχθες με το που γυρισαμε πηγαμε σουπερ πηρα πολλα λαχανικα πολλα φρουτα...μεσα σε μια ωρα μαγειρεψα σουπα λαχανικων και βραδινο κι εκατσα κι εφαγα του σκασμου....!!!δεν θελω να σταματησω να θηλαζω....αλλα κι αυτη ρε παιδια τι να πω...ετσι ευκολα δινεις ξενο χωρις να προσπαθησεις να στηριξεις τον μητρικο θηλασμο....πειτε μου κοριτσια τι να κανω ειμαι λαθος...???εξαλλου η μικρη ειναι πανω απο το μεσο ορο στην καμπυλη και οταν της το ειπα λεει ναι αλλα την παμε πισω στην αναπτυξη της και οτι δεν μπορουμε να την αφησουμε να υποσιτιζεται...συγγνωμη κιολας ειναι υποσιτισμος που πηρε 400 γρ....???στην τελικη δεν εχασε κιολας....!!!κοριτσια περιμενω τις απαντησεις σας....