Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Αλικάκι, καλημέρα! Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά. Επίσης έχει ο άντρας μου άδεια μέχρι Πέμπτη και όταν πιάσει τον υπολογιστή δεν σηκώνεται με ΤΙΠΟΤΑ για να κάτσω! Αυτά τα ολίγα. Βαριέμαι να βγάλω τα πιάτα από το πλυντήριο...

Γιατί βρε Ματίνα δεν είσαι καλά???Αν επιτρέπεται...
Όσο για τον υπολογιστή..πάρε δικό σου!!!!! Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 328109

stefanakos έγραψε: δεν μπαινω και τοσο πολυ τωρα γιατι εχω ολο και καπου να παω, τα σαββατοκυριακα κανουμε κατι ολοι μαζι οικογενειακως και σπανια να βρω χρονο να σας γραψω, εχθες το πρωι ημουν αλλα μαλλον δεν θα μπορουσες εσυ. γενικα παντως τα πρωινα μπαινω κατα τις 11 γιατι αργω λιγακι να ξυπνησω, αλλα σημερα μπορεσα και μπηκα νωρις. εσυ ολα καλα ?

Μια χαρά ,σ'ευχαριστώ!!!Όλα καλά!!!!
Εγώ μπαίνω πολύ νωρίς και βγαίνω όταν ξυπνήσει ο μικρός,που τις τελειταίες μέρες μου ξυπνάει νωρίς..
Επίσης και γω τα ΣΚ δεν πολυμπαίνω..
Δεν πειράζει,ας είμαστε καλά και κάπου θα βρεθούμε,εδώ γύρω!!!!

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="αλικακι"]
Ευάκι έγραψε:ονλι 213 βρε αλικη τι να κανω!μ'αρεσει που πειραζα την κλειω!!

ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΕΥΑΣ!!!!! Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 667478

[quote="florentiab"]
αλικακι έγραψε:Καλημερούδια!!!!!!
Τον Βαγγέλη στο mega τον έχετε δει καθόλου????
Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω στο κάρμα!!!!! Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 328109

συγχαρητήρια! Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 328109

Σ'ευχαριστώωωω!!!!!Να χαίρεσαι την κορούλα σου,για χτες!!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
αλικακι έγραψε:
και αναρωτιωμουν που κολαει ο βαγγελης απο το μεγκα? Shocked

Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 328109 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 328109 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 328109

stefanakos έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τα μπισκοτακια που εφτιαξα φετος , για πρωτη φορα βγηκαν πολυ ωραια

Χρυσοχέρα μου,εσύ!!!!!!!Τέλεια,φαίνονται!!!!!
σε ευχαριστω , εφτιαξα και κεκακια μικρα τα ταραξα !!!!

Βιβή και Αντωνία να χαίρεστε τους άντρες σας!!!!!!

http://hawk-girl.blogspot.com/

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα! Δεν έχω λεφτά για δικό μου. Μάλλον μου έπεσαν πολλά μαζεμένα. Βάλε που περιμένω να αδιαθετήσω και οι ορμόνες μου είναι κάπως...
Επίσης έχω ακόμη την μικρή στο δωμάτιό μου και παρακαλάω τον άντρα μου να κάνουμε την μετακόμιση και με πάει από αύριο σε αύριο! Κι ένα σωρό μικροπράγματα που μου έρχεται να κάνω ΜΠΑΑΑΑΑΜ!!! Twisted Evil

stefanakos

stefanakos
αλικακι έγραψε:
mamamatina έγραψε:Αλικάκι, καλημέρα! Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά. Επίσης έχει ο άντρας μου άδεια μέχρι Πέμπτη και όταν πιάσει τον υπολογιστή δεν σηκώνεται με ΤΙΠΟΤΑ για να κάτσω! Αυτά τα ολίγα. Βαριέμαι να βγάλω τα πιάτα από το πλυντήριο...

Γιατί βρε Ματίνα δεν είσαι καλά???Αν επιτρέπεται...
Όσο για τον υπολογιστή..πάρε δικό σου!!!!! Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 328109

stefanakos έγραψε: δεν μπαινω και τοσο πολυ τωρα γιατι εχω ολο και καπου να παω, τα σαββατοκυριακα κανουμε κατι ολοι μαζι οικογενειακως και σπανια να βρω χρονο να σας γραψω, εχθες το πρωι ημουν αλλα μαλλον δεν θα μπορουσες εσυ. γενικα παντως τα πρωινα μπαινω κατα τις 11 γιατι αργω λιγακι να ξυπνησω, αλλα σημερα μπορεσα και μπηκα νωρις. εσυ ολα καλα ?

Μια χαρά ,σ'ευχαριστώ!!!Όλα καλά!!!!
Εγώ μπαίνω πολύ νωρίς και βγαίνω όταν ξυπνήσει ο μικρός,που τις τελειταίες μέρες μου ξυπνάει νωρίς..
Επίσης και γω τα ΣΚ δεν πολυμπαίνω..
Δεν πειράζει,ας είμαστε καλά και κάπου θα βρεθούμε,εδώ γύρω!!!!
ναι μωρε αφου τα λεμε συχνα...ειχα παει εχθες σε ενα σεμιναριο της avon, πολυ ωραια ηταν. στον 10 οροφο ενος ξενοδοχειου, ειχε τελεια θεα !!!!εβλεπες ολη την ακροπολη. επισης μας εκανε μαθηματα styling εναν στυλιστας. φαση ειχε.

stefanakos

stefanakos
mamamatina έγραψε:Χαχαχα! Δεν έχω λεφτά για δικό μου. Μάλλον μου έπεσαν πολλά μαζεμένα. Βάλε που περιμένω να αδιαθετήσω και οι ορμόνες μου είναι κάπως...
Επίσης έχω ακόμη την μικρή στο δωμάτιό μου και παρακαλάω τον άντρα μου να κάνουμε την μετακόμιση και με πάει από αύριο σε αύριο! Κι ένα σωρό μικροπράγματα που μου έρχεται να κάνω ΜΠΑΑΑΑΑΜ!!! Twisted Evil
dont worry be happy !!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Χαχαχα! Δεν έχω λεφτά για δικό μου. Μάλλον μου έπεσαν πολλά μαζεμένα. Βάλε που περιμένω να αδιαθετήσω και οι ορμόνες μου είναι κάπως...

Ε,ναι,σωστά..το οικονομικό είναι ένα θέμα!!!
Τέλος πάντων,πιστεύω ότι για μικροπράγματα δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε.Αλλού είναι τα προβλήματα.Σε πράγματα που δεν διορθώνονται και σε γεγονότα που δυστηχώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω..
Τα υπόλοιπα δες τα σαν το αλατοπίπερο της ζωής!!!Εμείς να είμαστε καλά και οι ανθρώποι που υπάρχουν γύρω μας και αγαπάμε.Μπανάλ αλλά σοφό!!!!

stefanakos έγραψε:
ναι μωρε αφου τα λεμε συχνα...ειχα παει εχθες σε ενα σεμιναριο της avon, πολυ ωραια ηταν. στον 10 οροφο ενος ξενοδοχειου, ειχε τελεια θεα !!!!εβλεπες ολη την ακροπολη. επισης μας εκανε μαθηματα styling εναν στυλιστας. φαση ειχε.

Τέλεια!!!!Ωραία εμπειρία ε???Καλά για να είσαι ντίλερ σου μαθαίνουν και πράγματα???Δεν το 'ξερα!!!!!!Είσαι τυχερή!!!!!

stefanakos

stefanakos
αλικακι έγραψε:

Ε,ναι,σωστά..το οικονομικό είναι ένα θέμα!!!
Τέλος πάντων,πιστεύω ότι για μικροπράγματα δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε.Αλλού είναι τα προβλήματα.Σε πράγματα που δεν διορθώνονται και σε γεγονότα που δυστηχώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω..
Τα υπόλοιπα δες τα σαν το αλατοπίπερο της ζωής!!!Εμείς να είμαστε καλά και οι ανθρώποι που υπάρχουν γύρω μας και αγαπάμε.Μπανάλ αλλά σοφό!!!!

stefanakos έγραψε:

Τέλεια!!!!Ωραία εμπειρία ε???Καλά για να είσαι ντίλερ σου μαθαίνουν και πράγματα???Δεν το 'ξερα!!!!!!Είσαι τυχερή!!!!!
ναι και αυτο ειναι το δευτερο σεμιναριο που παρακολουθω, το πρωτο ηταν σχετικο με μακιγιαζ. επισης σε καθε συναντηση σου κανουν δωρο προσελευσης.!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά,Νίνα!!!!
Βρε μήπως να γραφτώ κι εγώ?????? Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 654316

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα santa santa santa santa santa santa Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 648530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 648530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 648530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 648530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 648530 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 648530 !!!!!!

Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 334590 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 334590 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 334590 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 334590 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 334590

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ναταλλάκι!!!!
Όποτε σε "βλέπω" μου θυμίζεις ότι τα Χριστούγεννα έρχονται!!!!!Να'σαι καλά!!!!!!!!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα !!!

Ξύπνησα down ως συνήθως και είπα να την βγάλω στον καναπέ με τηλεόραση και καφεδάκι αλλά μετά συνήλθα κάπως και σας ήρθα !!!

12 μέρες μείναν για τα Χριστούγεννα. Από την μια χαίρομαι και από την άλλη ξέρω ότι θα τα περάσω μόνη μου (με την μητέρα μου, τον παππού και την γιαγιά μου δηλαδή όχι εντελώς μόνη) χωρίς τον αντρούλη μου και μελαγχολώ. Αντε να τελειώσει κι αυτό να μην το σκέφτομαι. Μετά είναι η γιορτή του, τα γενέθλια μου, το Πάσχα (15 Απρλιλίου νομίζω φέτος), η γιορτή της μικρής μας, τα γενέθλια του ......και όλα αυτά χώρια Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κορίτσια!

χθες ευχαριστήθηκα ύπνο.
πρέπει να κοιμήθηκα κατά τις 9:30 και το πρωί με το ζόρι ξύπνησα στις 7:30
τον τελευταίο μήνα έχω κουραστεί πάρα πολύ, αλλά ευτυχώς κάνοντας όμορφα πράγματα

prova

prova
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
florentiab τι τέλεια που ευχαριστήθικες ύπνο!!! Εγώ πάλι έχω ένα κακό συνήθιο και κοιμάμαι κάθε βράδυ κατα τις 1 με αποτέλεσμα το πρωί πάντα να νυστάζω!

http://provagamou.gr

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:καλημέρα κορίτσια!

χθες ευχαριστήθηκα ύπνο.
πρέπει να κοιμήθηκα κατά τις 9:30 και το πρωί με το ζόρι ξύπνησα στις 7:30
τον τελευταίο μήνα έχω κουραστεί πάρα πολύ, αλλά ευτυχώς κάνοντας όμορφα πράγματα

Γεια σου Φλω με τα ωραία σου!!!!! Very Happy
Θέλω και εγώ ύπνο αλλά ανάθεμά σας όλες που μου κολλήσατε το μικρόβιο της Coco.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
prova έγραψε:florentiab τι τέλεια που ευχαριστήθικες ύπνο!!! Εγώ πάλι έχω ένα κακό συνήθιο και κοιμάμαι κάθε βράδυ κατα τις 1 με αποτέλεσμα το πρωί πάντα να νυστάζω!

αυτό είναι σπορ είναι για άτεκνους! Very Happy

desT έγραψε:
Γεια σου Φλω με τα ωραία σου!!!!! Very Happy
Θέλω και εγώ ύπνο αλλά ανάθεμά σας όλες που μου κολλήσατε το μικρόβιο της Coco.

κοκο εξαρτημένη κι εσύ;;;;;;;;
πιάνεται το χέρι μου κάθε πρωί να βαθμολογώ αμφιέσεις. εγώ δεν παίζω μόνο ψηφίζω!

prova

prova
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="florentiab"]
prova έγραψε:florentiab τι τέλεια που ευχαριστήθικες ύπνο!!! Εγώ πάλι έχω ένα κακό συνήθιο και κοιμάμαι κάθε βράδυ κατα τις 1 με αποτέλεσμα το πρωί πάντα να νυστάζω!

κι ομως έχω ένα κοριτσάκι 6 μηνών. Ευτυχώς ξυπνάει κάθε πρωι στις 9, οποτε την παλευω κι εγώ. 'Εβλεπα εδώ τη νέα συλλογή mandarino. Δεν είναι τέλειο το ροζ-φουξια φορεματάκι που έχει και παλτό???

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="prova"]
florentiab έγραψε:

κι ομως έχω ένα κοριτσάκι 6 μηνών. Ευτυχώς ξυπνάει κάθε πρωι στις 9, οποτε την παλευω κι εγώ. 'Εβλεπα εδώ τη νέα συλλογή mandarino. Δεν είναι τέλειο το ροζ-φουξια φορεματάκι που έχει και παλτό???

να σου ζήσει! μέχρι τις 9;;;; τυχερούλα!
δυστυχώς εγώ 7 ημέρες την εβδομάδα πρέπει να ξυπνάω στις 7:30 Mad

πολύ ωραίο!
ειδικά το παλτουδάκι.... το χρώμα του είναι τέλειο

prova

prova
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
7.30 ??? Πολύ βάρβαρο για μένα! Ευτυχώς η μικρή προσαρμοστηκε στο δικό μας ωράριο. Φλω, αγοράκι - κοριστάκι? Φευγω για το σχολείο. Φιλιά κορίτσια!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

Καλά είναι 7:30 σε σύγκριση με το 6:50.
Δε σου είπα δε το νέο ωράριο στη καινούργια δουλειά στη Ξάνθη από το νέο έτος... 4:30 θα πρέπει να ξυπνάω για να προλαβαίνω το λεωφορείο που θα ξεκινάει 5:00 για να είμαστε στη δουλειά 6:00. Αυτά τα νέα μας προς το παρόν. Δεν γνωρίζω αν θα το αλλάξουν.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
prova έγραψε:7.30 ??? Πολύ βάρβαρο για μένα! Ευτυχώς η μικρή προσαρμοστηκε στο δικό μας ωράριο. Φλω, αγοράκι - κοριστάκι? Φευγω για το σχολείο. Φιλιά κορίτσια!

κοριτσάκι έχω
πας σχολείο;;;;;

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:
florentiab έγραψε:

Καλά είναι 7:30 σε σύγκριση με το 6:50.
Δε σου είπα δε το νέο ωράριο στη καινούργια δουλειά στη Ξάνθη από το νέο έτος... 4:30 θα πρέπει να ξυπνάω για να προλαβαίνω το λεωφορείο που θα ξεκινάει 5:00 για να είμαστε στη δουλειά 6:00. Αυτά τα νέα μας προς το παρόν. Δεν γνωρίζω αν θα το αλλάξουν.

γ"£"$%ε τα Ντέπυ! κουράγιο. να σκέφτεσαι οτι τουλάχιστον έχεις δουλειά

και εγώ μέχρι πριν λίγους μήνες ξυπνούσα στις 6:30 αλλά στην καινούργια μου δουλειά πιάνω πιο αργά και κοιμόμαστε 1 ωρίτσα παραπάνω

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.

καλημέρα Ελενα!
της διάβασα το βιβλίο σου χθες και νομίζω οτι της άρεσε.
θα ακούσουμε και το cd σήμερα. Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 12 417472

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

καλημέρα Ελενα!
της διάβασα το βιβλίο σου χθες και νομίζω οτι της άρεσε.
θα ακούσουμε και το cd σήμερα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αλήθεια; Πολύ χαίρομαι! Μακάρι να μπορούσα να της πάρω κάτι καλύτερο αλλά ας όψονται τα χάλια οικονομικά μου!

prova

prova
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
φλο δουλευω σε σχολειο Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις